הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. South Boy Member

מי אלה אותם אנשים אחרים שאתה מדבר עליהם? כתבי החצר שלו או קולגות שלא יכולים ממש להביע את דעתם בצורה חריפה ואובייקטיבית כמונו? גם אם יש כאלה אנשים שבעיניהם האובייקטיביות אלישע הוא לא מאמן חלש זה לא אומר שהצד השני לא יכול להביע את דעתו מהצד השני של הסקאלה, גם אם היכולות הטקטיות שלו נתונות לויכוח (למרות שאין עליהן ויכוח לדעתי) ההתנהלות שלו וחוסר האתיקה והמקצועיות שלו בחודש האחרון שמו עליו אות קין והכתימו אותו בקרב אוהדי באר שבע, האיש השאיר אחריו אדמה חרוכה ברגע שנודע לו שהוא לא ממשיך והוא עוד מעיז להעלות על בדל שפתיו את השם של אלונה כאשמה במחדל הזה. אם אלונה אשמה במשהו זה בעובדה שהיא נתנה לו להמשיך כאן אחרי העונה הראשונה, והשימוש הציני בהתנהלות של אלונה ובעוד גורמים אחרים שלא קשורים אלה דיבורים ותירוצים של "סמרטוט, רכיכה, אדם קטן ועוד שלל ביטויים".

מה הקשר בחיאת ראבק? אתם לא הכרתם קרבות תחתית וירידות ליגה? זה היה קשור איכשהו לרצח אופי שעשיתם לטל בנין ומאמנים אחרים? דיי עם האנלוגיה הזאת למה שהיה בעבר אין לזה שום קשר וזה כבר נהיה לעוס לגמרי.
    אף אחד לא עושה לאלישע רצח אופי, יכולות האימון שלו וגניבת הדעת שלו בכל מקום אפשרי מעוררת אנטגוניזם כלפיו באופן דיי טבעי, כשהוא ישים את הדברים על דיוקם ויקח אחריות לכמה מחדלים שקראו בקדנציה שלו אולי אפשר יהיה להעריך אותו קצת יותר.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

לאלישע אכן יש תביעת עין,וגם העונה הוא שיחק אותה עם הזרים. בגלל זה כתבתי שהוא מתאים לקבוצות קטנות,ששם צריך לדעת איך לגנוב שחקנים טובים בתקציב של 10 שקל. בשביל לאמן קבוצה גדולה צריך לתת את האקסטרה,ואת זה אין לאלישע.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  3. עידן444 Member

חוסר אתיקה מקצועית?
    ערב הגמר אנשים כאן הגנו על אלונה ואמרו שאין שום השפעה על הגמר כי ברור שאלישע רוצה לזכות ושעל שחקנים מקצוענים זה לא אמור להשפיע?
    אם זה השפיע עד כדי כך על השחקנים זה דווקא אומר שאלישע מאמן הרבה יותר משמעותי ושולט בקבוצה שלו ממה שחשבתי אם ברגע שהוא איבד את החשק השחקנים איבדו את הצפון. אם זה המצב השחקנים שלכם הם חבורה של רכיכות חסרי אופי שלא יובילו אתכם לשום מקום גם אם מוריניו ישב על הספסל...

את טל בנין אתה משווה לאלישע?
    אלישע הביא אתכם לצמרת. טל בנין הגיע לנתניה שברזומה שלו כל מה שהוא עשה זה להשאיר את הפועל חיפה ליגה. הסתכסך עם כל מי שרק אפשר, החליף שליש סגל תך כדי העונה מכסף שאין שבלדב ולב גייסו בשביל להישאר בליגה בכל מחיר כי ירידה במועדון ללא בעלים זו מכה קשה שיהיה קשה מקום ממנה.
    גרם למועדון לשקוע בחובות, הוריד אותנו ליגה, נשאר בתפקיד למרות שידע שאין לו סיכוי להישאר בליגה וכדי שלא יגעו בו קרא לאב הרוחני שלו אלי שגב כדי שילווה כסף, ובעצם טל בנין הוא זה שהחל לגלגל את כדור השלג הזה שנהיה המפלצת שיש עכשיו.
    זה נקרא לפרק מועדון! זה נקראה להיות חסר כבוד עצמי ואתיקה מקצועית!
    טל בנין אתם אומרים לי באותה נשימה עם אלישע... הצחקת אותי ויותר בא לי לבכות מאשר לצחוק... טל בנין... חחח... בכל זאת צחקתי בסוף...
    ועל יוסי מזרחי כפי שאמרתי, מתוך כבוד אליו עדיף לשתוק...

