הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טבלה כנראה שקרית שרצה.. אוהדים משועממים.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שקרית היא לא ... זה אוהד שיש לו כנראה המון זמן פנוי ופשוט ספר את כל הכסאות השחורים באתר של שפע .

בפועל נמכרו איזה 5-6 אלף , אבל יש כאלה מנויים שנשמרים לוועדים חבר וכאלה שכבר היו מושחרים איך שהתחילה המכירה , אז כביכול המכירה נפתחה עם 2000 מנויים בערך שכבר "נקנו" .

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. עידן444 Member

לא משנה אם שקרי או לא, לדעתי האפקט של חוק העדר עובד פה מצויין...
    קהל מביא קהל עובד מצויין בארץ!

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא קהל מביא קהל , זה פשוט אפקט האיצטדיון החדש .

אני מכיר המון אנשים שלא היו במשחקים המון שנים לפחות 5-7 שנים שפשוט בגלל האיצטדיון החדש עושים מנוי .
    וגם שומרי שבת , שמוכנים לפספס כמה משחקים בודדים בגלל השבת ולבוא לאיצטדיון.

5. South Boy Member

תרשו לי לחזור שוב לעניין ההתנהלות השכונתית, אולי יש ויכוח האם שיטת המכירה יעילה או לא, אבל מישהו מוכן להסביר לי איך יכול להיות שאני צריך ביום שישי לנסוע לבאר שבע במיוחד כדי להביא כרטיסים שרכשתי טלפונית ביחד עם המנוי כי יש עומס בקופות. משרד כרטיסים פשוט שכונתי חבל שעובדים איתו גם העונה.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אי אפשר לתת ייפוי כח למישה ו וצילום מסמכים על מנת שיקח עבורך? אני עם אותה בעיה.

7. yakar Member

אתה יכול לאסוף מסמי עופר.
    ככה עשיתי בחצי הגמר , ולא היו בעיות מיוחדות , או תור ארוך..

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה הערות:

1. התנהלות הקבוצה בנושא הכרטיסים והמנויים השתדרגה מאוד משנים קודמות.
    נכון, יש עדין איפה להתקדם, אבל בהחלט יש שיפור.
    מזכיר לכולם את הבעיות שהיו עם לונה טורס בשנה שעברה במכירה של 1,600 כרטיסים למשחק חוץ מול מכבי ת"א. פה אנחנו מדברים על מכירה של אלפי כרטיסים ומנויים ועדין ההתנהלות טובה בעשרות מונים.
    רוב הבעיות הם בגלל שהמנויים הנוכחים הם לא אלקטרונים וזה מה שמאלץ את שפע למכור את הכרטיסים פרונטאלית או ביחד עם המנוי החדש שהוא כמובן אלקטרוני.

2. מזכיר לכולם שהמכירה כרגע היא רק לבעלי מנויים (בוסרמיל מטפלים רק בבעל מנוי ישן שקונה כרטיס לגמר, בשפע מטפלים גם בבעל מנוי ישן וגם בבעל מנוי חדש שרוצה לקנות כרטיס לגמר).
    שוב ראוי לציין את ההחלטה של המועדון, שנתן עדיפות לבעלי מנויים וגם שיווק נפלא את המנויים לעונה הבאה.
    מכבי ת"א אגב, העשירה והגדולה ועם הניהול האירופאי, פתחה באינטרנט, בצורה חובבנית חייב להגיד, את מכירת הכרטיסים לכולם, ובכך גרמה ללא מעט בעלי מנויים להישאר ללא כרטיס לגמר.

3. מקווה שגם ביום חמישי, כשתפתח המכירה לכלל האוהדים, עדין ימכרו רק כרטיסים פרונטאלית ולא באינטרנט.
    יש אלפי אוהדי מכבי בלי כרטיס והם מחכים לכל הזדמנות כדי לקנות כרטיסים, מה שיכול להוביל לכך שמכירה באינטרנט תגרום לאלפי כרטיסים שלנו להגיע לאוהדי מכבי.

4. לפי מה שהבנתי, בסופו של יום לא ימכרו על ידי ההתאחדות כרטיסים "לקהל הרחב", והכרטיסים שנותרו יחלוקו שווה בשווה בין מחנות האוהדים, מה שיגרום גם לשיווין ביציעים ביום המשחק.
    אין שום הגיון להעדיף את הקהל הרחב על אוהדי הקבוצות.

5. ייפוי כוח וצילום ת.ז מספיקים בשפע בשביל לקנות כרטיס לגמר עבור אדם אחר.

