הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

מעולה, אז מה התאבדות בזה?

hbs7 ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתה פניה לגבי קאיודה כבר בינואר.

אלונה הגדילה את התקציב ל50 מיליון שקל והיא רוצה לבצע את קפיצת המדרגה.
    אם נחכה עד סוף העונה, שחקנים כמו צדק, נואקמה, קאיודה ושהר כבר ילכו לקבוצות אחרות אז אנחנו פועלים עכשיו.
    במקום לשבח את אלונה שגם בנוגע לבכר התנהלה בצורה סופר מקצועית ודיברה עם איזי לפני שסיכמה איתו, היא ב"עונת התאבדות"?

3. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתאבדות לא הייתה בכוונה של לפגוע.
    ההיפך הוא הנכון, אני מפרגן לה על זה שהיא מבצעת את קפיצת המדרגה הזו.
    כנראה בחירת המילים שלי לא הייתה נכונה :)

4. Civil Anti Madridista

בכר הלך בדרכו של רב"ש, לגיטימי אבל גם מסריח.
    מבחינת ב"ש יום חג להיפרד מאלישע, גם אלונה הבינה סוף סוף שאם ב"ש רוצה להתקדם היא צריכה להחליף את האיש שלה על הקווים

5. South Boy Member

חצי אוף טופיק אבל חייב לפרוק.
    יש דעה רווחת בקרב ליצני החצר בתקשורת שאלונה התנגה לא כשורה, אני חייב להבין איך אוהדי כדורגל קונים את הרפש של פרימו וחבריהם הפאתטיים שרק מנסים ללבות את האווירה ומטילים רפש על אלונה? אלונה היא הטיפוס הכי ישר בכדורגל (אפילו יותר מדי ישר וראינו את זה עם רב״ש) ולהטיח בה האשמות של התנהגות מגעילה כלפי איזי זאת פשוט הוצאת דיבה, אלונה אשכרה התקשרה לשרצקי לוודא שהוא יודע על המגעים שדודו דהאן בעצמו יצר איתה, לא חושב שיש פרסונה בכדורגל שלנו ובמיוחד במעמדה של אלונה שהייתה נוהגת באותה מידה של כנות ויושר כמו אלונה, וכל הקליקה התקשורתית שפועלת נגדה פשוט מביכה.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט !

ועכשיו כולם גם מלכלכים על ברק בכר , אחרי שלפני כמה חודשים ובשנה שעברה אמרו איזה מאמן גדול , מה הוא עושה עם ק"ש וכו' , עכשיו כל הכתבי חצר האלמושים האלה אומרים למה מי זה ברק בכר.
    תקשורת צבועה.

7. עידן444 Member

אולי לא הבנתם...
    הטענה היא לא שאלונה פעלה לא כשורה מול איזי אלא כלפי אלישע.
    אני מאוד מכבד את אלונה אבל אי אפשר להגיד שזו התנהלות הגונה כלפי אלישע.

8. עידן444 Member

למעשה זו שגיאה גדולה קודם כל כלפי המועדון שהיא מנהלת אותו- להעביר את המערכת טלטלה שכזו 6 ימים לפני משחק כל כך חשוב זה לא דבר חכם.

9. סמואל אטו Member

חברים של אלישע מנסים להוציא את אלונה ברקת רע עם כל מיני אמרות הזויות ( ״אם ניקח גביע, בכר יצטרך להביא דאבל״).
    וזה בלי קשר לארס הרגיל של התקשורת הישראלית.

זה ברור שאנשים פוחדים משינוי לכן הם תמיד יבקרו אותו. אני מצדיע לאלונה שהיא הבינה את הצורך בהתפתחות של המועדון.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  10. עידן444 Member

התקשורת בארץ מגעילה.
    בלי שום קשר לזה אף אחד לא ישכנע אותי שזו התנהלות תקינה.
    אמנם ההתנהלות של אלונה מול בכר מאחורי הקלעים לא היתה אמורה לצאת החוצה ויצאה החוצה רק בגלל איזי, אבל ברגע שזה יצא אלונה כשלה בהתנהלות מול אלישע, פגעה בו ובקבוצה שלה ואם לא היה גמר גביע שבוע הבא עוד מילא...

11. alexshw Member

כמו שאלישע נראה במשחקי גמר, בכר לא יצטרך לקחת דאבל :)

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. עידן444 Member

נראה לי שזה יותר קשור למכבי חיפה מאשר לאלישע...

13. alexshw Member

באופן ישיר קשור לאלישע. בכל שלושת הגמרים הוא לא הכין את הקבוצה טוב וראו את זה במגרש במיוחד במחציות הראשונות.
    ב - 2012 הוא פשוט עלה עם קטן פצוע וה"מנהיג" גרם במו רגליו לשער ניצחון של הפועל.

14. עידן444 Member

זה היה בעיקר כהלצה כי אלישע לא הביא במכבי חיפה גביע שנים ספורות מתוך הרבה שנים שמכבי חיפה בלי גביע, לעומת אליפויות שיש לך הרבה בשנים הללו...

15. Raulito Madridista

מה קשור ליכולת המקצועית של ברק בכר לבין הביקורת שנמתחה עליו בתקשורת במידה והוא עשה 'מאחורי הגב?' אין שום קשר.

הטיימינג של אלונה גרוע מאוד, מה בער לה לחכות כמה ימים? אז אולי היא לא בישרה על כך לאלישע לפני 'האירוע המשפחתי' שהיה לו או ווטאבר. אפילו שחקנים בבאר-שבע אמרו שזה לא תרם. ובכל-מקרה, אלונה עדיין קלאסה בהשוואה ליתר, מכבי פנו לורמוט שהיה שחקן הפועל ערב לפני הדרבי והוא שיחק כשהוא כבר סגור במכבי ושלא יבלבלו לנו את השכל. אלונה התאימה את עצמה לדרך בה הדברים מתנהלים והכל טוב.

- לגבי אלישע: אתה חייב להבין(אלכס) שיש יריבה ממול. להפסיד להפועל ת"א שהייתה קבוצה לא פחות טובה ממכבי חיפה בכל תקופתו כמאמן, ובעיקר ב-2010 ו-2011(מדבר על הגמר שהוכרע עם שער של טועמה כבר בהתחלה) - זה לגיטימי. וחיפה והגביע זה קללה למען האמת. כמו בפנדלים נגד מכבי ב-2002, כל ההדחות נגד הפועל רמת-גן. אשכרה כמעט 20 שנה בלי גביע. אלישע לא 'המציא את הפאטנט'.

ונחזור לכדורגל - אני הייתי הולך על נאווקמה בכל הכוח. ומעניין מאוד מה יקרה עם מליקסון בעונה הבאה. אם באר-שבע תחשוב על חיזוק העמדה. עוד עונה סרוחה לא תתקבל.

מצב נושא:
הנושא נעול.