הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. amn Member

או בית"ר או סכנין. אין סרט שאתם לא מנצחים את מכבי חיפה ב-5 משחקים העונה.
    סטטיסטית זה קלוש ממש, גם בלי קשר להבדלי הרמות.

2. alexshw Member

יש לב"ש בעיה פסיכולוגית מולינו לא יודע למה, אבל מכבי חיפה תשמור שחקנים בסכנת צהובים לגמר במשחק הזה ויש לה כבר כמה מועמדים.

3. zivmay Member

מחצית ראשונה מדהימה. התקציר קצת משקר. היו לפחות 2 כדורי רוחב ושתי בעיטות של בן שהר שהיו חייבות להגמר בגול.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  4. amn Member

הלוואי, אבל אם אפשר לבקש, שאם כבר ב"ש מאבדת נקודות, שזה יהיה בהפסד, ולא באיזה תיקו מעורר תקוות שווא.
    משלושת המשחקים, הייתי מהמר דווקא על המשחק נגד בית"ר כמוקש הכי גדול (כי באופן טבעי אני חושב שהראש של השחקנים עשוי להיות פחות בפוקוס שבוע אחרי ה"הישג" בבלומפילד (במרכאות רק כי זה עוד לא נותן שום דבר ממשי, תוצאה טובה עבור ב"ש), ועשויים להגיע יותר נינוחים (מה שאני חושב שקרה למכבי נגד חיפה), כי קשה מאוד לנצח את אותה קבוצה 4 פעמים בעונה אחת, כי (אני מקווה ש)בית"ר בכל זאת תרצה להראות שהיא עשתה משהו בפלייאוף העליון).

5. amn Member

ההזדמנות הקונקרטית היחידה המסוכנת שזכורה לי (למעט הנגיחה שראיקוביץ' הדף) היא הפריצה של בן שהר שקרלוס הרחיק עם גלישה.
    כל השאר היו כדורי רוחב שאמנם יכלו להיות מסוכנים, אבל הורחקו על ידי ההגנה, כלומר, לא היה משהו קונקרטי.

תרענן את הזכרון שלי?

6. alexshw Member

בית"ר בכושר רע, באס"ק מזמן ועוד נראה מה בית הדין יעשה לה. יריבה בהזמנה לב"ש.

7. Ajax Amsterdam Member

נצטרך להיות ממש לוזרים כדי להפסיד את זה, כלום עוד לא נגמר המסע עדיין לא תם

8. zivmay Member

כדור רוחב של מליקסון שבמזל לא הגיע לשהר. ועוד כדור שביטון ושהר הסתערו עליו ורק כמעט. היו שתי בעיטות של בן שהר שנבלמו ברגע האחרון, חבל על החוסר בחדות.
    והיו עוד כמה כדורים במחצית השניה אבל זה היה רחוק מדי בשביל לראות.

סה"כ מחצית ראשונה עם יתרון קל לנו, מחצית שנייה עם יתרון לכם מדקה 70. תיקו ראוי, למרות שהיינו יכולים לעקוץ.

9. amn Member

מהזווית שלי (בשער 7) זה היה נראה מצבים תיאורטיים, בטח לא משהו שהייתי מכניס לתקציר (שטרם ראיתי).
    מסכים שכנראה תיקו משקף את התוצאה היטב, למרות שאני עדיין מתוסכל מההחמצה של אורלנדו סה, ומהאנוכיות של טב"ח.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מבחינת מצבים לא היו יותר מדי. היו מצבים שאכן לא מכניסים לתקציר, כמו פעמיים שראדי ושהר היו על קו 16 בעמדה סופר נוחה והכדור פגע בדרך בשחקן ובלם הגעה למסגרת, מצבים שמבחינתי היו נוחים מאוד וטובים והיו צריכים להסתיים בשער.
    מכבי תל אביב מנגד הגיעה גם היא למעט מאוד מצבים, גורש זינק אולי פעם אחת או פעמיים. מכבי תל אביב לא הייתה באמת מסוכנת, אולי כן לפרקים מאוד מאוד מאוד קצרים, בדיוק כמו במחצית השנייה במשחק הקודם בבלומפילד ששם מכבי תל אביב לא הגיעה לשום מצב חוץ מאותו שער מקרי של דסה.
    הגנתית עשינו עבודה טובה, התקפית- אם מנטלית היינו חזקים יותר היינו גם יודעים לנצח משחק כזה, אבל זה אולי יבוא בעתיד.

מחצית ראשונה שיחקנו כמו אלופים, באנו למגרש של האלופה, שלטנו בכדור, עשר-עשרים דקות ראשונות שלטנו לחלוטין בקצב, בניגוד גמור למה שקורה בדרך כלל בבלומפילד.

ברק בכר עשה הכנה גדולה למשחק, הבעיה היא שעכשיו יש לו משימות הרבה יותר קשות.

נאמר פה בתחילת העמוד שסטטיסטית לא הגיוני לא לנצח 5 פעמים בעונה את מכבי חיפה, לא משנה מה הפערים. לפי זה, אנחנו מאבדים נקודות מול בית"ר כי ניצחנו אותם כבר ב-3 משחקים... בעיה.

11. Love Is Red Member

אממ לא בעיה, כי ניצחנו את ביתר 3 פעמים, 4 פעמים זה לא כזה בעייתי מה גם ש"הפסדנו" להם בגביע הטוטו.
    לעומת זאת מול מכבי חיפה בסמי עופר הולך להיות לנו סופר קשה.
    סכנין גם לא פראיירים.
    אבל בתכל'ס 7 נקודות וזה שלנו.

12. zahipan Member

להערכתי 2 ניצחונות + תיקו יספיקו כדי לקחת את האליפות, אבל כמובן שזה לא בטוח.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מתמטית 2 ניצחונות ותיקו יספיקו בוודאות לאליפות.

14. South Boy Member

אני יודע שזה נראה בטוח כי היריבות שלנו במשחקים הקרובים יריבות של מכבי והלב אומר שבטח הם לא יתאמצו, תזכרו ששתי הקבוצות סכנין וחיפה עדיין נלחמות על המקום הרביעי שיכול להוביל לאירופה ואף אחת לא מוותרת לשניה, הן נלחמות על העונה הזאת לא פחות מאיתנו. ככל שאני חושב על זה זה יותר קשה ורחוק.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חלק מהקהל הגיב אתמול כאילו זכינו באליפות, טיפשים.

שיר צדק סירב להשתתף ב"חגיגות", גם שחקנים אחרים, אוגו פירסם היום פוסט התנצלות/הסבר למה לא חגגו. מביך שיש אוהדים שבכלל צריך להסביר להם את זה.

מצב נושא:
הנושא נעול.