הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ברור שלא. אבל מציירים את זה כאילו הקנס זה העונש היחיד שניתן לספוג וכך גורמים לאנשים אחרים לדבוק בדעתם, שכן הם דיי פופולריים בקרב האוהדים ומקבלים הרבה לייקים על התגובות.

למזלנו יש הרבה מאוד תגובות תומכות במועדון.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בעיה לתפוס את האנשים האלה כבר בשבת , יש תמונות יש צילומים .
    לבדוק אותם במצלמה ביום שבת ולתפוס.

הבעיה שאחרי שפרסמו את התמונות אני בספק אם הם יבואו למשחק ולא בטוח שגם יבואו ליציע הדרומי

3. South Boy Member

זה לא אמור להיות מתפקידם של האוהדים למסור אנשים אחרים ביציע לרשויות החוק, הייתה שורה של סדרנים קרוב מאוד למקום שבו עמדו הזורקים זה התפקיד שלהם לעשות את זה.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה גם לא התפקיד של האזרחים לעזור למשטרה לתפוס פושעים ובכל זאת לפעמים היא מבקשת.

סיכוי סביר מאוד שאף סדרן לא קלט את זה בעין בשנייה שזה קרה.

5. South Boy Member

בטח שהם לא קלטו כי הם סתם ניצבים שרואים את המשחק או משחקים באייפון, הזורקים עמדו צמוד לטריבונה המרכזית בדרומי ממש למטה איפה שכל הסדרנים ואנשי האבטחה עומדים וזה התפקיד שלהם לתפוס את הפורעים שאין שום דבר להגיד להגנתם, אבל אני לא חושב שאוהדי הקבוצה צריכים להיות שוטרים ביציע ולהתעסק בדברים האלה.
    שפעם אחת מערך האבטחה והסדרנים יוכיחו שיש הצדקה להימצאותם במגרש כי אם גם את זה האוהדים צריכים לעשות אז זה אומר הכול.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הזורקיםם היו כמה שורות למעלה, זה לא נזרק מהשורות התחתונות מול העיניים של הסדרנים.

7. South Boy Member

נו באמת, זה משנה? טווח הראיה שלהם אמור להגיע לשם בקלות, זה גם בכלל לא הנושא כי מערך אבטחה נורמלי יודע לתת מענה למקרים פשוטים כאלה, לא מדובר בונדליזם חמור אלא בכמה אידיוטים שבלהט הרגע זרקו מצית, שהמשטרה תמצא אותם ותמצה איתם את הדין האוהדים לא אמורים להיות חלק מזה.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני חושב שאתה מקל מדיי. לא ניתן בכזו קלות לזהות ב100% וודאות ברגע האמת דבר כזה, אין שם 1,000 עיניים. מה גם שברגע שהוא זרק הוא יכל להיטמע בקהל בקלות, למרות שעל פי התמונות השניים לא היו לבושים אדום.

9. gilad16 Member

אני מגיע מעמק חפר בימי שבת או פ"ת באמצע שבוע (עבודה).

Turgi ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  10. gilad16 Member

היו תמונות גם מנגד ק"ש ולא הצליחו לזהות

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מחזיק בתפיסה שהמועדון זה אנחנו. שאנחנו צריכים להיות כלב השמירה של המועדון. גם אם זה נגד אויבים מבפנים.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  12. South Boy Member

מצטער אבל אני לא כלב שמירה, ואולי לחלק מהאנשים זה ישמע מוזר אבל אני לא מרגיש שמסמכותי להסגיר אוהדים לרשויות החוק וגם אם אין ספק הכי קטן שהם אשמים אני לא חושב שהמצפון שלי מאפשר לי להרוס בנאדם שבלהט הרגע קפץ לו הפקק ובאקט של כעס הוא זרק חפץ למגרש.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נניח ובלהט הרגע נזרק המצת הראשון, אני לא מקבל את זה ועובדה שאני מעולם לא זרקתי שום חפץ על שחקן כדורגל בלהט הרגע אבל נניח, לאחר מכן העירו לאותם אנשים, והם בתגובה זרקו את המצת השני. אחרי שהעירו להם! בכוונה כדי להראות שהם לא סופרים אף אחד! אז מי שלא סופר אותי, אני לא סופר אותו. מדובר בשניים שעמדו באותו אזור, ומבחינתי הם לא אוהדים שלנו אלא אנשים שמחבלים בקבוצה ובסיכוים שלה לזכות באליפות. מקווה מאוד שהם יתפסו ושהם יענשו, הייתי שמח אם הם יאלצו לשלם את הקנס שאלונה תקבל ושיבטלו להם את המנוי.
    "מְהָרְסַיִךְ וּמַחֲרִיבַיִךְ מִמֵּךְ יֵצֵאוּ".

gilad16 אוהב/ת את זה.
  14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אלף פעם, מאז התקרית עם זועבי, מבקשים לא לזרוק. ואתה יודע מה אני אמרתי לחבר שהיה איתי בדרומי? שבטוח זה יקרה במחצית השנייה. והופ, איך ידעתי? אני אגיד לך איך - כי האוהדים האלה לא עושים את זה בלהט הרגע, הם עושים את זה בכוונה! אני בכלל לא אתפלא אם האנשים האלה אלה אותם אנשים שזרקו על זועבי, כי אז זה נזרק מאותו מקום. אגב, אני ראיתי רק מצת אחת ולא ראיתי שמשהו פגע לו בראש, אבל מצד שני נזרקו עוד דברים שהוא ושופט הרחבה לא ראו לפני התקרית.

המצפון שלך לא מאפשר? שלא יאפשר, גם ככה אין לך מושג מי הם. המצפון שלי בכיף היה מאפשר לי אם הייתי יודע מי הם. אולי לא הייתי עושה את זה בפייסבוק הפרטי שלי, ומעביר את זה דרך אדם שאני סומך אליו למועדון, סתם מחשש להיחשפות, אבל הייתי עושה את זה בכיף על מנת להיות עם לב שקט שאני זה שעזרתי למועדון למגר את התופעה ושאני זה שאולי עוזר ל15,000 לצפות במשחק שהם כל כך חיכו לו מול מכבי בטרנר.

gilad16, AmitHBS ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הפוסט נמחק, ואני מניח שזה בגלל אחת מ2 האופציות:
    1. מצאו את הזורקים וימצו עימם את הדין באופן פרטני.
    2. לחץ גדול של חברי הארגון להוריד את הפוסט.

מקווה ש1.

מצב נושא:
הנושא נעול.