הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Love Is Red, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gilad16 Member

188 ליגה + 7 פלייאופים בהולנד וגרמניה.
    9 גביעים מקומיים
    10 אירופה עם הפועל ת"א

Israel - B. Sahar - Profile with news, career statistics and history - Soccerway

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד מחזיק מאלירן עטר. מאוד. אבל ההבדל בין להצליח בליגה הישראלית לבין הצלחה בליגה הצרפתית הוא עצום, ועטר הוא דוגמא מצוינת לזה.
    זאת הסיבה אגב שדיברתי על העבר האירופאי של בן שהר בהודעות הקודמות שלי. על מנת להכניס את כולם לפרופורציות כשהם מנתחים את הסיכויים של שהר להצליח בישראל. למרות הזלזול בקבוצות כמו אספניול, אוקזר, וווילם II, מדובר בקבוצות בכירות לעומת הקבוצות בישראל, וזאת לאור העובדה שמדובר בקבוצות ששיחקו בליגה הראשונה בספרד, צרפת והולנד כשבן שהר שיחק אצלם.
    חוסר הצלחה בליגה הראשונה בצרפת, ספרד, גרמניה או הולנד, לא אומר שהשחקן גם לא יצליח בישראל, לא משנה אם קוראים לך אלירן עטר או בן שהר.

באופן אישי, בגלל שעטר הוא יותר סקורר, הייתי מעדיף אותו על שהר אם הייתי צריך לבחור בין השניים. אבל כמו כל הכותבים כאן, גם אני מושפע מהעובדה שבעוד את שהר ראיתי רק בעונה אחת בישראל, את עטר ראיתי במספר עונות בישראל. וזאת אגב הסיבה המרכזית לטעמי למה השם של עטר גדול יותר בישראל מזה של שהר. אנחנו ראינו את עטר יותר, הוא הוכיח את עצמו לפנינו יותר, ובגלל זה הוא מוערך יותר. לא בטוח שאחרי שנחשף לשהר יותר, נניח וישחק בבאר שבע עד תום החוזה שנחתם, שהדעה שלנו לא תשתנה. בסופו של דבר יותר קל להעריך שחקן שאתה רואה מקרוב באופן שבועי, גם אם זה רק בליגה הישראלית, על שחקן שאתה רואה לעיתים רחוקות, בעיקר בנבחרת, גם אם הוא משחק בליגה בכירה יותר (נניח ההולנדית).

Last edited: Jul 9, 2015
  3. yedidel Member

אני בדקתי לפי transfermarkt, זה בד"כ הכי מדויק.
    צריך לזכור שהוא התחיל לשחק בבוגרים בגיל מאוד מוקדם, ושיחק רק עונה אחת בארץ. גם אם מסתכלים על סטטיסטיקה של שער לפי דקות, לא מכיר הרבה שחקנים ישראלים שעברו אותו בליגות שהוא שיחק בהן.

מדהים החגיגה של התקשורת. רק לפני שבועיים טל בן חיים, חלוץ של 7 גולים העונה חתם על חוזה של חצי מיליון דולר, ושהר שובר את השוק? אני בטוח שיש גם להפועל ת"א אינטרס לראות שהוא חתם אצלנו רק בגלל כסף אז מפרסמים סכומים הרבה יותר גבוהים ממה שהיה בפועל...

4. קשר שמאלי Member

עטר מוערך הרבה יותר כי הוא הרבה יותר מוכשר
    שהר הוא שחקן של כוח ומהירות
    אין לו קמצוץ מהכישרון שיש לעטר

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

Nave likes this.
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כח ומהירות הם גם מרכיבים במונח שנקרא 'כשרון'. משום מה, בישראל רק שחקן עם יכולת אישית וטכניקה נחשב לכשרוני.
    הרבה כתבו כאן על המהירות של בן שהר, אבל אני חושב שאם יש משהו שהוא באמת מצטיין בו הוא דווקא משחק הגוף שלו. הוא יכול להוסיף להפועל ב"ש דברים שאין לה ולכן בעיניי זה רכש טוב.

hbs7 and Sir Alex Ferguson like this.
  7. yedidel Member

אני אוהב את השיח על "כשרון" שיש לנו בכדורגל הישראלי.
    תמיד כולם יפים ומוכשרים אבל משום מה לא מצליחים

8. סמואל אטו Member

זה כל-כל לא נכון.
    זה שהוא מהיר ופיזי זה נכון, אבל זה לא מתאר אותו בכלל. שהר זה לא איזה יובל אבידור, הוא הרבה מעבר, ויש לו גם טכניקה מעולה.

ההשוואה לעטר על בסיס כישרון לא פיירית, הוא בין השחקנים הכי מוכשרים שגדלו בישראל בשנות ה-2000, יש לו כישרון עצום הרבה יותר מערן זהבי, אבל בסופו של דבר לא רק כישרון מדבר על המגרש.

9. קשר שמאלי Member

לשהר יש טכניקת בעיטה לא רעה
    במסירה ובשליטה בכדור הוא לוקה מאוד.

10. gilad16 Member

לא הכי מדויק. אתר מצוין אבל יש לו פחות ביקורת מ soccerway.

11. yedidel Member

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חברים. כן שהר, לא שהר, כן עטר, לא עטר. עזבו. אתם סתם טוחנים פה מים. אפשר לדבר על שהר ואם הצלחה או לא הצלחה עד מחזור 19 בעונת 16/17, אבל מה זה משנה?

הוא מגיע בכושר, הוא נתן עונה טובה בשנה שעברה, הוא צעיר יחסית (דובר כאן על כך שהוא בסה"כ בן 26 וזה נראה שהוא מבוגר כי הוא התחיל קריירה אירופאית בגיל צעיר וזה ממש נכון) ורעב וחובת ההוכחה עליו.

הכיס של אלונה בכלל לא מעניין אותנו כאן. שהיא תעשה מה שהיא רוצה עם הכסף שלה. לחלקנו כאן שאוהדי הפםועל באר שבע יש כמה דרכים להחזיר לה והראשונה שבהן היא קניית מנוי ואני סבור ובטוח שכל מי שכתב כאן כבר עשה את זה.

בנושא אחר -
    אתמול החלה חלוקת המנויים לאצטדיון טרנר. החלוקה מתפרסת על פני שבוע, וכל יומיים יציע אחר מחולק. אתמול זה היה בהיכל הקונכייה אך הרבה אוהדים זלגו מכייון הקונכייה לאצטדיון עצמו (2 דקות בהליכה איטית) ובכך עיצבנו את החברה שאמונה על בניית האצטדיון, והיא הורתה למועדון להעביר את המכירה לוסרמיל.
    לפני כמה דקות חזרתי משם, המועדון הקים צלייה מעל הקופות כך שלא תהיה שמש. 5 קופות פעילות, לפי שמות משפחה, 3 דקות ויצאתי עם מנוי ועוד הייתי צריך לחזור ע"מ לאסוף מנוי של חבר וגם האיסוף הזה עבר בשניות.

כל הכבוד למועדון. בפעם הראשונה צריך לחלק מספר גדל של כרטיסים/מנויים בזמן יחסית קצר וזה מתבצע ביעילות רבה!

Sir Alex Ferguson and yakar like this.
  13. gilad16 Member

14. gilad16 Member

נסעתי אתמול, 15 דקות ויצאתי עם המנוי.
    משתפרים

15. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

Thread Status:
Not open for further replies.