הפועל חיפה 09/10: מפסידים 2-1 להפועל פ"ת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י קטלוני, ‏6/7/09.

1. אלי מתחן Member

נו באמת האדום לא היה מוצדק לא משנה איך תציג את זה.
    השופט דפק את הפועל חיפה, מה עושים? ממשיכים קדימה. השופטים עוד יתנו להם ויקחו מבית"ר נקודות העונה. כל עוד אין חשד שמשהו נעשה לא בתום לב זה צריך לקבל את זה שטעויות קורות.
    הבעיה עם הכדורגל שלנו זה שהכל זה עניין של חיים ומוות. הפסדים זה לא סוף העולם, גם אם בגלל טעויות שיפוט.

2. Don Joan Roman Member

עבר כבר שבוע ואתם עוד מתעסקים בזה, חלאס, תעברו הלאה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/09
  3. קטלוני Member

אבוניל מחרים את האימונים בגלל שכץ לא מוכן לשלם לו על הסעות.
    בשבוע ששחר נותן לשחקני מכבי הונדות מדגם 2010,כץ צתקמצן על נסיעות.אם זה לא היה עצוב,זה היה יכול להיות מצחיק.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת עצוב,מי שמע על דבר כזה ששחקן בליגת העל ישלם על נסיעות,בחיית בעבודות שכונה של שירות לקוחות משלמים לאנשים על נסיעות.

5. קסטה 2 ב5 Member

השגנו ניצחון חשוב אתמול על פתח תקווה, אך עדיין אני לא רואה שיטת משחק אצל הפועל .
    כדורים עפים למעלה בלי כתובת לא יוסי ולא ברייאן באים לקבל כדור מההגנה, המגינים לא עולים למעלה ואין משחק אגפים .
    המהלכים מגיעים או ממקריות או ממבצע אישי או ממצבים נייחים שעל אלה אי אפשר להסתמך כדי להישאר בליגה, חייבים צורת משחק .
    בלו בורח יותר מידי לאפים, ועדן בן בסט מאוד אנמי במשחק שלו .
    הייתה טעות לעלות את בן לולו במקום אלקיים שעשה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר (חוץ מהפועל ת"א,אבל ממש אי אפשר לבוא אליו בטענות) .
    שלומי חייב להנחיל לקבוצה שיטת משחק ודרך, כרגע אין את אלה ויהיה קשה בדרבי ובהמשך העונה .

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ההבדל בין מכבי חיפה להפועל חיפה. הפועל חיפה יכולה להתנהל באמת כמו מכבי חיפב במיוחד כשיש בן אדם כמו כץ שהוא לא איזה צ'חצ'ח סטייל רוני מאנה...אבל לא, הוא מתקמצן על שטויות כאלה, אז אני לפעמים יכול להבין כשהראש של השחקנים של הפועל חיפה לא במשחק...

שאלה לאוהדי הפועל חיפה: אתם חושבים שאתם יכולים להשיג נקודה נגד מכבי חיפה? ועוד שאלה כמה אוהדים ירוקים יהיו בקרית אליעזר? הכוונה כמה כץ ייתן וכמה אוהדי הפועל חיפה יבואו? אם כולם יצאו מהחורים ויצליחו להביא עשירייה זה יהיה יפה מאוד וייתן להפועל פוש נגד מכבי חיפה שאולי ייתן להם נקודה.

7. קסטה 2 ב5 Member

יכולים להוציא נקודה ויכולים גם לנצח .
    עד כמה שזו קלישאה, לדרבי חוקים משלו, הקבוצה באה בטירוף, השחקנים מורעלים ומוכנים לתת משחק הקרבה ענק .
    יש לנו סגל מצוין עם מאמן התקפי, ביום נתון, הכל יכול להיות :aaarse: .

אני מאמין שיבואו 7000,8000 אוהדים .

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת אוןמרת שאם יהיה 8 אלף שלכם זה עוד 6 אלף של חיפה (בקריה יש 14 אלף) אין כמעט יתרון, אם זה יקרה זה יאכזב. אני מאמין שאם הפועל חיפה תנצח בב"ש זה יגרום לעוד כמה אלפים להגיע, אני לא רואה סיבה שהפועל חיפה לא תצא מב"ש לפחות עם נקודה.

לפחות הקריה יהיה מלא במשחק שהוא לא הפועל/מכבי/בית"ר...אם הפועל חיפה תוציא נקודה זו תהיה פתעה עצומה לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/09
  9. קטלוני Member

רק בקיריית חיים היינו במצב של יתרון כי להפועל אין יכולת למלא איצטדיון בתקופה רעה או בינונית.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להגיד לכם אוהדי הפועל חיפה שאני יהיה מאוד מאוכזב אם במשחק הדרבי שהפועל חיפה תארח יהיה רוב לאוהדי מכבי חיפה...

11. קסטה 2 ב5 Member

יואב כץ נותן לירוקים לשבת בכל מקום, אם הוא היה מקציב להם את קצת פחות ונותן לנו קצת יותר ייתרון הביתיות היה נשמר .

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/09
  12. קטלוני Member

הבעיה שכץ רואה רק ירוק,ואני לא מתכוון למכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/09
  13. SkiMan Member

כי חיכינו 4 שנים לזיין ת'ירוקים!!!

14. spurs Member

חיפה מתלהטת

אוהדי מכבי תקפו את הסעת האוהדים של חברים שלי לבאר שבע (נגמר באוהד מכבי שנפצע ממכות מאלה)
    אוהדי מכבי חיכו למקבץ אוהדי הפועל בבתי ספר בעיר...

הדרבי הזה יגמר בהרבה אלימות. הכל בגלל החלטות מזעזעות של גרבר וההנהלה שנתנו לאוהדי מכבי לקנות כרטיסים ליציע שלנו

15. נועם אסולין Member

עם כל הכבוד ליריבות ועם כל הכבוד להפועל חיפה, קשה לי להאמין שהיא תיקח נקודות בדרבי.
    חיפה קבוצה הרבה יותר טובה וכרגע למרות הניצחון של מכבי עליה לא ניראה שחוץ קבוצה חוץ מהפועל יכולה לעצור אותה.

והלוואי שאני טועה ואני אשמח לחזור בי אם אני טועה.