הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yedidel Member

המכשול העיקרי שלנו וההבדל העיקרי ממכבי הוא חוסר היכולת להרוג משחקים.
    רוב הפעמים זה לא עולה לנו בנקודות (הפועל ת"א, בית"ר, מכבי פ"ת... משחקים שלא ברור איך נגמרו בהפרש של שער אחד בלבד), לפעמים זה כמעט עולה לנו בנקודות (ק"ש בבית) ומול מכבי חיפה זה גם פעמיים עלה לנו בנקודות.
    גם פער השערים הולך וגודל ובעונה כזאת צמודה זה עלול להיות קריטי.

ניצול המצבים אצלנו הוא קטסטרופה, בעוד אצל זהבי כל רבע מצב זה גול (הבעיטות האלו שלו לפינה בנגיעה כמו בטדי, אין עוד שחקנים בארץ שעושים את זה באחוזים כאלו גבוהים)

2. zivmay Member

להגיד שבאר שבע הגיעה לשיא הפוטנציאל שלה בנוסף לזה שריקן עדיף כקשר אחורי על בראון, זה פשוט הזייה שמזכירה את רן בן שמעון ביום רע.

3. Love Is Red Member

ד"א שכחתי לכתוב שראדי ומליקסון הגיעו כשחקני מפתח וריקן כעוד שחקן סגל.
    הבדל דיי ענקי...

4. סמואל אטו Member

הייתי ממשיך את הדיון הזה, אבל אני רואה שאתה רק הולך להתחכם אז שיהיה שבת שלום.

5. FrozaLazio Guest

אל תנסה לשנות דברים עם BUZZWORDS כמו עלות-תועלת (כל הכבוד לך על שימוש במילים מהקורסים במנהל עסקים).
    הוא מחליף שלא עשה בנתיים טעויות. זה "בינגו" (אני מצטט אותך) ? זה ממש לא בינגו.

אתה לא יודע מי אני אוהד, איפה אני חי, למי אני מנוי, מה אני רואה ואתה זורק פה הנחות מסין עד אילת.
    מאידך, זה פשוט ברור לעין שאתה לא ראית (כמעט) משחקים של ק"ש ובטוח לא ראית משחק אחד של ציריך.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אנשים כאן מבטלים בזלזול דברים של אחרים, קוראים לאחרים "הזויים", "חסרי מודעות" ו"מנותקים מהמציאות", ואז מלינים על שחצנות מכביסטית או שטות בסגנון.
    לא פחות ממדהים. באמת.

FrozaLazio ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כל פנייה לדעה של משתמש כאן באחת מהמילים שאמרת היא מביכה ומרתיחה אותי(כבן אדם, לא כמנהל או משהו בפורום). אה, גם להכנס לדיון שבו אוהדים משבחים רכישה שלהם וטוענים שהשחקן טוב (או אפילו מדהים או טוב יותר ממקבילו אצלכם) ולהגיד להם "רדו מהעץ" עונה על מה שאמרת. לתשומת לבך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

South Boy אוהב/ת את זה.
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כשהשחקן הוא וובה בראון ובמהלך הדיון עליו טוענים שגל אלברמן לא עשה הרבה יותר ממנו, זה לא אסתטי אבל מתבקש.

9. HBS2208 Member

אני מחכה לתגובה הראשונה שתדבר בה תאכלס ולא גבוהה גבוהה...מה מצופה משחקן הגנה מחליף שמתן אוחיון לא מילא עד כה?

וכן, במונחים של הפועל באר שבע זה בהחלט בינגו. אנחנו מדברים על קבוצה שבשנים קודמות נפלה בעיקר ברגעים שנאלצה להביט אחורה לספסל ולהקים משם את בן אלגרבלי למשחק העונה, את אביתר אילוז לסיבוב אחרון לפני פרישה או לחליפין לאלתר עם הסבות שונות ומשונות(גל אראל בלם), אבל אף שחקן אחראי ומנוסה לרפואה לא היה שם.

מתן אוחיון הוא בינגו. מעט אגו, מעט טעויות כפי שאמרת, יכול למלא מספר תפקידים בהגנה...מהו בינגו במונחי כדורגל ישראלי עבור שחקן 16-18 בסגל, אם זו לא הדוגמא?

וכן, אתה צודק, לא ראיתי משחק אחד של ציריך, גם לא תקציר. אבל של קרית שמונה ראיתי לא מעט, בעיקר אשתקד. בראון קשר דפנסיבי, DM, אין שום קשר בינו לבין ריקן.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  10. zivmay Member

התחלת לקחת את זה קשה.
    ריקן כקשר אחורי הוא לא יותר משחקן בינוני ביום טוב.
    את בראון ואת ריקן ראיתי עשרות פעמים, לוקח את בראון בלי לחשוב פעמיים.
    מקומו של ריקן באגף, למרות שכרגע הוא באמת באגף רק כמה מטרים אחרי קו החוץ מתייבש לו על הספסל.

11. סמואל אטו Member

מעניין אם היית אומר אותו דבר עם בראון היה משחק היום במכבי תל אביב או מכבי חיפה.

12. zivmay Member

הייתי אומר אותו דבר.
    אבסורד שאנחנו עדיין מתווכחים על פרט כלכך שולי וברור. אחד השחקנים הטובים בארץ בעמדה שלו מול שחקן שרק באייסוקר המליכו אותו לקשר האחורי הבא של ישראל למרות שהוא בקושי שיחק בעמדה הזו.

Sir Alex Ferguson ו-HBS2208 אוהבים את זה.
  13. סמואל אטו Member

אם מישהו עושה פה ״המלכות״ זה אוהדי ב״ש בפורום לשחקנים שלא עשו כלום בקריירה שלהם.
    וובה בראון לא עשה חצי בקריירה שלו ממה שאבי ריקן עשה, סוף פסוק.

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  14. HBS2208 Member

העיקר שסמת סוף פסוק.
    עכשיו אפשר להמשיך הלאה...

15. Love Is Red Member

אבי ריקן לא קשר אחורי נקודה ווובה בראון הקשר האחורי השני הישראלי הכי טוב בליגה אחריי אלברמן.
    ריקן הוא קשר 50-50 וקשר אגף מעולה, קשר אחורי הוא לא.
    ומה הוא בדיוק עשה?
    לפניי 3 שנים הייתה עונת הפריצה שלו בדיוק כמו בראון שזכה בגביע עם הפועל רמת גן ואחריי זה כיכב שנתיים וחצי בק"ש שרובן הוא היה בצמרת וגם עם ק"ש הוא זכה בגביע.
    אז הוא לא קשר התקפי אבל הוא טוב בתפקיד שלו.

מצב נושא:
הנושא נעול.