הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הברקה של מאירי? עמוס לוזון לא עשה את זה עם כל מי שיוצא לטיול אחרי צבא במכבי פ"ת?
    וב"ש לא הייתה בבית משפט על זה עם דווידזאדה?

2. EuropeGuy Member

לי זה נשמע מהצד יותר כמו רעיון של הרגע האחרון.
    הרי הרוש בניגוד לדוגמאות שהבאת עם לוזון או דוידזאדה אפילו לא שחקן שלהם.
    הוא (הרוש) יוצא אידיוט בעיניי אם הסכים להגביל את עצמו למכבי בלבד, בטח ובטח כשכבר החליט שלא מתאים לו להגיע אליהם בגלל ראייקוביץ'.

3. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שזה מה שהיה הכי רלוונטי עבורו, תחשוב שכל הקיץ בכלל דובר על שטקוס לב"ש ואחרי התחילה כל הפארסה עם אנסטיס.
    קשה לי להאמין גם שהגביל את עצמו למכבי כי אין לו על מה

4. South Boy Member

חיימוב שוער די רע בכדורי גובה ויציאה מהשער אז אני לא מאמין שהרוש יהיה נורא באספקט הזה ברמה שתגרום לנו להתגעגע לחיימוב, שניהם אחלה שוט סטופרים והגיל של הרוש והמימדים שלו לעומת חיימוב משחקים לטובתו.
    חיימוב לעומת זאת בעל משחק רגל מדהים לשוער, לא חושב שהרוש מסוגל להתעלות עליו בקטע הזה.
    בסך הכול הכללי שניהם באותה רמה, הציפיות מהרוש הן פשוט להמשיך את השקט בין הקורות, אנחנו לא צריכים מושיע.

5. סמואל אטו Member

זה דווקא נשמע לי בדיוק הפוך מהגבלה.
    יש הסכם מחייב משני הצדדים במקרה ו... ראיקוביץ' עוזב. אחרת הרוש לא מצטרף.

הצעה טובה יותר ממכבי ת"א הוא לא יקבל, ואני די בטוח שהוא לא דמיין שב"ש תפנה אליו אז הוא תמיד היה פנוי לחזור לליגה הקפריסאית שם המוניטין שלו הרבה יותר חזק.

6. EuropeGuy Member

ואם ראייקוביץ' לא עוזב ההצעה של מכבי לא שווה כלום והוא לא יכול לשחק באף קבוצה אחרת בארץ. בעיניי זו הגבלה.
    הוא לא יכל לדעת איך החלון יתפתח ומי פתאום תחשוק בו ובכמה כסף. קצת לא מובן לי. טוב, נעזוב את זה.

7. EuropeGuy Member

חייב להגיד משהו על הטענות שנשמעות פה כלפי ב"ש על כך שמעיפים מהר את אנסטיס, או על הרעיון לוותר על שחקן רכש כלשהו מהר.
    בשנה שעברה היה ברור די מהר שהם הביאו שני זרים בפרופיל שלא ישדרג אותם, פקהארט וקואנקה.
    אומנם עם הצ'כי זה לקח יותר זמן להבין, למרות שהסימנים המקדימים כבר היו שם, אבל עם קואנקה זה היה די ברור (לפי השמועות- כבר באימונים) שברגע שהתחיל לקבל דקות משחק הוא לא מה שהם צריכים.

הסיטואציה שלהם השנה אפילו יותר גרועה משל שנה שעברה, כשדי בוודאות השוער היווני מרוסק מנטלית וסטו הם לא בדיוק מה שהם צריכים מקצועית (אחרת היה משחק בגומלין מול זאגרב). מה עדיף למועדון במצב כזה, לשרוף עוד עונה על זרים שבכל מקרה לא יתנו להם מה שהם צריכים, ואז להגיע שוב בקיץ למצב שבו הזרים החדשים שיגיעו יזדקקו לזמן התאקלמות שיבוא על חשבון אירופה, או לזהות חולשות כאן ועכשיו ולהביא שחקן/שחקנים שכן יוכלו לעזור לה ועל הדרך(בתקווה) יתאקלמו בקבוצה לפני המוקדמות הבאים?

Sir Alex Ferguson, South Boy ו-hbs7 אוהבים את זה.
  8. yakov_y YNWA

להחליף את חיימוב בהרוש, איזה טימטום, איכות שונה + שכר גבוה יותר להרוש + לוותר על החיבור של חיימוב עם ההגנה.

אנשים שוכחים שלואי טאהא הוא הבלם הכי טוב בקבוצה (והישראלי), משחק רגל מזעזע לטאהא והרוש וזה יוצר שילוב נוראי, שיר צדק גם לא מצטיין בתחום הזה.
    מה עשה חיימוב שאי אפשר להחזיר אותו ?
    לא צריך להתנצל בפניו כי לא עשו איתו שום דבר לא בסדר, להחזיר לשער וגמרנו את הסיפור.
    לוותר על חיימוב בשביל אריאל הרוש זה טימטום כמו לוותר על קורהוט, חיימוב השוער הטוב ביותר שלנו בנבחרת.

אני לא מחזיק מדור אלו (קטספורה מבחינה הגנתית) אבל הגיע הזמן שיישחק במשחקי הליגה על חשבון בן ביטון למרות שהשני טוב ממנו, למעט 2 קבוצות בליגה רוב הקבוצות יבואו לסגור את המשחק והתרומה ההתקפית של אלו חשובה.

