הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער לירן, בוזגלו לא יכול מצד אחד לקחת את כל הבעיטות החופשיות מקרוב ומרחוק, את כל הקרנות, לקבל את הכדור ב90% מההתקפות, ולשווק את עצמו מסביב ככוכב הבלתי מעורר שלנו סטייל זהבי במכבי (וזה מתחבר גם לדברים שאבא שלו אמר, שהוא לא סתם שחקן, שבוזגלו כעס כשבכר הוציא אותו), ואז מצד שני לנפק משחק כמו מול מכבי חיפה, שהוא פשוט החריב לנו את המשחק. לא הצליח לייצר אפילו מצב אחד מכל המצבים הנייחים (ובמחצית הראשונה היו לנו בערך כל שתי התקפות קרן או בעיטה חופשית), כל פעם שקיבל את הכדור ביצע עוד כדרור ועוד כדרור, לא חשב אפילו לשחק בנגיעה, לשחק מהר, סיפרתי כבר על אחת מהקרנות שצדק ברח מהשומר שלו וביקש שבוזגלו ירים מהר ובוזגלו סימן לו עם היד לא כי הוא לא סיים את הטקס של הקרן שלו שלצערי מלאה בפוזה. בדיוק כמו שהייתה ציפייה שאם הוא לוקח את הפנדל מול רעננה שיבעט טוב, גם אם יחטיא, שיוציא מעצמו בעיטת פנדל טובה ולא דרדלה לידיים של השוער השני של רעננה כמו שהוציא מהרגל.

אם בוזגלו היה מתנהל כמו עוד שחקן, גם על המגרש וגם מחוץ למגרש, אז הביקורת הייתה שונה לחלוטין, וגם הנזק היה פחות גדול כי לא היינו רואים כמו מול מכבי חיפה התקפה אחרי התקפה מגיעה לכלום ושום דבר בגלל חוסר היכולת שלו לתפקד במאני טיים.
    אבל שחקן שמתנהל כמו הכוכב הכי גדול של הקבוצה, גם במגרש וגם מחוץ למגרש, צריך לתת תוצאות בשטח בהתאם ובמאני טיים, בוזגלו לא עושה זאת, למרות על הרעש והצלצולים שלו וסביבו, ומכאן הביקורת.

hbs7 ו-South Boy אוהבים את זה.
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה זה בוזגלו לא יכול לקחת? בוזגלו מרים כי בכר החליט ככה. בוזגלו מרים לא כי הוא החליט שבא לו, מאמן מחליט מי מרים.

שבוזגלו הוחלף, הוא לא בעט בכיסאות, לא זרק בקבוקים, לא קילל, לא עשה פרצופים, יצא יפה מאוד. זה שאתם מתרגשים מכל פליץ של אבא שלו זו בעיה שלכם, אל תשייכו את זה לבוזגלו הבן, אני לא שמעתי שום התבטאות, אגב להיות לא מרוצה מהחליוף זה בסדר גמור, זכותו ורצוי שירגיש ככה, אבל הוא לא עושה סצנות.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתם כל פעם מכניסים לי לפה שהוא הכוכב. אני לא רושם את זה ואתם ממשיכים לדבר כמו תוכי.

בוזגלו הוא לא הכוכב של הקבוצה ולא השחקן הכי חשוב. אבל לא הייתי מוותר עליו, לא הייתי משחרר אותו והייתי מוותר על מליקסון לפני שהייתי מוותר עליו, זה הכל. כנראה שזה מה שבאמת מציק לכם.

