הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ואולי זה לא באמת שהוא לא רוצה להישאר.
    אולי מדובר בדיבורים כדי לקבל יותר דקות משחק בעונה הבאה, או שכן לקבל הצעה לשדרוג חוזה (קיץ הבא הוא מלפפון לא ?).
    תפסיקו לאכול את הכותרות שהתקשורת מאכילה אתכם, תתחילו לקרוא בין השורות, אם בכלל נותנים לכם את האופצייה.

2. Telkiyski Member

סתם ילד חרא.
    האמת היא שלדעתי הסמל של ה"כמעטיות" שאפיינה את בש בשנתיים הקודמות היה מאור בוזגלו.
    אוברייטד מטורף ש80% מהמספרים שלו באים ממצבים נייחים. אז יש לו תספורות ואינסטגרם של מינימום כוכב בשאלקה אבל בפועל מדובר בשחקן שכשהיה פצוע ב"ש נתנה כנראה את התקופה הטובה בהסטוריה שלה.

אני במקום אלונה שם עליו תג מחיר 1.4 מליון יורו ושיזדיין בסבלנות. מיצי כבר ייקח ב1.3.
    בטח בוזגלו חושב שכשהוא יעבור למכבי הוא יכניס להם כסף ממכירת חולצות ומותגי MB11

3. South Boy Member

עייפתי מלהתווכח עם אנשים, רק רוצה להבין איך בריאיון שבו הוא אומר "מקצועית זאת טעות בשבילי להשאר בבאר שבע" ו"נפגעתי מהמועדון שלא הגן עליי בתקשורת" ו"הרגיש לי בהתנהגות של בכר שהוא לא רוצה אותי" הוא רחוק מלדבר בחוסר כבוד כלפי המועדון?
    אני פשוט לא מבין אתכם, אין לי כוח אפילו להסביר את עצמי כי אני כבר רואה לאן זה מוביל אבל אני פשוט לא מצליח להבין איך ריאיון כזה יומיים אחרי שזכית באליפות בתור שחקן מהמוערכים בסגל ואהוב הקהל עם חוזה לעונה הבאה הוא לגיטימי.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה בהחלט חוסר כבוד, כלפי אלונה, כלפי בכר, כלפי שאר השחקנים, כלפי האוהדים. (עם המשפט הראשון אין לי בעיה).

אבל (!!!), הוא לא צייץ במהלך שהעונה רצה, הוא לא צייץ במהלך ימי החגיגות, הוא חיכה שהכל יסתיים, הוא חיכה שזה לא ייפגע בשום דבר- לא בצד המקצועי, ולא בצד החגיגות והמרקם החברתי.

עכשיו, כולם בפגרות, אז הוא פתח את הג'ורה, כמו שאמרתי, הוא כבר לא שחקן באר שבע אחרי משפטים כאלה, לכן אין פה שום פגיעה בחדר הלבשה, מכיוון שהוא לא הולך להיות בחדר הלבשה אחד עם המאמן והשחקנים שלנו, יש פה חוסר כבוד מרגיז וקטנוני מהצד שלו, שיהיה לו לבריאות.. בואו נראה אותו מצליח גם בקבוצה אחרת. ברור לו שאהבה כמו פה הוא לא יקבל בשום מקום, אני מניח שהוא עוד יצטער על המילים ועל הרצון לעזוב, זה רק העתיד יגיד.

Gianluigi Buffon אוהב/ת את זה.
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

להתנהג בחוסר כבוד זה להתנהג כמו יוסי בניון, שדקה אחריי שהקבוצה שלו זכתה בגביע הלך והתבכיין לכל העולם שהוא עוזב, שלא רוצים אותו ובלה בלה בלה.

