הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שאת זה נדע ביום שני.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה ממש לא משחק לרגליים שלנו. מכבי תל אביב בלחץ, מכבי תל אביב בכוח מנסים לשדר שכל העולם נגדם, זה מכניס אותם לכוננות, זה מועדון ושחקנים שכבר שיחקו במשחקים גדולים, אני בטוח שהלחץ ישפיע עליהם לטובה, בניגוד אלינו שבינתיים אנחנו ב 0 אחוז הצלחה במשחקים שהם על תואר בעידן הנוכחי.
    ברור שמכבי תל אביב משדרת התנהלות היסטרית, אבל אני חושב שברגע שהמשחק יתחיל זה דווקא ישחק לטובתם. הלחץ זה על המועדון, לשחקנים אני מניח שזה יעשה רק טוב.

3. South Boy Member

אני חושב שאתם מתעסקים יותר מדי במכבי תל אביב במקום שבו היא לא אמורה לעניין בכלל.
    מכבי יכולה לשדר לכל העולם מה שהיא רוצה ויכולה להמשיך עם הסיסמאות בשקל שלה של "אני מכבי מי אתם בכלל", אם הזחיחות עלתה להם לראש כמו שהם תמיד ידעו לעשות אז היום זה כנראה מתוך פחד וחוסר יכולת להשלים עם העובדה שמי שנמצא עם הגב לקיר זה הם, לא משנה מה יקרה הם אף פעם לא יספרו את מי שמולם גם אם אין להם שום יתרון עליו ולכן אנחנו צריכים להתרכז בעצמנו.
    הם יכולים להגיד מה שהם רוצים, להמשיך בזחיחות שלהם כמה שבא להם, הכול נובע מפחד. בצדק, הם צריכים לפחד.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בפעם האחרונה שבדקתי הם טרבליסטית והכניסו לך 6 במשחק האחרון המשמעותי באמת בין הקבוצות.
    הבעיה שלנו זה אוהדים כמוך שאוהבים לקשקש מחוץ למגרש במקום לתת לשחקנים לדבר על הדשא.

כדי שיפחדו ממך אתה צריך להוכיח את זה. לנצח פעם אחת משחק על תואר, זה עדיין לא קרה וזה אולי יקרה ביום שני.

אני לא מפחד ממכבי תל אביב, אבל אני מאוד מכבד אותה על מה שהשיגה מקצועית בשנים האחרונות, כדי לקשקש שאנחנו ברמה שלהם אנחנו צריכים להוכיח את זה על המגרש.

gilad16, AmitHBS ו-שי אוהבים את זה.
  5. South Boy Member

לא כל מי שמקטין את הקבוצה שלו ואומר "אני מקווה שעד דקה עשירית יהיה טעם להשאר במגרש" מבין יותר מהשאר.
    אין בי גרם של זחיחות או תחושה של עליונות על מכבי, אני מבין טוב את מקומי ומודע להיסטוריה הכואבת בינינו לא פחות ממך, להבדיל ממך יש לי ביטחון ואמונה ביכולת של הקבוצה לעשות מה שנראה שאתה לא מאמין שהיא מסוגלת.
    לא תשמע גם את אוהדי מכבי השפויים מדברים ככה על הקבוצה שלהם, ולהגיד על הקבוצה השניה שהיא מפחדת כי בפעם הראשונה אחרי הרבה זמן הם מגיעים לא מעמדת יתרון שהם רגילים אליה זאת האמת.
    אם להגיד שאנחנו ברמה שלהם זה קשקוש אז מבחינתי אתה עושה עוול למועדון שלם ומגמד עונה בקנה מידה היסטורי רק מהפאניקה שלך שחס וחלילה מישהו יעיז להסתכל למכבי בלבן של העיניים, אוהדים כמוך תמיד ינציחו את הגישה הלוזרית של המועדון הזה.
    ואם זה לא ברור לך או למישהו כאן, כבודה של מכבי במקומה מונח, אין לי ספק הכי קטן שכדי להוציא משהו ביום שני נצטרך להקיא דם וכמובן שמכבי יכולה לנצח את המשחק הזה לא דיברתי בכלל על תוצאה או על הסיכויים שלנו לנצח, אבל בשונה משנים קודמות הם מבינים שיש מולם מישהו לא פחות חזק מהם. אתה כנראה לא מבין את זה ומתעקש באופן שיטתי לגמד את הקבוצה, ומי שחלילה לא חושב כמוך "מקשקש".
    אני מאוד מקווה שהשחקנים לא חושבים כמוך, בשביל להאמין לא צריך להיות שחצן או קשקשן.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/16
    hbs7 אוהב/ת את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין בעיה עם אמונה, אבל איפה האמונה ואיפה הזחיחות לטעון שמכבי צריכה לפחד.. זו לא זחיחות? נניח.

מכבי לא מעניינת אותי, רק הלוזריות של הקבוצה שלי, לוזריות שמוכיחה עצמה שוב ושוב.

עכשיו , בוא אפריד לך, יש בי חשש שמכבי תאנוס אותנו ובדקה ה 10 כבר יובילו? בוודאי. האם אני חושב שאנחנו יכולים לנצח? בוודאי. הכל פתוח מבחינתי, עכשיו תפרשן את זה איך שבא לך ותחשוב מה שבא לך.