4. South Boy Member

מה בוזגלו נותן לקבוצה שמליקסון לא שאתה מוכן לוותר עליו לפני בוזגלו? להזכירך מליקסון מלך הבישולים של הקבוצה ושיחק פי כמה משחקים יותר מבוזגלו העונה כך שאין שאין שום סיבה הגיונית לעשות כזה דבר.
    אף אחד לא אמר שאמרת שהוא כוכב, למען האמת זה לא ממש משנה מה אמרת כי מאור עצמו ממש לא משדר שהוא עוד שחקן בסגל, וזה בדיוק מתחבר לציטוט מהכתבה שהתחילה את כל הנושא הזה, שמאור לא אוהב שהוא מרגיש כאילו הוא עוד שחקן בסגל למרות שבמקרה הטוב זה מה שהוא.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/16
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה זה לא הנושא כאן אלא בוזגלו. ובניגוד לדעה שלך על בוזגלו, בוזגלו לא רואה את עצמו כעוד שחקן בסגל אלא כאחד מהשחקנים הכי בולטים שלנו אולי הכי בולט בקבוצה וזאת הסיבה שהוא גם דורש ולוקח את כל הקרנות, הבעיטות החופשיות והפנדלים.
    לא הייתי מוותר עליו ולא הייתי מוותר על מליקסון, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שבוזגלו רואה עצמו כוכב ומתנהל ככוכב, למרות שבמאני טיים, עד לעכשיו, הוא עושה במכנסיים.
    אז או שהוא יבין את המעמד שלו (קשה לי להאמין שזה יקרה, בטח עם אבא שמפמם לו כל הזמן שהוא המלך של הקבוצה), או שברק בכר יבהיר לו את המעמד שלו כשיוריד אותו לספסל או יתן הוראה שהוא לא לוקח כל מצב נייח ושהכדור לא הולך כל התקפה לאגף שלו למרות שבמאני טיים זה בעיקר מחרב לנו את המשחק.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה מדבר באוויר ואין לי איך להתייחס לזה. איך הוא רואה את עצמו, איך הוא מבין שהוא, מה אבא שלו מפמפם.. זה לא מעניין, אני יודע שבכר יושיב אותו על הספסל אם יראה ששם מקומו. זה מה שמעניין.
    אז בסופו של דבר מבחינה מקצועית אתה רואה אותו כמוני וזה מסכם את העניין.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כצופה מהצד, הדיון הזה מרתיח אותי כי נראה ששכחתם כמה בוזגלו תרם להצלחה שלכם וכמה הוא היה חיוני בשביל השדרוג שלכם מעוד קבוצה לקבוצה שמאיימת על כל התארים. יש כל כך הרבה סיבות להעדיף את בוזגלו על מליקסון, אני לא מבין איך אפשר לפספס את זה. איפה מליקסון היה בעונה שעברה? מה הוא עשה בכלל בקריירה שלו חוץ מלהצליח בליגה הלאומית שאתם כל כך מאדירים אותו? בוזגלו שחקן הרבה יותר טוב ממנו והוא היה ונשאר השחקן הכי טוב וחשוב שלכם.

לא בא למאני טיים... מי ישמע חוץ ממנו כל הקבוצה נותנת הצגות שבוע אחריי שבוע.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/16
    EsheD ו-Turgi אוהבים את זה.
  8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין מה תרשמו אם בוזגלו נותן שער ניצחון מול מכבי תל אביב שמביא אליפות..כל אלה שמשמיצים אותו פה יעמדו בתור להרים אותו על הכתפיים.

9. Love Is Red Member

אני חושב שהוא צריך להוכיח את עצמו ב6 המשחקים הקרובים כשחקן שהוא גם מנהיג, אחרת בשביל מה להחזיק שחקן שחושב שהוא ברמה של זהבי מכל הבחינות כולל השכר, וכל שנה בפלייאוף קורס, השנה גם בפלייאוף וגם בליגה (בגלל הפציעה בעיקר) הוא לא היה...

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בפלייאוף קורס? כשהפסדתם 3-1 בעונה שעברה בבלומפילד הוא וברדה היחידים שתיפקדו ברמה של משחק אליפות. אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את זה, אבל בוזגלו ממש לא נעלם ברגעי האמת, זו הקבוצה שלכם.

ואיפה הוא ואיפה זהבי מבחינת שכר...בוזגלו מרוויח 270 אלף דולר.

11. קשר שמאלי Member

בוזגלו שחקן משלים מצויין
    הוא לא חייב להיות מנהיג
    הוא לא מרוויח 1.3 מיליון דולר בעונה

12. Ajax Amsterdam Member

אין ספק שבוזגלו שידרג את המעמד שלנו אבל במשחקים האחרונים הוא על הפנים,ושוב אני מאוד מעריך אותו אבל הוא לא בכושר טוב וכנראה שעכשיו מליקסון יכול לתרום יותר מה הבעיה להודות בזה

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כי יש הבדל עצום בין "כרגע מליקסון תורם יותר" מאשר "בוזגלו נעלם במאני טיים ומליקסון עדיף עליו". שכחתם בקלות שבעונה שעברה בוזגלו היה אחראי על 41 אחוז מהשערים של ב"ש בליגה והיה השחקן המוביל בהתקפה לא הכי מלהיבה, בטח לא כזו שמתקרבת לעומק ולאיכות שיש לב"ש עכשיו.

14. Ajax Amsterdam Member

אף אחד לא שכח כלום זה קשקוש אין מה לעשות שעכשיו הוא לא בתקופה טובה אז צריך לתת לאחרים את ההזדמנות, וכרגע נראה שמליקסון שהמשחקים האחרונים מכניס מימד אחר להתקפה שהוא משחק עדיף עליו.
    בפשטות בוזגלו לא משחק טוב אז שירד לספסל

15. South Boy Member

זרקו פה לאוויר כל כך הרבה קשקושים שאין לי כוח להתייחס אליהם בכלל, רק לשאול למה בוזגלו הוא פרה קדושה? בגלל שתי עונות טובות וגם הן באופן יחסי אסור להעביר עליו ביקורת? הוא בתקופה מזעזעת מכל הבחינות ובאופן לא מפתיע התקופה הזאת מגיעה בזמן הכי חשוב של העונה, מי שרוצה להרוויח מחמאות שידע לעמוד בביקורות וכרגע כל ביקורת על בוזגלו היא מוצדקת.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.