הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. South Boy Member

פשוט ביזיון, האדום לכשעצמו היה שערורייתי מעצם העובדה שהיה חד צדדי, אז שיר מורחק לארבעה משחקים והפרובקטור העלוב שהחל בכל המהומה יוצא בלי כלום?
    בושה וחרפה, לא זכור לי מעולם שחקנים שהורחקו לכמות כזאת מגוחכת של משחקים בגלל פגיעה קלה ללא כדור, והעובדה שהאיש ששלח לשיר מרפק יוצא מכל העניין חף מפשע מוסיפה עוד יותר לביזיון.
    אני מאוד מקווה שהערעור יתקבל כי נעשה כאן עוול בלתי רגיל לשיר בפרט ולנו בכלל.

hbs7 ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

משה, החבר'ה בארגון כבר החליטו שזו תהיה החגיגה בניצחון הבא? ;)

4. DRORIKO Member

החדר הלבשה המגובש הוא אחד הכוחות המרכזיים של באר שבע בשנתיים האחרונות,אין ספק שגם הריחוק מתל אביב תורם לזה. המשימה של ברק זה לשמור עליו כזה כל השנה,למרות הסגל הרחב.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חדר הלבשה הכי בריא ומגובש בארץ ביי פאר. מאוד מקווה שזה יישמר, כי יש בהחלט הרבה סיבות למה זה לא יכול להישמר.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה בשבילכם שבן שהר יעבוד יותר על החדות. נכון שכבש אבל לפני החמית 3,זה לוקסוס שלא יעבוד מול כל הקבוצות בליגה.
    אבל הפתיחה היא מרשימה,ואפילו מליקסון הרשים,וזה עוד לפני שנכנסתם לאיצטדיון החדש. יש לא מעט סיבות לאופטימיות העונה.

7. yedidel Member

הסיומת של כולם חלודה ובגלל זה חיימוב יצא גדול.
    בן שהר נתן משחק מעולה כמו שאנחנו רוצים מחלוץ. מלבד הגול, שיחק מצוין עם הגב לשער - לא נראה לי שפעם אחת הוציאו לו את הכדור או שהוא מסר אחורה/הצידה לא מדויק.

8. South Boy Member

שהר היה בסדר אבל ממש לא מעולה, אני לעולם לא אשכח איך תפסתי את השיער כשעמדתי ביציע בקריית שמונה וראיתי איך עבר לפלט כדור בין הרגליים במקום לדחוק ממטר לשער החשוף, התגובה שלי הייתה דומה כששהר עמד לבד מול חיימוב ונתן לו בעיטה שהייתה מביישת אימון שוערים. הוא חייב להשתפר באופן דחוף בסיומת כי בכל יום ממוצע שלו הוא אמור היה לסיים עם שלושער.
    אחרי שהתאוששנו מהמשחק אני חייב לציין כמה דברים בראייה קדימה למשחק מול מכבי, מול כל קבוצת מרכז-צמרת ובמיוחד מול מכבי תל אביב היינו משלמים מחיר כבד מאוד אם היינו עולים עם קישור כזה, רועי גורדנה והגנה זה כמו שחור ולבן ולאוגו שהיה מחריד בראשון אין סיכוי לעצור לבד את מכבי, אנחנו פשוט חייבים לעלות עם קישור מרכזי מעובה וראדי חייב לשחק במקום גורדנה. כמו כן גם נוואקמה חייב לפתוח במקום שהר ולא בגלל המשחק הפושר של בן אלא בגלל שאי אפשר לקחת לשחקן הזה את הכדור מהרגל וכולנו ראינו את זה בדקות הסיום, מול מכבי החזקה בכדור זה נשק רב עוצמה שרק נוואקמה יכול לספק לנו מעבר לצרות שהוא יוכל לעשות למכבי עם המהירות והטכניקה שלו.

9. DRORIKO Member

גם ברדה יודע לשחק עם הגב לשער אז מה? אם בן רוצה לחזור לגדולתו הוא צריך לעבוד על החדות. ראינו את זה אגב לא רק בב"ש אלא גם בנבחרת עם כמה החמצות מזעזעות.

10. yedidel Member

שהר נתן החמצה וגול. חותם על 50/50 בניצול הזדמנויות כל שבוע.

11. DRORIKO Member

לא כל משחק הוא יפגוש הגנה בדיחה שתיתן לו להבקיע מקו השער

12. Raulito Madridista

דווקא לא הייתי ממהר לקטול את בן-שהר, וחלק מהעובדה שהוא מגיע ליותר מצבים צריך לזקוף לזכותו, הוא יותר חד בפעולה מול הבלם בהשוואה לשלומי ארבייטמן למשל. בכל-מקרה אני לא חושב שהסיומת היא הצד החזק שלו אלא התנועה לעומק.
    - בעונה שעברה היו הרבה תלונות על איך באר-שבע לא יודעת לחזור מפיגור וכבר במחזור הראשון ברק בכר עושה את זה ובענק.
    - דיברתי כבר עם משה פה ושם בוואטספ - חבל, חבל, חבל שהמשחק נגד מכבי לא ייערך באצטדיון החדש ועזבו את הפיקנטריה. אני מדבר נטו על 'משחק בית'. אני בטוח שאלפים יגיעו ויעודדו את באר-שבע אבל בטדי זה לא בדיוק אותו הדבר. חבל שבאר-שבע לא הייתה יכולה לחזור לווסרמיל ל-24 שעות. עדיין לא ידוע איך יגמר המשחק של מכבי נגד באזל אבל באר-שבע כמובן יכולה לנצל את העייפות.

13. yedidel Member

ההוא שהוא החליף, דובב גבאי, בעט החוצה מאותו מצב בערך לפני שבועיים, אז כבר שיפור.
    בכל מקרה - אפשר לחשוב ששאר ההגנות בליגה הן כאלה מרשימות... יום ראשון נראה איך הוא מתמודד עם הגנה טובה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  14. AmitHBS Member

אז איך אנחנו עם ההעפלה של מכבי? יסלול את הדרך לאליפות העונה כמקובל בסטטיסטיקה כאשר קבוצה ישראלית בליגת האלופות? או שיהפוך את תקרת השאיפות בליגה למקום שני?

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מקום שני זו המטרה הריאלית. מכבי תל אביב כרגע טובה מאיתנו בהרבה ובריצה לטווח ארוך אנחנו כרגע לא שווים להם.

חובת ההוכחה היא עלינו, אנחנו צריכים להוכיח שאנחנו מסוגלים לתת להם פייט, את זה צריך לעשות , לא רק לדבר שזה אפשרי.

מצב נושא:
הנושא נעול.