הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,240
    לייקים שהתקבלו:
    7,313
  2. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,010
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    ככה באמצע עונה? 4 ימים לפני משחק ליגה חשוב?
    איך השחקנים יקבלו את זה? אם הם לא אוהבים את המאמן הם יהיו מבואסים רצח ויאבדו נקודות.
    שוב, אלונה עושה טעות.

    או שלא...

    אלונה פגעה בינגו, בכר עושה עבודה מצויינת ולב״ש נראה עתיד לא רע בכלל איתו.
     
  3. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,899
    לייקים שהתקבלו:
    14,902
    מין:
    זכר
    אלונה בחורה חכמה, היא קולטת איזה אוצר יש לה ביד.
     
    Ajax Amsterdam ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  4. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,116
    לייקים שהתקבלו:
    6,565
    כאשר יש למאמן דרך, ובעל הבית אוהב את הדרך- צריך לתת למאמן לעבוד לאורך זמן גם אם התוצאות לא מזהירות(אני לא רומז שהתוצאות של בכר לא טובות- הן טובות אבל לא זה צריך להיות הקו המנחה).
    אומרים שאי אפשר להחליף את כל השחקנים אז כשלא הולך מחליפים את המאמן. כאשר אתה מאמין בלב שלם בדרך של המאמן אני אומר דווקא כן לחפש את הראש של השחקנים לפני שאתה שולח את המאמן הביתה. כלומר, גם אם ב"ש שוב תמעד ברגע האמת כמו בשנתיים האחרונות ואפילו לא תעבור שלב אחד בגביע- הייתי מצפה מאלונה להחתים את בכר אפילו לכמה שנים קדימה(במידה והיא מאמינה בדרך שלו).

    שאלו את רובי שפירא ז"ל בזמנו אם הוא יכול להצביע על טעות גדולה שעשה... והוא אמר שכן, כשהוא פיטר את דרור קשטן.
    אני גם שומע הרבה אוהדים שלנו שחושבים שהפיטורים של אלי גוטמן היו אחת הטעויות הגדולות של דניאל יאמר.
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. South Boy Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/12
    הודעות:
    6,833
    לייקים שהתקבלו:
    3,336
    מאז לופא לא אהבתי ככה מאמן של באר שבע.
    כמו שהרבה אמרו כאן לרוב אוהדי באר שבע ואני ביניהם חשובה הדרך ולא התוצאה, בשנים האחרונות היו הצלחות על הנייר אבל הם היו אשליה אופטית שנגמרה בצורה הכי כואבת שאפשר, ברק החזיר את הנחישות והרעב לקבוצה ובעיקר ניכר שהוא לא מפחד משינויים והתאמות תוך כדי תנועה בניגוד לקודמיו.
    ברק מאמן כריזמטי ומסור טוטאלית לעבודה שלו מעבר לכך שהוא טקטיקן בחסד עליון ואדם ישיר שלא מפחד לשים את הקלפים על השולחן ולא מזלזל באינטיליגנציה של האוהדים כשהוא נדרש לספק הסברים.
    אני מאוד מעריך את ברק כאדם וכמאמן ושמח מאוד שהוא ממשיך בתקווה שיבנה כאן שושלת ארוכה, גם אם לא נזכה העונה בשום תואר זה לא מוריד מאומה ממה שברק הספיק לעשות כאן, את המקצועיות והשאפתנות שהוא הביא למועדון אי אפשר למדוד בתארים ואני בטוח שהעבודה הקשה שהוא עושה בקבוצה בודאות תניב פירות בעתיד.
     
  6. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,899
    לייקים שהתקבלו:
    14,902
    מין:
    זכר
    גם אם ב"ש תפסיד אליפות צריך להמשיך עם ברק. למה? כי אני לא מכיר מאמן יותר טוב ממנו
     
  7. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,116
    לייקים שהתקבלו:
    6,565
    זה לדעתי שיקול פחות חשוב. גם הקביעה שלך קצת נמהרת.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    amn אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,899
    לייקים שהתקבלו:
    14,902
    מין:
    זכר
    אני עוקב אחרי ברק בכר כבר שנתיים וחצי, נראה לי שזה כבר מספיק זמן בשביל להתרשם ממאמן(ואל תגיד לי "היה לו את איזי" כי אנחנו רואים מאמנים אחרים תחת איזי שפחות מצליחים,כולל הנוכחי)

    מה שכן אין ספק שיש ממנו ציפיה להצליח יותר באירופה בשנה הבאה.
     