9. henry1 Member

זה גם אפקט האצטדיון החדש וגם קהל מביא קהל, אבל שילוב של עוד כמה גורמים שחברו להם יחד בנקודת הזמן הכי טובה מבחינתכם וגרמו לכך שתיכנסו בדרך, כמעט, הכי מושלמת - אצטדיון חדש וקבוצה שרצה בצמרת שנתיים ברציפות, שחקנים אטרקטיבים ודיבורים על רכש אטרקטיבי עוד יותר והגעה לגמר גביע ושילוב כרטיס לגמר בהנחה ברכישת מנוי. אם אני מסתכל כמה שנים אחורה אלה היו חלומות רטובים שלכם ואין ספק שאתם מחזירים לאלונה על ההשקעה ואין שום סיבה שזה לא יהיה בטירוף הזה. אם לא עכשיו, אז מתי?
    ואני אומר כניסה כמעט מושלמת, כי רק תואר והכניסה תהיה מושלמת לגמרי. ובאמת לא משנה אם זה אליפות או גביע.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אנשים שהגיעו היום ב10 בבוקר לשפע הפקות לא זכו לקנות כרטיס.

אחותי מ8 הייתה שם וקנתה ב14:30 אך ורק בגלל ג'סטה של חבר.

היה שם בלאגן רציני, ויהיה שם גם מחר-מחרתים-רביעי. משה, אתה רציני? מכירת כרטיסים לכולם פרונטאלית? אתה יודע איזה כאוס יהיה בשפע!? משהו לא נורמלי!!!

11. עידן444 Member

אמנם הפסדנו(וגם מראש אף אחד לא נתן לנו יותר מידי סיכוי) אבל אין ספק שמבחינת הכרטיסים היה יתרון להגיע לגמר מול ק"ש:)

Sir Alex Ferguson ו-rivaldo אוהבים את זה.
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתה אופציה לקנות כרטיסים באינטרנט למי שקנה מנוי לעונה הבאה.
    הייתה אופציה ללכת לוסרמיל (שם העסק הלך יחסית מהר) ולקנות כרטיסים למי שיש לו מנוי לעונה הנוכחית.
    לא כל כך מבין את מי שהולך לשפע ומבזבז שם שעות. עדיף לעשות הכל דרך האינטרנט ופשוט לאסוף את הכרטיסים בשבוע הבא או בסמי עופר בלי הלחץ.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכי קל להגיד אינטרנט ...
    השרת של האתר של שפע הפקות גרוע ביותר , יש כאלה שהצליחו ולמרות כל מי שהצליח יש גם המון שלא הצליחו .

אני אפילו עוד לחצי גמר לא הצלחתי.. בשביל להצליח אתה צריך חמ"ל של 10 אנשים שמי שתופס מזמין לכולם.

14. gilad16 Member

האופציה לא עבדה באינטרנט לרוב מי שהגיע לשפע.
    כל פעם שלחצתי על להוסיף כרטיס לסל קניה של המנוי האתר נתקע.
    אחרי שעתיים של ניסיונות קניתי מנוי בלי להוסיף את הכרטיס, בפייסבוק אמרו לי
    שזה בסדר ושבשפע ישמרו לי כרטיס. רוב מי שהגיע לשפע היה במצב שלי.
    בטלפון הם לא ענו במשך 4 שעות שניסיתי!

הגעתי אתמול בצהריים לשפע עם ההזמנה של המינוי החדש להביא כרטיס
    עמדתי שם 3 שעות התקדמתי מטר וחצי בתור בלחץ. היום היו גם קצת מכות עם מאבטחים.
    היום הגעתי בשמונה וחצי בבוקר, אחרי שעתיים שלא התקדמתי סיוון יצאה לאוויר
    וששאלנו אותה היא אמרה שמי שבא לקנות כרטיס עם מינוי חדש צריך ללכת לוסרמיל
    למה נתנו לנו לחכות שעתיים סתם?! הלכתי לוסרמיל ושם התור לא זז מטר במשך יותר מחצי שעה
    בגלל שהאינטרנט קרס. גם שם הייתה הרבה דיסאינפורמציה ולאף אחד לא ברור מי יכול לקנות שם ומי לא.
    אני גר במרכז וכבר יומיים אני מגיע לבאר שבע בשביל הכרטיס ולא מצליח למרות שאני עושה בדיוק מה שהם אמרו לי.
    יש ילדים ואנשים שיכולים לעמוד יום שלם בתור שם, וואלה אני לא יכול לחתוך מהעבודה מתי שבא לי לשרוף יום בשפע או וסרמיל.

שכונה זה תיאור עדין
    לא צריך להגן אוטומטית על המועדון בכל מחיר
    יש לנו עוד המון המון מה לשפר בשביל להגיע לרמה סבירה בנושא הזה.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הרבה מה לשפר, ואין ספק שהיו צריכים להיערך לעומס בהתאם (להגדיל את שעות הפעילות, להגדיל את מס' העובדים המטפלים בקהל גם בוסרמיל וגם בשפע) אבל עדין העומס היה קיים לאור הכמות הגדולה של המנויים והכרטיסים שנרכשו.

מצב נושא:
הנושא נעול.