הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. South Boy Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/12
    הודעות:
    6,833
    לייקים שהתקבלו:
    3,336
    אף אחד לא אמר שאוגו יזומן על חשבון אונאזי או אובי מיקל אבל בסגל של הנבחרת יש שחקנים בני 20 מהליגה הניגרית ואני בטוח שאוגו לכל הפחות לא נופל מהם אם לא כמה רמות מעליהם.
    לא יודע כמה הצלחה בליגת העל אמורה להיות מדד לזימון לנבחרת ניגריה אבל אם אוגו כבר רשם 12 הופעות במדי הנבחרת ובספסל שלה יושבים כמה ילדים מהליגה המקומית שהיא ברמה נמוכה יותר מהליגה שלנו אז אני מאמין שיש לו מקום כמחליף בנבחרת.
    אבל למי אכפת, שישאר כאן ושלא יעלה על הרדאר של שום קבוצה.
     
    Sir Alex Ferguson ו-לירן אוהבים את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    אני מעריך שאותם בני 20 מסומנים לעתיד ולא ישארו בליגה הניגרית לעוד הרבה זמן.
     
  3. amn Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/04
    הודעות:
    2,307
    לייקים שהתקבלו:
    1,239
    לא בהכרח, הכדורגל האפריקאי טובע בפוליטיקה, והמון פעמים יש הסכמי חלוקה בין שחקנים מקומיים לשחקנים שמשחקים מחוץ למדינה (כמו ההסכמים שהיו פעמים בין כמות הנציגים של מרכז הפועל ומרכז מכבי).

    מה גם שאם אני לא טועה, רק לאחרונה התקיימה אליפות אפריקה לנבחרות המקומיות (כלומר, אפשר לזמן רק שחקנים שמשחקים באפריקה), ויכול להיות שהרבה מהסגל נראה ככה בעקבות הטורניר הזה- בין אם חוסר עדכון באתר שממנו כל אחד מאיתנו שאב את המידע, ובין אם שחקנים שהרשימו מאוד בטורניר ורצו לתת להם אפשרות להוכיח את עצמם גם בנבחרת ה"כללית".
     
    Sir Alex Ferguson ו-gilad16 אוהבים את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,213
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    כמו שכבר אמרתי, נזכה באליפות למרות השופטים.
     
  5. Butragueño מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏18/12/05
    הודעות:
    15,673
    לייקים שהתקבלו:
    6,769
    גדיר מביך, כל כך מסורבל. מהרגע שהוא נחת אצלכם זה נראה כאילו הוא לא מסתדר עם החפץ העגול שמתגלגל על הדשא.
    מקווה מאוד בשבילכם שהוא יבין כבר שהוא בקבוצה שהוא חייב לתת את המספרים ואין זמן לתירוצים.
     
  6. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,619
    לייקים שהתקבלו:
    26,866
    מין:
    זכר
    אם הוא יבין את זה הוא לא יהיה גאדיר. לא חייבים להנחית אוטומטית כל שחקן של דודו דהאן.
    כתבתי עוד לפני החתימה וגם עכשיו אני נשאר בדעתי. זה לא שחקן לקבוצת צמרת.
     
    EsheD אוהב/ת את זה.
  7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/4/04
    הודעות:
    8,779
    לייקים שהתקבלו:
    6,080
    מה חלקם של השופטים הפעם?
     
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    גאדיר לא יצליח בקבוצה דומיננטית. הוא תפור לקבוצה כמו בית"ר או סכנין.
     
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,213
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    שום דבר, חוץ מקנדיל שתופס כדור ביד מוריד לרגל ואז כשברדה לוחץ אותו שוב תופס ביד. חוץ מתוספת של ארבע דקות אחרי שהוא בעצמו הוציא שלושה צהובים על בזבוז זמן, חוץ מזה שפעמיים טאהה חוטף כדור באגף נקי ונשאר לבד ומשיח עוצר אותו. חוץ מזה שבגול הראשון הוא מיקם עצמו בדיוק באמצע של קו ה16 ולכן עצר את הרחקת הכדור מה שהוביל לבעיטה החופשית ולשער של עותמן, חוץ מזה שגם בארבע דקות הוא המשיך לאפשר לקנדיל לבזבז זמן, חוץ מזה שעוד במחצית הראשונה איציק כהן עם צהוב עוצר מתפרצת של אליה ולא רואה צהוב שני, חוץ מזה שעל כל מגע שלנו הוא עצר את המשחק ושרק לעבירות נגדנו שגם עצרו תהתקפה שלנו וגם פגעו ביכולת שלנו לפתח מומנטום. זה החלק של משיח במשחק, וזה ככה בשליפה מהראש, בטוח שאם אצפה במשחק שוב אמצא עוד כמה רגעים שבהם משיח הרג אותנו. לא צריך פנדל או אדום או נבדל שלא היו כדי להרוג משחק, אפשר פשוט להיות קטסטרופה בכל שאר ההחלטות ב - 90 הדקות.
     
  10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/4/04
    הודעות:
    8,779
    לייקים שהתקבלו:
    6,080
    די, בחייאת. אני פשוט אלרגי לבכי הזה, לא משנה מאיזה צד הוא מגיע. אוהדי כדורגל יכולים להיות כאלו פאתטים.
     
    gilad16, Roma, אלעד ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  11. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,109
    לייקים שהתקבלו:
    6,560
    זה באמת בכייני, ואני באמת לא ראיתי שהשופט ״הרג״ אותם היום אבל אתה חייב להבין שמשיח זה משיח זה מסריח... בהחלט מבין אותם כי עמדתי במצבים האלה שאני שובר כסאות במגרש מעצבים גם במשחקים שהוא לא פירק לנו את הצורה.
    האוהדים שלנו בטוחים שהוא שונא אותנו בכל שריקה. ממה שהבנתי האוהדים של ב״ש מרגישים אותו דבר לגביו.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  12. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,004
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    לא יצרתם מצב אחד לגול, אבל השופט אשם. טוב...
     
    orimor2212, Turgi ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  13. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,109
    לייקים שהתקבלו:
    6,560
    ברדה לא הגיע למצב. וזה מה שחשוב בב״ש של החודשים האחרונים.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  14. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/4/04
    הודעות:
    8,779
    לייקים שהתקבלו:
    6,080
    אוהדי כדורגל תמיד חושבים - מה זה חושבים? בטוחים, משוכנעים - שהשופט נגדם. כשהם לא מוצאים החלטה משמעותית בה השופט טעה לרעתם, או כשהטעויות מתקזזות, זה הופך ל'הוא הרג אותנו בשריקות הקטנות'. משיח שופט נוראי, אבל אין לו חלק בכך שב''ש לא ניצחה הערב. נו, מילא.
     
  15. South Boy Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/12
    הודעות:
    6,833
    לייקים שהתקבלו:
    3,336
    אני באמת לא אוהב לדבר על שופטים, וכבר כתבתי שלא בגללו מעדנו היום, אבל אי אפשר להתעלם מ(עוד) תצוגת שיפוט חלשה של השופט הכי חלש בליגה עם הרבה שופטים חלשים. אתם לא יכולים לקחת את ההודעה על השיפוט לקיצון השני, יש אמת בכך שמשיח שופט חסר מושג והיום הוא שוב הראה את זה.
    זה לא דווקא, הוא פשוט שופט חסר מושג בסיסי בכדורגל.
     
    Fabio Junior אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.