יואב כץ טוב או לא טוב, יש לכם אלטרנטיבה? כמה שהוא בעלים גרוע, הוא לפחות מזרים מספיק כסף שאמור להחזיק את הפועל חיפה בליגת העל. נגיד ותגרשו אותו, מי ישים כסף? אם יש לכם תוכניות לקחת את הקבוצה לידיים שלכם סטייל קטמון, אז סבבה. רק שאני לא רואה אתכם מצליחים להחזיק קבוצה בליגת העל. כשיבוא משהו רציני ויגיד שהוא רוצה לקנות את הקבוצה מכץ, אז יהיה על מה לדבר.
הוא לא מזרים שקל, זו פיקציה כמו שלוני בין השנים 2000-2007 לא שם שקל במכבי ת"א, ומכבי כל הזמן חיה על כסף שהיא הכניסה ו/או חובות שלוני יצר (שיעבוד המנויים והכרטיסים ללאן תמורת סכום זעום זו דוגמא אחת)
השאלה כמה היוסי מאור הזה רציני ואם יש לו בכלל יכולות להשקיע יותר ממה שכץ משקיע. להרבה אנשים יש חלומות להיות בעלים של קבוצת הכדורגל שהם אוהדים. אני לא מזלזל ברצינות או ביכולות שלו, פשוט אף פעם לא שמעתי עליו. אם הוא באמת רציני שיוכיח את זה. ויש הרבה דרכים להוכיח את הרצינות שלו (למשל להשקיע בקבוצה איזה שני מיליון ש"ח בתור תורם או ספונסר).
ההכנסה שהאוהדים של הפועל חיפה פלוס כל הקיצבאות והמענקים שהקבוצה מקבלת מהטוטו השנה מספיקים ל-12 מיליון תקציב.
ומה תקציב הקבוצה העונה? טוב מצאתי. הם פתחו את העונה עם תקציב של 10.7 מיליון. בהמלך העונה הוא השקיע עוד קצת כסף, אבל זה עדיין אני מניח לא יותר מ 12 מיליון. הוא באמת קמצן על.
זה ידוע, לפחות שליש מתקציב הקבוצה מגיע מהטוטו ומהעירייה, תוסיף לזה זכויות שידור, פירסום אם זה שלטים או ספונסרים, מנויים, כרטיסים, פרסים מהתאחדות על מיקום ואתה מגיע בכיף כיפאק ל-12 מיליון שקל. הרי זה ברור שיש לך בליגה קבוצות שאפילו בתקציב המינימום של 10.2 לא עומדות, ויש גורמים בבקרה שאמרו את זה שהעבירו קבוצות בחוואה...זה ממש לא הבעיה כשיש לך כל כך הרבה מקורות להעמיד קבוצה...הבעיה היא שמתוך הכסף הזה, "הבעלים" לוקחים כמה מיליונים לכיס ולא אומרים לאף אחד...
אני חושב שהחישוב שלך קצת פראי ומוגזם, אתה צריך גם להוריד את ההוצאות על משטרה, שימוש באיצטדיון, נסיעות, מים, חשמל, גז, מחלקת נוער, שכר לעובדים ועוד כהנה וכהנה התחיבויות, העסק לא כ"כ פשוט.
נכון, אז אם התקציב מינימום עומד על 11 מיליון אז חלק מהדברים שהתקציב מכסה זה דברים כאלה. הרי הפועל עם תקציב 35 מיליון שקל והיא לא קנתה שחקנים בסכום שמתקרב לזה, אז התקציב כנראה מכסה עוד דברים(משכורות נניח).
ערן לוי יודח מהרכב הפועל חיפה לקראת ר"ג: http://one.co.il/Article/156737.html חלוץ הפועל חיפה ישלם את המחיר של חוסר ההצלחה בתקופה האחרונה, בן בסט יחזור להרכב. הוגשה תלונה למשטרה נגד האוהד שפרץ למגרש בשבת.