הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה שאתם הולכים לעונת מעבר פיננסית, חזרה לשנתיים של לפני עונת האליפות הראשונה בעידן ברקת פחות האמביציה הגדולה שאז אפיינה אתכם.
    לדעתי צעד חכם לא לנסות להתחרות בכוח עם מכבי. ראינו מה קרה להפועל ת"א בעידן רמון, שלא הבינו את מצבם והגיעו עד לפירוק, כמובן שכאן המצב שונה אבל במידה וזאת תהיה העונה האחרונה של הברקתים עדיף לכם לא ליצור גרעון מיותר לקראת העברת בעלות אפשרית.

השאלה היחידה איך האוהדים שהתרגלו בשנים האחרונות רק לטוב יקבלו אחרי 5 שנים עונה שמתחילה בלי שאיפות להתמודד על אליפות.

2. hbs7 Member

לא, הכוונה היא לשחקנים שלא אמורים לקבל נתח גדול של דקות. בעיקר שחקני סגל רחב.
    כלומר, אני לא רואה מישהו מהשלישייה הזו נכנס להרכב והופך לשחקן משפיע.
    גולדברג אולי כן, אבל זה יהיה סימן לא טוב מכיוון שאורן ביטון הראה כבר יכולת גבוהה בעבר ויהיה חבל אם לא יצליח לשחזר אותה.

לגבי מה שכתבת על קרייו, זה די תואם לפקהארט.
    הסגנון הזה לא ממש הצליח. לוסיו ופלט שהיו שחקנים שמשפיעים על המשחק זה הסגנון אליו הייתי מכוון.

3. yakov_y YNWA

מזל שלא אמרת להם את זה ב-2015 עם ערן זהבי, קבוצה שהעפילה לליגת האלופות ובאה אחרי עונת טרבל.

מכבי ת״א לדעתי לא תשחזר עונה נוספת עם 82.4 אחוזי הצלחה, בטח שלא עם אירופה.

גיא מלמד הרוויח בב״ש 170 אלף דולר וב״ש עדיין משלמת לו חלק מהשכר.
    250 שיר צדק ובן בסט כ״א, דור אלו 200 אלף דולר, מעניין יהיה לראות מי יישאר מהרשימה.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי, בהתחלה תיארת אותו כאילו הוא יהיה כישלון מוחלט, עכשיו התיאור שלו הוא כשחקן עם יתרונות ברורים מאוד וחסרונות ברורים מאוד שאולי אפשר להפיק ממנו דברים יפים אם נשחק בשיטת משחק שמתאימה לו.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונת האליפות הראשונה התקציב היה 45 מיליון שקל, השנה הולך להיות בין 50 - 60 מיליון שקל.
    רוצים לחזור לסגל מאוזן ורעב ולא מנופח ושבע, ההבדל הוא שבאליפות הראשונה היה לנו בסיס איכותי בשכר נמוך (טוני, אוגו, הובאן, ראדי ובוזגלו הרוויחו משכורות מצחיקות לעומת התרומה שלהם בפועל), ועכשיו יש לנו הרבה שחקנים לא איכותיים עם שכר גבוה.

6. Drama2 הסמל מעל הכל

אתה מתכוון כאשר פעם ראשונה פורסם על כך, ושיניתי את התמונה בצד לתמונה שלו ?

אני עדיין חושב שהוא יהיה כישלון כמו שחשבתי עם קונאקה סטו וסימאו (על אנסטיס אני בכלל לא מדבר זה יוצא דופן לרעה).
    כל השחקנים שציינתי למעלה יש להם תכונות טובות (בעיקר קונאקה וסימאו אפשר לרשום עליהם רשימה מכובדת של פלוסים), זה לא הופך אותם לשחקנים שיהיו טובים בליגת העל בהפועל ב"ש.
    כאשר אתה יורד לרזולציות, ומכניס את פקטור ההשתלבות בליגה, אתה מבין שאתם מכניסים את עצמכם קצת לפלונטר. עוד פעם חלוץ שלא יספק את הסחורה. ולמה שהוא יספק ? הוא לא בנוי לכך.
    שחקן עם משחק ראש מצויין לצד איטיות וכבדות, כמה פעמים הוא יקדים את השומר שלו ? כמה פעמים יתבלבלו בשמירה ההגנות הישראליות וישאירו אותו חשוף ?
    תסתכל על כל המבקיעים הבכירים העונה בליגת העל, תסתכל על לוסיו בב"ש לדוגמא, המשותף לכל השחקנים הוא היכולת ליצור מצבים לעצמם. לעשות את אותה תנועה לא צפויה על מנת להיפטר מהשומר שלהם. תנועות חכמות. כל הדברים הללו חסרים לקריו.

אם הוא היה מגיע בתור השחקן החמישי/שישי ברוטציה, אני אומר ניחא, זה סביר. אבל לפי מה שאני רואה כרגע הוא ה-חלוץ שלכם (+שהר), ובלי תמיכה גדולה מהקישור והאגפים, מה הוא יתן ? בקושי מה שפקהארט נתן, ולפי דעתי פקהארט לפחות רמה אחת מעליו. (לא שזה אומר הרבה על השילוב בליגה, אבל אני בספק אם הוא ישתלב טוב כמו פקהארט - שלא השתלב כ"כ טוב)

גם תשים לב מה אתה אומר בעצמך ושהביטחון שלך בו נמוך. אפילו יתרה מכך בסאב טקסט שלך יש ניתוח (נכון) על השחקן ועל המוגבלות שלו, שניכרת לעין.
    ככלל, על חלוץ להגיד שאולי אפשר להפיק ממנו דברים יפים, רק אם נשחק בשיטת משחק שמתאימה לו. השם ישמור.

