הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא ברור המהלך. מי יהיה השוער השלישי?

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה צריך שוער שלישי? בזבוז של כסף - שהשוער מהנוער ישמש כגיבוי כמו במכבי...

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כשהשוער מהנוער הוא חביב אוחיון אז מילא..
    כשהשוער השלישי מהנוער בקושי שיחק גם בנוער (בגלל ענייני חריגי גיל) זה קצת יותר מפחיד..

בכל מקרה, לא יביאו שוער שלישי. ילכו על גל נבון, השוער מהנוער.

4. alexshw Member

כמה כבר פעמים יוצא לשוער שלישי לשחק? רק אם יש חוסר מזל חריג בעניין שוערים.

5. amn Member

בהפועל ת"א הגיעו בעונה שעברה ל-4 שוערים (אריאל הרוש, רם שטראוס, צליל חתוכה, דודי אלון)... רק אומר.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נכון, חוסר מזל, אבל לא חייב להיות כזה חריג. נתחיל מזה שגורש לא בדיוק בגיל של בריאות איתנה וחזקה. נמשיך מזה שאדום ששוער מקבל הוא לא כזה חריג. ואז הוא כבר השוער השני...וכן...סיכוי לא גבוה, ועדיין, קצת מוזר לי המהלך. רחמים היה יותר מתאים וצבר יותר נסיון. משהו מריח לי מסריח במעבר הזה.

הם לא דוגמא ממש...

7. alexshw Member

אני חושב שגורש שיאן הופעות ליגה מאז שעלה עם עכו ב - 2009.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חלוץ ברזילאי סיכם, הוא כבר בבאר שבע לפי הבנתי, אמור לעבור בדיקות ולחתום ל-3 שנים, שמו לוסיו.

לדעתי במידה ולא עוברים את שריף אין צורך בעוד חלוץ, נקווה שכך לא יהיה במצב ונעבור.

שאפו על השקט.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה מי זה חביב אוחיון? דונארומה? בולשיט

10. amn Member

לא שחביב אוחיון הוא דונארומה, אבל יש מישהו או משהו שאתה לא מזלזל בו?

גם כשוער שני חביב אוחיון מספיק טוב.
    אגלה לך סוד - אם הוא לא ישחק אף פעם, הוא לא יהיה שוער טוב.

11. Raulito Madridista

- כל הכבוד לבאר-שבע שהסתירה את העניין, מניח שזה מנע עלייה במחיר(מגיע בהשאלה? כמה עלה? לא מצאתי פרטים ברפרוף).
    - אני מאוד אוהב את העובדה שלקחו הימור גם אם לשחקן יש רזומה. הכי קל ללכת להציע 'טריליון יורו' במונחים ישראלים על שמות אחרים. טוב שלא רדפו אחרי חמד, טוב שלא רדפו אחרי דמארי, טוב שלא התפתו לחשוב בכלל על טוטו תמוז.
    - בית"ר בזמנו הביאה את אבראו בהמון כסף כי הם בנו על ליגת האלופות. אני חושב שבאר-שבע כן זקוקה לחלוץ ואם באר-שבע תיפול כבר עכשיו - עדיין מדובר בחיזוק וזה יבוא על חשבונו של גאדיר.
    - באר-שבע לא צריכה להרים ידיים מראש מול אולימפיאקוס, וקודם כל יש לה משחק לא קל נגד שריף. אני מקווה שהיוונים יהיו זחוחים אם וכאשר.
    - בסה"כ משחק אחד, קורה שפותחים בגמגום מתמשך, אולי הכרטיס האדום דווקא הלחיץ את באר-שבע. הכי חשוב שזה לא יעלה לה בהמשך העונה באירופית. הביקורת הייתה מוגזמת. רוצה להוסיף: מאמין שההגנה תהיה הרבה יותר טוב עם או בלי קשר לבלם החדש. בגלל שיר צדק. וגם האיש בין הקורות. דודו גורש פישל בפעם הראשונה ולא צריך 'לשרוף אותו'.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Raulito, לטעמך מדובר ברכש לליגת האלופות?

13. Raulito Madridista

הדוגמאות של חלוצים ישראלים שהבאתי כאן לא היו במטרה לעקוץ את מכבי, הבהרה חשובה.

כמו שכתבתי, צריך להיערך אחרת לליגת האלופות, אבל אם מחתימים שחקן אתה לא משחרר אותו אחרי שני משחקים. לגבי מכבי כתבתי שאם היו מביאים חלוץ טוב באמת ופותחים את הכיס - זה היה משפר משמעותית את הסיכויים לזכות באליפות. וככה יהיה גם עם באר-שבע. נניח שהפרק האירופי יסתיים מוקדם - עדיין הסגל חזק. אגב, אני חושב שבאר-שבע השנה נמצאת בנק' פתיחה טובה יותר ממכבי אשתקד - ההגנה חזקה יותר, הקישור יציב ויש הרבה שחקנים שאפשר להסתמך עליהם. הספסל של באר-שבע נראה לי יותר ת'אכלס מאשר במכבי שהיו שם את בן-בסט ויצחקי. אבל סביר להניח שלא יהיה לה את המזל העצום שהיה למכבי ו\או שחקן שלוקח אותה בדרך הישרה לליגת האלופות כמו זהבי.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

על הנייר, בטח ביחס להוגו אלמיידה, זה חיזוק שאני אחסוך את דעתי עליו, רק אגיד שלא הייתי מופתע אם הפועל כפ"ס הייתה מביאה חלוץ עם הרזומה הזה.

15. South Boy Member

החבר שלך קלאודימיר שגאטוסו מחוויר מול התיאורים שלך עליו שיחק כל הקריירה שלו באותן ליגות. גם אם כפר סבא הייתה רוצה אותו לא היית מופתע?
    שחקנים מליגה ברזילאית שניה יוצאים לליגות באירופה הרבה יותר טובות מליגת העל, היו פה ויהיו כאן כל כך הרבה זרים עם רזומה לא מרשים שעשו כאן דברים שאף אחד לא האמין, אני לא מבין למה שופטים לפי הקריטריון הזה.
    הליגה הברזילאית השניה הרבה יותר חזקה מליגת העל, יכול להיות שהחלוץ שחתם לא יהיה טוב אבל על פניו מדובר בחלוץ גבוה ופיזי כמעט כמו הוגו אלמיידה ונראה בדיוק כמו מה שאנחנו צריכים. כמה הוא יביא לידי ביטוי את היכולות שלו שנראות לי מספיק גבוהות אחרי צפייה אינטנסיבית בסרטונים שלו? אני לא יודע, אבל לי הוא נראה שחקן שיכול להיות אימת הגנות בליגה רכה כמו ליגת העל ואני בטח שלא שופט אותו בגלל רזומה בליגות המשנה בברזיל שממנה הגיעו שחקנים שמשחקים היום ברמות הכי גבוהות באירופה, ואני ממליץ לך לעשות גם כן אותו דבר.
    אני בטוח שהוא לא הגיע לכאן כהחתמה שנעשתה בפאניקה לאור פיצוץ המו"מ עם אלמיידה, אין לי ספק בכלל שהשם הזה יושב בפנקס של האחראים על הרכש בבאר שבע כבר מספיק זמן והם צפו בו מספיק כדי לחשוב שהוא מספיק טוב כדי להביא אותו לכאן.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/16
מצב נושא:
הנושא נעול.