הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחח היו ימים ;)
    שהוא נגח את הכדור באוויר ישר צעקתי מספרת .
    מספרת אדירה עם הרגל החלשה עוד ומי שעושה מספרות יודע שתמיד רוב המספרות יוצאות עם הרגל החלשה :)

2. עידן444 Member

לרגע לא הבנתי אם מדברים עליך או על הכינוי שגם עשה כמה מספרות בחייו.
    חזרתי אחורה ואז ראיתי "בטורניר האוהדים של HBS" והבנתי שמדובר על ריבאלדו האמיתי.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח מדובר עליי בטורניר האוהדים של הפועל ב "ש לפני 7-8 שנים.
    משה גם רשם את השם שלי (הראל)

ריבאלדו היה מודל לחיקוי :)

4. South Boy Member

אני חייב להודות שהעדפתי שוואקמה יעבור להיות חלוץ ודן ביטון או שחקן אחר יכנסו, פשוט לא יכולתי לראות את ארביטמן.
    כמובן שהלסת שלי עד עכשיו ברצפה מהשער ועוד מהעובדה ששלומי ארביטמן שלפעמים אני תוהה מה יש לו בקודקוד הצליח להגיע לרמה כזאת של טכניקה ובעיטה.
    מה שמצחיק זה שלפני המשחק כשעשו כבוד לרוסו ושידרו את המספרת מהגמר חשבתי לעצמי מתי נזכה לראות עוד פעם משהו כזה.
    מדהים.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל (rivaldo) הוא שחקן שחקן במציאות, מהסוג גם שמבקיעים גולים וירטואוזים, אז רציתי לשאול אותו כאחד שכבש כמה מספרות כאלה בחיים מה דעתו (אני זוכר אחת בטורניר אוהדים של אוהדי הפועל באר שבע לפני כמה שנים).

6. AmitHBS Member

ובנימה פחות מחויכת - מה קורה להובאן? כבר שלושה-ארבעה משחקים שהוא הכי חלש בקבוצה ויוצא מוקדם, נראה שהוא הרבה פחות מרוכז במשחק משהורגלנו - הוא מאבד יותר כדורים וקצב ההבקעה ממשחקי ההכנה נבלם כלא היה; היום קראתי שהדיבורים על הארכת החוזה כבר החלו ונכון לעכשיו יש פערים, יתכן וזאת הסיבה?
    באותו עניין, בכר כבר הוכיח שהוא לא סופר אף אחד - והחילופים המוקדמים אובידיו מעידים על כך - לא אתפלא אם במשחקים הקרובים הוא ישאיר אותו מחוץ להרכב כפי שעשה לסוארס.

בנוגע לשלומי, רגע לפני ששהר חוזר ודוחק אותו לקצה הספסל הוא שולף מהשרוול את הקלף הכי מפתיע ובכר לא יכול להרשות לעצמו לוותר עליו לשאר העונה, יהיה מעניין.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הובאן רע במשחקים האחרונים, אבל אנחנו יודעים מה הוא שווה ורוצים לייחס את זה לפשוט תקופה רעה. כל עוד מנצחים זה באמת לא אסון ואפילו מעודד שהתקופה הרעה שלו לא פוגעת ומוכיחה שיש לנו קבוצה של שחקנים ולא קבוצה של שחקן זה או אחר. מדהים שאנחנו שנתיים על הגב של בוזגלו, ואותו בוזגלו עדיין לא התחיל את תרומתו העונה.
    אנחנו קבוצה שלא תלוייה באף שחקן וזה נדיר ונהדר.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הובאן מושך פציעה כבר לא מעט זמן וגם העומס עליו גדול. בגלל החשיבות שלו אצלנו והרצון שלו להמשיך לשחק בנבחרת הוא לא מקבל מנוחה.
    הייתי אומר שהפגרה באה לו מושלם אבל הוא טס למשחק ידידות של רומניה ככה שהוא ימשיך להיות השחקן עם העומס הכי גדול בקבוצה וזה מורגש (בטח כשהוא כבר לא ילד בגיל).

