הפועל חיפה 09/10: מפסידים 2-1 להפועל פ"ת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by קטלוני, Jul 6, 2009.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שיהיה, אוהדי הפועל חיפה צמאים לדרבי מה גם שהפועל חיפה לא תהיה קבוצת תחתית ואני מאמין שהיא תתקע יתד ולאט לאט תעלה במדרג עד שעוד כמה שנים בתקווה תחזור להיות בצמרת הכדורגל הישראלי ותוריד מההגמוניה של מכבי חיפה כמו שעשתה בשנות ה-90 ואף שלטה בעיר בין השנים 97-2000 בצורה טוטאלית מבחינת כדורגל. הרבה מהשליטה של מכבי חיפה בעיר עצמה ובכדורגל בעשור האחרון נבעה מהמוות של רובי ז"ל ומהצניחה החופשית של הפועל חיפה.

Last edited: Sep 1, 2009
  2. קטלוני Member

הפועל חיפה אכן קבוצה טובה.ניצחון בנתניה ושליטה מוחלטת נגד אשדוד הראו שהנוער האדום יכול להפתיע את כל הליגה.
    לדעתי כבר מול מכבי ת"א נראה הרבה אוהדים ביציעים.מה גם שתקבלו את היציעים 13-14 ולא 6-8 האיומים.

Last edited: Sep 1, 2009
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי הרבה תלוי במשחק מול נצרת, וזה למה רציתי שתנצחו את אשדוד כדי שלמשחק הזה לא יהיה כזו השפעה לכמות האוהדים...אם הפועל חיפה תפסיד לנצרת או לא תנצח לדעתי יהיו גג 3 אלף איש אוהדי הפועל חיפה. אם הם ינצחו יהיה משהו בסביבות 4 אלף אולי יותר.

4. קטלוני Member

מול קבוצה גדולה עם יומרות לאליפות כמו מכבי ת"א יגיעו אוהדים בלי קשר לתוצאה בנצרת.

5. NUOVA GUARDIA Member

6-7 אלף אוהדים של הפועל חיפה זה כבר סיפור אחר. אין לי ספק שקרית אליעזר יהיה מלא בדרבי החיפאי העונה ובגלל זה אני אומר לך שהפועל חיפה גם אם תארח את המשחק היא לא תיקח למכבי חיפה את היציעים שלה, וזאת הבעיה כאן. אבל זה דבר חיובי בעיניו של יואב כץ שיעשה הרבה כסף מההכנסות של אוהדי מכבי חיפה, שגם ימלאו את כל היציעים שלהם.

6. קטלוני Member

קיריית אליעזר ימולא בדרבי בטוח,גם בדרבי שהיה בגביע היה די מלא.

7. קטלוני Member

ירו בלו החלוץ של מכבי שמקבל דקות מועטות(אם בכלל)מושאל אל הפועל חיפה.
    הגיע הזמן שיהיה פה חלוץ.
    http://www.one.co.il/Article/143518.html

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמוה בעיני שהפועל חיפה משאילים שחקנים מהירוקים. מכבי חיפה תשלם את השכר שלו? כי אם לא, חבל שאתם משביחים עבורם שחקנים. היה אפשר להסתדר עם מה שיש או לצרף חלוץ אחר.

9. COYS Member

ירו בלו הציג רמה גבוה בק"ש לפני שנפצע,יש לך פה חלוץ מוכח בליגת העל וזה עדיף בכל סיטואציה על איזה זר שאתה מביא מליגה אפרקיאית כמו שרוב קבוצות בעלות התקציב היותר נמוך עושות.
    כבר שנים מכבי משאילה להפועל שחקנים ואף שחקן שהושאל לא עשה משהו מיוחד בבוגרים(תקנו אותי אם אני טועה אוהדי חיפה).
    השאלה צריכה להיות למה מכבי משאילה להפועל ומחזקת אותה.
    אני הבנתי דווקא שאתם צריכים חלוץ 9 פיזי שיכול לשחק עם הגב לשער,לא יודע כמה בלו יכול לספק לכם את זה,אבל מצד שני הוא ואבו ניל יכול להיות שילוב מצוין,רק הזמן יגיד,אין ספק שהתחזקם.

10. קטלוני Member

זו שאלה טובה באמת.כץ הזה לא מוכן לקנות שחקנים בצורה נורמלית אז הוא מעדיף להשאיל,זה בסדר,אבל מהיריבה העירונית?איך שזה נראה,דורה ננעל על בלו ובלו ננעל על הפועל.
    כל עוד יואב כץ פה יהיו פה ירוקים.פעם המצב היה יותר גרוע כשהיה חצי סגל שחקני מכבי.

11. Igi Member

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg792897.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. COYS Member

סליחה סליחה,רשמתי -
    "כבר שנים מכבי משאילה להפועל שחקנים ואף שחקן שהושאל לא עשה משהו מיוחד בבוגרים(תקנו אותי אם אני טועה אוהדי חיפה)."

במקום המילה בוגרים התכוונתי שהוא חזר למכבי חיפה הוא לא עשה שם שום דבר מיוחד.
    מה בן בסט עשה במכבי חיפה?

Last edited: Sep 2, 2009
  13. Igi Member

כלום, פשוט בצורה שכתבת את זה חשבתי שהתכוונת שאף שחקן שהושאל להפועל חיפה לא באמת עשה שם משהו ורציתי להזכיר את בן בסט...

14. COYS Member

לא לא,רשמתי את זה בגלל שאבירם אמר שהפועל חיפה מכשירים שחקנים למכבי חיפה,שבפועל(בפועל בתור לא מילה לא בתור הפועל,ראה-מוציא לפועל) אף שחקן שהושאל לא הפך למשהו מיוחד או תפס מקום בהרכב של מכבי חיפה,לכן אין מה לדאוג לגבי הכשרת השחקן,לפי מקרים קודמים בלבד כמובן.

15. קטלוני Member

ומה בן סבט עשה באמת גם אצלנו?עונת העלייה בלעדיו והוא רק נפצע בק"ש,עבר להפועל ת"א וישב על הספסל.