הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    שהר אומנם שיחק בקו אבל הוא מתאים בעיקר לחוד.
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. zivmay Member

    הצטרף ב:
    ‏26/1/06
    הודעות:
    8,298
    לייקים שהתקבלו:
    2,634
    מליקסון, ברדה, גאדיר.
    הובאן, אוגו, בראון.
    ביטון, סוארס, צדק, אופיר.
    חייבים לרענן את השורות, לטעמי זה הרכב מאוד מאוזן, שיכול להביך את ביתר כמה וכמה פעמים.
     
  3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,789
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    סהר עושה רושם של שחקן שלא מתאים לקבוצה גדולה.
     
  4. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    למה?
    הבקיע 4 שערים ועוד 3 בגביע, זה אחרי שחצי עונה היה פצוע וחצי שנה עלה כמחליף (ובדרך כלל לא כחלוץ חוד שזה התפקיד הטבעי שלו)
     
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,116
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    ראיתי אתמול את המחצית הראשונה של רומניה- ספרד, זה נראה כאילו הובאן שיחק במשחק ליגה מול עכו. לא כי הוא כיכב ודירבל כמו כוכב. עשה את העבודה שלו כל כך רגוע, כל כך נקי, כל כך מוצלח. תיקל וסיכל מהלכים של ספרד, שיחרר להתקפות בצורה חכמה, שלט בכדור עם ביטחון, ממש כאילו הוא במשחק ליגה, באותה הקלילות וחכמה.
    לא יודע מה הסיפור של אלונה, גם ככה רמת המשכורות שלנו רחוקה שנות אור ממכבי תל אביב וכנראה שלר נגיע לשם, לא מבין מה הסיפור לשחרר לרומני את התוספת 50 אלף שהוא רוצה ולסיים כבר עם הסאגה הזאת. הסיכוי שלנו למצוא זר איכותי וטוב יותר, ברמות הכסף שלנו, שואף ל-0.
     
    Sir Alex Ferguson ו-gilad16 אוהבים את זה.
  6. South Boy Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/12
    הודעות:
    6,833
    לייקים שהתקבלו:
    3,336
    סתם בשביל לחזק את דבריו של לירן, כשפיקה הוחלף וירד מהמגרש הדבר הראשון שהוא שאל זה "איפה משחק מספר 5 של רומניה?"
    אני מקווה שלא יחטפו אותו ושהמו"מ הזה יסתיים כבר כי אם לא יחתימו אותו לפני היורו אני מאמין שהוא לא ישאר כאן.
     
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    איך הגעת לזה שזה מה שהוא אמר? מה זה כל האגדות האלה?

    זה משחק ידידות בסך הכל. הובאן בן 34 בעונה הבאה, אפשר בהחלט להבין למה לא להילחם עליו בכל הכוח.
     
    עידן444 אוהב/ת את זה.
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    כמעט שנה שלמה שהובאן מציג משחקים בינוניים, ואם מתייחסים לגיל שלו, לשכר ולעובדה שהוא תופס מקום של זר, מבחינה הגיונית אין סיבה להאריך את חוזהו מעבר לעונה הנוכחית, אבל אז מגיע משחק טוב במשחק ידידות, ובום, מתחילות תהיות למה הובאן לא נשאר...ואחר כך נתפלא למה הכדורגל הישראלי נראה כמו שהוא נראה.
     
