הפועל באר שבע 2018/19- מחפשים להתייצב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י hbs7, ‏14/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Melikson24 Member

סאבו חיזוק טוב. חבל מאוד על דן, אבל הסיפור שלו ושל שהר דומה.
    מתכננים עוד לא מעט מהלכים גדולים בחלון הזה.

2. hbs7 Member

מה הנקודה?
    שבית"ר מקבלת בחינם שחקן שהייתה צריכה לשלם עליו כסף.

ולא עניתם, את שוינפלד מכבי תשחרר בחינם או לא?

3. Drama2 הסמל מעל הכל

"הבעיה" בבן שהר היא בשכר הגבוה שלו.
    אם נדבר מקצועית לרגע, אני חושב שהוא שחקן טוב ולא מבין מה הקטע לשחרר אותו, אבל לבית"ר שלא יאיימו על כלום בשנתיים הקרובות זה בסדר. בכל מקרה, הוא יכול לתרום לכם, ואני לא רואה חלוץ 9 זר מספיק טוב בליגה שכדאי להחתים, אז עדיף לא לקחת סיכונים מיותרים ויקרים - ולהישאר עם בן שהר.

-בנוגע לשויינפלד, כמו רוקאביצה, לא יעבירו שחקן התקפה שנחשב ישראלי בחינם. בלי קשר ליכולת.
    -בנוגע לבניון, נסגר החלון באירופה ורוצים להשאיר אותנו עם הזין ביד ולקחת לנו את השחקן ה12 (תרתי משמע) מהסגל שלנו. נשמע לך הגיוני ? אני שואל ברצינות. איפה נשמע כזה דבר שאני אקח לקבוצה שחקן שהוא הרכב או חילוף ראשון-שני ? עם מה נשאר ? יש לנו סגל קצר מאוד.
    לוזון נתן הצעה מאוד יפה ומכובדת לחוגג, שישאיל לנו שחקנים והם יחזרו אליו עם יותר דק' משחק (מאשר היו צוברים בבית"ר) ברזומה. אם הוא "להוט" לקחת את בניון, הצעה סבירה בהחלט יושבת על השולחן.
    זה הקטע, שאייבינדר הוא בתכל'ס... שחקן בינוני. גם מבחינת יח"צ.
    הוא לא משחק אפילו בנבחרת הפח שלנו, הציג יכולת חלשה לכל התקופה בב"ש, בקיצור שחקן שיותר הולם את הרוטציה של ב"ש ולא מקום ב-11.
    מי ישלם עליו שקל ? גם באירופה אני מתקשה מאוד לראות מישהו משלם עליו, אלא אם כן זה הקוסם שהצליח להשחיל אותו למישהו בבלגיה.

4. South Boy Member

למה להחתים אותו תמורת 50 אלף דולר לשנה? תציעו לו 25 שקל לשעה כולל החזרי נסיעות ואש"ל, אני בטוח שהוא היה רץ.
    כמה הוא הרוויח בהפועל חיפה? כמה במכבי חיפה? כמה בהפועל? הרבה יותר קרוב ל-250 אלף דולר (אם לא יותר) מאשר ל-50-60.
    באר שבע לא נתנה לו חוזה יוצא דופן בסכומים שאף קבוצה בישראל עוד לא שילמה לו, אם יש קבוצה שבאמת רוצה אותו מעבר לניסיונות עקיצה כמו שהלוזונים אוהבים היא הייתה צריכה לשלם לו סכום באיזור הזה כך שזה לא משנה אם באר שבע שיחררה אותו בחינם לבית"ר או שהייתה משחררת אותו והוא היה חותם בקבוצה אחרת, ב-50-60 אלף דולר תנסו להחזיר את איסמעיל עאמר מפרישה.
    אגב, לא ראיתי בשום מקום ששיימן מרוויח סכום כזה בבית"ר, ואני לא יודע אם הוא באמת הרוויח סכום כזה בבאר שבע.
    לא מבין מה השורה התחתונה שלך, חוגג עוזר לבאר שבע? אני חושב שזה מגוחך להאמין לכזה דבר.

