הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

עובדתית, כל פעם שיש צעד של ב"ש בשוק ההעברות, יש כאן רק הצדקות למה המהלך הזה מהלך חכם. בדיעבד אולי יש פה ביקורת, לא בזמן אמת.

קשר ימני ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז יש לך קריאה סלקטיבית.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

3. yedidel Member

לא חושב שאף אחד הצדיק פה את עזרא או בן בסט בקיץ שעבר.
    נייגל כן וזה חוכמה בדיעבד כי הוא בהחלט הרשים (ואגב גם העונה הנוכחית שלו לא רעה בכלל, פשוט שמו עליו ציפיות מטורפות)

4. Raulito Madridista

אני מודה שאני הייתי בעד חן עזרא למשל שנתפס בעיניי תמיד כשעיר לעזאזל במכבי חיפה, ונגד נייג'ל הסלביינק למשל - המחיר, השאלות לגבי המערך, הבעייה של המספרים ועוד ועוד. כבר קרו דברים מעולם ודי מוקדם לבוא ולהתאבל על הקיץ הזה, ואגב יש גם עונות של מקום שני\צמרת שהן כן כיפיות ולא כמו הסבל המתמשך בשנה שעברה.

באר שבע רוצה לחתוך בשומן העודף בסגל שלה אבל זו רק ההתחלה, במה זה שונה ממה שקרה בינואר כשרצו לשחרר שחקנים וכולם העדיפו לשבת ביציע עם החוזה השמן שלהם ולבסוף שיחקו פה ושם בגלל אילוצים? שיר צדק עשה את שלו, רשם את שמו בהיסטוריה של המועדון והוא צריך ללכת וגם אחרים כמו דור אלו שנכשלו או כאלה שלא היו מספיק עקביים. זה הזמן לשחק עם כמה חבר'ה מהנוער, להביא זרים טובים גם אם לא מצויינים ולהוריד לחץ. בעונה הבאה אף אחד לא ירים את הציפיות בבאר שבע וככה יהיה נוח יותר. אני עדיין חושב שאם ברק בכר נשאר זה פלוס ענק.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

העניין הוא, לפחות כמו שאני רואה את זה, שההתרסקות פחות הגיעה מהשחקנים הישראלים המחליפים שהבאתם, אלא יותר מזה שנחלשתם ב 11 שפתחו. בסופו של דבר אותו עזרא המושמץ שלא מפסיק להופיע כאן בעמוד, הגיע על תקן מחליף לנוואקמה מהספסל ואחרי שיחרורו אז להיות מחליף להאסלנבייק. גם בן בסט הגיע כמחליף לחלוץ הזר התורן. הקריסה שלכם הגיע כי השחקני הרכב שהחתמתם היו חלשים ואז המחליפים הפכו להיות אלו שכל ההרכב מבוסס עליהם, ומה לעשות, הם לא מספיק טובים.

אגב, אלו בדיוק הטענות של אוהדי חיפה למועדון. היו מביאים שחקן X בסכום יחסית נמוך מתוך הטענה של "חייבים שיהיו לנו אופציות טובות מהספסל", ואז נכשלים בזר שאמור לפתוח, ואז אותו המחליף הופך לשחקן הרכב שלא מתאים לרמה.
    ושלא יובן לא נכון, אין בעיה לשחרר את עזרא ולהביא במקומו מחליף טוב יותר (אני בכלל לא בטוח שקיים בשוק ישראלי כזה אבל מילא). אבל כל עוד שחקן ההרכב שאמור לעשות את ההבדל לא יעשה אותו, כשאותו מחליף חדש יעלה בהרכב, שוב הקבוצה לא תצליח מקצועית.

רוצה לומר מכל ההודעה הזאת, קודם תבחרו את ה 11 ההכי טובים, הספסל זה כבר בונוס.

