הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

ראדי הוא הקשר אמצע הישראלי היחיד בארץ? זה לא נראה לך מופרך לשלם עליו מיליון שקל בשביל ללשבת על הספסל?(למרות שלטעמי אפילו בשביל להיות מחליף הוא לא מספיק טוב)

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ורמוט הוא דוגמה להחלשת היריבות בלי מילוי של צורך מקצועי? באיזה עולם אתה חי?!
    לא רק שורמוט מוסיף למכבי מקצועית (ואני בטוח שזה יבלוט העונה), הפועל לא ממש נחשבת ליריבה לצמרת בשנים האחרונות.
    בכלל, מדהים אותי איך קבעו שזו מדיניות במכבי, כאשר זה לא מתכתב בשום צורה עם המציאות.

3. Raulito Madridista

אני לא כל-כך מבין לאן הדיון הולך ומה קשור טל בן-חיים הבלם? ובכל-זאת: לא מבין את פשר הזלזול בו. בליגה הוא לא צריך לשמור אל דז'קו אלא על דודו ביטון. טל בן-חיים שחקן עם טונות של ניסיון והוא אמנם בן 33 אבל הוא בסדר גמור מבחינה פיזית לליגת העל, תמיד היה בנוי טוב וידע לשחק נכון עם הגוף.
    לגבי מכבי - טבעי שבתקופה של הצלחות הצעירים נדחקים הצידה, אבל דור מיכה היה שחקן הרכב בעונה שעברה וגם אם העונה זה לא יימשך הוא אחלה 'סופר-סאב', כל קבוצה הייתה רוצה מחליף כזה. שרן ייני גם בסופו של דבר מצא את מקומו בקבוצה, הזכרתם את דאבור. הנוער של מכבי כל שנה לוקח אליפויות ומגדל שחקנים ובסוף כן יגיעו לקבוצה הבוגרת. על כל קבוצה בארץ אפשר להגיד שהיא מאבדת את השחקנים הטובים שגדלו אצלה. אולי במכבי פ"ת ובק"ש יש הצלחות. בכלל בשנים האחרונות יש נסיגה של כל קבוצות הצמרת בשילוב שחקנים צעירים, נגמרו הימים של 'תינוקות קשטן'.

הזלזול בגילי ורמוט משעשע אותי. שיחק עם חבורת פיסחים ודפוקים בעונה שעברה ועדיין היה סביר. הבעיה הייתה מוטיבצייה שזה חמור מאוד - אבל לא היכולת. בעונת 2013/14 כשהייתה קבוצה סבירה יותר עם שחקן כדורגל מעולה כמו דמארי ועוד כמה שהם חצי כוח כמו עבדורחימי, טועמה ועוד - ורמוט היה טוב מאוד ושיחק נהדר גם נגד הגדולות. סבל מחוסר מזל אבל מכבי לא הביאה אותו לחצי שנה. במכבי הוא יקבל הרבה יותר כדורים והיריבות לא יתמקדו רק בו. הוא לא צריך להציג את אותה היכולת של הדאבל כדי לתת בראש. הוא לא שחקן שהתבסס רק על מהירות אלא גם על זריזות, חוכמת משחק, הטאץ' במסירה.

ונחזור לנושא: לטעמי ההחתמה של ראדי נכונה. השכר גבוה אולי אבל הוא הגיע בחינם. ובלי קשר לזה - בעוד על ראדי 'מהמרים' כמחליף - על בן-שהר 'מהמהרים' כשחקן הרכב לכל דבר, כקראק, זה מצב אחר לגמריי. אני חושב שבהתחשב באפשרויות של באר-שבע מבחינה כלכלית והעובדה שהיא תשחק באירופה - אפשר היה לבחור באופצייה טובה יותר. ואם הוא יכבוש עשרה שערים בעונה הקרובה אין לכם מה לנפנף לי עם זה. הוא צריך להביא ערך מוסף.

4. סמואל אטו Member

אתה משתמש במספר הזה כדי ליצור ״וואו״, כאילו הוא הראשון שמרוויח את זה בישראל. לא מובן הקטע הזה.

ושוב, תן שמות של שחקנים ישראלים עם הרזומה של ראדי שיכולים להגיע בסכום הזה? הוא לא היחיד בארץ אז מי עוד?

5. DRORIKO Member

הרזומה של ראדי לא רלבנטי כמו שהרזומה של בניון לא רלבנטי. אני מסתכל על הכאן ועכשיו ובכאן ועכשיו הוא סוס מת.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  6. סמואל אטו Member

אתה אומר את זה על סמך מה?
    אם הוא סוס מת, אז מה נגיד על שאר הקשרים הישראלים בליגה הזאת.

7. DRORIKO Member

שלומי אזולאי סוס מת?

8. סמואל אטו Member

על שלומי אזולאי צריך לשלוף 5 מיליון שקל רק על כרטיס שחקן.

9. Civil Anti Madridista

בעונה שעברה כל הפועל ת"א נשענה על גילי ורמוט, וזה שהם לא נותנים לכם פייט בצמרת לא מבטל את היריבות בין המועדונים.
    בשורה התחתונה - ג'ורדי רוצה את הישראלים הבכירים ביותר אצלו, ואם אפשר להחליש על הדרך את שאר הליגה אז למה לא?

*רק אבהיר שהמודל הזה לגיטימי לחלוטין וקיים בכל מקום בעולם.

10. South Boy Member

מותר לך לחשוב שהוא יוסיף, אבל עד לרגע זה הוא לא הוסיף שום דבר כך שאין לך סיבה לדבר על כך כעובדה.
    כשאני אומר להחליש יריבה זה לא אומר שזאת צריכה להיות יריבה לצמרת, מכבי קנתה כל כך הרבה שחקנים מובילים מקבוצות בליגה וזרקה אותם ללא כל שימוש כמה שנים לאחר מכן, האמרה שזאת אסטרטגיה נאמרה בציניות אבל לדעתי זה בהחלט קו שמנחה את ג'ורדי.

11. עידן444 Member

אנחנו בדיון על הפועל ב"ש. בדוגמא הספציפית של טל בן חיים אני חושב שזה שחקן רכש מצוין שישדרג את מרכז ההגנה של מכבי ת"א כי לדעתי בן חיים יהיה שדרוג לעומת קרלוס גרסיה. תוסיף לזה שזה שחקן בית מודל לחיקוי שתמיד טוב שיהיה אחד כזה במועדון גם ליום שאחרי הפרישה. ראדי בא על סמך יכולות שלדעתי כבר אין לו. אבל מי יודע...

12. DRORIKO Member

אמרת שכל הקשרים הישראלים פחות טובים מראדי,אז הבאתי רק דוגמא אחת לסוס צוהל.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא היה פצוע משהו כמו 70% מהזמן.
    וכשאתה כותב "כל כך הרבה שחקנים" מוטב שתגבה את זה בדוגמות.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. קשר שמאלי Member

ורמוט שחקן גמור
    הפועל עקצו את גולדהאר ב800 אלף יורו

15. DRORIKO Member

אם מה שאתה אומר היה נכון נוואקמה לא היה היום בב"ש. נקודה. (אפילו שהוא לא ישראלי,העיקרון הוא אותו עיקרון של ורמוט, לפי שיטתך כמובן)

מצב נושא:
הנושא נעול.