הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

תבנו על היכולת שלכם היא מספיק טובה. אין מה לבנות שהיריבה תתן או לא תתן. יש גם פרמיות על נקודות אתם יודעים.
    אתם לא צריכים טובות.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מי אמר שזה נראה בטוח? (פרט לכל מיני אוהדים חיצוניים שלא מבינים בכדורגל ואשכרה חושבים שמרחק של משחק 1 שיש עוד 3 משחקים זה גמור)

3. South Boy Member

מסכים במיליון אחוז, פשוט ראיתי הרבה אנשים כאן ולאו דווקא אוהדי באר שבע שכבר מכתירים את באר שבע וזה צריך להיות ברור לכולם ללא יוצא מן הכלל שזה יהיה רצף של משחקים לא פחות קשה מהמפגשים מול מכבי.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בקושי איבדת נקודות העונה, ולהשיג 7 נקודות מ9 משחקים לא נראה לך בטוח ?

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז רגע, אתה אומר שהאליפות שלנו בטוח?

ב-8 משחקים האחרונים, ניצחת 3 ו-5 הסתיימו בתיקו (נפשט- 14 נקודות מתוך 24). מה תאמר על זה?

הריצה שעשינו כל העונה היא מטורפת ונהדרת, בחודשיים האחרונים נכנס גם פן הלחץ והמנטלי, והתוצאות היו הרבה פחות טובות. אני לא חושב שאני צריך באמת להסביר לך למה לקבוצה, כמונו, הרבה יותר קשה וכבד לייצר ניצחונות במאי מאשר בחודש דצמבר.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/16
  6. Raulito Madridista

אני חושב שבאר-שבע יוצאת מהמשחק הזה עם פוש מנטאלי עצום וקשה לי לראות אותה מועדת. עם כל הכבוד ליריבות בפלייאוף, צריך להפגין אופי. הפועל של הדאבל ב-2010 ניצחה ארבעה משחקים וסיימה אחד בתיקו וגם באותו דרבי נגד מכבי היו לה מספיק מצבים כדי לנצח(בטדי אגב הרחיקו לנו את קנדה על לא עוול בכפו ואני מעריך שללא ההרחקה מצד אחד הפועל הייתה נותנת רביעייה בטדי ומצד שני גם מכבי חיפה הייתה כובשת). בואו נלך משחק-משחק - 1:0 קשה על בני-יהודה, קבוצה לא רעה בכלל, למרות כרטיס אדום; ניצחון במשחק העונה בקריית-אליעזר כשיש לחץ עצום וברור שאין דרך חזרה; ניצחון 4:0 קל על אשדוד, נניח שהם סמרטוטים; ובחזרה לקבוצה של ברק בכר, אז נכון שסכנין בכושר מצוין אבל במשחק אליפות לא לצאת מולה עם כל הקופה, למשל? רעננה הפכה להיות הסמרטוט של הפלייאוף עם כל הכבוד ובית"ר ירושלים בכושר נוראי. משחקים כאלה צריך לנצח בכוח. אתמול זה בסדר שבאר-שבע לא כבשה אבל נגד יריבות אחרות אם יהיו כל-כך מעט מצבים והכדור לא יכנס זו בעיה. אגב, מי אמר שמכבי כן תנצח הכל? לדעתי באר-שבע ומכבי לא מספיק חזקות מנטאלית בפלייאוף הזה.

7. gilad16 Member

מסכים עם רוב הנקודות שלירן רשם, אבל אני דווקא כן הייתי מכניס את ברדה לפני גאדיר.
    היו לנו מספיק התקפות שהיינו צריכים לתרגם למצבים מסוכנים יותר ולא עשינו את זה בגלל קבלת החלטות
    אני חושב שעם ברדה על המגרש יותר סיכוי שזה יקרה. כמו הכדור שהוא הכניס לגאדיר לפני הבלופר של ראייקוביץ'.
    אני גם הייתי מוציא את מליקסון ולא את טוני, ובהנחה שברדה היה נכנס במקום גאדיר הייתי מכניס שם את בוזגלו.

למרות העיל אין לי ביקורת על בכר, הכנה מצוינת עם הלחץ במחצית הראשונה ששיבש לחלוטין את המשחק של מכבי והחילופים בזמן.

אחרי אתמול אפשר עוד פעם לכתוב איזה כיף שהובאן נשאר לעוד עונה.

מקווה שהעונה המדהימה הזו תגמר בתואר אבל זה יהיה קשה מאוד
    לכל החוגגים אני מזכיר שניצחנו רק שלוש פעמים בתשעה המשחקים האחרונים ומולנו קבוצה מהחזקות שהיו בישראל.

8. עידן444 Member

אם אני לא טועה לפני שני המשחקים האחרונים של מכבי חיפה העונה מול ב"ש דיברו על ההרכב החסר של מכבי חיפה.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין מה בכר רואה בגדיר שאנחנו לא רואים?

10. South Boy Member

גדיר שחקן טוב, כרגע זה נראה שמרוב שהוא רוצה להוכיח את עצמו ולבלוט הוא משחק בצורה מאוד לחוצה וחסרת ריכוז שמובילה לטעויות.
    גדיר שחקן מהיר וטכני מאוד והיו כמה דקות שלו העונה שיכולת לראות שמדובר בשחקן שצריך ליטוש, בנוסף הוא עדיין טרי בבאר שבע וככל שיעבור הזמן הוא יתחבר יותר למקום ויהיה יותר מרוכז במשחק שלו. אני מאוד מחזיק ממנו ולא דואג לגביו.

לירן אוהב/ת את זה.
  11. סמואל אטו Member

שחקן בינוני עם עונה אחת טובה בקבוצת תחתית.
    מה ההבדל בינו לבין שלומי אזולאי?

EsheD אוהב/ת את זה.
  12. Melikson24 Member

לצערי העונה הזאת אבודה בשביל גדיר. עונה הבאה עם מחנה אימונים כמו שצריך אני מאמין שהוא יכנס לעניינים (גם בראון).

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שברנו כמעט כל מחסום מנטלי השנה, החל מהמפגשים מול רעננה, דרך מכבי בבלומפילד (4 נקודות משני משחקים שם!), דרך משחקי החוץ שבעונה שעברה המאזן שלנו היה איום ונורא, דרך העובדה שאנחנו כבר לא מסתמכים רק על ברדה ובוזגלו כמו בשנתיים הקודמות, אז עכשיו צריך לשבור עוד מחסום מנטלי מול מכבי חיפה בסמי עופר, גם זה יקרה.

השחקנים לא חגגו אתמול. בדיוק להפך, הדבר הראשון ששיר צדק עשה זה לצעוק שאין מה לחגוג כי לא ניצחנו.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקרוא, להבין ולהפנים -

לירן אוהב/ת את זה.
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גדיר מהיר,שזה יתרון לשחקן בליגה שלנו,אבל באותה מידה דואג לאזן עם טיפשות. היה עדיף להשאר עם ארביטמן בתור גיבוי,הוא לפחות יודע לשחק עם הגב שלער כמו 9 קלאסי.

מצב נושא:
הנושא נעול.