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאלישע חתם בב"ש אמרתי מאמן טוב , עם קבלות וכו' אמרתי לחברים אוהדי חיפה לא מבין אותכם הביא לכם 3 אליפויות ליגת אלופות ואתם מתלוננים , אתם מפונקים .
    הם לא הרבו במילים אמרו לי נחכה ונראה... וואלה היום אני ו95 אחוז מכל אוהדי ב"ש מגיבים בדיוק כמו אותם אוהדי חיפה.

וזה יקרה בדיוק לאותם אוהדים שאלישע יאמן אצלהם , שכרגע אומרים איך אנחנו מדברים על אלישע ולא יודעים להעריך.

Sir Alex Ferguson ו-שי אוהבים את זה.
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עידן, אף אחד לא עושה לאלישע רצח אופי. נתפסת על ביטוי בעמוד הקודם והחלטת שזה רצח אופי? אתה נובר פה יותר מדיי.

אנחנו עברנו הלאה, אין אלישע מבחינתו יותר, הוא לא מעניין. מי שהעלה את זה כאן הוא ראוליטו ואתה שממשיך לצעוק פה רצח אופי.

מבחינת כל אחד ואחד מאוהדי הפועל באר שבע פה המטרה היא שהשם אלישע לא יופיע באשכול הזה יותר. אתה מקשה על העניין הזה מאוד.

South Boy אוהב/ת את זה.
  6. עידן444 Member

אני מקווה בשבילכם שלא תמצאו את עצמכם באותו מצב שלהם ביום שאחריו...

7. עידן444 Member

מה שנכון נכון.
    פורש.

8. Ajax Amsterdam Member

הוא פשוט מטנף את השם של אלונה מה שלא מגיע לאישה המדהימה הזאת ולכן מבחינתי אני אקרא לו איך שארצה.
    נקווה שבכר יוביל אותנו קדימה

9. Raulito Madridista

הציפיות שלכם יותר מדי גבוהות, אני חותם לכם בעיניים עצומות שבעונה הבאה לא תראו טיקי-טאקה, זה לא כזה פשוט גם אם סגל השחקנים הוא יותר נוצץ. העונה הראשונה הייתה כישלון - מסכים בהחלט. בעונה השנייה הוא סיים במקום השני ובאר-שבע נתנה פייט למכבי במשך רוב העונה למרות שלמכבי היה סגל טוב יותר ומאמן על, ותעשו לי טובה - ההדחה בחצי גמר הגביע ע"י ק"ש הייתה מאכזבת אבל זו לא טרגדיה, אין מה לזלזל בק"ש שהיא קבוצה טובה בדיוק כמו שהעונה היא עברה את באר-שבע. בעונה הנוכחית אלישע סיים במקום השלישי, התמודדתם לא רע עם הגדולות חוץ מגמר הגביע, וכל הפסד שהוא היה מאכזב, גם אם מכבי הייתה מנצחת רק 1:0. זו הייתה השנה של מכבי וראו את זה מהתחלה חוץ מהחודש הראשון שטילטל אותה עם עזיבת אוסקר.
    אלישע משאיר אדמה חרוכה? הוא משאיר קבוצה עם מרכז שדה מעולה עם אוגו והובאן בהם הוא פגע בול, עם גורדנה, הוא לא זרק כספים לפח. הוא גם ממש לא מטנף על אלונה ומפגין הרבה לבביות והכרת תודה לבאר-שבע והוא צודק בחלק מהדברים שאמר. אלונה עם כוונות טובות אבל גם היא לא טלית שכולה תכלת. אני מאמין שהיא קיבלה את ההחלטה על כך שאלישע לא ימשיך לפני הרבה-הרבה זמן. כמובן שהוא גם מטה מעט את הדברים לנקודת המבט שלו והזווית שלו ורוצה לצאת קצת יותר בסדר כלפי חוץ וכל בן-אדם היה פועל כך. אגב, מה לגבי האחריות של השחקנים על הפיאסקו בגמר? ואלונה לא שקלה להעיף את אג'ידה ופאיוביץ' בינואר ומאז הם ירדו ביכולת כי הם נעלבו(גם הם אשמים בכך), ואיך זה דלף לתקשורת?

