הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ajax Amsterdam Member

סמרטוט רצפה אלישע,כצפוי כולם אשמים חות ממנו

שי, rivaldo ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  2. DRORIKO Member

העיקר שהוא "ג'נטלמן"

3. קשר שמאלי Member

אולי תהיה מאמן הנבחרת אחרי עידן גוטמן?

''אין מאמן שלא היה רוצה לאמן את הנבחרת.
    ברור שאני מתאים לכך, אני כבר לא צריך להוכיח את זה''

הבן אדם חי בסרט
    את נבחרת אנדורה לא הייתי נותן לו לאמן

4. South Boy Member

תודה לאל שהוא היסטוריה, כואב לי על אוהדי הקבוצה הבאה שהוא יאמן.

5. alexshw Member

לקבוצות קטנות הוא מצוין

Sir Alex Ferguson ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  6. DRORIKO Member

אכן,עשה דברים לא רעים בסכנין ואשדוד. הבעיה שמאמנים של קבוצות קטנות יש בישראל כמו זבל. אני כבר מחכה שיקום מאמן בלבל של שפיגל,גוטמן וקשטן

7. עידן444 Member

הפורום הזה נראה לי המקום היחיד שאלישע זוכה בו לבוז שכזה. כאילו כולם מדליקים וסוחפים את כולם ועושים רצח אופי מטורף לאחד האנשים ההגונים והישרים שיש בכדורגל שלנו.
    אין לו מושג? סבבה... בשביל אחד שאין לו מושג הצלחות גדולות בבית שאן וסכנין שהביאו אותו למכבי חיפה, כאשר הוא גם האחרון שהביא שם תארים שאחד מהם עם הקבוצה החלשה ביותר שזכתה בארץ באליפות זה יפה מאוד.

גם אוהדי נתניה גילו בשנתיים האחרונות עד כמה יוסי מזרחי חאפר, וגם אוהדי בית״ר כאן תופסים ממנו סוג של גנן ומשום מה כלפי יוסי יש כבוד מינימלי שמשום מה אלישע לא מקבל.
    לקרוא את הדברים שנכתבים על אלישע ולחשוב שהפועל ב״ש תחתיו התרסקה ומכבי חיפה מאז שעזב זוללת תארים...
    לקרוא ולא להאמין... בושה לכם!

Roma אוהב/ת את זה.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה מוזמן להתעדכן ולקרוא תגובות בדפי הפייסבוק השונים של האוהדים. כנראה שתופתע לגלות הרבה מאוד תגובות די דומות.

אבל אין ספק שהרוב מכבדים, כל הטענות , המוצדקות, זה על ההתנהלות שלו בסיום העונה. לא מנע התפרקות. כן אשם לא אשם, הוא על הקווים.

הדיעה הכי משקפת כלפיו- הערכה על האישיות ושובע לחלוטין מהיכולת מקצועית המאוד מוגבלת שלו.

KinGorbaZ אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

ההתרסקות במכבי חיפה התחילה מאלישע, למרות שאני כל הזמן אומר שהאשם העיקרי זה שחר.
    אני מכבד את מה שעשה בקבוצה אבל יחד עם זאת אוהדים לא מפגרים. הם מבינים כדורגל ורואים שאלישע מאמן מיושן.
    בגלל זה אני טוען שמצב שוק המאמנים המקומיים פשוט רע.
    אלישע מנטלית מאמן קבוצות קטנות וזה די בולט, חוץ מזה לא ראיתי אותו הולך ולומד משהו במשך כל השנים. הוא לא משתכלל מקצועית ועכשיו כבר מאוחר מדי.