בוזגלו אומר את שעל ליבו, ואולי זה לא מוצא חן בעיניי אנשים, אבל כן התנהג בצורה מכובדת כלפי המועדון. לא שמענו ממנו שום דבר במהלך העונה, הוא חגג כמו כולם את האליפות, השאיר את הדיבורים על עזיבה אפשרית ליום שאחריי. וכמו שאמרו כאן, תלמדו לקרוא בין השורות. אתם באמת חושבים שמבחינה מקצועית בוזגלו ישתדרג במכבי? ברור שלא. הוא יהיה בדיוק באותה סיטואציה כמו בבאר שבע, אז למה לו לעבור? כנראה שהמניע האמיתי אינו עזיבה.

ואומרים כאן שהוא סמל ה"כמעטיות". אני חושב שהוא הסמל לשדרוג שביצעה באר שבע ובלעדיו אין אליפות.

EsheD אוהב/ת את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש פה חוסר כבוד. כי אתה לא יכול לומר שלא תמכו בך או שהמאמן לא מחזיק ממך לפני שאמרת את זה להם. זה לא מכובד לומר שלא תמכו בך בתקשורת לפני שפתחת את זה מול אלונה ובכר. בטח שאתה עדיין תחת חוזה ועדיין מחוייב לאנשים האלה. זה להוציא כביסה מלוכלכת החוצה ואני לא מצפה ששחקן שיפתח את הפה ככה ישאר בקבוצה. צריך לשחרר.

כמובן שזה לא מקרה בניון. בוזגלו פגע במועדון אבל לא עשה את זה על חשבון ההצלחה, על חשבון החגיגות והאושר עם ההצלחה ועל חשבון חדר ההלבשה האדיר שלנו. זה שבוזגלו פתח את זה רק עכשיו מעיד על עוצמות ועל החיבור של חדר ההלבשה שלנו.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. zahipan Member

הסמל לשדרוג המועדון הוא ברדה, ברדה הוא זה שהביא את בוזגלו ואת פלט, והביא איתו את המנהיגות והרוח.
    וללא ברדה, בוזגלו היה ממשיך להירקב על הספסל בבלגיה.

בוזגלו ואבא שלו יצאו אפסים, זה פשוט גועל נפש לדבר על שחקנים ספציפיים ועל המאמן שבוע אחרי שאתה זוכה באליפות. זה פשוט בכיינות להגיד שדפקו אותך בגלל שלא שיחקת משחק וחצי. וזה פשוט שחצנות להגיד שאם היית משחק כל הפלייאוף היינו מנצחים את כל המשחקים וזוכים באליפות חודש לפני.
    האמת היא כשבוזגלו שיחק לא הפסקנו להפסיד נקודות ורק כשמליקסון ו-וואקמה חזרו מהפציעה הצלחנו להתאושש מהבינוניות של בוזגלו.

בוזגלו צודק בזה שאמר שמקצועית אסור לו להישאר אצלנו כי אנחנו ראויים לשחקן יותר מקצועי ממנו.

8. עידן444 Member

ממה שהבנתי הוא כן ערך שיחה עם בכר, אמר את שעל ליבו, בכר אמר את הצד שלו והשורה התחתונה של הפגישה היתה שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. עידן444 Member

ועוד משהו קטן... עד כמה ששמתי לב מדובר בראיון עם אבא שלו.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

את זה בכר לא יכול להחליט לבד. אלונה תחליט אם לוותר לו ולמכור אותו. היה גם ראיון עם מאור עצמו.

בכל אופן, עיקר הפואנטה זה שהם החליטו שהם רוצים לעזוב לפני שעידכנו את אלונה התקשורת כבר יודעת, זה חוסר כבוד.

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

בוזגלו הוא הדוגמה אולי קלאסית ביותר עד כמה אבא שמתערב לבנו בקריירה יכול למעשה להרוס לו הרבה יותר מלתרום, וחבל שהוא ככה נותן לזה יד.

