הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. amn Member

אתה מערבב שמחה בשמחה.
    להגיד ש"על כל בזבוז זמן נותנים בראש" ושאת הפועל באר-שבע לא סופרים, ולהציג את זה כעובדות, זה אבסורד.
    העובדה היא, שאני יכול לתת דוגמאות לבזבוזי זמן שעוברים חלק בבלומפילד. והעובדה היא, שאף שחקן לא הורחק נגד מכבי בגלל בזבוזי זמן. והעובדה היא, שלא חסרים שחקנים ושוערים שנפלו על הדשא, הרחיקו כדורים ומשכו זמן בהוצאות חוץ/בעיטות שוער/בעיטות חופשיות/קרנות בקטעים מוגזמים ומגעילים (כולל אגב, הפועל באר-שבע ביותר מהזדמנות אחת בעונות האחרונות), והשופטים לא הרחיקו אף שחקן, לא הוציאו צהובים (או הוציאו ממש בסוף המחצית השנייה), לא הוסיפו תוספת זמן במחצית הראשונה ורק 3 דקות במחצית השנייה (שזה המינימום שאמורים להוסיף כשיש 6 חילופים שאף אחד מהם לא כפול/משולש).
    וכמו שכתבתי ל-zivmay, אם הוא כל כך מייחל לשיפוט מדוייק, אז על מה הנהי על הכרטיס הצהוב שגורש קיבל שבוע שעבר? הרי לגורש הגיע צהוב על בזבוז זמן בדקה ה-50 ביתרון 2-0, כשהיריבה לא עשתה כלום כמעט כל המשחק.

ומרבית הכותבים פה בפורום, לא ממש אובייקטיביים, גם אם הם לא חלק ממאבק האליפות. לראיה, אוהדי מכבי חיפה שפה שייחלו להפסד של הקבוצה שלהם(!!!) אתמול, כדי לתקוע מקל בגלגלים של מכבי.
    כמו שאני מניח שבהרבה סיטואציות גבוליות יהיה לך קל יותר לבחור את הצד של הקבוצה שנגד מכבי, כי זה נותן רווח לקבוצה שלך, כך גם נטיית הלב שלי (לאור העובדה שקשה להכריע ממש) היא להגיד שהיה צריך להיות פנדל על בניון אתמול. אי אפשר לנטרל רגשות מהחלטות כאלה.

זה ספורט, זה מעורר הרבה רגשות - קשה עד בלתי אפשרי בעיניי להישאר אובייקטיביים, כמעט בכל נושא. גם כשאין לך קבוצה אהודה. אני לא אוהד של אף קבוצה באנגליה, אבל עדיין יש לי סימפטיה לליברפול, כי בן-דוד שלי אוהד הקבוצה וראיתי איתו הרבה משחקים. אני מוצא את עצמי הרבה פעמים בודק את התוצאות שלהם, למרות שלא באמת אכפת לי, והם ממש לא חלק ממאבק הצמרת, ולא ראיתי כמעט אף משחק שלהם העונה (וכשראיתי, זה היה גם בגלל היריבה, לא כי חיפשתי מה לעשות).

ולשאלתך - אני לא חושב שהשופטים פוחדים לשרוק נגד מכבי, ובעיקר, שלא קל לשרוק לטובת מכבי.
    אני חושב שאם בממוצע שופט עושה טעות לטובת ההתקפה כל 10 התקפות, אז כן, כשהקבוצה תוקפת בכל משחק בממוצע 18 התקפות, יהיו 1.8 טעויות לטובתה (סתם זורק מספרים).
    אז כן, ככל שקבוצה נמצאת יותר זמן במשחק בהתקפה, היא תקבל יותר שריקות (נכונות ולא נכונות) מאשר קבוצה אחרת. לאור העובדה שמכבי היא הקבוצה הכי התקפית בליגה זו העונה הרביעית (מבחינת כיבוש שערים, ואני מניח שלפחות אחת ההתקפיות גם מבחינת משך הזמן שהיא נמצאת בשליש המגרש של היריבה, כמו גם במספר בעיטות לשער ולמסגרת), אז יהיו הרבה טעויות לטובתה (יחסית).
    באופן דומה, יש גם טעויות שמקפחות את מכבי.

ובעיקר מצחיק אותי, שדווקא במחזור שבו יש שיגידו (כולל אותם אנשים "אובייקטיביים למאבק האליפות"), שהשופט עזר לבאר-שבע לחלץ נקודה, עדיין מדברים פה על "שופטים של מכבי".

מסתבר שזה תלוי איזו פיצה - Eating Pizza After a Workout | .

2. סמואל אטו Member

אפשר למצוא הכל באינטרנט.
    לא תמיד זה נכון.

3. amn Member

מסכים איתך, אבל Livestrong זה גוף שמקדם חיים בריאים יותר. להגיד לך שזה מחייב? לא. אבל כנראה שגם על חזה עוף ופסטה אני יכול למצוא ביקורות שליליות.

