הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. gilad16 Member

כתבת לי? אני לא עושה מהומה בגלל שהוא עוזב. אם יעזוב מבין אותו, סיטואציה לא פשוטה.
    מה שהציק לי, לאורך רוב העונה, זה שיש כאלו שמורידים מערכו ומהללים את צדק לעומתו.

2. yedidel Member

דבר ראשון מבחינה מקצועית זה לא המקום שלו, אלא הרבה יותר גבוה.
    דבר שני - כל הסיפור בכלל התחיל כי הוא לא רוצה להישאר בישראל בגלל המשפחה. אין סיבה שיעבור לקבוצה אחרת בארץ

3. Drama2 הסמל מעל הכל

מה זה הרבה יותר מאשדוד ? רעננה ?

אני גם זוכר את הסאגות שלו בקיץ עם אלישע ואיחורים לאסיפות בקיץ, אבל כמו שרשמתי קודם - ביום הוא יעזוב אני אגיב (גם אותי מעניין כי הבנתי שהוא הולך לאשדוד ופה אומרים שהוא הולך לחו'ל יהיה מעניין)

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא אופתע אם ישאר בארץ, אני מניח שהוא רוצה לעזוב כי הובהר לו שמביאים בלם והוא רוצה לשחק, במידה ולא יהיו הצעות לא תהיה לו ברירה.

5. hbs7 Member

לא כוון כלפיך.
    מסכים שסוארז אנדרייטד.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה רוצה להפיל את האשמה על שחקן באותו משחק גמר,תפיל על אג'ידה. אני בטוח עד היום שיש שם משהו מסריח,הוא קיבל שם גולים של גן חובה.
    אני יכול להגיד לך בתור אוהד שלא מלקק דבש מהקבוצה שלו בשנים האחרונות,וזה בלשון עדינה. שיש שחקנים שנתנו אצלנו חצי ממה שסוארס נתן אצלכם ועדיין אני יודע להעריך את התרומה שלהם גם בתקופות שלא הולך.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. סוארס הוא אחד מהבלמים הכי טובים שהיו בהפועל באר שבע מאז ומעולם, כניראה הבלם הזר הכי טוב ששיחק כאן ביחד עם אלכסנדר סולוב (הבלם הנפלא מעונת הגביע).

2. אני הייתי מאלה שביקרו את בכר על כך שהוא המשיך לתת לטאהה לפתוח בהרכב גם אחרי שסוארס חזר מהפציעה שלו.
    בניגוד לטאהה, סוארס תורם הרבה מאוד להנעת הכדור והרבה בזכות החזרה של סוארס להרכב זכינו באליפות.

3. סוארס בשיאו, בעיקר בשתי העונות האחרונות של אלישע אבל לא רק, היה לטעמי שחקן ההגנה (לא רק הבלם) הכי טוב בישראל. חזק, חכם, רואה משחק כמה צעדים לפני כולם, כמעט תמיד נשאר על הרגליים ואם יורד לדשא אז תמיד מדובר בתאקל של הרגע האחרון שמציל גול, איום מתמיד במצבים נייחים שלנו, המון שקט וביטחון, מנצח בכמעט כל מאבק אחד על אחד, דרגה מעל הליגה כאן.
    אפשר היה להבין עד כמה הוא היה טוב וחשוב לנו לפני שלוש שנים, כשאחרי הפציעה שלו בגביע המדינה פשוט התפרקנו הגנתית ואיבדנו בתקופה של חודש וחצי גם את הגביע וגם את מאבק האליפות.
    גם לפני שנתיים, סוארס היה בתקופה חלשה בסוף השנה בגלל בעיות אישיות (ארחיב על זה בהמשך), מה שהפך את פאיוביץ' מבלם משלים מצוין לבלם חסר ביטחון ששווה לפחות גול כל משחק כי לא היה לו את סוארס הרגיל לידו, ושוב הגיעה התפרקות בליגה ובעיקר בגמר הגביע. זה עד כמה סוארס היה טוב וקריטי לנו באותם שנים.

4. עם כל מה שאמרתי, סוארס לא נהיה צעיר משנה לשנה, אני חושב שבשנה האחרונה הוא גם איבד מהמהירות שלו, בנוסף לזה משנה שעברה גם המיסוי שלו עלה והקבוצה משלמת עליו היום כמו ישראלי (למרות שהוא מסרב לבקש אזרחות ישראלית), ויש גם את הנושא האישי ואת העובדה שאישתו לוחצת כמעט בכל קיץ שיעזוב את ישראל (מתגורר כאן לבד), וזה עוד כשהמצב הביטחוני רגוע, כשירו טילים על הדרום סוארס פשוט עזב את ישראל על דעת עצמו וסירב לחזור עד ששכנעו אותו לחזור.
    כשהיינו קבוצה בבנייה, היה קל הרבה יותר לקבל את הבעיות האישיות של סוארס ולשכנע אותו כל קיץ שיישאר ולקבל את המשברים האישים שיש לו בכל עונה, אבל במצב שלנו היום, שמצד אחד סוארס ממשיך עם הבעיות האישיות וגם חווה ירידה ביכולת בעקבות הגיל ואיבוד המהירות, ומצד שני כוח המשיכה שלנו כמועדון עלה, אז אפשר בהחלט, עם כל הצער והכאב, להיפרד מסוארס.

