הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אלונה חושבת שהיא בעונה הבאה רוצה להשקיע יותר ממה שהייתה רגילה כדי לעלות לשלב הבתים בליגת האלופות/ליגת אירופית מי יעצור אותה? ולמה גם צריך לעצור אותה?
    זה ששתי קבוצות בליגה מנסות לשחק משחק אחר מהמשחק הקיים מה הבעיה בזה?

לירן אוהב/ת את זה.
  2. Raulito Madridista

באר-שבע צירפה בינואר את גאדיר כדי שיעבה את הסגל, אף-אחד לא בנה עליו כשחקן מפתח בדרך לאליפות. כרגע קיימת אכזבה ממנו אבל זה קורה, זה בסדר, זה היה ניסיון טוב של אלונה כדי ליצור ספסל עמוק יותר. לדעתי הוא ימשיך בקבוצה עוד שנה אחת מלאה ורק אז יהיה אפשר להסיק מסקנות. מסכים שבליגה שלנו מהירות היא דבר מאוד חשוב וקלף מנצח. בסכנין ראיתי את גאדיר מצליח לשגע שחקני הגנה גם באחד על אחד, קשה לעצור אותו כשהוא עם הפנים ולא משנה אם יש לו שטח או לא. לגאדיר יש את החסרונות שלו, הוא לא טכני או משהו כזה ובעבר ניסו לשחק איתו בקו - בתקופתו במכבי חיפה, וזה לא עובד. בכל-מקרה כל קבוצה הייתה רוצה מחליף כמוהו לדעתי.

לגבי עומר דמארי - זה יכול להיות רכש ענק, חלוץ שהוא רמה מעל הליגה כאן. אולי ייתן פייט לזהבי בקרב על מלכות השערים. כל עניין התחרות הוא מבורך. שישקיעו כספים כל עוד מדובר בשחקנים טובים. אפשר לחשוב שבית"ר לא שפכה הון על שוונקי, טוטו רושל ועוד רכבת של זרים כושלים. עומר דמארי שחקן מוכח. הלוואי שיגיע להפועל ת"א אבל לא נראה לי :)

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דמארי אם יגיע זה רכש אדיר. ברמת השפעה של ברדה.

4. עידן444 Member

גם גאדיר כמו קאיודה עשה את זה בעונה שעברה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Telkiyski Member

בעונתו האחרונה בארץ דמארי כבש 26 שערים. מקווה שיחזור להפועל תל אביב איכשהו :/

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל מתערבב לי בראש, כאילו כלום לא היה לפני העונה הזאת :)

עידן444 אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

הרצף של ב"ש שעומד על 28 משחקים ללא הפסד הוא הארוך ביותר בכל הליגות העליונות באירופה העונה.
    יובה שנייה עם 26(אם כי יותר ניצחונות - 25).

Sir Alex Ferguson ו-לירן אוהבים את זה.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש כבר מידע על ההגרלה ליום שבת?

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא. ובכלל אני צופה בלאגן בקטע הזה.

יגיעו הרבה לסמי עופר ולקבוצה לא נשאר יותר מדיי זמן להערך למכירה -
    יש את היום (יום שני) שאני לא יודע עד כמה יעשו משהו בנידון, ואז יש את שלישי כיום מלא, רביעי חצי יום, חמישי לא עובדים בכלל ושישי חצי יום.

איך בזמן הזה יספיקו לעשות גם הרשמה להגרלה שתיתן זמן לכולם להרשם, גם את ההגרלה עצמה וגם את חלוקת הכרטיסים לשפע מבלי שנראה אנשים נדחקים ונשמע על בלאגנים בקופות?

יש את האופציה של איסוף בסמי אבל אם מעט יספיקו לאסוף את זה בבאר שבע, אז התור הארוך יהיה בסמי, ושם זה יהיה יותר גרוע...

האמת שקלטתי את הברוך הזה רק באחת התגובות בוסרמיליה. הבעיה שאני לא יודע עד כמה לקבוצה היה מה לעשות עם זה, משום שרק היום הם קיבלו את תאריך המשחק. מצד שני, עדיף שמלא ירשמו, יזכו ולא יפדו את הזכייה שלהם כי לא יוכלו להגיע, מאשר שהכל יהיה דחוק בלחץ ובזמן ויווצרו תורים ובלאגנים מפה ועד סמי עופר...

10. yakar Member

למה צריך הגרלה? חיפה יתנו לנו הרבה כרטיסים

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

במידה ומנצחים היום גם 15000 ירצו להגיע לסמי עופר, חיפה בתחזית אופטימית תיתן לנו כמה? 6-7? ואני בספק אם נקבל יותר מהיציע הרגיל.

12. hbs7 Member

אל תפסלו גם שינוי של מועד המשחק.
    הקבוצות הקטנות יפנו למנהלת בבקשה לשנות את המועד לשבת, בטח לא מעט דתיים מהצד שלנו ושל מכבי יפנו כדי להזיז לשני.
    לא פוסל שיהיה חילוף בין המשחקים. רק כדאי מאוד שהמנהלת תסדיר את העניין סופית כבר מחר, גג בשלישי.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זו בהחלט אפשרות. אני מניח שהמועדון כבר פעל כדי לשנות זאת. סתם הערכה אישית, לכן לא ראינו שום הודעה אתמול של המועדון בקשר למשחק.

14. South Boy Member

פשוט להזמין לדרומי שצמוד ליציע J שהאורחות תמיד מקבלות, מי שימהר לא יתקל בבעיות.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

למה שהקטנות ירצו בשבת?

אם ערוץ 11 החליט מראש לשים את שלנו בשבת ו"לזרוק" את התחתית בשני כנראה יש לזה סיבה.

בלי קשר - המועדון בדרך כלל לא מודיע שנקבעו מועדים למשחקים. מי שעוקב אחרי המועדון בלבד "מגלה" את המועדים רק כאשר יוצאת הודעה בנוגע לכרטיסים.

מצב נושא:
הנושא נעול.