הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

פיי לגמריי.

איזו לוזריות, לירן, בחייך. אז בגלל שעד עכשיו חירבנו במכנסיים אנחנו צריכים לפחד פחד מוות מהמשחק הזה? אז בגלל זה אנחנו לא ברמה שלהם? מה אכפת לי מה היה לפני שנה בגמר הגביע? דברים השתנו מאז. המערכת השתנתה, גם חלק מהשחקנים. אז חלאס עם זה כבר.

לא צריך לבוא ולהפריז ולהגיד "נותנים להם3 בראש עד דקה 15 זה גמור", אבל כן, מותר קצת לגחך ולחייך על כל הפסיטיבל שמכבי עושים מזה. כל השניםם אלה היינו אנחנו. אנחנו שמעודדים את השחקנים, אנחנו שמריצים ברשתות החברתיות תמונות פרופיל וסיסמאות, ונחמד שזה עובר צד. וכן, הם באים מעמדת הנחיתות. זה לא קרה לך אף פעם בשנים האחרונות במשחק קובע.

"צריכים לפחד מהצל של עצמנו". לא! לא צריכים לפחד! שהם יפחדו! ניצחנו אותם כבר פעם אחת העונה שם ואין סיבה שלא נאמין שנעשה את זה שוב והדבר האחרון שצריך לעשות הוא לפחד מהצל של עצמנו!

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו מאמינים אנחנו משוכנעים שננצח אבל אנחנו בסה"כ אוהדים .מי שנמצא על המגרש ומחרבן זה השחקנים לא האוהדים אז תעזבו את לירן.

ולגבי המשחק , מכבי יבואו להוטים , חדים , רוצים ובנוסף הכי חשוב עצבניים !!
    צריך לשחק חכם , לעצבן אותם יותר לתת להם להתעצבן , הם יאבדו את זה כבר לבד.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מסכים עם כל מילה שרשומה כאן. לא סותר שום דבר ממה שרשמתי.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אענה לך בנקודות.

1. כן. בכלל שעד עכשיו חירבנו שוב ושוב, פעם אחרונה הייתה לפני שבוע וחצי בחצי גמר, יש חשש כבד מהמשחק ששוב כל הביצים בסל ואנחנו על המגרש.

2. אנחנו לא ברמה שלהם? לא רשמתי דבר כזה, מקצועית אנחנו לא נופלים מהם, כמו שכבר רשמתי, הטבלה לא משקרת.

3. שוב, לא השתנה יותר מדי פרט לזה שהשתפרנו מקצועית. אבל בתכלס מכבי חיפה החלשה עשתה לך בית ספר לפני שבועיים במשחק שהוא על תואר, הפסדת במשחק שאין חזור, הפתיע אותך? אם כן אתה לא מכיר את הקבוצה. כנל ביום שני, אני בטוח שאף אחד לא יופתע אם נפסיד. אם ננצח? הקבוצה עשתה שיפור מנטלי אדיר ולא יהיו מאושרים מכל אחד מאיתנו פה.

4. לגחך? גם אני רשמתי שכיף לראות את זה מהצד, אבל אין שום סיבה לחשוב שמשהו מכל זה ישחק לטובתנו. אין שום סיבה להינות ממה שהולך סביבם אם בסוף הם ינצחו מה עשית בזה בדיוק? מקצועית זה יכול לשחק לטובתם. הם אלופים באכלו לי שתו לי, אני רשמתי וארשום שוב- הם עם אופי של בכיינים ומסכנים, אבל מקצועית זה יכול להתהפך לטובתם.

5. אני שוב אכתוב. לא מפחד ממכבי תל אביב, מפחד מעצמנו. אנחנו אוייב יותר גדול של עצמנו מאשר מכבי תל אביב, השחקנים צריכים להוכיח לעצמנו מתישהו שלא עוד, נקווה שזה יקרה ביום שני.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

1. זה היה המשחק הכי גרוע שלנו העונה והיחיד שעלינו בכזה חוסר מחוייבות. אז אם על משחק אחד אתה נתלה אז אזכיר לך את הסיבוב השני בבלומפילד שם ניצחנו. גם זה היה משחק קריטי.

