הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

חיפה לקחה אליפות ראשונה עם אלישע עם תקציב של 40 מיליון שקל. אין מצב שגולדהאר העמיד תקציב נמוך מזה. הוא גם הביא את בוזגלו

2. עידן444 Member

גם לך...
    (למתי אנחנו קובעים לחרב עמוד של קבוצה נוספת?;))

3. עידן444 Member

מכבי ת"א היתה בשנים מביכות... היריבות הגדולות יותר היו נתניה של יאמר ומתיאוס(שכשל כישלון חרוץ!), ובית"ר על האדים של הדלק של גאידמק...

4. סמואל אטו Member

למען הדיוק את בוזגלו הביא שניידר עונה קודם לכן. ב- 10 מיליון שקל.

5. עידן444 Member

מתיאוס עשה שכונה. כל שבוע היה נוסע לגרמניה ומחמיץ אימון או שניים, את שכטר הוא קידם ואז דיכא מה שהביא את שכטר לשחק ללא חדוות משחק ולתת מחצית עונה שניה חלשה, הביא זרים בינוניים בהרבה כסף, ולמעשה מתיאוס קידם בעיקר את שלו מנשה...

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עונת הבכורה של גולדהר כבעלי מכבי ת"א היתה בעונת 09/10 הלא היא הקיזוז שהפועל היתה אלופה. בעונה הזאת התקציב של מכבי היה באיזור 40 מיליון. עונה אחרי זה הגיעה הקבוצה הגדולה מבחינת תקציב, הלא היא עונת נמני.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא עשה שכונה כי מכבי נתניה היתה שכונה. מגרש ראוי לא היה, התאמנו במרעה בוינגייט, תעשה לי טובה, זה לא כמו היום שמכבי נתניה יש לה FACILITIES בטאבו, היום אם יהיה בעלים עשיר + מאמן זר, דברים יראו אחרת לגמרי בנתניה...

8. עידן444 Member

אה... עכשיו הבנתי... אם ככה אז זה בסדר אם אלישע עושה שכונה בוסרמיל...

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שזה בסדר, אבל זה אשמה של אלונה בדיוק כמו שזה היה האשמה של דניאל יאמר. איך שאתה מכתיב לעובדים שלך, ככה הם יתנהגו איתך. כשהשכונה היא מלמעלה מה הפלא שהעובדים עושים שכונה?

10. yedidel Member

לפני גולדהאר היה שניידר. לא זכור לי שהוא היה חסכן גדול

11. עידן444 Member

נכון, אבל לא שבר את השוק.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תלמד לכבד את אלה שמנהלים איתך דיון, ואז אולי משתמשים לא יתקפו אותך.

ועכשיו נחזור לדבר על כדורגל:

1. ידידאל העלה טענה שלדעתו אנחנו לא חוזרים מפיגור אך ורק בגלל בעיה מנטלית. אני הצגתי לו טעון עובדתי נוסף בקשר לעונה הנוכחית (כמות הספיגות הגדולה שלנו במחצית השנייה) כדי להראות שוב שהבעיה היא לא רק מנטלית אלא גם נובעת מכושר גופני לקוי.

2. בניגוד אליך, אני רואה את הפועל באר שבע מידי שבוע, ומקרוב. בשנה שעברה הרבה מאוד מהשערים שכבשנו נבעו ממצבים נייחים ומהרבה מאוד מקריות וגם מזל.
    לטעון ששער מקרי כזה או אחר מלמד על יכולת שלנו לחזור מפיגור זה פשוט לא נכון. לעומת זאת לראות את מכבי ת"א ומכבי חיפה מנצלות את הכושר הגופני הטוב שלהם ואת הכושר הגופני הרע שלנו על מנת ללחוץ אותנו ולא לתת לנו לנשום, ומשם לנצח את המשחק או לחזור מפיגור, זאת עדות לחזרה אמיתית מפיגור .

