הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכל זאת, גם באנגליה אוכלים פיצות בחדר ההלבשה (ההבטחה של ראניירי לפיצות לאחר כל משחק בו לסטר לא סופגת, תקרית הפיצה המפורסמת של ונגר ופרגוסון). כנראה שאנחנו לא יודעים הכל.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ממש נכנסת לזה, הא?

אם אתה מעוניין לחקור יותר לעומק אז זאת הפיצה שבדר"כ עולים לרשתות החברתיות תמונות של השחקנים איתה אחרי משחקים -
    ‏פיצה מרכזית‏

3. סמואל אטו Member

גם אם כן( וזה לא בהכרח נכון), זה עדיין לא אמור לקרות מיידית אחרי משחק או אחרי מאמץ פיזי גדול.

4. South Boy Member

זה מצחיק שאנחנו מסיקים את זה על סמך תמונה שלהם עם קרטון, אני ממש לא מאמין שהם אוכלים את זה אחרי משחק.
    גם כי אני לא מאמין שמישהו במועדון יתן להם, וגם כי לא ראית אף פעם ספורטאי מפרסם מוצרי תזונה שלכאורה הוא משתמש בהם כדי לקיים את אורח החיים הספורטיבי האידיאלי למרות שהמוצר הזה הוא זבל אחד גדול? זה סך הכול שיווק של פיצה שאין לי מושג למה ואיך המועדון לוקח חלק ממנו. אולי אותה פיצרייה מספקת כיבוד לאירועים שהמועדון עושה או משהו, אבל ממש קשה לי להאמין שהשחקנים אוכלים פיצה אחרי משחקים.

לירן אוהב/ת את זה.
  5. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם אכנס לויכוח הזה כי זה מעניין אותי גם כי אני מתאמן, מתוך מאמר בכלכליסט -

5

שתו קפה

מחקר באוניברסיטה של ג'ורג'יה מראה שכמות מסוימת של קפאין, בערך שתי כוסות קפה ביום, יכולה לסייע לשיקום הגוף אחרי משחק. הקפה פועל כמשכך כאבים. דרך אגב, גבינה לפני השינה גם עשויה לעזור לשיקום שרירים, אז יש סוג של היגיון באכילת פיצה וקפה אחרי משחק. אגב, לפני משחק כדאי לאכול חרדל, כי הוא מייצר תגובה אנאבולית כמעט כמו סטרואידים בגוף.

6. סמואל אטו Member

גבינה גם יכולה לשקם מיידית אחרי המאמץ הפיזי, אבל זה תלוי איזה.
    בשביל שיהיה היגיון בדבר הזה, זו צריכה להיות הפיצה הכי בריאה בעולם( ומצב כזה לא בטוח שהיא טעימה ועדיפה על אופציות מאכל אחרות).

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

פיצה, ביסודה, היא לא בהכרח ג'אנק פוד. וגם אם כן מדובר כאן בפיצה שהיא בגדר מזון מהיר זה לא סוף העולם, כל עוד לא אוכלים יותר מידי זה סבבה לגמרי. יותר גרוע אם היו אוכלים לאפות או משהו כזה.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פיצה זה בטופ הדברים הגרועים ביותר מבחינת תזונה.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מה שגרוע בפיצה זה הגבינה המותכת והשמן, ולא כל פיצה מכילה גבינה בכלל. מדובר במעין לחם דק שעליו יש תוספות.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גבינה (בכללי גבינה זה גרוע, אז בטח שמותכת), שמן ובצק, יש יותר רעל מזה? לטעון שלא כל פיצה מכילה גבינה זה לגנוב דעת מכיוון שאחוז עצום מהפיצות כן מכילות, ונדירות אלה שלא מכילות, כך שזה לא הכי רלוונטי.

כדורגלן מקצועי לא אמור לאכול דברים כאלה. אם אני, בחור שמתעסק בספורט כפנאי, משתדל לשמור על תזונה נכונה, אז בטח שכדורגלנים צריכים. ותזונה נכונה אומר שבחצי שנה האחרונה אכלתי פיצה פעם אחת.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מצחיק לומר, אבל ספורטאים מקצוענים אוכלים הרבה יותר דברים שלא נכללים בכותרת של "תזונה נכונה" מאשר אנשים רגילים שבסך הכל משתדלים לשמור על עצמם.
    מדובר בסדר גודל אחר לגמרי של רמת פעילות ספורטיבית, והתפריט אמנם בנוי מאוכל מזין ומדוד ביומיום (אלא אם אתה שחיין, ואז אתה אוכל בערך הכל בכל יום), אבל בתום המאמץ האינטנסיבי (לצורך העניין משחק) אתה בעיקר צריך לדחוף חלבון ופחמימה במהירות ובכמות, ובפיצה שמורכבת מבצק ומוצרלה יש את זה, כאשר השומן הנלווה נעשה פחות רלוונטי שכן מדובר במשהו שמיועד לזמן ספציפי.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

חלבון פחות קריטי. יש את האגדה שלפיה אם צורכים חלבון ישר אחריי פעילות ספורטיבית זה משפיע יותר טוב על השריר, אבל זה בולשיט, מה שחשוב זו כמות החלבון שאתה אוכל במהלך היום.

פסטה עם ירקות אחריי משחק זה האוכל האולטימטיבי לדוגמה.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  13. סמואל אטו Member

השומן סופר רלוונטי מאחר ואוכל עמוס בשומן מעכב את הספיגה של הפחמימות והחלבון בגוף, ופוגם בשיקום הגוף לאחר מאמץ פיזי גדול.

EO11 אוהב/ת את זה.
  14. amn Member

בהמשך לדיווחים על כך שבוזגלו לא ימשיך בעונה הבאה באחד האתרים (אני הערכתי שזה עשוי לקרות, ומאמין שזה אכן יקרה אם לא יקחו אליפות בב"ש), כל פעם שאני אומר לעצמי, אולי הוא הבין שהוא לא שחקן גדול כמו שאבא שלו חושב שהוא (גם אם הוא כן שחקן טוב מאוד לדעתי), והצליל גם להשתלט יחסית על אבא שלו, בא יעקב בוזגלו, ומראה שזו עדיין עסקת חבילה שכוללת אותו.

יעקב בוזגלו: "נותנים למאור הרגשה של עוד שחקן בליגה" - וואלה! ספורט

הילד כבר בן 28 - אז או שאבא שלו לא מבין שהוא רק תוקע לו את הקריירה עם התבטאויות האלה, או שהאבא מדבר בשליחות שלו.

תודה על התזכורת למה אנחנו לא רוצים שיבוא למכבי (אלה מאיתנו שהצליחו להתאושש מזה שהפנדל בדרבי עדיין מתגלגל לכיוון השער גם 6 שנים אחרי).

15. Turgi Guest

אני חושב שהחלק הראשון הוא הנכון.
    אני אחד השונאים הגדולים שלו אבל אני באמת חושב שבהיבט הזה הוא השתנה.

מצב נושא:
הנושא נעול.