הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. hbs7 Member

לא מאמין שגורש לא ידע על המהלך.
    לא מאתמול יש דיבור להביא שוער נוסף. לא ציפיתי שזה יהיה מישהו במעמד של חיימוב, אבל עדיין זה לא רצון חדש.
    רק מימשו את האופציה על גורש, כן רוצים אותו לעוד עונה. מאמין שזה יותר זיבולים של התקשורת שאין לה מה לכתוב.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה תלוי. חבר שראה את הראיון עם אסי ב'מגרש פתוח' שלשום אמר שאסי אמר שם שיביאו שוער להתחרות עם גורש. אז אם באמת אסי אמר את זה, מן הסתם שגם גורש ידע, ולכן

אם מומשה על גורש האופציה בידיעה שלו שהקבוצה מתכוונת להביא שוער רציני (לא אלקסלסים למיניהם) - הכל טוב.
    אם הקבוצה לא אמרה את זה לגורש, ורק אתמול באמצע החופשה שלו הוא התחיל לקבל לטלפון הודעות שחיימוב בדרך, זה כבר מסריח.

לוקח את המילים שלי מהעמוד הקודם בחזרה. רואה בהחלט סיבה הגיוניתלמה חיימוב צריך לבוא לפה. ואם הדברים נעשו כמו באופציה הראשונה שהעלתי, הכל טוב ושטוב שזה ייסגר ויפה שעה אחת קודם.

3. amn Member

זה ממש לא אומר שגורש ידע, מה גם שמימוש אופציה לא מצריך אישור של השחקן.

חואן פאבלו לא ידע שבמכבי שוקלים להביא לו מחליף. אני גם לא חושב שזה היה מתוכנן מראש, אלא סיטואציה שנולדה.

4. סמואל אטו Member

לא יאמן.
    אני חייב לציין שהדבר הכי מעניין פה זה כמה הופעות בנבחרת יקבל גורש מעכשיו והלאה. ומנגד, כמה חיימוב.

alexshw אוהב/ת את זה.
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא התכוונתי שהמימוש היה מה שגרם לגורש לדעת (או לא), אלא זה שאסי אמר בטלוויזיה שמתכוונים להביא שוער שיתחרה איתו. מזה אין ממש דרך חזרה (שוב-אם זה באמת נאמר, אני אישית לא ראיתי את הראיון)

6. hbs7 Member

דודו גורש הוא שוער מספיק טוב לקמפיין אירופי?
    "עובדה שהארכנו את ההסכם עם דודו לעונה נוספת. הוא עשה עונה מצוינת. יכול להיות שנחליט להתחזק בשוער בכיר נוסף, אבל זה חלק מהדברים שאנחנו מתעסקים איתם. להחלטה כמה זרים יהיו בעונה הבאה יש השפעה גם על העניין הזה. דודו הוכיח שהוא שוער מהשורה הראשונה".

אלה הדברים של אסי.
    זה גם נזרק לאוויר לפני הריאיון הזה. מה גורש יודע אנחנו לא באמת יודעים, אבל סביר להניח שהוא כן בעניינים.
    מה עוד גורם לי לחשוב שזה בעיקר בבל"ת של התקשורת?
    העובדה שהם לא באמת יודעים מה הלך בין איזי לאלונה כשסגרו את הדברים.
    כל אתר זרק שם של שחקן אחר שיעבור בטרייד. ראדי, גאדיר, תורג'מן, שבתאי וטוויטו. כולם נזרקו ע"י כתבים שיורים באוויר.
    אם לא ידעו מה הולך שם, סביר שגם לא יודעים מה קרה בשיחות בארבע עיניים עם גורש.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כי רעננה יריבה שלנו?

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא חושב שיש פה בעייתיות, אנחנו בתחילתו של הקיץ ואם הכוונה שחיימוב יהיה שוער ראשון אני בטוח שבמועדון יעשו הכל כדי לעזור לגורש למצוא קבוצה. אין בעיה עם ההתנהלות.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. לפי מה שאני הבנתי מגורם בקבוצה, אין כוונה לוותר על גורש, גם אם יגיע שוער נוסף.

2. אותו גורם גם מסר לי שדיברו עם גורש על כך שרוצים להביא שוער נוסף הקיץ.

