הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

לא, לא, אסי רחמים ואלונה ברקת ממרום ניסיונם כמומחי כדורגל. הם יחליטו.
    עד עכשיו זה עובד להם.

Sir Alex Ferguson ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  2. סמואל אטו Member

אין לי שספק שאני מבין יותר מאסי רחמים.
    הקבצן בסוף הרחוב של הבית שלי מבין יותר מאסי רחמים. איזה ניסיון יש לאסי רחמים בכדורגל? ליגה לאומית?
    הוא בטח רואה את אלישע לוי ומקבל עור ברווז מההתרגשות שלו.

נ.ב.
    לא שאני מחשיב את מוטי איווניר למבין גדול( מה הוא עשה בקריירה שלו?) אבל הסיבה שלא התרכזתי בו היא כי הוא היה בסה״כ שנה אחת שייך למחלקת הנוער בכלל(וברח אחרי שנה). אז תבוא בטענות לעצמך.

3. עידן444 Member

אתה באמת חושב שאלישע לוי לא לוקח אליפות עם פערי תקציב כאלה?
    וואו!!! גאוני כדורגל הביאו למכבי ת״א! גם ג׳ורדי ענק! לקח אליפות עם פי 4 תקציב מכל השאר!!! גדול!
    אתה יודע מי היה בתפקיד של ג׳ורדי קרויף בבית״ר? אתה בטח זוכר...
    ומי היה המאמן? אתה גם בטח זוכר...
    עם פערי תקציב כאלה תעשה לי טובה- זה עלבון לאינטליגנציה לעשות מהם גדולים...

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/15
    oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Love Is Red Member

ליגה לאומית? תתבייש לך, להגיד שלאסי רחמים אין נסיון בכדורגל מקצועני זה בושה, השחקן שיחק בליגת העל מספיק זמן והבעיה היחידה שלו ושל אלונה זה החוסר רוע החיובי, וחוצפה...

5. סמואל אטו Member

אני לא יודע אם אתה צוחק או רציני.

6. עידן444 Member

עובד להם לא רק טוב- עובד להם מצויין! עם רבע תקציב משל מכבי ת״א הם כבר עונה שניה היחידים שקרובים...
    גבר, 40 מיליון ש״ח תקציב!!! זה הכל!!!

7. alexshw Member

עוד פעם, ב"ש לא יכולה להתמודד עם מכבי ת"א מבחינת תקציב, אבל כן יש שם מספיק כסף כדי להעלות את המקצוענות וזו גם דרך להתמודד. במכבי חיפה יש כפול תקציב מב"ש ואתה רואה שבגלל החובבנות בכל הדרגות ואספקטים של קבוצת כדורגל היא נכשלת בגדול.
    כן הם יכולם להתחיל מלשדרג את העניין הפיזיולוגי ולהביא צוות מאמני כושר רציני ולשדרג את שיטות האימון במקום לבכות על פערי תקציבים. לבכות תמיד הכי נוח.
    כדורגל זה ענף תחרותי וצריך למצוא את הדרך להתחרות, מה גם שהשאיפות של ב"ש לתקוע יתד בגביעי אירופה, אז בכלל הנושא הזה יהפוך לקריטי יותר.

LOVE IS RED, אין קשר בין קריירת משחק ליכולת להיות מנכ"ל שיכול לקדם את המועדון.

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/15
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. Love Is Red Member

אני יודע שאין קשר, אבל סמואל אטו חושב שיש קשר כי הוא זה שכתב על כך שלאסי אין ניסיון בליגת העל.
    אני חושב שאסי מנסה אבל הוא לא יכול להיות מנכ"ל כי הוא חביב מדיי, אין לו את הרוע בעיניים, גם לאלונה אין את הרוע בעיניים ופה הבעיה, כאשר גם המנכ"ל וגם בעלת הבית וגם המאמן טובים מדיי זה יוצר מצב שהשחקנים לא מספיק מתאמצים, מועדים לכרטיסים אדומים וכו', וכמובן שהמאמן ירגיש בטוח כאשר הבעלים נחמדה...

9. סמואל אטו Member

התגובות שלך לא קשורות למציאות ולהוסיף עוד כמה סימני קריאה(!!!!!) לא יעזור לך להוכיח נקודה לא הגיונית.
    לא אני ולא אלכס מדברים איתך במונחים של אליפות או של תקציבים. נטו כושר
    גופני.
    אם אתה חושב שב״ש יכולה לזכות באליפות גם עם אלישע זה טוב ויפה, אבל זה לא קשור לנקודה.