מקווה שעל אף הביקורת שלי עליו, דרור שמשון כאחראי על ההתאוששות של השחקנים, לא היה מזיק לשחקנים במודע. ואין מה להגיד, הכושר של הפועל באר-שבע טוב בהרבה השנה מזה של מרבית הקבוצות הישראליות.

4. zivmay Member

שנים קודמות לא היינו ברמה הזו, וכן שיחקנו כמו קבוצה קטנה מול מכבי כי היה לנו צוות מקצועי שהידע שלו בכדורגל התחיל ונגמר בקחו כדור ותשחקו 442.
    ללא ספק שזה היה מביך.

שוב פעם, אם אתם לא עונים לעניין אז אל תגיבו. אנחנו רוצים שיפוט דומה גם בטרנר, כל עוד זה לא ככה, הפייט בחיים לא יהיה הוגן שזה נגמר על חודה של נקודה.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איך אתה, בתור אחד שלקח דעה והציג אותה כעובדה, מטיף על לענות לעניין?

אמיר ענה לך לגמרי לעניין, התייחס בדיוק למה שצריך להתייחס. רק שזה לא מתיישר עם האג'נדה שלך אז מבחינתך זה לא תקף.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני בטוח שהדבר מפוקח ומאושר על ידי אנשי מקצוע בתחום.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אפשר לדבר על השופטים עד מחר, חלק מהתלונות שלנו גם יהיו נכונות ועובדתיות. אבל שאני קורא את הדיון אני זז בכיסא באי נוחות. קודם שהקבוצה תשכיל להגיע ליותר ממצב וחצי במשחק נגד קבוצות כמו מכבי חיפה ורעננה, אחר כך תהיה לנו זכות לדבר ולהאשים גורמים חיצוניים. כל עוד הקבוצה נראית כל כך רע, אין לי שום טענות לאף אחד, גם אם השער של טוני היה חוקי.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  8. gilad16 Member

ואתה מוזמן להסתכל שוב בתגובה שלי
    "אולי 2 מסירות שקידמו את ההתקפה"
    שחקן מאוד בינוני, גם הגנתית, שביציעים שלנו עשו ממנו הרבה יותר ממה שהוא.
    אבל יש לו את השיר שחקן הכי טוב בליגה :)

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  9. סמואל אטו Member

מפוקח ומאושר כן, השאלה אם האנשים האלה יודעים מה הם עושים.
    פיצות אחרי כל משחק לאורך עונה שלמה?
    משהו פה לא בסדר.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה רק במשחקי בית, כך שזה לא לאורך עונה שלמה. אני גם לא בטוח שזה ב100% ממשחקי הבית. אני כן בטוח שיש שם אנשים שיודעים מה הם עושים.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי זה התרחש במספר מצומצם מאוד של משחקים, ולפי מה שדיווחו לאחר מכן על ידי רשת הפיצה שסיפקה את הפיצות זה ממש לא הפיצה שאתם חושבים, מבחינת החומרים וכיוצא בזה.

12. סמואל אטו Member

אפשר לינק לדיווחים?

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי בזמנו בפייסבוק פרסום של בעל רשת הפיצה אחרי הפעם הראשונה שהזמינו אותה (אז זה היה אחרי ניצחון). טען שהיא מותאמת אישית לשחקני כדורגל ברמה הזאת ולא הפיצה הרגילה שכולנו מזמינים...

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע קצת מוזר.
    אם אין בצדק,גבינה צהובה ועגבניות ושמן זה לא פיצה.
    ואף אחד מהם לא מומלץ לספורטאי מקצועיני ששומר על תזונה.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  15. South Boy Member

לא חשבתי אף פעם שבדיון של באר שבע נדבר על גבינה צהובה ושמן אבל צריך לשים דברים על דיוקם, הפיצרייה ממתגת את עצמה כ"פיצה של הפועל באר שבע" והרבה שחקנים הצטלמו איתה לחשבון האינסטגרם שלהם, אין בזה כלום חוץ ממהלך שיווקי.
    בסדרת הכתבות שעושים בוואלה על הפועל באר שבע היה פרק על אביתר אילוז ותפקידו במחנה האימונים של באר שבע בטבריה, באחד הקטעים הוא ניגש לאחד ממנהלי המלון אחרי שראה שמגישים להם עוגות וביקש מהם במפורש שלא יהיו מאכלים לא בריאים במהלך הארוחות שלהם, אז הם יתנו להם לאכול פיצה אחרי כל משחק?
    דרך אגב אם נפזול קצת לענייני תזונה, שחקני כדורגל שורפים כמות אדירה של קלוריות במהלך משחק ובמשך השבוע במהלך אימונים אינטנסיביים, כדי לשמור על מאזן קלורי ניטרלי לפעמים דוחפים מאכלי ג'אנק פוד כך שפיצה ודברים בסגנון מדי פעם הם ממש לא אוי ואבוי עבור ספורטאים, ממליץ לאנשים לחפש את התפריט של מייקל פלפס כדי להבין מה ספורטאים ששורפים כמויות גדולות של קלוריות אוכלים.

Nave אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.