לגבי השאר - אני עדיין בדעה שכל מה שהולך החל מסיום המשחק מול סכנין בגזרת מכבי כן לטובתנו. הם לחוצים, הם לא רגילים למעמד הזה לבוא מהצד הרודף, הם יגיעו למשחק מול הקהל השבע והרגיל הצלחות שלהם, ומספיק שנשקיט להם את המשחק ונוציא את השחקנים מריכוז - כבר עשינו חצי עבודה. שלא לדבר על מה יקרה בבלומפילד אם נעלה ליתרון.

אבל בדבר אחד אתה צודק - אם זה לטובתנו או לא, לא תהיה לנו דרך לדעת. זה שאנחנו האוייבים של עצמנו זה תמיד אפשר להגיד, אבל חשוב שאף אחד מהאוהדים שלנו במגרש לא יחשוב כמוך ברגע שהוא נכנס למגרש אלא יתן את הקול.

6. alexshw Member

ברוב המוחלט של העונות האלופה מפסידה בשלב מסוים בגביע. החצי גמר לא מדד ואם כבר אפשר להפיק ממנו לקחים למחרתיים.

7. hbs7 Member

במשחק הקודם בבלומפילד לא חירבנו. הפסד שם והעונה הייתה די גמורה.
    ניצחנו ויצאנו לסיבוב מדהים שרק סכנין דפקה לנו אותו. אחד מהסיבובים הטובים בהיסטוריה של קבוצה כלשהי.
    בטרנר לא חירבנו. המומנטום היה לגמרי עם מכבי והיא הייתה צריכה לנצח ולא עשתה זאת.
    בטדי לא חירבנו. זה היה משחק עונה מבחינתנו, במגרש השני הקשה בארץ, בלי טוני&מליקסון שהם הזהבי (ואף יותר) שלנו וניצחנו.

מקווה ומאמין שבשני זה עוד יום שיצטרף לרשימה.
    בכר לא צריך לגעת בהרכב. לעלות נסוג ולשחק על התקפות מעבר מהירות שמביכות את ההגנה של מכבי פעם אחר פעם.
    עם מליקסון וטוני (וללא בוזגלו) בהרכב אנחנו קבוצה שונה לגמרי. לא זוכר שאיתם חירבנו משחק (לא יודע מה קרה בחצי. כבר בדקות הראשונות הבנתי השחקנים פשוט ויתרו על המשחק הזה, עלו כאילו הם עושים טובה למישהו) . כמובן שזה לא מבטיח כלום, אך צריכים להגיע מלאי אמונה עצמית.
    יהיה לנו את גאדיר המהיר, בוזגלו וברדה בצד ההתקפי בספסל, את וובה וטאהא בצד ההגנתי. כלים נהדרים.
    שהר יעשה תנועה, רק שמליקסון ישבור את הלחץ וישחיל את הכדור כמו שרק הוא יודע.
    אנחנו לגמרי מסוגלים לעשות את זה.

המשחק הגדול בהיסטוריה של רוב האוהדים שלנו.
    מוכר אצבע וכליה כדי שב-23:00 נישאר במקום הראשון. ממש לא מעניין איך.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמו שכבר הדגשתי. אין שום סתירה בין לחשוב כמוני ולתת את הקול. שום קשר.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  9. gilad16 Member

לגמרי עם לירן פה והוא נימק מעל ומעבר מכדי שאצטרך לחזור על הדברים.
    במשפט אחד, אין קשר בין מה שאני מאמין וחושב לאיך שאני מעודד ותומך בקבוצה.

שמח לקרוא שהובאן חתם לעוד שנה ולא ישוחרר או לחילופין מוחתם לשנתיים

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב, חבל על הקשקשת, הסיכויים שלנו עלו הערב בכמה אחוזים, לא משהו דרסטי ולא משהו קיצוני כי עדיין המרחק הוא משחק אחד. בטח כאשר אנחנו חוזרים לטרנר אחרי שלא ניצחנו שם 4 משחקים ברציפות, שזה נוראי, ובטח כאשר יש לנו סמי עופר על הראש. הכל פתוח ויש לנו עוד 3 משחקים שכולם יהיו קשים וכבדים יותר מזה שהיה הערב.