5. סמואל אטו Member

מז"א הייתה צריכה?
    אם היא הייתה צריכה כנראה שלא הייתה עסקה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בכל עסקה יש צד שמוכן לשלם ופה זה מסתכם. אלונה כנראה היחידה שהייתה שמה סכומים ששמה על בראון, אלחמיד וזריהן... הייתה מוכנה לשלם אז יש עסקה, מישהו שאל שם שאלות? לא... יש צד שמוכן לשלם...
    פה חוגג/אוחנה זיהו צ'אנס להביא שחקני ליגה טובים שבאר שבע רוצה להיפטר מהם, הם מוכנים לשלם את השכר הזה של שיימן, ואולי 250 לשהר, אז יש/תהיה עסקה.. זה שחוגג באר שבעי מוסיף פיקנטריה וסיבות לסימני שאלה למי שגם כך מחפש.
    אני מסכים שזה מעלה תהיות, זה טבעי ואני לא מאשים אף אחד. אבל צריך להבין שנותרה פה סיטואציה שצולבת בין 2 המועדונים בצורה מושלמת. באר שבע אחרי כישלון בבנייה וכישלון באירופה מחפשת לתקן ולהיפטר מעודף תקציבי מיותר מבחינתה, בית''ר ירושלים נרכשה מאוחר מאוד בקיץ ויש פה בעלים וצוות שנתקעו בעמדות מסויימות ורוצים להתחזק בכל מחיר.

הוא באר שבעי, אוהד באר שבע, מבין לגמרי את הרצון לחפש קונספירציות.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

7. hbs7 Member

@Drama2 איביינדר גם אם בינוני מאוד הוא עדיין שחקן הרכב. נניח והוא הולך, נשארים עם קבהא, אוגו ומי עוד?
    ולא להגיד סטו בבקשה.
    ת'אכלס אנחנו מקבלים את סאבו, אז חינם זה כנראה לא. נראה מה המתווה הסופי.

על שהר ענית יפה, אין שחקן התקפה בלבל ורזומה כמו שלו שלא שווה כסף.
    לכן בית"ר נהנית כשמרבלת בחינם ואולי אפילו השתתפות בשכר.

8. Drama2 הסמל מעל הכל

בהפועל חיפה 150 אלף דולר, בהפועל ת"א 110 אלף דולר.
    150 ו-110 זה פחות מ250.
    אגדיל ואומר כי 110 ו150 יותר קרוב ל50-60 מאשר ל250.
    אבל היא כן.
    אני אשמח לדעת מי, גם בארץ וגם בחו"ל, לפני שב"ש החתימו אותו במהלך העונה שעברה.
    מכבי חיפה לא יחזירו אותו בחיים. מכבי ת"א אין להם צורך בו ואני יודע שהם חיפשו מגן שמאלי זר עוד מאשתקד.
    כל שאר הקבוצות, אין להם סכומים כאלו.

אני אקל עלייך, ​
    זה בהחלט בסדר לרשום שאף קבוצה בארץ ובעולם לא הייתה לוקחת את מלוא החוזה של שיימן, לאחר שהציג יכולת נפל במדי הפועל ב"ש.​
    או שתתחיל להקל קצת עליי, ותרשום לי איזה קבוצה הייתה לוקחת אותו במקום בית"ר.​

סמואל אטו ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  9. Butragueño מנהלים

אוחנה?
    לא תמיד צריך לשחק עם 3 דגנרטים באמצע.

10. עידן444 Member

כשרוצים להיפטר מחוזה של שחקן מוכנים לשחרר בחינם.
    לא הבנתי מה לא ברור?
    אם שוינפלד היה יושב עם חוזה שמן שמכביד על התקציב יש סיכוי שמכבי ת"א היתה משחרר בחינם אחרת היא תקועה איתו.

קשר ימני ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  11. hbs7 Member

לא רלוונטי ל3-4 חודשים הקרובים.

