הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Drama Guest

יש כזה דבר נקרא העדפה מתקנת לכן ראוי שאנשי ד' וקריית שאול יזכו להסעות משכונתם. חלק קטן מד' במרחק רגלי שפוי לטרנר אל תנסה להפוך את זה.
    חבל מאוד שהעדפה מתקנת קיימת רק באונ' בן גוריון וזה לרוב עבור ערבים.

2. gilad16 Member

הלכת רחוק.
    תגובה שמתאימה לעמוד הסטירי של התגובות של אוהדי ב"ש :)
    אני חונה ב ד' והולך ברגל אגב.

Nave ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  3. Drama Guest

לאן ? טרנר עוד לא נפתח וגם וסרמיל זה וואחד הליכה (לא כולם בני 2X)

לא רואה אדם מבוגר הולך מדוד המלך לוסרמיל או מרבי עקיבא לטרנר. אתה באר שבעי אז אתה אמור לדעת שבן אדם מבוגר לא חי בד' מבחירה. אין שם כלום. לכן רצוי לפחות שבגאוות העיר תהיה להם חלק. כי האוניברסיטה בטוח לא גאוות העיר מפאת העובדה שהרוב המוחץ בה הוא אנשים מהמרכז.

4. gilad16 Member

לטרנר, שם המשחק מול מכבי חיפה עוד שבוע וחצי.

אם הוא לא ייפתח אני לא אלך לשום מקום כי המשחק יהיה בטדי
    אבל אז גם כל התגובה שלך לא רלוונטית כי ההסעות מדברות על המשחק בטרנר.

לא מכיר קבוצה שדואגת להסעות במשחקי הבית מכל שכונות העיר.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. Drama Guest

לא מכיר זה נכון אבל מה הקטע להוציא הסעות מהשכונות החזקות ? לא מבין את ההיגיון הזה

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני לא מתרשם מאימון הפתיחה ברביעי בטרנר ולא אגיע אליו. אני היחיד שחושב שעדיף לחכות 6 ימים לבכורה ה-אמיתית מאשר להגיע לאימון המצ'וקמק הזה ולהרוס את הפעם הראשונה בטרנר ?

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/15
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עושים את זה כביכול לבדוק מה לתקן במשחק הרשמי הראשון. מערך ההסעות , מערך הכניסה לאיצטדיון , חניות וכו'.

אבל לא חשבו על זה שיש כאלה שאימון לא כזה מדבר אליהם ויגיעו לדעתי 6-7 אלף בלחץ , וגם לא לקחו בחשבון את ה1600 "החיפאים" שימלאו את האיצטדיוון .
    אבל מחשבה נחמדה דווקא.

8. Love Is Red Member

כן לקחו בחשבון...
    המנוים+ 3000 כרטיסים שחילקו לצפוני לילדים מבתי ספר זה כמעט אצטדיון מלא...

9. סמואל אטו Member

אליניב ברדה מותח טוב טוב את הקו שעובר בין להיות מנהיג חיובי למנהיג שלילי בחדר ההלבשה.
    יותר גרוע מהתגובה שלו על המגרש היא התגובה שלו מחוץ למגרש שהוא מנסה להצדיק את ההתנהגות שלו.

יש מאמן שלוקח החלטות, תקבל את זה.
    אתה רוצה להתעצבן? יופי, תוציא את זה באימונים באקסטרה מוטיבציה, לא בהטלת ספק במאמן שלך.

10. AmitHBS Member

הריקושטים שנלווים לכל משחק כתוצאה מהרוטציה עולים על העצבים. לעזאזל שני משחקים ברצף ברדה לא פותח אז לא נראה לו הגיוני שהוא יהיה חילוף ראשון? בשביל מה כל ההצגות האלה כל פעם מחדש? הרבה מדברים על המעמד והחשיבות של ברדה לקבוצה והעונה יותר מתמיד עוד אין תשובה ברורה, לא מבחינה מקצועית ולא מבחינה מנטלית.

מילה טובה באותו עניין לבוזגלו ושהר שנכנסו והביאו נצחון, ככה עובדת רוטציה ברמה גבוהה וזו דרישה לגיטימית מקבוצת צמרת בכל העולם, עד עכשיו בכר עומד בהבטחתו לחלק את הדקות ואסור שיירתע מהפרצופים והבעת האכזבה בתקשורת של חלק מהשחקנים כי אנחנו בדרך לאליפות, הרי את רעננה בחוץ אפילו ניצחנו:p

11. zahipan Member

אנחנו בדרך לאליפות כי הפסדנו למכבי ת״א והיינו יותר טובים מהם. בשלוש השנים האחרונות זה היה הפוך :)

12. alexshw Member

רק בארץ עוסקים בסוגיה הזו וזה יוצר כותרות. בחו"ל הכוכב יושב בשקט ואם יש לו משהו נגד מהלכים האלה, עוזב את המועדון בשקט.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בשקט? נראה לך שברדה יוכל לעזוב בשקט את המועדון?

ברור שיתעסקו בזה אם יש באמת דברים בגו, ולצערנו ברדה מספק 3 פעמים בחצי שנה האחרונה חומר לעיתונאים. בחו"ל הכוכב יושב בשקט? לא, לא תמיד. היו מצבים שהכוכבים נכנסו לתאקלים עם מאמנים (סתם דוגמא שקופצת לי לראש - מסי) ועשו מזה טררם. לפעמים זה מסתיים ככה, לפעמים זה מסתיים אחרת.

לצערי הרב במקרה של ברדה אני כן צופה פיצוץ גדול יותר עם בכר. מקווה שאתבדה.

14. alexshw Member

מסי היום השחקן הטוב בעולם אבל אני מתכוון לכוכבים שמעבר לשיא. דל פיירו, ראול, סטיבן ג'רארד.
    בארץ הדוגמאות שדברים כאלה לא יצרו רעש זה עם רובן עטר ושלום תקווה. שמצאו את הנישה שלהם והצליחו לתרום המון.
    ומצד אחד אלי אוחנה נפצע כשהוא עדיין בשיא כושרו וכשהוא עם תואר שחקן העונה וזה מצער אבל מצד שני זה גם המזל שלו שזה לא הגיע למצב שהוא אחרי השיא והמאמן צריך להחליט אם לספסל אותו או עדיין בכוח לתת לו הרכב כי זה אלי אוחנה.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה בדיוק העניין. שברדה לא ממש מעבר לשיא, ומצד שני המאמן לא ממש בונה עליו.

לכן הוא חושב שהוא עדיין יכול לתרום ומתעצבן מחילופים ונוצר כל הקונפליקט הזה. ברגע שברדה יפנים שהוא מעבר לשיא והוא חילוף ראשון מהספסל/במגרש, הוא לא יעשה את הפרובקציות האלה.

מצב נושא:
הנושא נעול.