9. Raulito Madridista

http://www.nrg.co.il/images/archive/465x349/1/670/700.Xxx
    היכל התהילה של באר-שבע: בעיטות המספרת

ג'ובאני רוסו נגד מכבי בגמר הגביע 1996/97
    אמיר אבוטבול נגד מכבי - 2002/03
    שלומי ארבייטמן נגד הפועל חיפה - 2015/16

- הפועל באר-שבע אגב השוותה את שיא הניצחונות הרצופים שלה מזה כמעט עשרים שנה - 5 במספר, מאז עונת הגביע עם גוטמן.
    - לא פחות מ-8 שערים כבשו לזכות הפועל באר-שבע העונה:
    ברדה(6), נאווקמה(4), ראדי(3), מליקסון ובן-שהר(2), ארבייטמן, הובאן וסוארז עם שער אחד כ"א.
    בדקתי מה קורה אצל השנייה והשלישית - שבעה שחקנים כבשו לזכות מכבי; שישה שחקנים כבשו לזכות בית"ר,
    נתון בריא שמצביע על קבוצה אלופה. בעוד זהבי כבש 45% מהשערים של מכבי - ברדה בכלל לא היה שחקן הרכב קבוע והוא כבש 30% מהגולים של באר-שבע.
    - אגב למרות כל מה שקרה, באר-שבע עם 58% הצלחה במשחקי הבית וזה הרקורד הטוב ביותר, מראה עד כמה הליגה הזויה.
    בחוץ הרקורד עומד על 80% הצלחה, שנייה רק למכבי ת"א.
    - דבר אחרון - חלוקת דקות בהן באר-שבע מבקיעה:
    רבע שעה ראשונה: שני שערים| דקות 15-30: 5 שערים| דקות 30-45: 2 שערים| דקות 45-60: 4 שערים| דקות 60-75: 2| רבע השעה האחרונה: 4 שערים.

מעניין אם אפשר לבדוק נתון של קבוצות שכבשו שערים במספרת. נניח בהפועל אני זוכר מספרת של רונן חרזי בשנת הדאבל נגד מכבי פ"ת וגם אחת של פיני בלילי, אני מדבר על ליגה בלבד. ברק יצחקי הוא מומחה למספרות וגם ערן זהבי.
    אפשר לדבר לדעתכם על שיפור גדול בכושר הגופני של הפועל באר-שבע במשחקים האחרונים? אני מדבר גם מבחינת הסטט'.

אני רק מתאר את ההרגשה של החבר'ה כאן אתמול כשהיו במשחק, איזה כיף זה שהכל הולך.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://sports.walla.co.il/item/2899327

"נתוני המשחק מראים בבירור את הפערים בין הקבוצות כאשר שחקני הפועל באר שבע גמעו כ-106 קילומטר לעומת 94 של בית"ר, פער של שחקן אחד יותר. מעבר לכך, ארבעה שחקנים בבאר שבע סיימו עם יותר מ-11 קילומטר ואילו בבית"ר סיימו רק שניים עם יותר מ-10. גם בפרמטרים נוספים של לחימה וקרבות מגע אפשר היה לראות את הפערים האדירים בין הקבוצות".

עדכון של השעות האחרונות:
    מדברים על כך שאולי חן עזרא יגיע לאור העובדה שבוזגלו יעדר אפילו תקופה של חודשיים - חודשיים וחצי בגלל הניתוח. תוסיפו לזה שיקום וחזרה לכושר משחק ואתם יכולים לקבל מצב שנקבל את בוזגלו חזרה רק בפלייאוף העליון.
    רוצים שסהר ישחק בהתקפה ומחפשים מישהו עם מספרים שיבוא לרוטציה באגפים. העובדה שמדובר בשחקן שגדל כאן והמשפחה שלו עדין גרה כאן וככה גם החברים אמורה לעזור למעבר להיות קל יותר.

