הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Love Is Red Member

נו באמת?
    גרמניה?
    לשם אתה משווה אותנו?

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פניתי לאדם במועדון שאני מכיר על מנת שינסו לעשות פורמט מסוים שיאפשר לכל אוהד שרוצה להניף את הצלחת (אני הצעתי להביא את הצלחת למקום מסוים, להציב שני מאבטחים שישמרו על הסדר, להביא צלם מקצועי שיצלם תמונות פולארויד שהאוהד יקח למזכרת ולגבות עבור זה מחיר סימלי), אם זה יקרה אעדכן אותכם האם הצלחת גדולה או לא :)

rivaldo, hbs7, orimor2212 ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. gilad16 Member

הגענו להתעסק בעובי של צלחת, וואו.

@amn על פי אוהדי מכבי ת"א קרה השנה משהו יוצא דופן אצלנו בב"ש,
    הקבוצה נהנתה מפציעות של שחקני מפתח. חדש לי העניין הזה.
    מזל שרשמת במרכאות, אבל עדיין אמרת שזה עזר לבכר. נו טוב.

חוץ מגורדנה שאני לא סופר אותו, הייתה השנה תקרית אחת בלבד של שחקן שעשה פרצופים
    וברדה הבין את הבעייתיות וההדורים יושרו ועד סוף העונה גם כשירד לספסל לא צייץ.
    לבוזגלו קל לשייך דברים סתם, אח"כ לך תוכיח שאין לך אחות כמו שאומרים.
    ראיתי אותו מקרוב בכל המשחקים בהם ישב על הספסל, ראיתי אותו במשחק בו נכנס מחליף והוחלף אח"כ,
    לא ראיתי שום דבר חריג ותמיד משחק אחרי זה ראינו שוב פעם שחקן מקצוען שנותן את הכל ובא להצליח.
    אבא שלו מעניין לי את ה******, הילד כבר לא ילד והתנהג כל העונה כמו מקצוען בוגר.

הרבה שחקנים בכירים ישבו אצלנו על הספסל העונה לא מעט פעמים בלי קשר לפציעות
    זה עבר בשקט, זה עבר במקצוענות וזה עבר ונגמר באליפות. כל הכבוד לבכר על ניהול הסגל
    וכל הכבוד לשחקנים על המקצוענות והגיבוש. שהתקשורת תמשיך לחפש רעל, חבל שאתה נופל בזה

5. amn Member

קודם כל, לקבוצה שאני אוהד אין פה שום קשר, ואני בטח לא מתיימר לדבר בשם אוהדי מכבי.

לענייננו, אני לא מבין מה נפגעת/התעצבנת? זו דעתי.
    כמו שציינתי, אני חושב שבהיבט הזה, הפציעה של בן-חיים עזרה, כך גם לבאר-שבע, בהיבט הזה הפציעות עזרו.
    לראיה, אף אחד לא זוכר כנראה, אבל סביב דור מיכה היה המון רעש בליגת האלופות, כי הוא לא שיחק מספיק לטעמו, וזה כשמכבי שיחקו 10 משחקים יותר משאר הליגה, וכשכמעט בכל קריירת הבוגרים שלו הוא "סבל" מרוטציה.

הסגל של באר-שבע היה מלא רק לקראת הפלייאוף, ובדרך כלל, שחקנים מקצוענים שמים בעיות בצד כשיש כסף על השולחן.

אם אני טועה, זה גם קורה, אבל כמתבונן מהצד, ככה הדברים נראו לי.
    בכל אופן, מאחל לכם את אותו השקט היחסי גם בעונה הבאה עם סגל רחב יותר ובריא יותר.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  6. gilad16 Member

@amn
    לא נפגעת ולא התעצבנתי, מה איתך, הכל טוב?
    זו טענה שאני שומע מהרבה אוהדי מכבי ת"א, אתה עוד אחד מאלו ולא הדובר שלהם.
    לא הבנתי מה ראית כמתבונן מהצד? חוץ מתקרית אחת לא ראית כלום, או שהשמטת מקרים אחרים.
    נראה לי שהנחת שאם לא היו פציעות היית רואה, אבל בפועל לא ראית כלום.
    כמו שאמרתי, "אחר כך לך תוכיח שאין לך אחות".
    או שראית משהו נוסף חוץ מהפעם ההיא שהבאת ותגובות של "שחקן הקבוצה" יעקב בוזגלו?
    מה שכן ראית הוא שחקנים ממוקדים במטרה בלי משחקי אגו ואתה בעצמך מודה בזה
    "שחקנים מקצוענים שמים בעיות בצד כשיש כסף על השולחן"
    אם אתה מודה בזה בעצמך, מה אתה רוצה לא הבנתי?

גם בתחילת העונה לפני הפציעות היו מספיק משחקים, כולל אירופה, בהם לא היו חיסורים.

7. amn Member

בתחילת העונה, לפני הפציעות, היה מרמור של ברדה. בסוף העונה, אחרי הפציעות, היה מרמור של בוזגלו.
    גם אורן יוסיפוביץ' תיאר את בוזגלו אחרי המשחק נגד מכבי חיפה כמישהו שלא ממש מרוצה, וגם בוזגלו עצמו לא בדיוק פיזר את הערפל אתמול.
    אני אישית חושב שה"יתרון" התקשורתי אצל בוזגלו (והחסרון מבחינתו האישית) שאצלו ה"מקורבים" שמצוטטים בעילום זה אבא שלו שאוהב כנראה לראות את השם שלו בתקשורת.