5. סוארס גם הקיץ ביקש לעזוב. אחרי שלא מצא קבוצה מהליגה הראשונה בפורטוגל, הוא, לטענתו לפחות, מצא קבוצה ב - MLS שמעוניינת בו וגם מוכנה לשלם לו יותר מהשכר שהוא מרוויח אצלנו.
    כרגע, בגלל שצדק מורחק מלא מעט משחקים באירופה, סוארס עדין שחקן הקבוצה, כשהקבוצה היא זאת שגורמת לכך שהוא עדין נשאר אצלנו, כלומר לא מדובר בכלל במקרה חואן פבלו שכן נכון להיום סוארס הוא זה שממשיך ללחוץ כדי לקבל שחרור (קשה לי להאמין שיגיע לאשדוד לאור הלחץ של אישתו שיעזוב את ישראל והטענה שלו שיש לו הצעה כספית גבוהה מאוד מהליגה בארצות הברית).

AmitHBS, Drama2 ו-hbs7 אוהבים את זה.
  8. yedidel Member

מכבי ת"א/חיפה.
    הוא לא נופל מאף בלם שלהם

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. Drama2 הסמל מעל הכל

אין להם מקום של זר. כנ'ל ק'ש. בית"ר תחתים אותו רק אם הוא ימכרו את רואדה (מה שלא נראה לי)

לכן באופציות ההגיוניות (אלא אם כן בא לו את מוסר התשלומים של הפועל), אשדוד היא מקום ראוי וריאלי עבורו.
    לנוכח מה שפרגוסון אמר, נקווה בשבילו שיתקדם למען שלום בית.

10. South Boy Member

לכולנו היה קל להאשים את אג׳ידה, אחרי שנרגעתי וישבתי לראות את ההילוכים החוזרים אולי שער אחד היה באשמתו, השאר היו באשמתם הבלעדית של פאיוביץ׳ וסוארס.
    המשחק הזה הוא לא הסיבה למה אני לא מבכה על לכתו, במשחק הזה הבנתי כמה האדישות וחוסר המחויבות שלו על המגרש לא מתאימים לבאר שבע במקום שבו היא נמצאת. אין לי ספק שאם הוא היה יותר מחוייב הוא היה היום אחד הבלמים הטובים בליגה על אף גילו.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

התפקשש לי כל הציטוט אבל @Drama2 על מה אתה מדבר? איזה חואן פאבלו? העזיבה של סוארז באה ממנו..

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. amn Member

מסכים איתך שסוארס עדיף על טאהא, אבל לא יכולתי שלא לחשוב על:

http://i.imgur.com/5JJnVyE.Xxx

13. Drama2 הסמל מעל הכל

אם אתם כ"כ מתעקשים שאגיב כעת - מה שלטעמי הולך לקרות - תמשכו אותו לכמה שיותר משחקים באירופה, עד שיגמר הקמפיין שלכם (כי תעברו את שריף להערכתי) הוא ישאר עם 0 הצעות מחו'ל ביד (הMLS לא יחכו לו לנצח, במידה ויש הצעה משם ולליגה ראשונה בפורטוגל הוא לא מתאים).
    בסופו של יום יחתום עם אשדוד.

זה לא אחד לאחד חואן פאבלו, אבל בהתחשב במה שפרגוסון רשם זה הרחק מאיך שצריך לסיים את ההתקשרות עם שחקן כזה.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה נעשה נטו בהחלטתו. הוא פתאום החליט שישאר והוא כרגע יודע שהוא בלם 3 בהיררכיה. אין פה הפתעות , אין שום דימיון לחואן פאבלו.
    הוא בתחילת הקיץ ידע שמחפשים בלם, הוא על דעת עצמו החליט לעזוב, שינה את דעתו בעצמו.
    אם הוא מביא הצעה המועדון משחרר אותו.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אוהדי באר שבע היקרים
    מה דעתכם המקצועית על ליאל ספורטס ומוסא טראבין ?
    יש להם מקום העונה בקבוצת בוגרים בלאומית?

מצב נושא:
הנושא נעול.