הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אז מה?! אז אם אף אחד לא אומר את זה בריש גלי זה אומר שזה לא קיים?
    מה אתה חושב, כשהשחקנים רדפו אחרי מכבי תל אביב כל העונה מה הם חשבו לעצמם "הא..אף אחד לא אמר לנו אליפות..אז בואו לא נתאמץ במשחקי חוץ וככה נפסיד את האליפות כי בתכל'ס המטרה שלנו אירופה".

אתה מסתכל על הכל בשחור או לבן. "לא אמרו אליפות אז היא לא טוענת לכתר". למה צריך להוציא את המטרות החוצה? זה יעזור למישהו במשהו? למה קריית שמונה הייתה טוענת לכתר בעונת האליפות שלה? אז איך היא זכתה?! היא לא הייתה טוענת לאליפות!!

2. עידן444 Member

קודם כל אני מסכים שאליפות עושים ולא מדברים. האליפות של ק"ש לא דוגמה לכלום. התחברות של הרבה גורמים יחד שגרמו לזה שקבוצה מהסוג הזה תיקח אליפות. כן ירבו.
    "טוענת לכתר"- לא יודע, אבל רק מהבנת נקרא- משהי שטוענת לכתר... ב"ש לא כזו... ואם לא הכל שחור ולבן ואם "הא..אף אחד לא אמר לנו אליפות..אז בואו לא נתאמץ במשחקי חוץ וככה נפסיד את האליפות כי בתכל'ס המטרה שלנו אירופה" נשמע מטופש, אז למה מאמן שאמר בסוף העונה שאליפות של ב"ש זו היתה גנבה זה כן פתאום דבר בר השפעה שהופך אותו ללא ראוי?

3. alexshw Member

אולי במכבי חיפה עובדים 80 אנשים אבל מה הוא מבלבל את הביצים איזה מערך סקאטינג הוא ראה?
    מכבי חיפה זה הכי שכונה ישראלית רק בהרבה מאוד כסף.

בכללי אין לו על מה לבכות.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כי כשהראש של הקבוצה שלך אומר משהו כזה אתה מבין למה נראינו ככה כל העונה ומאיפה הגיעה הגישה התבוסתנית הזו. וזה מעצבן! תגיד את זה בראיון עוד 1-2-3 שנים, ניחא, לא שהעונה עוד לא נגמרה. מנסה להפיל את זה על כולם חוץ מלבדו.

"הא יש להם 130 מיליון לא כוחות".

5. South Boy Member

אני באופן אישי הבעתי על הכתב מספיק פעמים את דעתי על האיש הזה, רק רוצה להגיד לו תודה שהוא מנסה בכל דרך להרוס את היח"צ שעשו כתבי החצר שלו וחושף את הצביעות שלו בכתבות מהסוג הזה, איש קטן שאני מברך כל יום שלא נמצא יותר בקבוצה הזאת.

6. Raulito Madridista

אם מכבי ת"א לא הייתה זוכה באליפות זה כישלון. מקום שלישי מבחינת באר-שבע זה ממש לא כישלון. גמר הגביע צורם וזהו. אלישע לא הצליח יותר מדי ובטח לא רשם כישלון חרוץ. רוצים דוגמא לכישלון חרוץ? - מכבי חיפה. מגרש, סגל שחקנים, כל המעטפת מסביב סבבה, שיפוץ מאסיבי בינואר והם אפילו לא סיימו מקום רביעי, מספר נצחונות כמו מספר הפסדים. הסגל של באר-שבע שודרג גם בזכות אלישע ואני מדבר בעיקר על שחקנים זרים שלא הגיעו בים של כסף והיום קשה יותר להביא זרים איכותיים, תראו מה קורה במכבי מאז פריצה(מיטרוביץ' ואיגבור פחות טובים מאוגו והובאן), אבל למרות זאת מליקסון למשל שבנו עליו הציג עונה פח וגם ארבייטמן לא הביא שום ערך. אלישע נתן לו קרדיט שוב ושוב. אם מליקסון היה מיובש על הספסל אז היו באים בטענות ששחקן בקאליבר שלו הוא 'המוחלף הראשון'. לגבי הראיון של אלישע - קצת פגוע, קצת מגזים בדבריו ומרחיק לכת וברור שיש דברים שאתה יכול להגיד כשאתה כבר לא חלק ממערכת.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מי בכלל דיבר על זה שתזכו באליפות, אתם יודעים מה, אפילו לא שתתחרו עליה. אבל לפחות שתשחקו כדורגל.
    בחיי שבמשחקים שצפיתי בכם בתור אוהד נייטרלי הוצאתם לי את החשק לראות כדורגל. ואת זה אומר אוהד מכבי חיפה של העונה שבשליש מהמשחקים שלה בליגה העונה לא כבשנו.
    שאלישע לוי במקום להתעסק בחרא וללכת מסביב שיענה פעם אחת על הטיעון הזה. אבל כרגיל לפטרייה אין תשובות.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הוא דווקא ענה על זה שי. הוא אמר משהו בסגנון שלו יש את שיטת המשחק שלו.