10. DRORIKO Member

להזכירך,ההתרסקות של חיפה התחילו עוד כשאלישע היה שם. בסופו של דבר אם הקבוצה תהיה למעלה או למטה זה תלוי בשחקנים שעומדים לרשות אלישע. כשלאלישע היה את מסיללה ותומר חמד ורפאלוב חיפה היתה קבוצת צמרת,כשלא היה לו אותם הוא סיים 15 נקודות אחרי קבוצה של סנדלרים מגבול לבנון. כשלאלישע היה בב"ש שחקנים כמו בוזגלו וברדה הוא סיים בצמרת,כשלא היה לו אותם ב"ש נלחמה נגד הירידה.
    זה בדיוק הסיפור של אלישע,הוא מאמן שהכוכבים עושים אותו יותר משהוא עושה את הכוכבים. אלישע מאמן בינונימי, לא כזה שמסוגל לקחת את הסגל של ב"ש ולהוות יריבות אמיתית למכבי (למזלו ג'ורדי לא היה בסביבה כשהוא לקח אליפויות עם חיפה) אז הוא בטח לא אחד שיכול לקחת את הסגל של ישראל ולהוות פייט אמיתי לבלגיה או בוסניה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/15
  11. DRORIKO Member

אגב אם מדברים על רפאלוב, אני חושב שהוא דוגמא מצויינת לבינוניות של אלישע. רפאלוב שיחק אצלו 3 שנים,לא התקדם במיל(למרות שעדיין היה שחקן טוב בשביל הליגה) הגיע לבלגיה-השתדרג ב-5 רמות

12. South Boy Member

יוסי מזרחי לא קיבל שישייה בגמר, יוסי מזרחי לא יצא נגד הבעלים אחרי שנפרדו ממנו ולמרות שההנהלה עשתה לו הרבה צרות ולא נתנה לו שקט תעשייתי, יוסי מזרחי הוא אדם עם כבוד עצמי מינימלי ואיש שיודע לקחת אחריות על מעשיו וראינו את זה בנתניה ובמכבי, יוסי מזרחי הוא אולי לא צ'ולו סימאונה אבל לאיש יש פאסון שלרכיכה הפטרייתית הזאת לא היה ולא יהיה ולכן את טיפת הכבוד הזאת שאתה מדבר עליה הוא מקבל בניגוד לאלישע. הייתי מעריך אותו על כל חסרונותיו אם רק היה לו האומץ להגיד שהוא נכשל בדברים שהוא לא מודה בהם, בדברים שהוא מאשים את כל העולם חוץ מאת עצמו, אבל את ההצלחות הוא יודע טוב מאוד לזקוף לזכותו. אז איזה כבוד מגיע לו? אם לאיש היה קודם כבוד לעצמו הוא היה מודה שהתמונה רחוקה מאוד ממה שהוא מתאר, אם הוא היה מספיק אמיץ בשביל זה אנחנו היינו האחרונים לבוא אליו בטענות.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  13. עידן444 Member

מאמן לא טוב
    אין לו מושג
    לא מקצועי
    מיושן
    מקובע
    אלה ביטויים לגיטימיים

רכיכה פטרייתית
    סמרטוט רצפה
    צבוע
    איש קטן
    ועוד כל מיני ביטויים מהסוג הזה אלה דברים שאנשים כאן כותבים לגבי טינופות של ממש. כלפי אלישע זה פשוט לא לעניין!

יוסי מזרחי לא קשור לדיון והזכרתי אותו- על איך שהוא התנהל העונה במכבי נתניה, כבוד זה הדבר האחרון שמגיע לו! כיוון שאני לא יודע שום דבר באופן אישי כי רגלי דרכה במתקן באימונים החדש פעמים בודדות בלבד מאז הקמתו ואני לא רוצה להתבסס על שמועות(אפילו שהן ממקור ראשון) אני מעדיף לשתוק...

אלישע לוי לעומת יוסי מזרחי זה יורגן קלופ מבחינת מקצועיות והתנהלות!

14. Civil Anti Madridista

הגיעה השעה שיחזור למקומו הטבעי - אשדוד.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עידן, הפורום הזה אף פעם לא יהיה קיצוני ברמות שכאלה. לא זכור לי שראיתי אף אחד מהביטויים שהזכרת כלפי אלישע בפורום הזה, אבל מצד שני גם לא נברתי אחורה.

כמו שלירן אמר - אתה לא גולש בפייסבוקים שלנו ובאתרי האוהדים, אחרת לא היית חושב שהפורום הזה הוא המקום שבו עושים רצח אופי לאלישע. לא היה פה שום רצח אופי, אפילו לא משהו שמתקרב.

מצב נושא:
הנושא נעול.