הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין פשרות להגדיל את הטרנר ? אני לא מהנדס אבל נשמע הגיוני שאפשר להרוס יציע ולבנות אותו מחדש עם עוד קומה או משהו כזה.

2. Love Is Red Member

אפשר אבל זה לא יקרה ב20 השנים הבאות...

3. עידן444 Member

הכל אפשרי. גם אפשר להרוס ולבנות מחדש. הכל עניין של כסף ולא ממש רואה איך ראש העיר מצליח לשכנע את המועצה שלו להקציב עוד עשרות רבות של מיליונים לטובת אצטדיון שלא מזמן סיימו לבנות. את האצטדיון הזה לא בנו נכון ואני טוען את זה כבר חודשים בדיון האצטדיונים.
    אגב, אם ב"ש היתה במצב של מכבי נתניה או הפועל פ"ת ערב הכניסה לאצטדיון כנראה שאף אחד לא היה מדבר על זה.

henry1 אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מחדל. מה נעשה בחצי? נשחק בסמי? אם נוותר על הביתיות משחק אחד מהגמר זה משהו שיצריך ועדת חקירה, לא פחות.

5. עידן444 Member

מי מדבר על חצי? בחצי לא תהיה גם בעוד 100 שנה. מדברים על בתים וגם זה דיון תאורטי לחלוטין.
    ויש כאן סוג של בעיה(מחדל אולי זו מילה קצת קשה מידי) שבנו אצטדיון חדש, מנוון שלא עומד היום בצרכים של הקבוצה ואם ההצלחה תמשך אין לו סיכוי לעמוד בצרכים בעוד 5 שנים- שזה ממש לא עוד הרבה זמן...

6. Turgi Guest

נראה לי שהוא היה ציני......

oFiRzZz ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  7. עידן444 Member

ברור...
    ציני בהנחה שמדברים על חצי גמר ליגת האלופות ואני לפחות ממש לא מדבר על זה.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרגע הזה שמאור מליקסון בן ה - 31 משאיר אבק לשחקנים בני 19 - 20 כשהוא עוד מתחיל את המהלך מאחוריהם -

לירן, Nave ו-AmitHBS אוהבים את זה.
  9. South Boy Member

מדע מדויק: השינוי שהביא ברק בכר להפועל באר שבע

לקרוא ולהתענג, מעבר לכמיהה הבלתי נגמרת לתואר זה פשוט מדהים איזה שינוי מנטלי ומקצועי הקבוצה הזאת עברה, מי זוכר שלפני כמה שנים לא שיחקנו בערבים בגלל שז'ינו לא הסכים לשלם על גנרטור?
    אני חייב להודות שעד לא מזמן לא האמנתי מעולם שהרגע הזה יגיע והקבוצה הזאת תתנהל כמו מועדון מהרמות הגבוהות ביותר, זה השינוי הכי גדול שכולנו ייחלנו לו אפילו יותר מניצחונות ותארים (שעוד יגיעו, אני בטוח).

AmitHBS, Sir Alex Ferguson ו-Nave אוהבים את זה.
  10. yakar Member

כתבה טובה על הנייר , אך חסרת תוכן . מה עם נתונים?

11. Hapoel_Tel_Aviv Member

קריית אליעזר לא עומד בהרבה מאוד קריטונים, הוא אצטדיון ישן ובניגוד לבלומפילד היה דרוש שם כמעט לבנות מחדש וטוב בשביל חיפה שלא עשו את זה.
    בר"ג אין 4 צדדים, זה לא ממש תנאי, יש תנאים אחרים שקשורים בעיקר ליציעי עיתונות, גודל תאורה, אוהל תקשורת ואירוח, זוויות צילום ושידור ודברים כאלה.
    אם טרנר לא עומד בתנאים האלה זה בושה. בדיוק כמו המחדל של עכו שלא עומד בליגה האירופאית.

12. South Boy Member

אני לא יודע כמה לזריהן יש גישה לנתונים האלה וכמה המועדון ישמח לחשוף את זה בפניו כי סך הכול דבר כזה ישרת את היריבות שלנו, גם אם לא נכנסו למספרים הציגו את השינוי הגדול שהמועדון הזה עובר ואת הנתונים נשאיר למי שצריך לעבוד איתם.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד משחק שקבוצה באה אלינו , מסתגרת ואנחנו לא מצליחים (בערך) לפצח את הבונקר שלהם .

מול מכבי תל אביב מכבי חיפה הפועל תל אביב הפועל חיפה הפועל עכו למרות שבחלק מהמשחקים הצלחנו לצאת עם 3 נקדות אבל עדיין , מגיעה קבוצה מולנו עם בונקר ואנחנו פשוט הולכים ראש בקיר , הולכים שוב דרך האמצע שהוא מספיק פקוק , באגפים המגנים שלנו היו נוראיים בהגבהות (שגם לא היו הרבה) והדרך לפצח בונקר ידועה לכולם , או בעיטות מרחוק (שלא זכור לי שהיו כאלו אתמול , היו כמה בעיטות של ראדי מליקסון והובאן שאפילו לא התלבשו כבעיטה ויצאו החוצה) או הגבהות מהאגפים ודרך נוספת זה לעשות איזה דאבל פס או 20 מטר מהשער או באגף ולשחרר בדאבל פס שחקן פנוי , כמעט שכלום מזה לא עשינו בכל משחקי הבונקר מול הריביות.
    מול עכו אני זוכר אינספור הרמות מהאגפים וזה לא הולך בכלל ובכל זאת התעקשו על זה בלי גיוון , מול הפועל ת"א הרבה ניסיונות מהאמצע הצפוף שלהם בלי מחשבה ורק בזכות איבוד כדור של ההגנה שלהם כבשנו את השער הראשון שפירק אותם.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב שטויות הראל, מה דעתך על המספרת?
    זוכר שהבקעת משהו דומה בטורניר האוהדים של HBS בזמנו, איזה ציון היית נותן לה?

:)

מצב נושא:
הנושא נעול.