הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

תמיד יש יריבה ממול אבל בגמרים עם אלישע יש הרבה דברים זהים שגרמו להפסדים. מגמה ברורה.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

היה בוקר מאוד מעניין לחובבי הקבוצה.

לא סוד שאני לא מחובבי אלישע. ואני כתבתי כאן לא פעם שמבחינתי או בכר או רוני לוי או אלישע. ואני שמח שבכר מגיע.

כעת נותר לקוות שלא נבכה על זה.

אגב, הודעה רישמית של הקבוצה לא יצאה עדיין.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אלונה עוד מסוגלת להתהפך ולחטוף רגליים קרות במינוי בכר.

אני מרגיש שאני משנה דיעה יותר מדי בנושא הזה.. נושא רגיש. אני חושב שאלונה טעתה בגדול, היא הייתה חייבת לשלוח את דודו דהאן החוצה ולומר לו לחזור אליה אחרי הגמר.
    לא מקנא באלונה אם אנחנו מפסידים בגמר, יהיה עליהם עליהום מטורף, שכבר עכשיו קיים.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הביקורת על מועד ההודעה היא פשוט לא נכונה. יש מציאות שצריך להבין אותה, והמציאות היא ששירצקי נתן לאלונה 48 שעות בשביל להוציא את ההודעה אחרת הוא היה מוציא את ההודעה ואלישע היה שומע על כך מהתקשורת.
    אלונה ראתה הזדמנות להחתים מאמן שהיא רוצה, והיא הלכה עליה. מישהו מבטיח שההזדמנות הזאת הייתה קיימת אם אלונה הייתה מחכה עד אחרי הגמר? וגם אם כן, מה היו בתקשורת אומרים על כך שאלונה מדברת עם מאמן של קבוצה שמתמודדת נגד באר שבע על המקום השני? לא היו טוענים שיש כאן ניסיון של אלונה להשפיע על המאבק על המקום השני בצורה לא חוקית?

ההודעה מקסימום תשפיע על המשחק בשבת. על גמר הגביע, שהוא משחק על תואר ועונה שלמה, היא לא תשפיע, שכן מדובר במשחק שהשחקנים לבד יתאבדו עליו גם אם היינו עולים בלי מאמן.

שורה תחתונה, קשה לתקשורת לקבל את העובדה שאלונה שינתה גישה. מהפראיירית שעובדים עליה בעסקת סוארס, מהשתקנית שהסכימה שבגלל מצב ביטחוני נארח את נתניה בליגה ללא קהל, פתאום הם מקבלים אלונה חדשה. אלונה שחותכת דברים, אלונה שלא רואה בעיניים, אלונה חזקה שמוליכה את הפועל באר שבע קדימה. הם מעדיפים את האישה התמימה והשתקנית של פעם, שיעדיפו. שימשיכו לנסות להיות צדקנים יותר מהאפיפיור ולבקר את אלונה על מהלכים ששחר למשל היה מוכרז כגאון אם היה עושה אותם.

Civil אוהב/ת את זה.
  5. סמואל אטו Member

ואם עד אחרי הגמר הוא כבר היה חותם בק״ש? קפריסין? מכבי?
    היא לא עשתה משהו לא בסדר.
    בכר הוצע, היא פנתה לשירצקי ומשם העניינים התגלגלו. אלונה לא עשתה משהו יוצא מן הרגיל.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הוא לא היה חותם בשום מקום כי מבחינת כולם בכר סיכם בקרית שמונה. בסופו של דבר אלישע קיבל את ההודעה בגלל שאיימו עליה ולא כי היא חשבה לנכון לעדכן את אלישע מיוזמתה לפני שהיא רצה לחלופות אחרות. אלישע היה צריך לדעת ראשון שהיא בודקת אופציות אחרות.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דודו דהאן פנה לאלונה והציע לה את בכר. זאת הנקודה המרכזית כאן.
    מי מבטיח שדודו דהאן לא היה פונה גם לקבוצות אחרות ומציע להם את בכר?
    אלונה לא עדכנה את אלישע בגלל שהיא לא חשבה על חלופות אחרות. רק לאחר שהבינה שבכר הוא חלופה, היא החליטה לא להמשיך עם אלישע ואז גם עדכנה את אלישע, תוך כדי שהיא מתחשבת בעובדה שאתמול היה חינה לבת שלו ומעדכנת אותו היום.

וכן, ברור שאלונה הייתה מעדיפה לחכות עד אחרי גמר הגביע כדי לעדכן את אלישע, אבל הייתה מציאות והיא התמודדה איתה.

8. סמואל אטו Member

אין פה הגיון.
    דהאן פנה לברקת והציע את בכר לא להיפך. למיטב ידיעתה הוא גם היה יכול להציע אותו לעוד כמה קבוצות שאחת מהן הייתה מחתימה אותו.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בסופו של דבר לדעתי עיקר הטענות לאלישע הוא לא על המהלך אלא על הדרך והטיימינג שבוצע.
    אם זה לא קרה בינואר, למה עכשיו, שבוע לפני אולי המשחק ההכי חשוב של הקבוצה העונה?
    בנוגע לעצם הרעיון. גם אני חושב שכדי להפסיק את החובבנות, עדיף היה שתמנה צוות זר אבל אם לא, בכר זאת בהחלט דמות ששווה ניסיון. אולי הוא ייכשל, אבל אני מצדיע על הגישה של אלונה של הרצון תמיד להשתפר. אולי הדבר שהכי חסר לי אצל שחר בשנים האחרונות.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה טועה. היא לא עידכנה את אלישע. מבחינתה היא הייתה מעדכנת אותו רק אחרי הגמר גביע גם אם היא הייתה מסכמת היום עם בכר. מה שטרף לה את הקלפים זה הסיבוב שחטף שירצקי, רק הטירוף של שירצקי דחף את אלונה לפינה ולא הותיר לה ברירה אלא לעדכן את אלישע היום.