בדיעות שלי אני אוהב להסתמך על עובדות ולא על משאלות לב. העובדות אומרות שהשחקנים שלנו תמיד מחרבנים שצריך להראות אופי, אני באמת לוקח כאפשרות שזה יקרה שוב. כדי לבוא למשחק כזה באמונה שלמה אני צריך הוכחות שיש על מי לבנות, כרגע אין לי זה ויש בי חשש ששוב נחרבן, זה בכלל לא קשור למי עומדת מולנו. אני מסתכל מי ומה אנחנו.
    אני מאוד מקווה שאת הסטירות שהיינו צריכים לחטוף חטפנו ועכשיו זה רגע התפנית. ברור לי שמקצועית אנחנו לא נופלים מהם כי הטבלה לא משקרת. יש פה רק עניין של אופי, אופי שהשחקנים שלנו צריכים להוכיח שיש להם.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שוב.. מצחיקים אותי האוהדים שדורשים מהקהל לבוא על עיוור ולהאמין...

עכשיו מה זה להאמין? אנחנו באים לעודד , לתמוך כרגיל, לעזור לשחקנים לתת הופעה.

ובמקביל שאני בא וחושש שהשחקנים שוב לא יופיעו...?

לא מבין איפה הסטירה פה.

8. zivmay Member

אני דווקא חושב שמכבי יגיעו חדים ובטירוף אחרי כל מה שקרה.
    אני מאמין שהאחוזים הם 20- 80 לרעתינו.
    אבל זה לא סותר את הקרקס והבכיינות אצלם בשבועות האחרונים. למרות שפעם אחר פעם הכל הולך לטובתם.

9. South Boy Member

לא ביקשתי ממך להאמין, אל תחשוב שמי שבניגוד אליך בוחר להאמין מקשקש.
    תעשה הפרדה בין להגיד שאנחנו הולכים לנצח ואנחנו יותר טובים ממכבי לבין לחשוב שאנחנו לא פחות טובים ממכבי ושאנחנו יכולים לעשות את זה.
    וכן, יש מי שיודה בזה ומי שלא, אבל מכבי נמצאת בעמדה שבה יש סיכוי לא קטן שהיא תאבד את התואר שלה וכשעומדת מולה קבוצה לא פחות טובה ממנה יש לה סיבה טובה לפחד על התואר. זה לא אומר שהיא פחות טובה, זה לא אומר שהיא איבדה את התואר, הכול ברגליים שלה בדיוק כמו ברגליים שלנו, אבל אם בשנים קודמות היא הגיעה אדישה ורגועה למשחקים מכריעים כי היא ידעה שזה בכיס שלה היום היא מבינה שזה לא יהיה כזה קל. אתה צריך ללכת למילון לבדוק מה זו זחיחות לפני שאתה מייחס לאנשים דברים כאלה, אם להגיע חדור מוטיבציה ואמונה זו זחיחות אז הלוואי וכולנו היינו זחוחים.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב את זה , כל פעם שהגענו למשחק חשוב (חצאי גמר , הגדלת פער , אפילו משחק עלייה ללאומית) אפילו שהוא לא משחק על תואר , עשינו במכנסיים

11. South Boy Member

טיפיקל באר שבע, כל החיים שלנו חירבנו במכנסיים אז עכשיו כשיש לנו סיכוי אמיתי לעשות משהו בואו נזכר בעבר ונפחד מהצל של עצמנו, ומרוב הפחד נחרבן שוב.
    אל תצפו, תאמינו! גם אני לא מצפה לכלום, אבל אם אחרי עונה כזאת אתם לא מאמינים בקבוצה שלכם ועדיין נזכרים בתצוגות נפל שקבוצות עבר עלובות של באר שבע השיגו אז מה כבר יצא מהקבוצה הזאת בעתיד?
    אני מתעב את הגישה הזאת, תפסיקו להתרכז ברע ותנסו להוציא את הטוב, הקבוצה נתנה לנו מספיק סיבות להאמין בה למרות כמה משחקים מאכזבים.

Nave ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  12. alexshw Member

ושוב מזל שהשחקנים שלכם לא קוראים כאן.

13. Ajax Amsterdam Member

לדעתי מי שתבוא עם פחות לחץ תנצח את המשחק הזה, מכבי בלחץ בגלל השבוע האחרון וגם לנו יש לחץ של לעשות את זה הפעם.
    אני מחכה כבר בקוצר רוח ליום שני ובתקווה שנכתוב פרקים חדשים על מליקסון וברדה ולא להתרפק על נומה וברד

South Boy אוהב/ת את זה.
  14. South Boy Member

זאת הגישה!

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה שוב צריך לדעת להפריד.

כבר רשמתי את זה כמה פעמים. העונה שעשינו היא אדירה ומופלאה ולא משנה איך תסתיים אף אחד לא יקח זאת מאיתנו, מכבי תל אביב לא הייתה עושה עונה כזו עם תקציב כמו שלנו. אין אף קבוצה שבהפרשי תקציב כאלה הייתה במקום ראשון כל כך הרבה זמן בליגה שבה מכבי תל אביב הענקית מצליחה בפני עצמה עם משכורות כמו שהיא משלמת ובצורה שבה היא מנוהלת.

ברק בכר הוא מאמן העונה ואנחנו קבוצת השנה גם אם נסיים במקום השני.

וברור שאנחנו צריכים לפחד מהצל של עצמנו, אכלנו כל כך הרבה אכזבות, אכלנו כל כך הרבה חרא, אני לא רואה שום סיבה לא לפחד מעצמנו.
    אנחנו לא משפיעים על השחקנים, כי גם מי שפחות מאמין בא תומך ומעודד, אז זה באמת לא צריך להשפיע ולא להפריע. השחקנים מקבלים עידוד ותמיכה אינסופית, גם מכאלה, כמוני, שבליבם חושבים שביום שני מכבי תל אביב פייבוריטית. אז באמת שאין פה בעייתיות.

מצב נושא:
הנושא נעול.