הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. zahipan Member

אלו המחירים, אין מה לעשות תתמודדו.
    בעוד 9 חודשים יהפכו את וסרמיל לפיתה ואז אף אחד מאיתנו לא יצטרך להגיע לשם יותר.
    באצטדיון החדש לא צריך משקפת.

2. עידן444 Member

אני מקווה שגם לא אוהל...
    סתם...
    לא מצחיק...
    האמת שנושא דרכי הגישה הוא די עצוב...

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/14
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה היה הפוך היית אומר תתמודדו?
    תשתה קצת מיץ אובייקטיביות ותחזור אלינו.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. zahipan Member

לא חייבים לנסוע בכביש הפקוק הזה, אפשר לנסוע בכביש המקביל בשכונה ד' שבו אין פקקים, ולאחר מכן לפנות ימינה לכיוון האצטדיון או הכי טוב להחנות את הרכב בשכונה ד' וללכת 5-7 דקות ברגל ולחסוך את כל הפקקים.

מה שטוב בבאר שבע שתמיד אפשר לעקוף את הפקקים, לא חייבים ללכת עם הראש בקיר ולנסוע בדרך הקצרה והפקוקה, עושים עיקוף קטן וחוסכים המון זמן, פשוט תפעילו waze כשאתם נוסעים באוטו.

5. zahipan Member

אוהדי באר שבע לא צריכים משקפת בוסרמיל? תגיד תודה שאתה מגיע לשם פעם אחת בשנה, אנחנו כל שבוע שני מגיעים לשם.
    ואני לא מבין מה הבעיה, בכל העולם הקהל האורח יושב ביציע הפחות טוב, ו-30 שקל לכרטיס זה בדיחה, תכף תרצו להיכנס בחינם.
    וגם אגב אוהדי באר שבע יושבים ביציע המקביל שהתשלום אליו הוא 50 שקל.

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

התקשרתי למשרדים של הפועל באר שבע
    אני לא יודע על איזה יציע מוזל אתם מדברים אבל המחירים הם 80 שקל מבוגר 40 נוער ונשים

בשביל 80 שקל לוסרמיל אני אזמין ספורט 1 ו 2
    לא הפסדתי משחק של הפועל פ"ת כבר 5 שנים באתי לבאר שבע גם ביום גשום שבבוקר הייתה שם אזעקה וחטפתי אבנים ביציאה ולא ראיתי מה קורה על הדשא ( מרחק + גשם תענוג ענקי )
    אבל הפעם אני אוותר ואני מקווה שעוד הרבה כמוני
    חבל לא לקחנו לכם 200 שקל ואמרנו לכם תתמודדו
    אם בסמי עופר וטדי לקחו לנו 50 שקל אז מי אתם שתקחו 80 ? בושה

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  7. South Boy Member

למעט ביתר כמעט בכל מגרש בארץ שהייתי בו לקחו לנו 80 כשליריבות אחרות לקחו 50, אני לא זוכר אם זה היה מכבי או הפועל אבל באחת הפעמים שהייתי במושבה לקחו לנו 80 שקלים כשהמחיר הנורמלי הוא 50, על מה אתם מדברים?

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

8. עידן444 Member

המנהלת קבעה שבמשחק בין "קטנה" ל"גדולה" המחיר הוא 80 ש"ח. כיוון שהפועל ב"ש במפת הכדורגל הנוכחית נמצאת בקטגוריה של "קבוצה גדולה" כל הקבוצות רשאיות לגבות מאוהדיה 80 ש"ח. כדי ללכת לקראת האוהדים(בעיקר של "הגדולות") שישלמו פחות נעשו כל מיני הסכמים ג'נטלמנים כמו עם מכבי נתניה- אתם תגבו לנו 50 כשנבוא אליכם ואנחנו נגבה 50 כשתבואו אלנו.
    לדעתי אלי טביב יכול היה גם לגבות 90 במשחק האחרון(משחק בין 2 "גדולות") ומתוך רצון ללכת לקראת הקהל הרחב גבה 50 ש"ח מה שהגדיל משמעותית את הכמות של אוהדי ב"ש, ולא ממש הביא את ההמונים של בית"ר למגרש. לדעתי ב 90 ש"ח(מגיע ל 100 ומשהו כולל העמלה) היו באים פחות אוהדי ב"ש ואותה כמות של אוהדי בית"ר. צעד טוב לקהל הרחב, פחות טוב לבית"ר. זו לפחות דעתי.