שזה בעצם אומר לא ללחוץ את היריב, לתת ליריב להתקדם, לעמוד חזק בהגנה ולקוות לאיזו מתפרצת. ככה שיחקנו במשך 3 עונות, מול כל(!) קבוצה שהיא. גם זו שיטה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. Love Is Red Member

תסלחו לי אבל בנאדם (אלישע לוי) שחי בהזייה שהעונה שלנו טובה יותר מהעונה הקודמת לא מפתיע אותי שהוא אמר מה שהוא אמר לone...

10. Love Is Red Member

לא רק רריית שמונה לא טענה לכתר גם מכבי חיפה של אותו אלישע לוי ב2008-2009 רק רצו לבנות קבוצה מחדש ולא מעבר והם זכו באותה עונה באליפות...
    ואגב אלישע לוי הצהיר לפניי הפלייאוף שהמטרה להתחרות עם מכבי עד הסוף ושזה נכשל הוא הצהיר שהמטרה מקום שני וגביע ובסוף סיימנו מקום שלישי וספגנו תבוסה בגביע...

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הלוואי שליאור לוי יגיע. מגן טוב יותר מ-2 המגינים שלנו, מגן כזה בהחלט יכול לשדרג אותנו.

12. Telkiyski Member

שחקן שייפצע לך כל שני משחקים וחצי.
    אבל כשהוא משחק הוא גורם לך להרגיש שאולי ייצא משהו.

13. Raulito Madridista

בעונת 2008/09 מכבי חיפה ניצלה פירצה. בית"ר התרסקה אחרי התבוסה בקראקוב, מכבי נכשלה והפועל לא הייתה בשלה מספיק כנראה ולמרות שהשיגה תוצאות מעולות מול קבוצות הצמרת - 4 מ-6 נגד נתניה, 2 נצחונות בדרבים הראשונים וגם 2 נצחונות על בית"ר(כולל 4:0 עצום) - כשלה במשחק העונה. באותה שנה לא הייתה מפלצת כמו מכבי ת"א. אני מסכים שהכדורגל של באר-שבע היה גרוע ומאוד מאכזב, אבל גם שחקני מפתח איכזבו. מליקסון אמר להוסיף ברק, תחכום ואסתטיות, אפשרות לפרוץ בונקרים - והוא לא עשה את זה. ושוב, ברור שההתבטאויות שלו בתקשורת היו מיותרות, אבל מה עם מילה טובה למשל על גורדנה, מישהו חשב שהוא יהיה בינגו?

אהה, ואגב, מצטער שאני קצת מנותק מהמחשבה של אוהדי מכבי חיפה. שתי אליפויות ועוד אחת שהלכה לפח בגלל הקיזוז כמו שאתם אוהבים לומר, למרות שלדעתי הפועל הייתה קבוצה טובה משמעותית וניצחה במשחק העונה, וגם העפלה לשלב הבתים בליגת האלופות - אז מה כל התלונות? אם שחר הוא זה שבונה את הקבוצה אז אלישע די הצליח, לקח אליפות עם יניב קטן כשחקן מוביל. יצורים כמו קרופניק יש בכל מקום. ואלישע התמודד עם יריבה חזקה מאוד. גם רוני לוי סיים עם עונות בינוניות במרכז הטבלה.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יגיע חיזוק מברוך,יכול לשחק ב-2 הצדדים. מגן לגיטימי שיכול לתת קונטרה גם לביטון וגם לדווידזדה.
    בכלל לאוהדי ב"ש יש הרבה סיבות להיות אופטימים לגבי הרכש.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

שיר צדק חתם רישמית, ל4 עונות.

כיף גדול. החתמה נהדרת. הלוואי וייתן את מה שכולם מצפים לו ומעבר.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.