הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Love Is Red, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Civil Anti Madridista

הייתה לורמוט הצעה מב"ש. לגביי חיפה אני לא יודע, היה שם קרקס שלם.

2. DRORIKO Member

אולי איזה הצעה של כדרך אגב. עיקר המאמצים של אלונה היו להביא את נוואקמה ומרציאנו

3. alexshw Member

לפי הטוויטר של יצחקי ב"ש רוצה לצרף.את השוער גד עמוס בעקבות הפציעה של לבקוביץ'.
    עמוס יוצא מחלקת הנוער של מכבי חיפה שיחק בעונה החולפת בעירוני נשר מליגה א'

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם הקבוצה הכי מסקרנת בליגה,אני כבר מחכה לראות איך הכול יתחבר. אם כן זאת תיהיה אחת הקבוצות שיותר קל לאהוב.

5. gilad16 Member

זה הדיון של מכבי ת"א? צריך ללכת עמודים אחורה בשביל למצוא משהו רלוונטי לנו.

הוגו אחורי, חובאן וראדי לפניו, נשמע מאוד מבטיח.
    אני לא מצפה שאלונה תנחית עוד שחקנים ויש לנו קבוצה מצוינת גם ככה.
    אבל בסגל חסר קשר אחורי נוסף. בוקרה מצטרף?
    בהרכב חבל שלא הבאנו חלוץ מרכזי בסגנון של פלט במקום אחד משחקני ההתקפה האחרים.
    בהגנה מקווה שאופיר לא יהרוג אותנו ושביטון יתבגר.

אני יודע שאני גרידי, אבל ששמעתי על הפציעה חשבתי אולי שוער זר וגורש מחליף.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אומר שגם מליקסון וגם ברדה בחוץ.

7. DRORIKO Member

למה אוגו אחורי וראדי מקדימה. אוגו עולה על ראדי גם בפן ההתקפי. בניגוד לראדי הכבד אוגו יודע לשחרר כדור מהר.
    ראדי לא צריך להיות בהרכב נקודה.

8. DRORIKO Member

אגב לפי מעריב ה-2 מיליון שקל זה רק השכר של ראדי. אלונה משלמת בסך הכל 4.5 מיליון לשנתיים. פראירית כבר אמרנו?

9. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת לא מובן מה הקפיצה הזו על ראדי?
    בן 33 שהעונה הראשונה שלו במכבי הייתה הכי טובה שלו ומאז היו לו שנתיים סבירות ביותר אם לא חלשות.
    אני מקווה לראות אותו אחרי הפרישה משלתב בצוות המקצועי במכבי.
    הוא בן אדם נהדר, אישיות למופת.

10. gilad16 Member

זה תלוי בבחירות של בכר לשלוש העמדות האחרות.
    אבל כן, זו אופציה טובה.

11. yedidel Member

לא צריך להאמין לכל שטות בעיתון. אני קראתי במקום אחר שזה 250,000 דולר כולל מענקים, אז לך תדע מה השכר בסיס.
    ואנחנו מדברים פה על ליגה שבניון מקבל 450,000 דולר כן? ויניב קטן עוד מקבל משכורת וטל בן חיים החלוץ מקבל חצי מיליון לעונה.
    לא אלונה הקפיצה את המחירים.

12. zahipan Member

ראדי יקבל 2 מיליון שקל בשנתיים ולא בעונה.

13. alexshw Member

כן אבל בניון וקטן אלה דוגמאות לניצול רע של התקציב. מניח שראדי יכול לתרום יותר מהם, אם השכר שלו מבוסס יותר על מענקים זו מחשבה נכונה

Sir Alex Ferguson likes this.
  14. yedidel Member

לפני 5 שנים קראו לאלונה פראיירית כי היא שילמה 450,000$ על סוארס. הוא עדיין פה ואחד הטובים בליגה, ומאז שולמו סכומים הרבה יותר גדולים על פלופים בתפקידו.
    נ.ב. אני מתנגד גדול לסכומים האלו - אבל עד שלא תהיה תקרת שכר/תקציב באירופה (וזה לא יקרה), אנו ניאלץ להיגרר אחרי הסכומים של הטייקונים

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים:

1.קצת קשה לי עם כותבים שנותנים דעה חד משמעית על שחקן מבלי באמת להכיר אותו.
    לטעון במשפט אחד שנאסר היה מחליף איכותי בשנה שעברה ובמשפט שני שהוא וראדי הם שחקנים באותם עמדות או עמדות דומות זה חוסר הכרה של נאסר.
    קודם כל, נאסר היה בינוני ומטה שנה שעברה, ולא באמת שמר על יציבות. דבר שני, נאסר הוא קיצוני קלאסי עם כל המשתמע מכך. ראדי הוא 50/50 קלאסי.
    מי שהחליף את נאסר השנה בקבוצה הוא נואקמה.
    ראדי הוא המחליף של גל אראל/דור מלול.