אז כן, גם על סמך זה וגם על סמך היכרותי עם השחקן הישראלי (כולל במכבי כמו הדוגמאות שנתתי), 3 משחקים בחוץ ויש מרמור. גם הבדלים קצרים בהרבה מזה של מכבי או של ב"ש.
    אתה צודק שמעבר לדוגמאות הנ"ל, הייתה לכם עונה מצויינת גם בהיבט הזה, אני פשוט חושב שזה לא עמד למבחנים רציניים של סגל רחב.

לגבי הקטע עם אוהדי מכבי - מקבל. השתמע שאתה מתייחס אליי כמי שהחליט מה אוהדי מכבי חושבים. אישית לא שמעתי את הדעה הזו מאוהדי מכבי אחרים.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שבהנחה שבוזגלו נשאר, ואני בספק אם זה קורה, אין לנו צורך בשחקן כמו קהת. יש לנו את הקשרים אוגו, הובאן, ראדי, בראון, שבתאי, מליקסון, בוזגלו, דן ביטון. 8 קשרים שמתמודדים על 4 עמדות ( 2 אחרים זה וואקמה וחלוץ). חלקם התקפיים יותר וחלקם התקפיים פחות, אין לנו צורך בעוד שחקן לשם בטח שלדן ביטון בהחלט מגיעות דקות. הבעיה זה הגילאים של ראדי והובאן.

בכל מקרה חלוץ ומגן שמאלי חובה חובה חובה. בלם אני לא חושב שצריך. סוארז, טאהה, צדק והובאן או אוחיון למקרי חירום קיצוניים זה מספיק. אלא אם בכר מחליט שסוארז כבר לא טוב לו להרכב ראשון ואז זה משנה את הסיפור.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, יש הרבה דברים מאחורי הקלעים (שמועות שטאהה קיבל הצעה בהרבה מאוד כסף מקבוצה בשוויץ והוא לוחץ על הקבוצה כבר מס' שבועות שיסכימו לשחרר אותו, שמועות שאוגו צריך לעבור ניתוח בברך שישבית אותו לחודשיים אחרי שבשבועות האחרונים הוא בקושי התאמן כדי לא לשים עומס על הברכיים כדי שיוכל לקחת חלק במשחקים, שמועות שהיו גישושים עם טיבי שדיבר איתנו וסיפר כמה מכבי הציעה לו ודרש סכום גבוה יותר אבל לא בצורה משמעותית ובקבוצה אמרו לו שהם צריכים לחשוב על הדברים ויחזרו אליו עם תשובה) אבל כרגע זה לא מעניין, כרגע צריך להתמקד בהווה ובחגיגות אחרי העונה הגדולה שעשינו.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-9/13221741_10154136003947789_3325504984559330178_n.Xxx?oh=e7acd237820645acf0d2426419ef7a10&oe=57E558A2&__gda__=1472837968_d45a57e490babcfe064e90d7be7a7b52

gilad16 אוהב/ת את זה.
  10. Love Is Red Member

טאהא קיבל הצעה משוויץ?
    WTF?
    בקצב הזה נצטרך להביא 6-7 שחקנים.
    גם בוזגלו רוצה לעזוב גם טאהא, גם סוארס לא ברור מה איתו...
    :\

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אוגו אכן פצוע עד ספטמבר זה מכה לבאר שבע. היא תצטרך להביא זר לעמדה שלו. וזה בזבוז של מקום של זר. גם אם יש 6 זרים. מה שכן אולי במקרה כזה עדיף לה למכור. מצד שני אני לא רואה קבוצה שתיקח שחקן שיהיה פצוע עד ספטמבר ורק אז יחזור.

עוד בעיה לא פשוטה לבאר שבע זה העובדה שהובאן ביורו ולכו תדעו אם ומתי רומניה תודח (זה יורו שנבחרות קטנות יכולות לסיים מקום שלישי ועם קצת מזל להגיע לרבע גמר ביולי!)

בש מתחילה לשחק ב12 13

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שמעתי על הניתוח של אוגו וזו מכת מוות כמעט, אני בספק מאוד גדול אם בראון מסוגל למלא את החלל של אוגו, נפגוש קבוצה לפחות ברמתנו כבר ב-12-13/7, אם נהיה בלי אוגו בנוסף לחיסור של צדק אלו כאבי ראש סופר רציניים. בטח שהובאן, כמו שעומר ציין, מגיע מהיורו ואין לדעת מתי.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם ינסו להמנע מניתוח. רק שלא יהיה מקרה בוזגלו שבסוף סתם בזבזו זמן מיותר והלכו על ניתוח.

14. gilad16 Member

פעם אחת ברדה עשה פרצוף שהוחלף ופתרו את העניין עוד באותו שבוע שהוא מכיר בטעות שלו.
    זו התקרית שדיברתי עליה, היחידה שהייתה העונה. המרמור של בוזגלו? על זה אתה והתקשורת מדברים
    מחוזקים בדברים של אבא שלו גם. מהשחקן עצמו לא ראיתי שום דבר שפוגע בקבוצה, עלה כמו חיה מהספסל.
    היה מהטובים במגרש במשחק מול סכנין.

שחקנים שלא משחקים וזה מפריע להם זה טוב, כל עוד זה לא משפיע על היכולת שלהם ואפילו משדרג אותה.
    וזה מה שראינו השנה אצלנו, תקרית אחת של מרמור שיצאה החוצה וכל השאר השערות והנחות בלי ביסוס.

מה היה קורה בלי פציעות ה' יודע, אולי היינו לוקחים אליפות בפער יותר גדול? אולי בכר היה מתקשה ברוטציה?
    אולי ואולי.

*חוץ מגורדנה שבהחלט הפגין מרמור וחוסר חשק לעתים.

amn אוהב/ת את זה.
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצב נושא:
הנושא נעול.