Maccabi Diamond, EuropeGuy ו-Raulito אוהבים את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדתית, אתה טועה ומטעה ואונס את המציאות.
    בקיץ הקודם הייתה כאן המון ביקורת על ההתנהלות שלנו (אני באופן אישי ערכתי כל הקיץ השוואות למכבי חיפה וטענתי שאנחנו בקיץ אחד הורסים עבודה של שנים והופכים להיות כמו מכבי חיפה של השנים האחרונות), וכן הייתה גם תקווה עם ההחתמות של סבע והאסלביינק שהיו אולי שני השחקנים הטובים בליגה לפני שנתיים מחוץ לנו ולמכבי שאולי נצליח לתקן קצת את הקיץ העגום.

עובדתית, השוק הישראלי דל מאוד ואלא אם מביאים איזה ביברס נאתכו/ניר ביטון/אלמוג כהן אין הבדל כל כך גדול בין הישראלים השונים שיש בשוק היום.
    אני לא מחזיק מגולדברג וחושב שהוא מגן חלש ולא חכם, אבל להגיד שיש איזה פער עצום בינו לבין תורג'מן? אם אורן ביטון ישחזר את העונה האחרונה גם בינו לבין גולדברג אין הבדל גדול.
    אותו הדבר ההבדל בין דור אלו שצפוי לעזוב למגן הימני שיגיע.

בגלל זה אני חושב שהדגש חייב להיות על הזרים, שוק גדול הרבה יותר, יכולת להביא שחקנים עם רף אחר לגמרי.
    שנה שעברה רוב העונה היה לנו רק זר אחד איכותי בהרכב (אוגו בחלק הראשון של העונה, ויטור בחלק השני של העונה), היו משחקים שב-11 היה רק שחקן זר אחד, וככה אי אפשר להצליח, בטח כשאין לך מספיק ישראלים איכותיים (היחידי מבחינתי שהוא ברמה גבוהה הוא מליקסון, כל שאר הישראלים שלנו, גם הטובים יותר כמו שהר,בן ביטון, אלחמיד וממן הם שחקנים משלימים ולא מעבר).
    הנפילה הגדולה בשנה שעברה הייתה הרבה יותר עם אנסטיס, סטו, סאבו וטאפוקו מאשר עם בן בסט ועזרא, בטח אחרי שנים שהיו לנו נואקמה, אוגו, ויטור והובאן.
    הזרים שיגיעו הם שיקבעו לאן העונה שלנו תלך.

7. Ajax Amsterdam Member

הכי חשוב כדי לחזור להיות קבוצה חזקה זה לחזק את ההגנה והקישור, אם נפגע בהגנה ובקישור עם הזרים אז זו כבר תהיה התקדמות מבורכת

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

8. קשר שמאלי Member

אז בשביל מה להחתים את גולדברג? תשאירו את תורג'מן. לשחרר שחקן, לשלם לו פיצוי(יש לו חוזה לעוד שנתיים), ולהחתים במקומו שחקן לא הרבה יותר טוב, זה בזבוז כסף. מהלך מכבי חיפה קלאסי

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/19
    oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שיהיה קל למצוא קבוצה לבן שהוא עם שכר נמוך, אבל בכל מקרה כבר כתבתי שאני נגד המהלך כי לדעתי תורג'מן טוב יותר מגולדברג.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול נפרדנו מאיצטדיון וסרמיל, חוץ מהאירוע שהתקיים אתמול עוד שני אירועים שחייב לציין -

https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/61846125_685722445202415_5027516561523474432_n.Xxx?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.ftlv3-1.fna&oh=b3a609afc989f27edbac270b8d05935a&oe=5D55C30B

11. Melikson24 Member

מהצד שלי, יכול להגיד שהיה לי אמון כמעט עיוור במערכת. איך אפשר שלא אחרי 3 אליפויות והצלחה כבירה באירופה?
    מה שרלוונטי ליולי 2018 לא בהכרח רלוונטי ליולי 2019. בזמנו ההחתמה של עזרא לא הייתה אסון. כשהיה את מליקסון וטוני, רצו שחקן קו מהספסל שיכול לתת מספרים, משהו שלא היה מאז בוזגלו. עזרא עם כל מגבלותיו הוא כזה והוא נתן עונה נהדרת בבית"ר. זה עבד לא רע בכלל באירופה (נגד ניקוסיה בטרנר הוא עלה אש) אבל ברגע שטוני הלך כל העסק התבלגן ועזרא לא שחקן שיהיה טוב כשהקבוצה לא טובה.