2. באותה מידה קשה לי להבין את אלה שכותבים שראדי הוא קשר אחורי. גם כאן מי שכותב את הדברים לא ראה את ראדי מספיק, לא בסכנין ולא מכבי ת"א.
    ראדי הוא 50/50 אומנם, אבל חוץ מפיזיות שתורמת לו הגנתית, התכונות המובילות שלו הם דווקא תכונות התקפיות כמו איום על השוער, יכולת לתת מסירות עומק, יכולת לנהל את המשחק, ולכן הוא לא מתאים לשחק את הגרזן.

3. ובהמשך לדברים על ראדי, כמו ראדי, גם אוגו וחובאן הם 50/50 קלאסים. אז נכון שאוגו הוא מפלצת מבחינה פיזית ומסוגל לחלץ הרבה כדורים, ונכון שחובאן מגוון מאוד ומסוגל לשחק גם כבלם אם צריך ויש לו קריאה נהדרת גם מבחינה הגנתית, אבל שניהם אוהבים מאוד לצאת קדימה עם הכדור, שניהם אוהבים לאיים על השער מרחוק, שניהם אוהבים לתמוך המון בהתקפה, והיו המון פעמים השנה ששילמנו על זה מחיר, אם במתפרצות שהם לא הספיקו לחזור והשאירו אותנו ללא כיסוי ואם בעובדה שבגלל שהם עולים הרבה למעלה פעמים רבות הם לא חוזרים ואז אין עזרה למגן שלנו (תחת אלישע הקשרים שלנו לא עשו בכלל הגנה ולכן קשרי האמצע אוגו וחובאן היו צריכים ללכת לצדדים כמעט בכל התקפה של היריב על מנת לעזור למגינים הגנתית).
    אז אין ספק שמדובר בשחקנים שונים, כל אחד עם האיכויות שלו, אבל גם ראדי, גם אוגו וגם חובאן הם 50/50 ולא קשרים אחורים קלאסים ולכן הם תמיד יחפשו לעלות למעלה אלא אם כן בכר יתן לאחד מהם הוראה מפורשת לשחק כקשר אחורי (במקרה הזה אני מעדיף את אוגו, שאחד החסרונות שלו זה שהוא משחרר את הכדור לאט מידי ותוקע לנו יותר מידי התקפות. את התמיכה ההתקפית הוא יכול לתת במצבים נייחים, והגנתית הוא לדעתי יתרום הכי הרבה מהשלושה. האופציה השנייה היא חובאן. ראדי מבחינתי האופציה האחרונה מבין השלושה).

4. ראדי עולה לבאר שבע 250 אלף דולר לעונה. כרגע אנחנו משחקים בארבע מסגרות, מה שאומר שראדי יקבל השנה הרבה מאוד דקות, והוא לא הגיע על מנת לחמם את הספסל.
    ומכאן אני חייב להמשיך לכך שבעונה הראשונה במכבי ת"א, כשראדי קיבל את המושכות, קיבל ביטחון ודקות, הוא נתן עונה אדירה. לאחר מכן, כשהדקות שלו ירדו והביטחון שלו ירד הוא גם היה פחות דומיננטי. גם בשנה שעברה כשראדי קיבל בסוף העונה דקות באופן קבוע הוא היה מעורב קבוע בשערים שמכבי ת"א כבשה. ולכן לא הייתי פוסל את העובדה שחלק מהירידה ביכולת של ראדי היא בגלל הספסול במכבי ת"א.
    יתכן בהחלט שבבאר שבע עם דקות משמעותיות נראה שוב את ראדי של סכנין ושל העונה הראשונה במכבי, בטח אם לא נשחוק אותו. מבחינה פיזית ראדי נראה כמו בן 25, ואין סיבה שהוא לא יתן עוד שנתיים טובות בקרירה. הוא וחובאן סך הכל באותו גיל וכולנו ראינו את האיכות של חובאן כל עוד לא שחקנו אותו.

5. לסיום, שיר צדק במקום פאיוביץ', בן תורג'מן במקום טוויטו מהנוער, גורש במקום אג'ידה, מתן אוחיון במקום אסקלינג, נואקמה במקום נאסר, שהר במקום גבאי, ראדי במקום דור מלול, לפחות על הנייר, לפחות מבחינה מחשבתית, עשינו השנה קפיצת מדרגה גדולה קדימה, ואני לא מבין כלל את הביקורת על הרכש. קצת מוזר לי שעל כל מה שמכבי ת"א אומרים אמן ועל הרכש של באר שבע בעיקר מעבירים ביקורת. מתאר לעצמי שזה בגלל שמכבי ת"א הביאה קבלות בשנים האחרונות והרכש של באר שבע הקיץ עדין עומד למבחן, אז קל לבקר את הרכש של באר שבע למרות שעל הנייר ומבחינה מחשבתית התחזקנו בצורה משמעותית מאז השנה שעברה.

Thread Status:
Not open for further replies.