לא ברור למה הזילזול בסטו, רעיון מבריק להביא קשר שיעביר את אוגו קדימה, גם טרנט אלכסנדר ארנולד איכזב בתחילת דרכו בליברפול, אף אחד לא מחק אותו ובסוף כולם הרוויחו, סטו לא יודע איך קוראים לחבריו החדשים וכבר קוטלים אותו.

בלם זר ולהעביר את אלחמיד לקישור הכי טוב מבחינת ב״ש.
    מתי מחליפים את הטייטל של חיימוב השוער הישראלי הטוב ביותר לאריאל הרוש ?

קשר ימני אוהב/ת את זה.
  9. קשר שמאלי Member

אהבתי

קשר ימני אוהב/ת את זה.
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

התוצאה הסופית היא חיימוב בהרוש, אבל זו לא הייתה המטרה, ביחס לתחילת הקיץ- במקרה הטוב נשארנו במקום מבחינת השוער, במקרה הטוב. ביחס ללפני שבוע זה כמה צעדים קדימה.
    בכל אופן הדיבורים הם שבכר ואלונה שרפו את חיימוב. אלונה בגלל הגישה של חיימוב כשדרש (דגש על דרש בצורה חד צדדית) לפתוח את החוזה שלו, ובכר בגלל שיש דיבורים שבפולין חיימוב התפרץ כלפי בכר בטונים גבוהים כנראה לאחר שהתברר על שטקוס. מערכת היחסים הזאת שרופה וחבל לבזבז אנרגיות על לשקם אותה. (לא נכנס כרגע לאשמים, אין לי ספק שההתנהלות שלנו לא הייתה נקייה פה לחלוטין , זה לא משנה לי כרגע).

דור אלו לא כשיר כרגע נראה לי, כשיהיה גם אני בעד לתת לבן ביטון מנוחה טובה. כנ"ל צדק, הייתי שמח לראות את אלחמיד במקומו עד שישתפר.. צדק פשוט נוראי העונה.

סטו קורבן של כל מה שקורה מסביב, גם ככה הקבוצה עד כה נכשלה בכל המסגרות העונה, אז הוא שעיר לעזאזל נוח, אם לא היינו חוטפים 5 בקרואטיה הקהל היה הרבה יותר סבלני לגביו, בכל מקרה אני בטוח שבכר עדיין סבלני כלפיו וזה מה שחשוב. הקהל לא רלוונטי.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. סמואל אטו Member

לא קונה את זה שזורקים אותו כי הוא תואם קוואנקה. לא יכול להיות שברגע שהוא חותם זה שוער ש"מועמד לווסטהאם ו-ווטפורד" ואחרי שבועיים של אימונים הוא צריך אשפוז בגלל דיכאון.

האם הם יכולים להתחזק מזה? אולי, אבל איפה עובר הגבול?
    כל שחקן שיגיע לפה יחתכו על מסירה לא טובה? בעיטה לא טובה? תאקל לא מוצלח?
    איזה מסר אתה משדר לשחקנים שבכזאת קלות מוכנים להחליף אותך?
    זו התנהלות שיותר מתאימה למכבי חיפה של השנים האחרונות.

קשר ימני ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  12. South Boy Member

אנשים פשוט מסרבים להבין שסאגת חיימוב היא לא על רקע מקצועי אה? כמו להגיד איזה מטומטמים ריאל שמכרו את רונאלדו.
    שיר צדק בלם עם משחק רגל גרוע זה מצחיק, את הכדורי עומק שהוא חילק למליקסון בגומלין מול זאגרב אף בלם ישראלי בארץ לא מסוגל לתת, וזה כשהוא אחרי שנה בלי כדורגל ורחוק משיאו.

13. zivmay Member

נו ומה אתם עושים כאן כבר שבוע?
    הטוויטר, ספורט 5 וone מפוצצים. איפה עוד חסר לך?

hbs7, Sir Alex Ferguson ו-לירן אוהבים את זה.
  14. yakov_y YNWA

@לירן
    הדבר שאותי הכי מצחיק בעניין סטו זה שקוראים לו נגר, יש כל כך הרבה שחקנים עם משחק רגל רע ובינוני בקבוצה ודווקא עליו נפלו ? האם על אריאל הרוש תהיה ביקורת על משחק הרגל ?
    לא מכיר את סטו, לא יודע אם יצליח או לא אבל הוא באמת שעיר לעזאזל.

עוד פעם, הביקורת על משחק הרגל מוצדקת ועדיין יש הבדל בביקורות בין שחקנים.

15. South Boy Member

אתה לא מכיר את סטו ואתה לא יודע למה קוראים לו נגר?
    אפילו חברים שלו לקבוצה בנאנסי ואוהדי הקבוצה אמרו עליו שהוא שחקן אפור ונטול טכניקה אבל עובד קשה על המגרש.
    הוא קשר אחורי הורס, כמעט כל שחקן בעמדה הזאת הוא נגר. ראינו אותו בפעולה כבר שני משחקים.
    אולי נשלח אותו לשבוע בנתניה במקום עלי מוחמד ואז תבין למה הוא נגר.
    לא מכיר אותו, לא ראה אותו בפעולה ועוד לא מבין למה מבקרים אותו. לא יודע מה להגיד כבר.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.