    Sir Alex Ferguson ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  9. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,116
    לייקים שהתקבלו:
    6,565
    מכיר אותו זה לא אומר שמכיר את כולם כדי להגיד שאין יותר טובים. סבירות גבוהה שאתה צודק ועדיין גם יש אופציה להביא זר. לדעתי ברק בכר לא מאמן טוב יותר מרב״ש או גוטמן. אבל לדעתי היתרון הגדול שלו עליהם- ולדעתי זה יתרון גדול(יותר מידי לדעתי:))- האופי וקור הרוח. הוא נראה לי פחות לחיץ. פחות מושפע מרעשי רקע. יותר ממוקד. אמנם לא היה לו איזה משבר גדול או הפסד מביך בב״ש ולכן קצת מוקדם לקבוע את זה אבל משהו באופי שלו גורם לי לחשוב שהוא הרבה יותר חזק מנטלית מכל מאמן ישראלי אחר שאני מנסה לחשוב עליו.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  10. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,899
    לייקים שהתקבלו:
    14,902
    מין:
    זכר
    מסכים שמקצועית רב"ש וגוטמן לא נופלים ממנו(אבל רק הם) היתרון שלו על השניים כמו שאתה אומר זה שהוא לא סופר אף אחד, זה נובע גם מזה שהוא לא מתערבב עם הברנז'ה התקשורתית
     
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    לא מסכים שרב״ש לא נופל ממנו. רב״ש אולי מבין כדורגל אבל באספקטים אחרים הוא פשוט זוועתי, אספקטים שבהם בכר מצוין כמו יחסי אנוש ושינוי תוך כדי תנועה של משחק.

    כרגע, זה המאמן הטוב ביותר בליגה.
     
  12. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,899
    לייקים שהתקבלו:
    14,902
    מין:
    זכר
    לפחות לגבי יחסי אנוש אני מסכים. ברק זה אחד שיודע להיות חבר של השחקנים,אבל לא במובן האלישע לוי ,בכר עדיין שומר על האוטוריטה שלו. הוא פשוט גורם להם לרצות להילחם בשבילו, וזה לא משנה אם זה ילד שעלה מהנוער או כוכב גדול כמו ברדה שבכר מושיב אותו על הספסל ומעלה דקה 60.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/12/15
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    לא יודע, מרגיש לי מוקדם מידי האמת.
    נכון, באר שבע כרגע ניראית טוב אבל אם בעוד חודש היא תכנס למשבר של חודשיים ללא ניצחון? לא יחשבו שם על פיטורים?
    הביאו בגדול מאמן כדי שייתחרה על האליפות. לא יודע אם לזכות אבל ייתחרה. בישביל זה גם הגיעו מספר לא קטן של שחקנים להעמקת הסגל.
    אם בחודשיים האחרונים של סיום העונה הקבוצה תראה לא בכושר ומכבי תיקח את האליפות בפער של 15, גם בכר ייצטרך להמשיך?

    לאורך ההיסטוריה מינויים ארוכי טווח לא ממש החזיקו כאן מעמד, מקווה שהפעם כן.
     
  14. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,899
    לייקים שהתקבלו:
    14,902
    מין:
    זכר
    ונניח שבאר שבע באמת תלך לים בפברואר(לא יקרה,אבל נניח) מה בדיוק יעזור להחליף מאמן? את מי תביא שיכול להצליח יותר? אין לך אף ישראלי כזה, ולהביא מאמן זר שעולה על ברק זה כמעט בלתי אפשרי. במרבית המקרים מדובר בפלופים, ובמקצתם במאמנים סבירים ולא יותר(פאקו למשל). פאולו סוזה זה מקרה נדיר מאד, ולא חושב שיחזור על עצמו.
     
  15. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,116
    לייקים שהתקבלו:
    6,565
    אני חושב שאתה טועה לגבי רב״ש בנושא יחסי האנוש.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.