ההגדרות שלכם לכישלון לא נכונות. כישלון זה כשמכבי חיפה עם תקציב עתק בקושי מסיימת במקום החמישי ויש לה מס' נצחונות זהה למס' ההפסדים. כישלון זה מ.ס אשדוד שירדה ליגה עם סגל שחקנים מוכשר ולא ניצחה כמעט ארבעה חודשים. כישלון זה הפועל ת"א שויתרה על העונה הזאת מראש. תסתכלו קצת הצידה, הדשא של השכן לא תמיד ירוק יותר.

10. DRORIKO Member

אג'ידה לא ירד ביכולת שלו, ופאיוביץ' היה גם ככה גרוע מתחילת העונה.להפיל את העונה על מה שאלונה עשתה בינואר זה מגוחך ותירוץ שמתאים ל"ג'נטלמן".

ב"ש היא לא כישלון כמו חיפה,אבל היא בהחלט כישלון בסדר גודל של הפועל(ביחס לציפיות מכל אחת מהן כן?)

11. קשר שמאלי Member

לא חראם על הצעירים המוכשרים של אשדוד?

12. Civil Anti Madridista

להשתמש במונחים של כישלון כלפי ב"ש זה לא רציני, אבל הרענון על הקווים זה צעד מתבקש.
    יחד עם הביקורת על אלישע צריך להפנות את החצים גם לעברו של מליקסון שעובר כאן לכולם מתחת לראדר. הבחור פשוט עקץ את אלונה,
    צל של עצמו והפרוייקט של בכר בעונה הבאה יהיה להחיות שחקן שאמור לתת מספרים זהים לאלה שנותן בוזגלו כבר שנתיים.

13. alexshw Member

עידן הכל עניין של ציפיות. עבורכם הוא יהיה מאמן מתאים אולי אם הציפיות זה מקום טוב באמצע, אולי לגנוב מקום באירופה, אבל עבור אוהדי קבוצות צמרת מתברר בסוף שהוא מאמן על מנטליות של קבוצות קטנות וגם לעיתים קרובות כדורגל כזה.
    גם גישה שלו היא של להסתפק במועט ולכן הם מרגישים שמגיע להם משהו יותר טוב על הקוים.

אגב מצחיק אותי שאלישע כל הזמן טוען שהוא גרוע ביחסי ציבור. אין עוד מאמן שמברבר את עצמו לדעת בכל כלי תקשורת אפשרי ושתמיד מפתוח לדבר עם כל עיתונאי. לכן לא פלא שכמעט ולא מבקרים אותו בתקשורת באופן ענייני. הוא מצא נוסחא פשוטה מאוד ליחסי ציבור מעולים.

14. DRORIKO Member

למה לא רציני? ההגדרה לכישלון היא אי עמידה ביעדים. היעד של ב"ש היה להתמודד עם מכבי על אליפות,ובגלל זה אלונה הכניסה בקיץ האחרון את את היד לכיס והגדילה את התקציב. זה שזה לא כישלון קולוסאלי כמו בחיפה לא אומר שזה לא כישלון.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש לנו אוהדים מטומטמים. מישהו מוכן להסביר לי את המחאה להשארת אביתר אילוז? אוהדים טיפשים דגנרטים שפוגעים בקבוצה. שחקן עלוב שחייב לעוף. אוהדים מפגרים.

hbs7 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.