עכשיו אם אני מתרכז רגע בהודעה הזאת אני יכול להבין שאין לי עם מי לדבר.
    להגיד שב״ש עובדת מצויין זה בדיחה. זה מביך.
    אז הם הצליחו לשפוך קצת כסף על ברדה ובעקבותיו הגיעו גם בוזגלו ועוד כמה שחקנים נחמדים. חמוד, זה לא נקרא הצלחה.
    כבר שכחת את כמות הכישלונות של ב״ש לפני שברדה חתם? את הדשדוש בתחתית הליגה והזיגזוג בין מאמנים?
    היו להם שנתיים נחמדות בזכות חומר שחקנים טוב, מן הסתם לא ישאר מזה כלום ביום שברדה יפרוש ובוזגלו יעזוב אם ב״ש לא יעשו צעדים להרים את המועדון עוד יותר למעלה.

10. עידן444 Member

הכדורגל הישראלי בררה, וזה קשור בהרבה דברים. אבל אתם מציירים את זה כאילו כל מאמן זר שהיה כאן הקפיץ את הרמה... זה קרה רק במכבי ת״א והרבה בגלל כסף...
    לפני כמה עונות היה כאן לותר מתיאוס שעשה כאן יותר שכונה מרוב המאמנים הישראלים שהיו כאן... בוא נגיד שרק יוסי מזרחי(עפ״י מקורות יודעי דבר) הצליח להתעלות על השכונה של אגדת הכדורגל לותר מתיאוס...

11. סמואל אטו Member

לא אני התחלתי את הדיבור על הניסיון של אסי רחמים בכדורגל, ולא אין לו כזה.

12. סמואל אטו Member

נתניה תחת מתיאוס שיחקה מצויין והציגה כושר גופני מעולה.
    זה שהיה לו התנהגות של ברקוביץ׳ זה נושא אחר.

13. alexshw Member

ממה שאני זוכר מתיאוס הביא לפה רמת אימונים אירופית והשחקנים הרגישו שהם מתקדמים, בטח שכטר צריך להודות לו.
    אבל זה נמשך רק שנה ברור שזה לא מספיק זמן. צריך שמאמנים זרים מתאימים יעבדו כאן לאורך שנים ולא פחות חשוב מכך שיקום דור מאמנים ישראלים שילמד, כפי שקרה בעבר ביוון ותורכיה.

תקחו אפילו את סאלה, שבאמת כנראה מאמן חלש ועם אופי דפוק, אבל גם פה רמת אימונים הייתה גבוהה יותר מאשר אצל מאמנים ישראלים. ואגב הוא היה פה רק עם עוזר אחד והאווירה מסביב בניגוד למכבי ת"א המשיכה להיות לבנטינית.

14. Love Is Red Member

יש לו וזה רק מראה עד כמה אתה לא יודע כלום על אסי רחמים ועל הקריירה שלו...

15. עידן444 Member

אני לא אומר שהם עובדים מצויין. יש להם הרבה מה לשפר. בהרבה מובנים הם עדיין שכונה, פשוט שכונת יוקרה, ולמרות הכל תוך זמן לא רב מידי הם התבססו כקבוצה הכי מצליחה בליגה שמתחת למכבי ת״א ואפילו מול מכבי ת״א הם מתמודדים לא רע ואני מאמין שלא יצאו העונה בידיים ריקות. וזה בתקציב שפוי, עם מחלקת נוער הרוסה שנבנית מחדש, עם קהל קטסטרופה שהתבגר נבנה והשתפר בצעדי ענק יחד עם הקבוצה, קבוצה ששנים אפילו לא הצליחה להתייצב בליגה העליונה...
    ותראה איפה הם היום...
    לדעתי, מימשו את הפוטנציאל ויש להם רק בעיה אחת שגם היתה לנתניה של יאמר- שיש איזה מטורף(במקרה של גאידמק המילה קצת יוצר מתאימה) ששופך על כדורגל הישראלי ועל כדורגלנים ישראלים פי 4 ממה שהם שווים ולא משאיר הרבה סיכוי...

מצב נושא:
הנושא נעול.