@סמואל אטו הנקודה פשוטה, בית"ר קיבלה 4 שחקנים בהם יש להם צורך מבלי לתת שקל, כשאנחנו מסכימים שלפחות אחד מהם שווה כסף.
    פתחתי את כל הסיפור הזה כי הציגו את בית"ר כאיזה מועדון שנשדד ואלונה הרעה דוחפת לשם כל מה שהיא לא צריכה ובתמורה עוד מעזה לקחת את סאבו.
    זה עיוות רציני.

12. Drama2 הסמל מעל הכל

אני אמרתי הרבה פעמים שהצד שלכם הרוויח בענק מכל זה. ואתם מרוויחים גם בעוד כמה רבדים שהאוהד הממוצע לא מסתכל עליהם.
    בטווח הקצר וגם הארוך יש לכם 100% רווח (ואני מפרגן מאוד אבל זה בא על חשבון הכדורגל הישראלי וכאן זה צורם לי, בשביל זה בית"ר נפטרו מטביב?)

בנוגע לאייבינדר, הזכרתי אותו רק כדי לציין שאף אחד לא יתן עליו שקל נכון להיום.
    כך שטרייד על סאבו יהיה חייב להתאזן כלכלית בדרך כזו או אחרת, במידה ולא יש כאן משהו תמוהה ביותר.
    להגיד לך את האמת, אם באמת בית"ר תקבל את שהר בחינם עם השתתפות בשכר, זה יעזור לבלוע את העסקאות הללו בין הצדדים.
    כרגע בית"ר הפסידו יותר מידי (בלי קשר למה הרווחתם או לא) וחייב לאזן את זה.

13. South Boy Member

אף קבוצה לא צריכה לקחת את מלוא החוזה של שיימן, בית"ר משלמת לו 250 אלף דולר? אני אולי זורם עם הקביעות שכתבת לגבי השכר שלו בחיפה והפועל אבל אין סיכוי שבבית"ר משלמים לו חוזה כזה, אני רוצה לראות הוכחה שהוא מרוויח בבית"ר 250 אלף דולר.
    אם בית"ר לא הייתה לוקחת את שיימן אז אני מאמין שהיו מגיעים איתו להסכם על עזיבה כמו עם אנסטיס ושיימן היה מוצא קבוצה עם חוזה נמוך יותר כי הוא מגן מספיק טוב להרבה קבוצות בליגה, אין לא לי ולא לך שום דרך להוכיח מה היה קורה אם שיימן לא היה מקבל הצעה מבית"ר.
    להפריח קונספירציות לגבי זה שחוגג עוזר לאלונה זה בטח לא תשובה, או שאולי עדיף לבית"ר להישאר עם חן דילמוני? ממה שראיתי כבר עדיף שיימן.
    בהבאת שיימן חוגג שדרג את החומר הקיים בלי לשלם שקל לבאר שבע, הוא ניצל את הדחף של באר שבע להיפטר משיימן כמו שבאר שבע ניצלה את הצורך של בית"ר במגן שמאלי כדי להיפטר משחקן שהיא גילתה אחרי תקופה קצרה שהיא לא צריכה ולא רוצה. end of story.

14. hbs7 Member

@Drama2 אנחנו מודדים רווח-הפסד של חוגג מבחינה מקצועית וכלכלית גרידא, אבל יש בהחתמות הללו מעבר.
    בשביל האוהד הבית"רי הממוצע, להביא את שהר ואיביינדר לבית"ר יזכה בהרבה נקודות זכות את חוגג.
    גם לגורש ושיימן יש יח"צ טובים בעמדות מאוד בעיתיות. ניצן שרוף שם ממה שאני מבין.
    חוגג מרוויח את הטיקט של בעלים משקיען שלא יבחל באמצעים כדי לשפר את הקבוצה, גם אם יהיה רע זה יקנה לו שקט תעשייתי חשוב.

Sir Alex Ferguson ו-Drama2 אוהבים את זה.
  15. Drama2 הסמל מעל הכל

לקח שתי עמודים ו20 תגובות, אבל בסוף קיבלתי תשובה :)
    בסופו של יום חסכתם 100 אלף דולר.
    גם טוב

מצב נושא:
הנושא נעול.