נ.ב.
    אני מבין שב"ש רוצים שחקנים של כאן ועכשיו, אבל יש גבול לביזבוז כסף. גם שכר גבוהה, גם לא רואה את ב"ש מוכרים אותו לשום מקום. ,
    אז מה עשיתם פה ?

נ.ב.2
    תוך כדי שאני כותב את זה קשה שלא להיזכר ברועי דיין בתקופה שלו אצלנו. רק שלרועי דיין יש בעיטה מעולה מחוץ לרחבה.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרזומה אכן דל ומדליק נורות אדומות, אבל אגבש דעה סופית רק אחרי שאראה אותו.

8. Drama2 הסמל מעל הכל

אנחנו משלימים, אני מסכם לפני שהשחקן מגיע, אתה מסכם בסוף השנה. מה שבטוח, אנחנו אוהבים לסכם ;)

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

באופן אישי, הייתי הולך על יאקוב סילבסטר, 7 שערים ב-13 משחקים בבני יהודה, חופשי הקיץ, חלוץ רחבה קלאסי, יכול להתאים לנו כמו כפפה ליד.

10. גלצ Member

מוזר שאין אפילו דיווחים שרוצים אותו. לא ידעתי שהוא חופשי

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אל תדאג, קיבלנו ב 3 שנים האחרונות דלק לעוד 40 שנה.

התגובה הטבעית, גם שלי, על השחרור של תורג'מן , היא שזה מועדון בדיחה שלפני 5 חודשים החתימו אותו לשנתיים, כשיודעים בדיוק מי הוא, מה הוא ומה אפשר להפיק ממנו, ועכשיו רוצים להיפטר ממנו?? בהחלט ישר אפשר לחשוב על הטיפשות במהלך.
    אבל כשחושבים רגע, אפשר להבין שאורן ביטון איבד רבות במניות שלו, הייתה לו עונה מזעזעת, במיוחד בחצי השני שהוא היה פשוט רע משחק אחרי משחק. בן תורג'מן היה על תקן מחליף נטו, הוא לא שווה יותר, עכשיו כנראה החליטו להביא מגן שיתחרה עם אורן ביטון על ההרכב, החלטה הגיונית. האם השחקן שמביאים שווה משהו? זה כבר עניין אחר. בכר חושב שכן.

ומצחיק שנכתב פה שתמיד מצודדים בהחלטות המועדון כאן... זה מצחיק . יש פה רק ביקורות על במועדון כבר 10 חודשים. אי אפשר לסמוך על מקבלי ההחלטות במועדון, זו תחושה רווחת בקרב הרבה מאוד מהקהל.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

12. Ajax Amsterdam Member

התחושה היא שאנחנו לא יודעים מה אנחנו הולכים לקבל ובואו נגיד שהכיוון גם אצלי טיפה שלילי אבל אני משתדל תמיד להיות אופטימי

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לב"ש היו שנים נהדרות בגלל זרים מצוינים וצוות ישראלי תומך שהיה הטוב בליגה. הנפילה בעונה האחרונה היתה מאד קשה לכם, אבל לא מצאתם מחליפים לווקאמה, אוגו עם פחות מוטיבציה, ויטור שסבל מהמון פציעות ורומני בשם חובאן שעזב. ברצינות, אם הרביעייה הזאת היתה בשיאה מכבי לא היתה זוכה באליפות. חוץ מסאבוריט שום זר באמת הגיע לרמת משחק כמו הרביעייה הבאר שבעית.

בנוסף לזה הצוות הישראלי שלכם כבר לא הכי טוב. מליקסון כבר לא אותו שחקן מלפני שנה שנתיים. צדק? מאז ההשעייה הוא אסון. ברדה כבר פרש ולמעשה חוץ משהר הישראלים מאד לא יציבים או פשוט תורמים מעט מדי. אני מאמין שאם למשל דור פרץ או אלי דסה יעזבו את האלופה אתם יכולים לצמצם את הפער. הקטע הוא רק שבקיץ ברקת צריכה גם ישראלים טובים, אבל גם זרים...קשה לדעת מה יהיה, אבל קשה לי להאמין שנראה עוד עונה כה כושלת מצדכם אלא אם כן הבעלים מקבלת עיצות משחר......

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  14. Ajax Amsterdam Member

אני פשוט חושש שינסו לעשות מה שמכבי עשו כי זה לא מתאים לנו. ומי כמוני בן 24 באר שבעי מכיר את האופי של השחקנים הבאר שבעים, ותסלחו לי אני ברובם לא מאמין.
    בסופו של דבר הכי חשוב לראות איזה קשר אחורי מצוין ועוד שחקן כנף זה הכי קריטי מבחינתי.
    אם נצליח זה יהיה בזכות הזרים.

אני גם לא מאמין באוחנה האמת הוא יותר שחקן קטרגל

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

15. גלצ Member

הרבה שוכחים אבל גם לפני ההשעיה צדק עשה המון טעויות והיה פשוט שחקן רשלני

מצב נושא:
הנושא נעול.