12. עידן444 Member

הדבר הראשון כששמעתי כשחזר לי החשק לשמוע תוכנית ספורט זה ראיון עם אבא בוזגלו.
    הוא אמר שלמאור יש חוזה בב״ש ושהוא קודם כל מחוייב לב״ש ושהוא במקום ב״ש לא הייתי משאיר שחקן שהוא לא שמח.
    האם הוא לא שמח כי עשו לו עוול או כי הוא סתם דפוק בשכל זה עניין אחר. אבל הוא לא שמח ולא מרוצה מהמעמד שלו ואל תגידו לי רוטציה כי ברוב העמדות בב״ש לא היתה שום רוטציה. מאור ובטח אבא שלו חושבים שהמספרים והיכולת שלו שווים יותר מרוטציה וזה מתסכל אותם. התסכול הזה גורם להם להעדיף להיות במקום אחר.
    מה לא לגיטימי כאן? ואל תגידו לי תקשורת כי אם לא הבנתם חלק מהסיבה שהכדורגל שלנו שכונה זה כי התקשורת מנהלת את ההצגה. אפילו בניון עם כל הניסיון שלו ורבים וטובים נפלו בזה. בטח לא בוזגלו המציא את זה. חוץ מזה שמה הוא מרגיש אני מניח שכולם במערכת של הפועל ב״ש יודעים- ושוב, לא בגלל מאור בוזגלו אלא בעיקר כי בתקשורת טוחנים את הסיפור של בוזגלו וברדה כמה שבועות. ברדה כבר בסוף הקריירה ועל הזין שלו כל החרטות האלה. בוזגלו בגיל שהוא עדיין נחשב שיא קריירה ולא חובה שב״ש תהיה התחנה האחרונה שלו.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עזוב שטויות, אם בראיון אחר, מצולם, הוא אומר שאני ומאור החלטנו לעזוב.. כל ההודעה שלך לא רלוונטית. הם החליטו לעזוב לפני שיחה עם אלונה. אין מה איך לפרש את זה אחרת.
    אנחנו מדברים על חוסר כבוד, זה הכל, כל עוד אתה מבין שזה מה שיש אז זה סה טו.

Sir Alex Ferguson ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  14. Love Is Red Member

רוב העונה הוא שיחק, בסך הכל הוא לא שיחק 3 מחזורים מכאן ועד להגיע למצב של להפגע?
    נו באמת!
    על פי הגישה הזאת בן שהר צריך לארוז את החפצים ולעבורה לבני יהודה.
    מאור בוזגלו חוץ מהפציעה ושלושת המשחקים הללו שיחק כל המשחקים והיה העונה בכושר פחות טוב מעונות קודמות, הוא גם גרוע הגנתית ועוד מרשה לעצמו לחשוב שהוא ברמה של בנזמה.
    דיי חלאס, אם הוא לא מסוגל לא לשחק 3 משחקים אז איך הוא ישתלב במכבי תל אביב בדיוק?
    איך הוא ישתלב במכבי חיפה שם יש שחקני נוער שרוצים לקדם אותם?
    איך?
    הבחור חי באיזה פלנטה שהוא חייב לשחק 110% מהמשחקים ואם לא אבא שלו והוא יארזו את החפצים...
    ככה היה במכבי חיפה, ככה היה במכבי תל אביב, וככה היה בחו"ל.
    כל פעם שמאור לא מצליח להשתלב וקצת קשה לו הוא בורח כמו גרביל מפוחד.
    פלא שהוא נכשל ולא הגיע לרמות של בנזמה?
    הבחור מפונק!
    אם הוא רוצה לראות 110% משחקים בהרכב הוא צריך לעבור לסכנין או לבני יהודה או להפועל תל אביב.

Sir Alex Ferguson ו-zahipan אוהבים את זה.
  15. סמואל אטו Member

אתה בטוח שאלונה לא יודעת?
    ממה שאני הבנתי בוזגלו אמר את הדברים לבכר, לא מן הנמנע שדיברו גם איתה.

מצב נושא:
הנושא נעול.