כמה נקודות לגבי המשחק הערב:

1. יכול להיות שהחזקנו יותר בכדור בחצי הראשון? זו הייתה התחושה. מחצית ראשונה הלכה בול לפי התוכניות, היינו מסוכנים, נכון שגם מכבי, אבל היינו קיימים התקפית וחבל שבן שהר לא תירגם משהו לשער.
    2. בן שהר עשה עבודה נהדרת בחצי הראשון, חד משמעית להמשיך איתו בהרכב מחזור הבא.
    3. הובאן כל כך אלגנטי, קלאסי, חכם- עוד הופעה טובה במשחק חשוב.
    4. חבל על החצי השני שוויתרנו בראש על הניצחון, בכל זאת ההגנה עמדה איתן ומכבי תל אביב כמעט שלא סיכנה פרט לבעיטות מרחוק.
    5. מליקסון עם פה ושם ניצוצות של שחקן גדול, אבל היום זה היה מעט מדי, הוא התעייף מהר והיה חייב להיות מוחלף במקום וואקמה שהיה אדיר.
    6. וואקמה עם הופעה מאופקת אבל גדולה.. איזה שחקן לעזאזל.
    7. בכר עם חילופים נכונים וחכמים. נכון שבדיעבד גאדיר לא השפיע לטובה, אבל זה לא באשמתו, אלו היו דקות שהקבוצה כבר רצתה לשמוע את השריקה לסיום, בכל מקרה החלטה נכונה להכניס את גאדיר לפני ברדה במשחק כזה. הייתי רק מוציא את מליקסון ולא וואקמה.

לסיכום, עוד צעד קטן קדימה, לא יותר. אף קבוצה לא תרצה לראות חגיגות על הגב שלה, כולן ירצו להרוס- בדיוק כמו שסכנין וחיפה עשו כבר לפני כחודש. זה היה בידיים שלנו תמיד, זה עדיין בידיים שלנו, רק אסור לפשל.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לגבי 1 - כן. 53-47 לנו.

מסכים איתך לגבי שאר הנקודות.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כוסאמאק הסמי עופר הזה עוד פעם תקוע באמצע הדרך.

משחק גדול , משחק טקטי ענק של בכר .
    מצחיק אותי אדון ערן זהבי הבכייני שאמר שהם סיכנו כל כך הרבה את השער , לא זכור לי איזה הצלה אירואית של גורש או של בלם מהקו.

יכלנו לעקוץ בחצי הראשון עם המתפרצות , חבל .
    אבל הפנים קדימה , זה לא נגמר .

13. South Boy Member

כמה קרוב ככה רחוק, הבקשה היחידה שלי היא לא אליפות אלא כוחות נפשיים לעמוד בדבר הזה...
    תודה על הלחימה וההקרבה, כולם יצאו גברים והוכיחו לכל מי שהעיז לפקפק באופי והלחימה שלהם שאנחנו תמיד צריכים לעמוד אחד מאחורי השני ובסוף נצליח.
    עכשיו עברנו את נקודת האל-חזור, כבר אין לאן לברוח מכאן.

14. עידן444 Member

ב״ש הגיעה לנקודה שהיא פשוט לא יכול לפספס את זה עכשיו. גם אני הייתי מדבר עכשיו בדיוק באותה צורה שהאוהדים שלה מדברים עכשיו. שזה לא נגמר ובלה בלה בלה.
    ממקום אובייקטיבי- אתם נמצאים בנקודה שזה חייב להיות שלכם!

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. South Boy Member

אני האחרון שאדבר מנקודת מבט של נאחס, אבל באמת לא מבין את החגיגות של כל מי שמסביב ואפילו של כמה הזויים מחוץ לבלומפילד בסיום המשחק שדיברו כבר על אליפות.
    מבחינה עובדתית יש עוד שלושה משחקים, אחד מהם מול קבוצה שעדיין לא ניצחנו ונראה שגם לא ננצח העונה, מול בית"ר שאף פעם אסור להספיד ויש לה מספיק איכויות וגם סכנין שכולנו ראינו אתמול שהיא קבוצה מעולה בקנה מידה ישראלי, זה ממש לא מופרך שנוציא שתי תוצאות תיקו או נפסיד באחד המשחקים האלה. האוהדים של הקבוצות האלה אולי רוצים שמכבי תפסיד את האליפות אבל אין לי ספק שהשחקנים יתנו הכול והעונה כבר כמה פעמים כל קבוצות הפלייאוף הוכיחו ספורטיביות מדהימה. שהטובה ביותר תנצח.
    אצלנו לא חוגגים לפני שהכול נגמר, יש לנו יתרון מבטיח אבל זה רחוק מלהיות "עניין של זמן" כמו שהיה במקרה לסטר נניח.

מצב נושא:
הנושא נעול.