הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Aug 13, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Blaugrana Blood Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    429
    Likes Received:
    13
    דיברתי נטו על העבר, ההווה הוא חידה גדולה. ונכון לא ראיתי את צ׳יימברס בשיאו, אבל לפסול את דעתי עקב כך זו אמירה בעייתית. כי מי פה בכלל ראה בלייב את ביל ראסל? או את קרוייף?
     
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    אף אחד לא פסל את דעתך. אני בכלל בדעה שאי אפשר להשוות בין תקופות ו/או קבוצו ו/או שחקנים וזה גם מה שניסיתי להסביר. צ'יימברס בשיאו היה כוכב בליגה (אותו במקרה כן ראיתי בלייב), שחקן של למעלה מ-20K נקודות בקריירה, ולא הרבה יכולים להתגאות בנתון הזה, כולל אמארה עצמו. אף אחד גם לא מכחיש או מתעלם מהעובדה שאמארה של פיניקס היה שחקן מעולה. אבל לגמד את צ'יימברס לידו זה כל כך לא בכיוון. זה כמו שיגידו שקרוייף בכלל לא בקלאסה של מסי.
     
    de Middenweg likes this.
  3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    8,016
    Likes Received:
    2,625
    טום צ'יימברס בשיאו הלך toe to toe עם ענקים ואגדות מהלכות כמו טים דאנקן ודירק נוביצקי? טום צ'יימברס בשיאו היה אי פעם בדיון ה-MVP? טום צ'יימברס בשיאו היה אי פעם מפלצת התקפית בלתי ניתנת לעצירה שדופקת 40 נק' ו-12 ריב' בממוצע בסדרת גמר איזורית? די כבר לעשות בושות ולדרדר את הדיון המדורדר גם ככה הזה לתהומות. הסיבות היחידות שזה נראה למישהו נורמלי להזכיר אותם באותה נשימה הן 1) סיכום הישגים סופי במהלך הקריירה (הופעות אולסטאר ושאר החרטות) שזה יותר מעיד על קריירה מפוספסת של אמארה שנכנע לפציעות אחרת היה משאיר ליצור הזה אבק ולא רואה אותו ממילימטר באף פרמטר ו-2) המכביזם. אם צ'יימברס היה מגיע לעונת פרישה במ.כ הבקעה אנשים היו נשמעים פה אחרת. אבל הוא לא.

    יש שורה תחתונה והיא די ברורה לכל מי שעיניו בראשו - שחקן X גדול יותר משחקן Y וזה אפילו לא קרוב. הוא אולי לא השיג יותר ממנו במהלך הקריירה, הוא אולי לא קלע אותה כמות נקודות כמוהו במהלך הקריירה (אפרופו 20K - השחקן היחיד שקלע 20K ולא נכנס להיכל התהילה. כנראה שיש לזה סיבה כלשהי) אבל האימפקט שלו על הליגה ועל הקבוצות שבהן הוא שיחק היה גדול פי כמה וכמה. זה לא באמת נתון לאיזשהו דיון. היחידים שחיים בסרט שכן הם אוהדי מכבי, מסיבות ברורות כמובן.

    העיקר אבל שאפשר לפתור כל דבר בטענה המשעממת והרגילה "לא צפית בו!!!!!!!!!". וואלה. לפעמים לא צריך לצפות אלא רק להפעיל קומון סנס ולנתק קצת אינטרסים.
     
    Telkiyski likes this.
  4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    http://www.interload.co.il/upload/6229228.Xxx
     
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    מאחר ואתה מזיין במוח כהרגלך ודוחף את השטות של מכבי בכל משפט שני (אפרופו אובססיביות וזקפה יומית) וגורר את הדיון למקומות מביכים כאילו שזה מעניין לי את התחת להתווכח על שחקן שעבר במכבי לשנה אחת לפני 20 שנה רק בגלל שהוא עבר במכבי, אקח את עצתך המלומדת ואענה לך ב-"טוב אחי". אמארה שולתתת!!!111 אולי זה הסגנון שתבין.
     