3. מכבי ת"א העמידה עוד בתקופה של שניידר תקציבים של 73 ו75 מיליון שקל שהיו הגבוהים בליגה.
    בעונת 2010-2011 ו 2011-2012 של גולדהאר (לפני הגעת המאמנים הזרים), מכבי ת"א העמידה תקציבים של 95 ו100 מיליון.
    בועה כחול-לבן: ליגת העל גלגלה יותר מ-3.5 מיליארד שקל מאז 2005 - גלובס
    אלה 4 שנים שבהם אימנו את מכבי ת"א מאמנים ישראלים, עם התקציב הכי גבוה בליגה, ולא רק שלא הובילו את מכבי לזכיה באליפות, אלא לא הובילו את מכבי אפילו למאבק על אליפות.
    אז לטעון שמאמן ישראלי היה זוכה עם מכבי באליפות בשלוש השנים האחרונות זה קל להגיד, אבל בפועל המאמנים הישראלים שהיו במכבי, גם בתקופה של הכסף הגדול, גם תחת הניהול של גולדהאר, נכשלו ובגדול. ולכן לא הייתי לוקח בקלות את הקרדיט שמגיע למאמנים הזרים של מכבי על העונות שהם עושים בה בשלוש השנים האחרונות.

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/15
    hbs7, סמואל אטו ו-לירן אוהבים את זה.
  13. עידן444 Member

אף אחד לא תוקף אותי בשום מצב אבל המשתמש הזה ספציפית בכל דיון ובכל מילה שניה כותב דברים כמו- ״אתה מביך את עצמך״, ״הזוי״, נטפל למשפט x ובין פעמיים לשלוש פעמים בדיון משתמש ב - ״אם x אז אין טעם להמשיך לדון״ וכל זה לא רק כלפי אלא בכל דיון בכל נושא עם ציניות על גבול הגועלית.

איתך אין לי שום בעיה אבל זו פשוט היתה דוגמה קלאסית לדיון על צוות אימון ובדיון על כושר גופני טענת שהקבוצה לא חזרה מפיגור אפילו פעם אחת כעוד דבר שמעיד על העדר כושר גופני כאשר עונה שעברה, כפי שהבחור הגיב לך, עם אותו צוות וכנראה עם אותה רמת כושר הקבוצה חזרה לא מעט מפיגור כהפרכה מוצקה לטענה שלך.
    בדומה לרבים כאן שרואים פחיתות כבוד להודות בטעות גם כשמביאים להם טיעון מוצק גם אתה נהגת כך והתחלת לנתח לי איך ניכבשו שערי הנצחון ומנסה בכוח להסביר מה נובע מכושר גופני, ומה ממזל כי נתפסה לשוער הביצה...
    אתה יכול לאהוב את זה ואתה יכול גם שלא...

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/15
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאתה כותב בתגובה לדברים שאני כותב "חופר ומתפלסף" אז אתה מראה חוסר כבוד. בדיוק כמו התגובה האחרונה שלך כשאתה מזלזל בניתוח שלי רק כי אתה לא מסכים איתו.

ידידאל טען שבשנה שעברה חזרנו מפיגור בניגוד לשנה הנוכחית, והוא צודק. ואני עדין טוען שיש הבדל בין חזרה מפיגור שנובעת מכושר גופני עדיף או שינוי טקטי נכון של המאמן, לבין חזרה מפיגור שנובעת משער מקרי או מזל או פשוט בגלל שקבוצות לא הכירו אותנו ולכן אפשרו הרבה מצבים נייחים מהם בוזגלו עשה מטעמים.

כמו שכבר אמרתי, זאת לא רק העובדה שלא חזרנו העונה מפיגור אלא גם העובדה שאנחנו סופגים את רוב השערים שלנו במחצית השנייה. ונתתי דוגמאות למשחקים שבהם היינו טובים עד סוף המשחק ואז קרסנו.

אני חושב שיש בקבוצה שילוב של מס' גורמים, בעיות מנטליות, חוסר בכושר גופני וגם חוסר במאמן שיכול להשפיע על המשחק, שמובילים לקושי שלנו בדקות האחרונות. להגיד שמדובר רק בבעיה מנטלית זה להתעלם מהעובדה שמול מכבי ת"א ומכבי חיפה היינו טובים מאוד בדקות מסוימות ואז בסוף המשחק פשוט נפלנו מהרגליים.

15. עידן444 Member

יפה שלמרות שאתה חושב שאני נוהג בחוסר כבוד(ואכן לכתוב "חופר ומתפלסף" זה לא יפה ואני מתנצל על כך) אתה עדיין מסביר ומדבר בכבוד.
    מסיר את הכובע,
    כל הכבוד לך!

מצב נושא:
הנושא נעול.