אם גם השנה כפ"ס לא יצליחו לשרוד בליגה, אז אני לא יודע מתי. השנה יש להם סגל טוב יותר משל לפחות 3-4 קבוצות בליגה, ולדעתי הם יכולים לסיים במרכז טבלה ומעלה ולהיות רחוקים ממאבקי התחתית. היום כפ"ס מגיעה לאשדוד למשחק אימון. חסר לאלישע לוי שאני נוסע לאשדוד וצ'קאנה לא משחק!
הוא ישחק ובהרכב הפותח.. מעצבן אותי ששום משחק אימון לא נערך בכפ"ס כל הזמן צריך לנדוד לוינגייט,אשדוד,ספורטק דרום,פ"ת
אני קלטתי אותו מהאימון הראשון שחקן מהיר מאוד וזריז ,חוצפן במובן החיובי של המילה וגם יודע לכבוש.אישית מאוד אהבתי את ההשקעה של טביב לטווח ארוך בהתחשב בזה שדאגלאס(חתום ל-5 שנים!),משומר(4 שנים),אבינו(3 שנים),דיין(5 שנים),וחלק נכבד משאר השחקנים חתום ל-2 או עם אופציות.ככה בונים קבוצה לטווח ארוך עם שחקנים צעירים ומוכשרים.צריך לבסס שלד שירוץ מספר שנים ומדי עונה לשדרג ב2-3 שחקנים בכירים.זאת הדרך!!!
טכניקה, מהירות, בעיטה מצוינת, ראיית משחק, שחקן אטרקטיבי...שחקן מצוין. ידעתי תמיד שהשחקן הזה יגיע לליגות הכי עליונות (הוא מגיע מליגה א') אבל לא ציפיתי שזה יהיה כל כך מהר, אין לו עוד 18 והשנה זו הייתה השנה הראשונה שלו בבוגרים.
הקבוצה טסה היום בבוקר למחנה אימון בהולנד. עמית אבורמן ויניב בסון שוחררו במהלך המחנה תקיים הקבוצה 3 משחקי אימון נגד קבוצות הולנדיות ונגד מכבי ת"א. ייאמר לזכותו של אלישע לוי שכל משחקי האימון של הקבוצה שוחקו נגד קבוצות ממקומות 1-6 בליגה מכבי חיפה,מכבי פ"ת,אשדוד,בני יהודה ,נצרת-עילית ולא נגד קבוצות מפורקות כמו רמת השרון או קבוצות אחרות מהליגה הלאומית. אלישע עשה זאת על מנת לראות את נקודות התורפה כבר בשלב הזה ונגד הקבוצות הטובות בליגה. במהלך המחנה ייבחנו 3-4 זרים.