ניצחון על אשדוד ייתן הצהרה לא קטנה בכלל. אשדוד כרגע פייבוריטים מאוד במשחק ולא משנה התוצאה מול בני יהודה.
אני חושב ששש נקודות מול אשדוד ואחי יביאו הרבה מאוד קהל מול מכבי ת"א.ניצחון על מכבי ת"א כרגע לא על דעת שלנו כי צריך עוד חלוץ זר ואפילו שני זרים כמו ששלומי דורה המאמן מכוון. לעומת זאת אשדוד קבוצה עם התקפה טובה אך הגנה גרועה וצריך לנצל את זה.ולגבי אחי נצרת,אני כבר לא זוכר מתי ניצנו בעילוט בפעם האחרונה. איך שאני רואה את נתניה,נראה לי שהיא יכולה להגיע למקומות 5-7 עם שוער טוב.שוער שהוא לא השוער של אתמול(ליפשיץ או משהו כזה). עריכה-ניצחון על נתניה יתן לשחקנים דחיפה גדולה קדימה.בפעם האחרונה שלנו בליגת העל לפני 4 שנים נפלנו בגלל פתיחת עונה שלקרוא לה איומה תהיה מחמאה.
אם כל הכבוד לשריקי ולמקרייב אחרי עזיבת רביבו , לצערי אני חושב שאנחנו פייבוריטים בבית. אבל לא אתפלא אם יגמר בתיקו בכל מקרה אם חלוץ זר אנחנו נהיה קבוצה טובה מאוד לפי דעתי, יש לנו צעירים והכובשים שלנו במשחק הם סה"כ בני 18,19. אחד מהם אגב מופיע בחתימה שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx פשוט כיף לראות איך הנוער שלנו מנצח. http://www.one.co.il/Article/142975.html
זה לא רק הסגל שלאשדוד יש יתרון עליכם אלא גם הניסיון בליגה,גם של הסגל וגם של המאמן. ניצחתם כולה את נתניה המפורקת,לא צריך לקפוץ מעל הפופיק ולחשוב שאתם פייבוריטים מול אשדוד.
נתניה המפורקת, ממתי קל לנצח בקופסא? ומי כמוך יודע את זה... חוץ מזה שהם לא קבוצה כזאתי רעה אף אחד לא קופץ מעל הפופיק,פשוט פיצצנו את הקופסא באדום וחזרנו אחרי 4 שנים. אז אנחנו מתפרקים מהשמחה. אנחנו ואשדוד די שווים ברמתנו, ניסיון לא ניסיון.. גם לנו יש ניסיון כלשהו בליגת העל.. אמרתי לך זה משחק משולש וכל אחת יכולה לנצח פה. אבל בביתנו אני חושב שאם היו עושים סקר הרוב היו אומרים שאנחנו פייבוריטים..
זה כבר לא קשה כמו פעם לנצח בקופסא אחרי שהם פורקו הקיץ מרוב נכסיהם. המשחק הזה אמנם פתוח(ביניכם לבין אשדוד) אבל עם כל הכבוד לאשדוד יש את היתרון והם הפייבוריטים בסופו של דבר.
קופסא אחד האיצטדיונים הביתיים שיש בארץ גם בלי שנתניה תגיע למקום 2. אני לא יודע לגבי אשדוד, איך אפשר להחליט אם אשדוד יותר טובים מאיתנו אם לא נפגשנו איתם עדיין,במיוחד כהיא נחלשה מעזיבת רביבו?בינתיים היתרון היחיד שאפשר לדבר על עד המפגש הוא שהם באמת יותר מנוסים מאיתנו. ונתניה לא כל כך גרועה כמו שעושים ממנה.עם שוער נורמלי הם יכולים להגיע למקומות 5-9.
הקהל של הפועל חיפה הותיר רושם חיובי מאוד. מלבד הקהל של ביתר ירושלים, אף קהל לא הצליח בשנים האחרונות להקים כזה רעש בקופסא. נכון שהפילוג במחנה האוהדים שלנו גרם לכך שהפערים יראו כה גדולים, אבל את שלכם עשיתם ובענק. גם את השחקנים הצעירים שלכם נורא אהבתי. אמנם הקופסא כבר לא מבצר ושער 1 הוא כבר לא גהנום, אבל זה עדיין קשה להתעלות במגרש שכזה.
