הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Turgi Guest

לא ידעתי שאתר ההתאחדות רציני כל כך.. תודה

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רציני חלקית , אם תרצה לבדוק כמה שחקן בישל העונה תצטרך לגשת לוואלה ספורט/ספורט 5/ וואן .

3. סמואל אטו Member

רק שהוא היה נחוץ בינואר( יותר מבראון), ואחרי שמכבי הביאה את מדוניאנין ב״ש תהיה חייבת להביא מישהו ברמה יותר גבוהה משבתאי כדי להתחרות איתה.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

באר שבע בוחנת כרגע מס' זרים, כשצריך לזכור שיש לנו רק 4 זרים, ועוד זר אחד (סוארס) שהוא כרגע בספסל ולכן אולי יוחלף בזר אחר (ואולי יקבל אזרחות ישראלית ואז יתכן מצב שגם אם לא יחזור להרכב העונה הוא ישאר עונה נוספת) וצריך לראות מה יהיה עם אוגו בקיץ, והאם חובאן יאריך חוזה או לא, ככה שלא נכון לשפוט את הדברים עכשיו, נהיה חכמים יותר בקיץ.

5. Love Is Red Member

יובל שבתאי הוא תחליף מעולה.
    אם נביא קשר במקום הובאן ונשמור על אוגו לדעתי יהיה לנו קישור אמצעי לא רע בכלל.
    בקיץ נצטרך להביא בנוסף גם קשר אגף שיכול לשחק במרכז סטייל מליקסון.
    ונצטרך להביא בלם זר במקום סוארס.
    ואולי את עומר דמארי.
    לדעתי שאר העמדות במצב טוב מאוד אצלנו.
    ד"א אנחנו גם בודקים אופציה לצרף עוד קשר 50-50 שמשחק ברמת השרון ונתן עונה לא רעה בכלל עם 8 שערים ו15 בישולים אם אינני טועה וגדל בנוער של מכבי פתח תקווה וקוראים לו דוידוב משהו.
    ואגב יובל שבתאי יכול לשחק גם כקשר אחורי.
    ככה שגם בראון גם אוגו אם ישאר וגם שבתאי יכולים לשחק בכל אחת מהעמדות בקישור האמצעי וזה דבר טוב בשבילנו.

6. zahipan Member

הדבר הראשון שצריך לעשות זה להביא זר במקום אופיר דוידזאדה, הדבר השני זה להביא זר במקום בן ביטון.
    אחר כך שיביאו את מי שבא להם.

AmitHBS ו-לירן אוהבים את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, כי בכל אירופה יש שני מגינים שטובים הגנתית וגם מספקים מספרים התקפית, בטח כאלה שירצו לבוא לישראל בשכר שאנחנו משלמים...

עידן444 אוהב/ת את זה.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. בהנחה שמליקסון ונואקמה כשירים למשחק מול מכבי חיפה, האם אתה משנה את ההרכב?
    האם אתה מחליף את בראון במליקסון ואת בוזגלו בנואקמה?

2. ובהמשך לנקודה הראשונה שלי, ראיתי שכתבת מילים חמות על ההשקעה והמנהיגות של בוזגלו אבל קשה לי לאכול אותו העונה. מצד אחד ממשיך לספק מספרים עם עוד בישול, מצד שני הוא רך מאוד פיזית, ונעלם ליותר מידי דקות במהלך המשחק. בשתי העונות הקודמות המספרים שלו היו מספיקים מבחינתי בשביל לשמור אותו בהרכב, אבל כשעל הספסל יש שחקן כמו נואקמה, שגם מעמיד השנה מספרים לא רעים וגם תורם בעוד אספקטים, אני לא בטוח שאני מעדיף את בוזגלו.

אותו הדבר בנוגע לבראון, שאומנם תרם הגנתית, אבל אני לא בטוח שהוא עדיף על מליקסון שאולי תורם פחות הגנתית אבל תורם יותר התקפית ולדעתי גם תורם יותר בהנעת הכדור.

9. zivmay Member

במידה מליקסון ונוואקמה כשירים.
    פותח עם אותה שלישיית אמצע, ובהתקפה מרכיב את מליקסון, נוואקמה ובן שהר.
    לא רואה הרכב יותר מאוזן מזה, שלישייה אגריסיבית וטכנית מאחור, שלישייה טכנית, יצירתית ופיזית מקדימה.

