הפועל באר שבע 2015/16 - עונה חלומית שמסתיימת עם צלחת האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא הבנתי איזו הפרדה קשה לי לבצע.

2. South Boy Member

בין אוהדי השמנת ש-56 מ-60 לא מספיק להם והם רוצים שלאורך כל התקופה ולאורך כל דקת משחק הקבוצה תשחק כמו ברצלונה לבין אוהדים שכל ניצחון או מהלך כדורגל יפה זה עולם ומלואו בשבילם.
    את עניין השובע ייחסתי יותר לקבוצה ואולי השתמשתי במילה הלא נכונה, ניכרת ירידת מתח רצינית בקבוצה פשוט כי התרגלו לניצחונות ואין רעב מיוחד לנצח כי למען האמת זה בא די בקלות העונה, וזה מה שמוביל לירידה קלה ביכולת.
    אותו דבר אצל מכבי, הם פשוט לא צריכים להתאמץ או לרצות יותר מדי כדי לנצח גם ביום לא טוב שלהם, אז למה להתאמץ יותר מדי?

3. zivmay Member

המשחק הזה הוא ההוכחה על מה שדיברתי על בוזגלו, השחקן החלש במגרש. למרות שיש 4 שחקני נוער על המגרש.
    לא מפוקס, קבלת החלטות מזעזעת, כלכך הרבה איבודים בחיים שלי לא ראיתי שחקן מאבד כלכך הרבה כדורים במשחק, והקטע המוזר שזה קורה כל משחק. ולהזכירכם אנחנו משחקים מול קבוצה מהלאומית.
    אם אתם באמת לא רואים את זה, אז הוא כנראה באמת פרה קדושה.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה באמת שופט את בוזגלו לאור המשחק היום אז אתה פשוט אנטי בוזגלו וכל מה שנכתוב לא ישנה את דעתך בנושא.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמעצבן אצל בוזגלו במשחקים כאלה שהוא סביב ילדים הוא לא בא להיות מודל לחיקוי לא בא לקחת כדור לא בא לקחת אחריות .
    כרגיל עומד בפינה שלו ולא זז .

6. Turgi Guest

מי זה 26 ולמה הוא לא משחק כדורסל?

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עמית ביטון וזה כי אבא שלו הוא שמעון ביטון.

8. zivmay Member

לא אנטי בוזגלו.
    פשוט חושב שיש כמה וכמה קומבינציות עם שחקנים אחרים שאיתם אנחנו יכולים להיות הרבה יותר יעילים וקטלניים.

9. gilad16 Member

זה לטוב ולרע. אחד השינויים הגדולים שלו העונה זה שהוא לא כופה את עצמו על המשחק.
    אז אתמול כן היית רוצה לראות אותו עושה את זה, בשאר המשחקים עם הסגל שיש לנו היום טוב שהוא לא.

Drama2 אוהב/ת את זה.
  10. amn Member

יכולים להזכיר לי איך אוגו היה במשחקים באירופה?

אני תוהה אם ההתבטאות שלו שהוא לא בנבחרת בגלל שהוא משחק "רק" בהפועל באר-שבע קרובה ללהיות מוצדקת? או ששוב התפלקה לו התבטאות נרקסיסטית (סטייל ההתבטאות שלו מהקיץ שהוא אמר שהוא רואה את עצמו תוך 2-5 שנים בארסנל או ברצלונה)?
    אני יכול לחשוב על לא מעט קשרים ניגרים שעדיפים עליו, ומשחקים בליגות קצת יותר קשות מהישראלית.

הוא אמנם פיזי (מאוד), בליגה הישראלית, אבל גם פריצה או פלט (שפחות פיזיים כמובן מאוגו) גרמו לבלמים כאן להיראות כמו עלים נידפים ברוח, ובאירופה זה היה נראה אחרת (פלט לא מימש את הפוטנציאל שניבאו לו, ועל פריצה אני מדבר כמובן רק עם מכבי במסגרת האירופית).
    גם איגיבור מאוד פיזי ביחס לליגה שלנו (ולאור העובדה שהוא רק 1.82 לעומת אוגו שגבוה ממנו ב-10 ס"מ), ובאירופה לא היה נראה כמו משהו מיוחד.

אז אוגו אמור להיות יותר בולט מכל הנ"ל בכל הנוגע למימד הפיזיות מול השחקן ה"אירופאי", אבל האם הוא באמת מצדיק מקום בנבחרת ניגריה? לא מצליח לראות את זה.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא מכיר את השחקנים הניגרים שמשחקים בליגה המקומית ומזומנים לנבחרת, אבל להעדיף את אוגו על פני אובי מיקל ואונאזי זה מגוחך.

12. amn Member

נראה לי שהפוליטיקה בכדורגל האפריקאי לא תיעלם אף פעם... אבל גם ביחס לכדורגלנים שמחוץ לאפריקה ובסגל הנבחרת, כמו שאמרת, הוא לא קרוב אליהם (ואני מאוד מעריך את אוגו).

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אי אפשר לשפוט שחקן שבולט בליגה החלשה שלנו, אין לדעת איך אוגו ייראה בליגה אחרת באינטנסיביות שונה לחלוטין שבוע אחר שבוע. במשחקים באירופה אוגו היה בסדר ולא היה הבעיה שלנו. עפנו שם על החמצות ואי ניצול שליטה מוחלטת במשחק הבית שלנו. בכל מקרה הצלחב בליגה שלנו היא לא מדד לשום דבר.

14. amn Member

זהו, אבל שגם בפורטוגל הוא לא היה איזה סיפור הצלחה מסחרר...

סתם מנסה לתהות על התפיסה שלו את עצמו...

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יכול להיות שהוא מאלה שפורץ מאוחר במקום שהכל מתחבר להם, זאת אומרת העונה ואצלנו.
    הליגה שלנו חלשה והיא לא יכולה להיות באמת להיות מדד.
    בכל מקרה, מאחל לכולנו שישאר תקוע אצלנו.

hbs7 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.