מה שקצת הכניס את טירוף בקהל היה שאחרי 4 שנים יש קהל להילחם בו על מי יתן את הטון ביציעים.אחרי שארבע שנים ישבנו ביציעים של רעננה,ר"ג,נצרת, עכו,קריית אתא שגם אם היה קצת קהל לקבוצה השנייה,הוא לא יכל להשתיק את אוהדי שער 5. מה שכן ראיתי האוהדים שהיו בשער 5 בקופסא(דיימונד ארמי,נכון?)עודד בלי הפסקה אך הם היו מעטים מדי כדי להישמע. מה שאהבתי בסיום שהקהלים עברו אחד ליד השני ולא היו קריאות התגרות ואפילו הקהלים ברכו אחד את השני.
התקשורת מעצבנת אותי, משום מה הם לא סופרים את הפועל חיפה כקבוצה שמקומה בליגת העל(או בכלל). כנראה שזה מה שהעדרות של זמן רב כל כך עושה לשם של קבוצה... בכל אופן אני מודה שגם אני טיפה הופתעתי, כשראיתי שהתוצאה עומדת על תיקו דיי שמחתי וקיוויתי שיגמר ככה בגלל סיבות מחוץ למגרש, אבל אני שמח על הניצחון. הגיע הזמן שיתחילו לספור אותנו שוב. אנחנו לא סתם עולה חדשה אלא קבוצה שחזרה למקומה הטבעי
התקשורת אוטומטית נוטה נגד העולות, לא חושב שזה מכוון ספיציפית לקבוצה.. כל קבוצה שעולה ומצליחה, אפילו בני סכנין, קריית שמונה ונצרת עילית שעלו וישר קטשו את ליגה פתחו עם זלזול של התקשורת את העונה אך עם הזמן זה התאזן. בכל מקרה עם או בלי התקשורת, ברור שהפועל חיפה היא קבוצה ספירה ובעלת מלה בליגת העל. היא מגיעה עם מומנטום אדיר מהעונה הקודמת, סגל צעיר וכשרוני והרבה מאוד מוטיבציה ורצון להשתקע בליגה. זה שחלק מהשחקנים אלמוניים בליגת העל וזה שהתקציב לא גבוה ממש לא אומר שהקבוצה לא מסוגלת להוכיח את עצמה בליגה ואני מקווה שגם חלק מהמדיות שעדיין לא הפנימו את זה יבינו את זה לבסוף. אני אישית דווקא לא כל כך הופתעתי, גם כשהקבוצה היתה בפיגור היא המשיכה להלחם והראתה הרבה מאוד דמיון להפועל חיפה של השנה שעברה שביצעה מהפכים ללא סוף והציגה הרבה אופי. אני לא רואה הרבה הבדל בין הפועל חיפה של שנה שעברה לזו של השנה, בסך הכל השלד נשאר ואיתו גם המומנטום. יש לקבוצה הזאת עוד הרבה מה לתת השנה.
הכריש האדום,הכי טוב לבוא קטנים ולצאת גדולים.לדוגמא:רוב האוהדים בארץ צחקו על הקהל שלנו אבל ברגע האמת אתמול הקהל שלנו מילא את רוב היציע שלו ועשה רעש שמזמן לא נשמע ע"י קבוצה יריבה.אותו דבר לגבי הקבוצה עצמה. הקבוצה רובה לא מוכרת למאמנים האחרים ודורה ציין זאת לאחר המשחק בנתניה-הבלמים של נתניה רגילים לחלוצים מוכרים אבל מולם באו שחקני נוער שעלו השנה,אראל ואבוניל והתוצאה ידועה. עוד דוגמא?מכבי חיפה יותר טובה מהפועל חיפה.אבל דרבי הוא דרבי ויש סיכוי סביר שננצח. תבוא קטן תצא גדול.
רואש למכבי ת"א תמורת מיוקה?! http://www.one.co.il/Article/143089.html מצד אחד בעיית החלוץ נפתרת אבל תהיה בעיה בעמדת הבלם.
ומכבי חיפה. עדיין המקהלה של מכבי חיפה טובה יותר. וכמובן הקהל של הפועל ת"א שם כמעט כל היציע מעודד (כל זה מתייחס לקהלים בשער 4 בקופסא).