הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה מה שגם אני חושב על מליקסון.

2. עידן444 Member

באמת שלא מבין את הדיבורים על תקציב. תסתכלו על הסגל ותגידו לי באיזו עמדה הייתם רוצים לקחת שחקן ממכבי ת"א או מכבי חיפה?

3. עידן444 Member

אתם גם מוזמנים לעבור על הספסל...

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב, חבל מאוד על הפציעה של שלומי. גם אם היה פותח או לא, אנחנו חייבים אופציות וגמישות במשחקים מול ת'ון. עכשיו אנחנו נשארים באמת בלי חלוץ 9 בצמד המשחקים האלה. לפי המחנה נוואקמה רחוק מכושר משחק מלא, שהר לא בטוח נכנס לעניינים וברדה זה ברדה... צריך שיקרו יותר מדי דברים כדי שדברים יראו טוב שהוא כחלוץ 9.

אני מניח שנראה הרכב עם בוזגלו, מליקסון וברדה בהתקפה, כאשר אוגו, הובאן וגורדנה/ראדי בקישור. הרכב כזה הוא רע, עם הרכב כזה אין לנו שום דבר להציע בהתקפה פרט לבוזגלו וראינו את זה ב-95 אחוז מהעונה שעברה. אני מקווה ששהר יהיה במצב לשחק וגם נוואקמה, לפחות שיהיה איזשהו הבדל בציפיות מהעונה שעברה. אם נעלה עם ההרכב שרשמתי, אני פאסימי (יותר מבדרך כלל).

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  5. עידן444 Member

ברדה כחלוץ 9 יעשה את העבודה.

Sir Alex Ferguson ו-yakar אוהבים את זה.
  6. yakar Member

לירן, המשחקים הכי טובים של ברדה בעונה שעברה היו שהוא היה החלוץ.
    לברדה יש את הנתונים הכי טובים להיות חלוץ 9 כמו שאתם אוהבים.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה סיבה יש לבכר לא לפתוח עם טוני?

8. yakar Member

שעד כה הוא לא הרשים במיוחד במשחקי הכנה

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מי כן?

10. yakar Member

מליקסון

11. South Boy Member

ראיתם קבוצה שהרשימה ושיחקה כדורגל עילאי במשחקי ההכנה שלה? מתי אנשים יבינו שכל התכלית של מחנות אימונים זה להוריד חלודה ולהגנס לכושר, אף אחד לא נותן אפילו חצי ממה שהוא יכול במשחקי אימון.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

hbs7 אוהב/ת את זה.
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן, ספר את זה גם ליבנה, עפולה ולמחליפי בית"ר.

אין לי בעיה עם ברדה, הוא נתן משחקים גדולים כחלוץ שפיץ כי הוא שחקן חכם, מנוסה ואינטליגנטי. אבל כמו ארבייטמן, רוב הדקות הוא לא משפיע, זה רחוק מלהיות אידיאלי- אבל כן, כרגע ברדה כחלוץ שפיץ זה הפיתרון הטוב ביותר.

13. yakar Member

שאלת מי היה טוב במשחקי אימון אז עניתי.
    מה קשורה העונה שעברה? אני מציע שתתן למאור הזדמנות העונה . כי הוא השחקן הכי מוכשר בסגל.

ורגע , לדעתכם לא צריכה להיות השפעה ליכולת של השחקנים במחנה האימונים על בחירת ההרכב של בכר? אז על פי מה הוא אמור לבחור הרכב? על פי המשכורת שלהם?

הוא צריך לבחור את ההרכב לפי האימונים וכן , גם לפי משחקי האימון. שם טוני לא קיבל את חולצת ההרכב.
    מניח שגם למשחק הקרוב הוא לא היה מתוכנן להרכב , אבל הפציעה של שלומי יכולה להכניס אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/15
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שזה מליקסון זה חסר משמעות. הוא תמיד מרשים מול קבוצות חלשות. מחכים להתפרצות. זה הזמן.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלומי ארבייטמן ממשיך להיות סימן שאלה גדול, גדול מידי אפילו.
    הבנתי שבקבוצה מחכים לראות האם נעלה לשלב הבתים כדי אולי להנחית זר בהרבה מאוד כסף, אבל אני לא בטוח שזה נכון. אני למשל הייתי הולך על שחקן כמו פריצה.
    גם בשנה שעברה ארבייטמן היה יותר מידי פגיע, נעדר לעיתים קרובות מידי, ואני מתאר לעצמי שגם כשיחזור, כמו בשנה שעברה, יקח לו לא מעט זמן להיכנס לכושר.
    אז נכון, כשארבייטמן בכושר הוא מעמיד מספרים יפים, אפילו יפים מאוד. אבל כשהוא נפצע לעיתים קרובות, וצריך בכל פעם תקופת הסתגלות, זה בעייתי מאוד.
    אני הייתי מביא חלוץ 9 זר כמו פריצה והופך את ארבייטמן לשחקן ספסל. כשיהיה בריא ובכושר תמיד אפשר לחזור ולתת לו דקות משחק, אבל אי אפשר להמשיך ולתת לו מעמד כל כך גבוה אצלנו ובכל פעם להיות תלויים בכשירות שלו וביכולת שלו לחזור מכושר אחרי פציעות.

בנוגע להרכב מול תון, לדעתי הסיפור מאוד פשוט. בכר יפתח בהרכב כמה שיותר דומה לשנה שעברה כדי לנסות להשיג כמה שיותר תיאום בפתיחת העונה. עד שהשחקנים החדשים יכירו את הקבוצה ויצרו שיתוף פעולה יקח זמן, ולכן, לפחות בתחילת הדרך, בכר יעדיף להסתמך כמה שיותר על שיתוף הפעולה הקיים.
    הפרמטר השני הוא כמובן כושר גופני. נואקמה רק הצטרף לקבוצה, ככה גם שהר וראדי, ככה שעל הנייר אף אחד מהשלושה לא היה אמור לפתוח בחמישי. הפציעה של ארבייטמן די שינתה את התוכניות, ולאור העובדה שראדי מאוד הרשים באימון הפתיחה שערך (קיבל ביקורות חיוביות ונאמר שהוא בכושר מצוין, לפי השמועות הוא עבד עם מאמן כושר אישי כל הקיץ) יש אפשרות שנראה את ראדי בהרכב.

בכל מקרה, זה לדעתי ההרכב הצפוי בחמישי:

גורש
    בן ביטון סוארס צדק דוידזאדה

בוזגלו אוגו חובאן מליקסון

ראדי/שהר

ברדה

מצב נושא:
הנושא נעול.