10. South Boy Member

אז אתה מוציא את ברדה אני מבין? גם במשחק פושר שלו מול בית"ר הוא רץ ונלחם כמו שאף שחקן בליגה הזאת לא נלחם.
    הרכב מנצח לא מחליפים, אולי הייתי מחליף את בוזגלו בנוואקמה אם הוא בריא לגמרי, כולם נתנו משחק לא רע בטדי ואין סיבה לספסל אחד מהם.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי מוותר על אליניב ברדה בהרכב בשום סיטואציה.
    מעבר לעובדה שהוא בעונת כיבושים מצוינת, אין אף שחקן התקפה אחר שמסוגל לעשות את העבודה שהוא עושה.
    הוא עושה לחץ על הגנת היריבה כמו שלושה שחקנים בגלל חוכמת המשחק שלו והעובדה שהוא לא סתם רץ לעבר השוער/שחקן ההגנה אלא יודע בדיוק איך ללחוץ מתי ואיפה.
    מעבר לכך אליניב ברדה זה מנהיגות על המגרש, זה שחקן שנלחם בלי הפסקה.
    אליניב ברדה זה גם שחקן עם משחק ראש מצוין ומשחק מצוין עם הגב לשער ככה שאפשר תמיד להעיף אליו כדור ולדעת שאליניב יצליח לתת להגנה שלנו כמה שניות טובות לנשום ופעמים רבות גם להוציא אותנו להתקפה נגדית או לסחוט עבירה במקום שיאפשר לנו לכבוש ממצב נייח.
    ומעבר להכל, אליניב הוא שחקן שהופך את השחקנים סביבו לטובים יותר.
    שים לב לשער הראשון של בן סהר, שים לב איך אליניב עושה תנועה לצד הנגדי של בן סהר ומושך איתו את שחקני ההגנה. אליניב מושך אליו את שני הבלמים, כשאפילו מאטוביץ' מצמצם לכיוון אליניב, מה שמשאיר את סהר באחד על אחד עם גבאי. סהר היה עם כניסה מצוינת לעומק וסיומת חדה, אבל את השטח לפעול ואת העובדה שהוא היה צריך להתגבר רק על גבאי כדי לכבוש הוא חייב לחוכמה האדירה של אליניב שמשך איתו את שחקני ההגנה לצד השני.

אני חושב שדווקא הייתי פותח מול מכבי חיפה עם טוני ושהר באגפים, מליקסון בקישור, ואליניב בשפיץ.

12. zivmay Member

הייתי שם אותו בחוץ מ2 סיבות:
    1. התרעננות, הוא שיחק יותר מדי משחקים ברציפות, חלקם כפצוע.
    2. שהר נראה בזון מטורף, הכניס 2 שערים בחדות מקסימלית.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק חזרנו עכשיו מפגרה, איזה התרעננות ברדה צריך?

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הייתי פותח עם אותו הרכב ושומר את טוני ומאור בספסל. שהר בזון, בוזגלו עושה את הדברים הקטנים שמביאים לשערים וברדה בעונה שאסור לגעת בו. אם משהו לא עובד, לא מתפקד, לא נראה טוב- אפשר לעשות חילוף כבר בדקה ה-30, יש כלים על הספסל ובכר הראה שאין לו בעיה עם חילופים מוקדמים.

15. Hapoel B"s Member

דילמה קשה תהיה לבכר.אני בכל אופן לא משנה את השלישייה באמצע.וובה בראון לטעמי היה מצויין חזק מאוד באמצע.

ברדה מעבר ליכולת המדהימה שלו העונה מוסיף המון על המגרש.נכון שלפעמים זה לא מתבטא במספרים,אבל אין שחקן שיכול להחליף אותו בזה.

חלוץ בנוי על ביטחון,ואחרי המשחק הזה בן שהר בשיא הביטחון.

היחיד שיש לי דילמה כלפיו זה בוזגלו שיכול להיות שהייתי מכניס את מליקסון במקומו,אבל אם אני הייתי בכר לא הייתי משנה את ההרכב.

לא הלך לנו העונה מול מכבי חיפה,אני סומך על בכר שיתאים את ההרכב למשחק ושיהיה בסדר.

מצב נושא:
הנושא נעול.