9. Love Is Red Member

אני מסכים איתך לגביי זה שההנהלה שלנו בוסרמיל יכולה למכור לאוהדי היריבה בסכום של 30 ש"ח כל עוד מדובר בוסרמיל, אבל זה לא חייב להיות לשער 9.
    אפילו צריכים למכור ב10 שקלים.
    וסרמיל זה פשוט אצטדיון קטטסטרופלי.
    אגב אני מדבר רק על קבוצות עם קהל כמו שלכם שמגיעים מאות, אם מדובר במשחק כמו מול מכבי חיפה או מכבי תל אביב או בית"ר אז להעלות ל50 ש"ח.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  10. South Boy Member

אני יודע את זה, בגלל זה אין לי שום טענות למי שעשה את זה וכך גם אין לאף אחד זכות לבוא בטענות לאלונה, ההחלטות הן כלכליות נטו וכך גם ההחלטה של טביב להוריד את המחיר, אם היה צפי ל-1500 אוהדים הוא היה משאיר את המחיר כמו שהוא ואולי אפילו מעלה בטענה שהמשחק הוא בקטגוריה של משחק גדול, אבל הוא ידע שהולך לבוא מלא קהל ורצה להמנע מחרם דומה לזה שאוהדי מכבי חיפה עשו.
    זה המחיר, במשחקים הגדולים ובקטנים, ואף אחד לא עושה דווקא ואפילו מבין את הטענות על המתקן הישן, אבל כל בעלים רוצה להחזיר השקעה וזה לגיטימי כל עוד זה לא חורג מגבולות וחוקים שנקבעו כמו שטביב עשה לחיפה, כמו גם שזאת זכותו של כל אוהד לא להגיע בגלל המחיר.
    דרך אגב בכל משחק באופן קבוע שער 3 לבאר שבע ושער 8 לאורחת נמכר במחיר אחיד של 50 ש״ח, לפי העמוד של המועדון בפייסבוק גם בשבת זה יהיה ככה אז אני ממש לא מאמין ששער 3 לבאר שבע יהיה ב-50 ושער 8 ישאר 80.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

11. itzik.miro Member

אלי טביב הסתכל על טובת הכיס שלו, בגלל זה הוא נתן לב"ש תנאים יותר טובים מלביתר

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני לא מאמין שאתם עוד מצדיקים את ההחלטה
    כמה לקחו לכם בראש הזהב זה בכלל לא משנה יש הבדל שמיים וארץ בין האיצטדיונים
    על משחק בוסרמיל אין סיבה שלא אנחנו ולא אתם תשלמו יותר מ50
    אם זה המחיר שלוקחים בסמי עופר אז איך בוסרמיל זה כמעט פי 2 יותר ?

ד"א נגדנו שילמתם 50 אבל אם אתם יכולים לזיין קהל אורח אז למה לא
    מעניין כמה תיקחו במגרש החדש אם וסרמיל זה 80 בחדש לפחות 400 אל תהיו פראיירים ותמכרו בפחות

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם חוג האוהדים שלכם יפנה להנהלה אני בטוח שהנושא יסתדר ותשלמו 50 שקל ולשבת בשער 7 כמו שהחליטה ההנהלה שלנו

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ההנהלה שלנו פנתה וקיבלה תגובה שזה המחיר לכולם

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

קרייזי לקחת ללב. פעם אחרונה בוסרמיל, בשביל הנוסטלגיה הייתי משלם 80. לא רוצה לבוא? אל תבוא.

אלה המחירים. מה לעשות שאלונה לא יכולה להרשות לעצמה 30 שקל למשחק ? הבחורה משקיעה וצריכה את הכסף של האוהדים.

מצב נושא:
הנושא נעול.