  6. Nike2013 Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    450
    Likes Received:
    40
    מה נסגר איתכם? לא מבין בשביל מה הניבולי פה האלה? כל אחד ודעתו, אין טעם להיסחף ייתר על המידה. בסופו של דבר ובסיכומו של עניין, הגיע לכאן שחקן ענק במונחים עולמיים, שחקן שהוא אכן מעבר לשיא. השאלה הנשאלת היא עם ה - "מעבר לשיא שלו", מספיק ליורוקאפ ולליגה? אני באופן אישי חושב שזה יספיק, אבל יש כאן הרבה מאוד משתנים, לכן לאף אחד לא תהיה תשובה לזה, אלא רק לסטודמיאר ולמה שהוא יציג על הפרקט, אז נחכה ונראה.

    מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.

    אני לא יודע מה איתכם, אני כבר מחכה ומצפה שהעונה הזאת תתחיל וכן, איפשהו ההתרוממות של ירושלים עם ההיכל המפואר והגדול, הכסף וההחתמות הנוצצות (עזבו עם ההחתמות טובות או לא), זה מה שמרים את הליגה שלנו קדימה וזה בטח יוצר עניין ועדיף פי כמה מהשנים האחרונות שאף אחד לא באמת יכל להתמודד עם מכבי ת"א.
     
    de Middenweg likes this.
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,459
    Likes Received:
    5,675
    אל תשכח שיש הרבה חוקים מגבילים : חוק רוסי, מתאזרחים, צעירים.... מכבי וירושלים לא תמיד יוכלו לשחק עם ההרכבים הטובים והחזקים שלהם.
     
    de Middenweg likes this.
  8. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,677
    Likes Received:
    2,489
    מכבי חיפה היא הקבוצה הראשונה שמסיימת לבנות את סגל הקבוצה ואת האמת, סגל מאוד מרשים, למדו קצת לקח מהעונה שעברה בנוגע לקו הקדמי.
    אין לי ספק שמקומה בחלק העליון של הטבלה מובטח.
     
  9. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,677
    Likes Received:
    2,489
    השמועות בשבועות האחרונות נכונות וזאת גם הסיבה לחוזה הגובה של אדריאן בנקס.
    דיוויד קולברן (הבת התחתנה עם בנקס), מבעלי מכבי נתניה כדורסל בדרך להכנס להפועל ת״א.
    לא מעט כסף יש לבחור, חדשות טובות לאדומים.
     
  10. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,902
    Likes Received:
    14,902
    Gender:
    Male
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,902
    Likes Received:
    14,902
    Gender:
    Male
  12. Roma מנהלים

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    12,091
    Likes Received:
    4,817
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,459
    Likes Received:
    5,675
    שהמזוודות של מילר (ללא הרצועה הצולבת שלו) נעלמו, לא שאלתם את זה :).

    ולא שאלתם את עצמכם מה הבן אדם צריך 22 מזוודות ?!
     
  14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    להכניס את כל הזונות שהוא מביא מההימורים שלו בארה"ב
     
  15. Roma מנהלים

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    12,091
    Likes Received:
    4,817
    מילר לא מעניין :) .

    תן לי שיבוא עם 34 מזוודות וישחק כמו בגיל 22. חידה מאוד גדולה הבחור למרות כל הספקות אני מאוד מאמין ביכולת שלו לתרום לנו.

    חשבתי על זה במקרה ששני שחקני NBA מפורסמים, כמובן שאמארה שחקן שעשה יותר ב-NBA מנייט, נחתו בארץ הקודש ואפילו לא יזכו\זכו לשחק במפעל הבכיר ביבשת.
    הימור - כרמלו חותם בנהריה עוד שנתיים.
     
Thread Status:
Not open for further replies.