קצת איבדתי את האמון במערכת במהלך העונה האחרונה אבל עדיין אנסה לראות את הכוונה מאחורי כל מהלך. להיות תמיד שלילי זה לא בריא ולא כיף.
    עם זאת, להביא שחקן כמו ספורי ב500 אלף יורו יהיה הקש שישבור את גב הגמל, ולא רק אני חושב ככה. מאוד מקווה שלא ניפול לפינה הזאת.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. Melikson24 Member

13. hbs7 Member

עזרא לא שחקן שיסחוב לאליפות, אבל אני גם לא ממש מבין למה הוא נמחק כמו שהוא נמחק.
    אין שום סיבה שסאבו ואלו שמסריחים את הדשא ומפקירים בהגנה באופן קבוע יקבלו דקות, והוא ובן בסט בקושי יראו ספסל. לא שאני מחזיק מאחד מהם יותר מדי, בטח לא מבן בסט (עזרא בוודאות היה תורם לקבוצה חסרת היכולת הזו), אבל זה היה מהלך די קיצוני.
    להתחרט פתאום על זה שייבשת עונה שלמה שחקן ביציע ולפתוח איתו דף חדש זה עוד מאותו סימפטום שאנחנו מדברים עליו שוב ושוב. החוסר אמון מתרחש בעיקר כי נראה שפועלים מדחפים רגעיים ולא מאסטרטגיה כלשהי עם ראייה קדימה.
    ברגע שתהיה ראייה קדימה והמועדון יתיישר לפיה, גם הנפילות שמן הסתם יהיו, יתקבלו בהבנה גדולה הרבה יותר.
    ושוב, זה לא שיש לי משהו נגד עזרא. במציאות הקיימת סיכוי לא רע שזו אפילו החלטה נכונה להחזיר אותו לעניינים, אפשר לחשוב איזה שחקן ישראלי ברמתו מחכה לנו בחוץ.
    הדרך וכל מה שהיה איתו (כולל שיחה בינואר בה יכול לחפש מועדון חדש) ופתאום שינוי של 180 מעלות, עם זה הבעיה.

בואו נראה מה יהיה הקיץ.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

את הגישה מול עזרא החליפו כבר בינואר כשהחליט שהוא לא מוותר על כסף ונשאר אצלנו.
    הוא התחיל לקבל דקות ביחד עם ממן, זריהן, בן בסט, צדק ואלו שהיו אמורים להיות משוחררים בינואר ובסוף נשארו.
    אני חושב שבהזדמנויות שקיבל עזרא היה יותר קרוב לממן וזריהן שהוכיחו את עצמם מאשר לבן בסט, אלו וצדק שאיכזבו.
    דווקא כשעזרא נכנס לרוטציה וקיבל דקות קבועות הוא נפצע ביד במה שהתברר כפציעה מורכבת וסיים את העונה.
    מבין את ההתלבטות לגביו, כי מצד אחד רוב העונה הוא לא היה פקטור (גם כששיחק) למרות שכר לא נמוך בכלל אבל מצד שני אחרי ינואר הוא כן עשה שינוי חיובי בכמה משחקים שנכנס כמחליף.

15. גלצ Member

מי אמר שאין רכש מרשים? גל לוי קשר הפועל פת עשוי להצטרף

מצב נושא:
הנושא נעול.