המספרים של חן עזרא בשנים האחרונות במסגרת הליגה (לא כולל גביע וגביע הטוטו):

שנה שעברה - 11 בישולים (שלישי בליגה ושניים פחות מבוזגלו) ו 8 שערים (אותה כמות כמו אליניב).

לפני שנתיים - 5 שערים ו 4 בישולים.

לפני שלוש שנים - 12 בישולים (מלך הבישולים של הליגה) ו 9 שערים.

לפני ארבע שנים - 12 שערים ו 3 בישולים.

אני בעד המהלך, יכול להיות החתמה מצוינת, בטח אם עזרא יתפוצץ כאן.

11. עידן444 Member

אחד הפספוסים הגדולים.
    שמע לעצות גרועות ודי חירבן לעצמו את השנים הכי יפות.
    לא להאמין שהוא כבר בן 27.
    איפשהו קראתי שהוא לא ישוחרר בינואר וזה נשמע לי יותר הגיוני.

ובנושא אחר, אם רוצים לחזור להצלחות של ב"ש שאולי ישוחזרו השנה יש את הגביע ב 97'(אותו אני זוכר), ו...
    ynet המאמן האחרון שהביא להפועל ב"ש אליפות: סיפורו של אמציה לבקוביץ' - ספורט

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוציאו יומנים -

- מחזור 11: שבת, 21.11: בני יהודה בחוץ (הרצליה בגלל שזרוע בבלומפילד) 19:30
    - מחזור 12: שבת, 28.11: הפועל כפר סבא בבית, 19:30.
    - מחזור 13: שבת 5.12: בני סכנין בחוץ, 17:45.
    - מחזור 14: ראשון 13.12: עירוני קריית שמונה בבית, 20:55.*
    - מחזור 15: שני 21.12: מכבי תל אביב בחוץ, 20:55.*
    - מחזור 16: הפועל רעננה בבית - מועד עוד לא נקבע (משחק חצאי גמר גביע הטוטו צריכים להערך באמצע השבוע שלאחר מחזור מס' 16, ובגלל שעדיין לא יודעים איזה קבוצה עלתה, לא קבעו את המועד של מחזור 16).
    - מחזור 17: שני 4.1.16: מכבי חיפה בחוץ, 20:55.*
    - מחזור 18: שבת 9.1: הפועל עכו בבית, 19:30.
    * משחק מרכזי בערוץ 11.
    ** שאר המשחקים ישודרו בספורט 1/2.

כמו כן, פורסמו מועדי גביע הטוטו.
    המשחק הראשון יתקיים בטדי ביום רביעי, 2.12, בשעה 21:00.
    משחק הגומלין בטרנר שבועיים לאחר מכן, ביום רביעי, 16.12, בשעה 20:30.
    * שני המשחקים יועברו בשידור חי ומלא בערוץ 5+ לייב.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

המספרים של עזרא משקרים.
    הלוואי ותיקחו אותו,בעייני הוא אחד מסמלי הכישלון הגדול שלנו בשנים האחרונות אבל לא נראה לי שנשחרר אותו בינואר.

Bluekipper אוהב/ת את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה טוב שגם לנו יהיה איזה אס על הספסל סטייל טל בן חיים בשנה שעברה שיכול להיכנס כמחליף ולשנות את המשחק.
    דן ביטון עדין בוסר, גורדנה איכזב בכל המשחקים ששיחק כאגף, במידה וברק בונה על בן סהר לשפיץ אני חושב שחן עזרא יכול לעזור לנו המון ולתת לנו מה שדן ורועי כרגע לפחות לא יכולים לתת.
    להעלות את חן עזרא מהספסל בדקות 60 - 65 כשהמגן מהצד השני עייף זה לוקסוס גדול מאוד לכל קבוצה בישראל.
    גם מבחינת רוטציה הוא אופציה מצוינת.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק לגמרי..השאלה אם אם הוא יהיה מוכן להגיע בסטטוס כזה..

מצב נושא:
הנושא נעול.