3. אנחנו לא לשכת הסעד. אנחנו קבוצת כדורגל מקצוענית. אם יש שוער שבקבוצה חושבים שהוא מתאים מקצועית, לא משנה כרגע אם תהיה רוטציה בשער, אם הוא יהיה המחליף של גורש או אם גורש יהיה המחליף שלו, אז אני מברך על ההחתמה שלו. לא מבין את כל הניתוח הזה של המסכנות, מסכן גורש שמנחיתים לו שוער, מסכן גורש שאולי יצטרך לעזוב אחרי שהאופציה עליו מומשה, מסכן גורש שאחרי אליפות אולי יהפוך לשוער שני.
    לא ראיתי אף אחד מאוהדי מכבי תל אביב מזכיר בסוף העונה כשראיקוביץ' נתן תצוגות גדולות את השם של פבלו או מוסיף אחרי הניתוח של הסרבי בכל פעם אבל צריך להזכיר שההעברה שלו הגיעה על חשבונו של פבלו המסכן.
    הניתוח צריך להיות אך ורק מקצועי, וכאחד שראה את חיימוב לא מעט בשנים האחרונות, די ברור שהרף שלו גבוה משל גורש. עד כמה הוא יציב ועד כמה האופי שלו יתאים לקבוצה גדולה זאת כבר שאלה אחרת, אבל מבחינת יכולת מקצועית הוא בוודאי לא נופל מגורש, והוא מועמד סופר ראוי, כשאם מסתכלים רק על שוערים ישראלים אז הוא המועמד היחידי הראוי מבחינתי.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב נו, הוא כבר הפך את שבתאי לשחקן קריית שמונה.
    וגם אם נגיד ויקרה צעד כזה ושבתאי יחתום בקריית שמונה (הבנתי שבקריית שמונה רצו בכלל את ראדי), על מנת ששחקן יעבור קבוצה הוא צריך להסכים למעבר, ככה שאני לא מבין מה הבעיה כאן. הרבה פעמים מעמד של שחקן בקבוצה משתנה אחרי חצי שנה, גם אם מדובר ברכש חדש (מי אמר ארדה טוראן?), ולכן גם אם צעד כזה יקרה, לא תהיה לי שום בעיה איתו מבחינה מוסרית (ושוב, הסיכוי לכך שואף לאפס).

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

נו באמת, כולה דיברתי על אפשרות שהוא יעבור. אפשר גם לכתוב דברים שליליים על באר שבע או שאסור?

לדעתי אם מחתימים שחקן וחושבים להעביר אותו בטרייד זה אומר על הצורך אמיתי בשחקן.

amn אוהב/ת את זה.
  12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה רשמית של המועדון , גיא חימוב סיכם בקבוצה , אחרי הבדיקות יחתום .
    יצורף בנוסף לדודו גורש .

13. South Boy Member

מישהו חשב שיהיה אחרת?
    מהשניה שנגמרה העונה אמרו במועדון כמה פעמים שהם מחפשים חיזוק לעמדת השוער לצד דודו גורש ולא על חשבונו, כרגיל אנשים הופכים את זה לפגיעה במעמדו ורגשותיו של מי שלכאורה הוחלף, אני מקווה שדודו יותר חזק מכל הדיבורים המגוחכים האלה ומבין שבכל קבוצה עם שאיפות יש תחרות בריאה על כל עמדה ויקבל את הבאתו של חיימוב כאתגר על אפודת השוער ולא ירים ידיים כי עכשיו מעמדו לא מובטח.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני האמת ראיתי העונה כמה פעמים את דודו גורש עושה פדיחות שעברו חלק. לא דברים הזויים מדי אבל גם שערים ששוער של אלופה לא צריך לקבל, ואני אישית לא חושב שהוא שוער שמביא נקודות. חיימוב שוער מצוין, עם הגנה חזקה אין לי ספק שיהיה קשה להכניע אותו, ואנשים צריכים להבין שבבאר שבע, כמו בכל קבוצה אחרת, לא צריכים להיות סנטימנטים לשחקן כזה או אחר אלא אם כן הוא סמל כדוגמת ברדה. יש צורך בחיימוב, יש אפשרות להביא? שיביאו. גורש יתמודד עם זה או שמקסימום יבחר לעזוב, הפסד שלו.

Sir Alex Ferguson, rivaldo ו-South Boy אוהבים את זה.
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גורש בגיל שלו יכול להיות שוער שני ולשחק בכל משחקי גביע הטוטו והשלבים הראשונים של הגביע.
    גורש שוער טוב אבל לא מספיק טוב בשביל קבוצה אלופה , מתוך כל המשחקים שלנו העונה אפשר לרשום משחק אחד או שניים שרשומים על שמו שהוא הביא את הנקודות , ובשביל שוער לקבוצה צמרת צריך יותר ממשחק אחד או שניים שהוא מככב.
    במחזור הלפני האחרון הוא כיכב מול חיפה בשני הצלות גדולות אבל בסוף קיבל גול מתחת ליד ממשומר , אז מי זוכר את ההצלות שבסוף לא הביאו נקודות.

מצב נושא:
הנושא נעול.