11. hbs7 Member

מי אמר ומתי.
    היה ונגמר. באמת שאני לא מבין למה צריך להתעכב על זה כל כך הרבה זמן.
    אלישע נעלב? אני בטוח שיעבור לו.

התקשורת כרגיל נכנסת באלונה. שזו אלונה זה לא אתי, "טעות חייה" ושלל קישקושים. שזה שחר\איזי\ג'ורדי הם כמובן גאונים עם קלאסה.
    הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
    מעריץ את אלונה. לא האמנתי שיש לה את האומץ לעשות את הצעד המתבקש הזה.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין בעיה עם לסכם עם בכר. נגיד שזה לגטימי שהיא רוצה אותו וזה ברור שבכר ייאמן שנה הבאה . באותו רגע אלונה הייתה צריכה יפה לעדכן את אלישע, לפני אפילו שדיברה עם איזי, כי היה ברור שאיזי יעיף את בכר , לא בדרך הזו, אבל היה ברור ששירצקי לא ירצה את הבכר אם הוא זה שפנה לאלונה.

בסופו של דבר אלונה נכנסה פה לסחרור, התקשורת עושה לה זובור, אני מסכים שרוב הביקורת לא נכונה כי היא בגדול נכנסה לאין מוצא. אבל כן מגיעה לה ביקורת וכן הדברים היו יכולים להיעשות אחרת.
    אלונה הייתה חייבת להבין את המשמעויות, לומר לדהאן אני מעוניינת אבל לא מוכנה לדבר על זה כרגע. תאמין לי שדהאן היה יושב כמו פודל ומחכה, כי אין לו שום אופציה אחרת טובה יותר. באותו רגע להודיע לאלישע שהוא לא ממשיך ולסכם איתו שזה ייצא החוצה אחרי הגמר. מיד אחרי הגמר הייתה פונה לשירצקי ומודיעה לו על הפנייה של דהאן ואז יושבת עם בכר.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ואם ואם.
    המציאות הייתה שנציג של בכר פנה אליה, ומאותו רגע היא התנהלה בצורה הכי מכובדת ומקצועית שהיא הייתה יכולה. גם בשיחה עם שירצקי, שהדבר הראוי היה קודם כל לדבר איתו ולעדכן אותו שלא יחשוב שהיא פועלת מאחורי גבו. וגם עם אלישע שבשביל לא להרוס לו את האירוע המשפחתי לא רק חיכתה עד היום היא גם ביקשה משירצקי שיחכה עד היום עם ההודעה.

אלונה לא אמרה בשום שלב העונה שאלישע ממשיך. בדיוק להפך, היא אמרה שעד לגמר הגביע היא לא תוציא הודעה שאלישע ממשיך.
    גם אלישע אמר בראיונות שכרגע לא סוכם כלום בינו לבין אלונה.
    יותר מכך, לאלישע נגמר החוזה בסוף העונה, כלומר גם מבחינה חוזית אלונה לא מחויבת לאלישע.

לא צריך לחפש ביקורת בכל דבר. לא צריך לחפש רע איפה שהוא לא נמצא.
    אלונה התנהלה בצורה מקצועית ומכובדת, גם כשידעה את שרצקי על הפניה של דודו דהאן, וגם כשהודיעה לאלישע בצורה מכובדת בפגישה בארבע עיניים שהוא לא ממשיך ושהיא מודה לו על התקופה בקבוצה.

עכשיו הגיע הזמן שנתקדם הלאה. יש לנו מאבק על מקום שני וגמר גביע על הראש :)

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ההודעה שלך מנותקת ומתייחסת לדברים לא רלוונטיים בכלל. לכן זו בהחלט סיבה טובה לסיים כרגע את הדיון.

המקום השני בורח, אני מקווה שהגביע לא יברח גם כן.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההודעה שלך היא שמנותקת.
    יש מציאות, ואתה בוחר להתעלם ממנה ולנסות לנבא מה היה קורה אם לא הייתה מתקשרת לשירצקי ואם הייתה מחכה עוד שבוע ואם ואם ואם.

המציאות היא שנוצרה הזדמנות, אלונה לקחה אותה, תוך כדי שהיא מנסה לעשות זאת בצורה הכי הוגנת שיש, גם כלפי שרצקי שלא ידע על המהלך וגם כלפי אלישע שהיה שומע את הבשורה כבר אתמול אם לא היה לו אירוע, ועדין מחפשים אותה בנרות.

מי שרוצה להיפגע עבור אלישע, שיפגע. מי שרוצה להיפגע עבור שירצקי, שיפגע. אני לא חושב שהביקורת נכונה, אבל גם אם כן, אי אפשר להגיע למעלה בלי לפגוע באנשים בדרך. מכבי ת"א הגדולה לא סגרה עם ורמוט יום לפני הדרבי? סגרה. מישהו שומע היום ביקורת על הניהול שלה? שוב, אני לא חושב שזה המקרה לפנינו, אבל גם אם כן, מקבל אותו באהבה אם זה המחיר שצריך לשלם כדי להיות האלופה בעונה הבאה...

מצב נושא:
הנושא נעול.