    orimor2212, amn ו-Turgi אוהבים את זה.
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,116
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    הובאן בינוני באיזה סטנדרטים? ביחס לעונה שעברה יש ירידה כלשהי, אבל יש לו את המשחקים שלו שהוא מציג יכולת אדירה, כן יש פחות יציבות. הוא שחקן קריטי שעדיין מוסיף בכל משחק, שלא נדבר על זה שבמשחק העונה לפני שבוע הוא היה המצטיין על המגרש בקבוצה שלנו, שזה עדיין מעיד על שחקן שיש לו כדורגל, יש לו שכל, יש לו אופי, ולפה זה מעל ומעבר, לא הייתי מחליף אותו בשום שחקן בכדורגל הישראלי פרט למדוניאנין. הוא שווה פה עוד עונה בהרכב שלנו בהליכה. שחקן גדול. אין שום סיבה לךחפש זר אחר, לא ברמות השכר שלו, שהן ממש לא מהגבוהות בכדורגל הישראלי לדורותיו. היו יש עשרות שחקנים חלשים פי אלף ממנו שקיבלו ומקבלים שכר הרבה יותר גבוה, הובאן הוא מציאה והוא חלק חשוב בקבוצה. להחתים ומהר.
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  10. South Boy Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/12
    הודעות:
    6,833
    לייקים שהתקבלו:
    3,336
    אני ושאקירה חברים טובים היא עדכנה אותי אחרי המשחק.
    קראתי את זה באחד האתרים אתה חושב שיש לי צורך מסוים להמציא משהו כדי להוכיח נקודה מסוימת?
    לא אכפת לי מהגיל שלו, גם ככה החוזה הוא לעוד עונה אחת עם אופציה לעונה נוספת, כרגע הוא שווה עוד עונה למרות גילו ובמיוחד כשאין לו אלטרנטיבות. אני בטוח שאחרי היורו קבוצות לפחות ברמה של באר שבע יחתימו אותו אם יהיה שחקן חופשי אז למה לוותר עליו בשביל סכום כזה מינורי? זר ברמה גבוהה שהתאקלם טוב ומכיר את המקום, למה לצאת להרפתקאות בקיץ ולחפש זר על המשבצת שלו ברמה שלו שעוד לא עבר תהליך התאקלמות כשיש לנו אפשרות לשקט בעמדה הזאת בעונה הבאה?
     
  11. Turgi Guest

    אני אשמח אם הובאן יאריך חוזה.
     
    amn ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  12. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,110
    לייקים שהתקבלו:
    6,564
    הובאן מציאה. לדעתי מהמציאות היותר טובות שהיו בארץ.
    לדעתי הירידה ביכולת תמשך וזה משהו שצריך לקחת בחשבון. בגיל הזה זה תהליך טבעי. לאור הדרישות להעלאת שכר משמעותית(לדעתי 50 אלף דולר זה לפחות עליה של 25-30%)- זה לשלם יותר עבור מישהו שסביר להניח שיתן פחות.
    לירן צודק בנושא האלטרנטיבות. דיברנו על זה גם בנושא של קרלוס גרסיה בקיץ. אני באופן אישי טענתי שמכבי ת״א צריכה שדרוג בעמדה שלו בעיקר בגלל אירופה. לליגה שלנו קרלוס גרסיה כנראה ימשיך להיות טוב(גם על זה אפשר להתווכח), כמו שהובאן כנראה ימשיך להיות מעל הממוצע.
    החלטה לא פשוטה. לדעתי אם הובאן נחשב אישיות ודמות שהיא מחברת ומוסיפה לדבק בקבוצה- לא הייתי מוותר עליו אבל בהבנה שאני כבר לא יכול להעמיס עליו ולבנות עליו כשחקן מפתח כמו עד היום.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,116
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    בשביל זה יש את יובל שבתאי (כבר לא ילד) ווובה בראון, שייכנסו למשבצת פלוס מינוס. יש לנו משבצת זר פנוייה עדיין. אין לי שום בעיה עם זה שמשבצת זר תיתפס על ידי הובאן שכבר ישחק פחות, ופחות ניתן להעמיס עליו. זה בסדר, שהוא על המגרש הוא עדיין מוסיף, תורם ואין באמת תחליף ראוי לשחקן הזה.

    אנחנו נהיה מרוצים מזה, אוהדי מכבי ת"א יהיה מרוצים מזה גם כן, פנטסטי. כולם מרוצים.
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  14. gilad16 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    2,631
    לייקים שהתקבלו:
    973
    אם הובאן בינוני אני רוצה קבוצה בינונית!
    נחלש מעונה שעברה ומאבד יותר כדורים
    אבל הגנתית אחד השחקנים החכמים והטובים בארץ. נכס.
    יכול לשחק כמעט כל עמדה בקישור, בלם ופעם אחת אפילו מגן.
    להאריך בשנה בלי למצמץ. אני חושב שהבעיה היא לא הסכום, הוא רוצה שנתיים לא?

    הובאן פחות מוערך כי הוא לא ניגרי או ברזילאי מגניב
    סתם שחקן מצוין ושקט
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,116
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    הכי חשוב שאנחנו מרוצים, בעולם הביקורתי של היום, אם שחקן זוכה לכזה תמיכה ואהדה מהקהל שלו.. הקהל שמה שמעניין אותו זה רק הצלחת הקבוצה, כנראה שהקהל מבין עניין, כי בסופו של יום אנחנו רואים אותו כל משחק ודורשים לנצח כל משחק מכל הקבוצה. זה מה שחשוב, מה קהלים אחרים חושבים זה לא רלוונטי לדיון הזה. באמת שלא מעניין.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/3/16
    gilad16 ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.