הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

תן לי סיבה אחת שיכולה היתה לגרום לאוהדים שלנו לשנוא אתכם? ואל תגיד לי הירידת ליגה כי זה לא החל שם. ושוב אני אומר, זו יריבות שכמעט לא קיימת מחוץ לעולם הוירטואלי.
    השנאה לקבוצות אחרות בנתניה הרבה יותר גדולה מהשנאה לב"ש, וגם שמעתי כבר מכמה אוהדים של ב"ש, כולל כאן בפורום שהיתה להם צביטה בלב שהם נתנו לנתניה את החותמת על הירידה. ברור לי שהיו כאלה ששמחו(ואפילו מאוד), אבל היו הרבה שלא. אם באותו יום ב"ש היתה יורדת- לצד השמחה שנשארנו היתה לי צביטה בלב.

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בזמן שאתם עסוקים פה בזוטות בנוגע למכבי נתניה והפועל באר שבע, בעיר יש בלאגן אחד גדול בגלל צבע הכיסאות שיותקנו באצטדיון 'טרנר' (ואף מילה על השם השערורייתי והבזיוני?!?)

צץ לו בפייסבוק עמוד שדורש שיהיו כיסאות אדומים (נקרא להם: עמוד הכיסאות האדומים). העמוד הזה הופץ בדרכים-לא דרכים ברחבי הקהל הבאר שבעי. העמוד עצמו בכתוב שפה דיי ילדותית ולא בוגרת מספיק, אבל גרם לבלאגן משום שהאשים עמודי אוהדים אחרים ברשת (בראשתם 'עמותת וסרמיליה' וארגון האוהדים סאות' סייד) על כך שהם לא לוקחים חלק במחאה, "שותקים" ולבסוף ייבחרו הכיסאות הכחולים ולא יהיה אפשר לשנות כי "ההחלטה כבר נפלה".

'עמותת וסרמיליה' הגיבה להם ונוצר שם וויכוח דיי לא נעים, שגרר אחריו התמרמרות בקרב האוהדים בנוגע ל'עמותת וסרמיליה' ומנגד קבוצה של אוהדים שיוצאת נגד עמוד הכיסאות האדומים בטענה שהם עושים יותר נזק מתועלת.

המילה האחרונה בנושא היא של עמוד הכיסאות האדומים ואומרת ש"ממקור ראשון" הם יודעים שכבר נבחרה החברה שתספק את הכיסאות וזו שתתקין אותם, ושבכיר באחת החברות אמר שצבע הכיסאות יהיו כחול. כאמור, עד עכשיו אף גורם רישמי לא הגיב לפרסום הזה.

ונשאלת השאלה - האם שווה להלחם מלחמת דם, יזע ודמעות כנגד כל הגורמים (טוטו, רוביק דנילוביץ' והקבוצה) או לקבל את זה שסוף סוף יש אצטדיון ולטעון ש13,000 אדומים צריכים לגרום לכיסאות בו להראות אדומים כל משחק ?

3. gilad16 Member

זה זוטות וזה זוטות, שני ויכוחים מיותרים ושוליים.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

למען האמת לא הצלחתי לגבש דעה האם דיון על צבע הכיסאות מיותר.

מצד אחד, הגיע הזמן שייבנה אצטדיון ביתי ומרענן וכיסאות אדומים לקבוצה עם קבוצה עירונית מובהקת אחת זה חובה !!
    מצד שני, זה לא מה שיהרוס לנו, כי הכיסאות מלבד יופי חיצוני לא משפיע על כלום.

אז אני מבין גם את הלוחמים וגם את אלה שזה לא בראש סדר העדיפויות שלהם, בגלל זה גם הבאתי את זה כאן לכאן, לראות מה אוהדי הקבוצה כאן חושבים על העניין .

5. gilad16 Member

אני גם מעדיף אדום
    אבל חושב שלעשות מלחמות על זה מיותר.

6. EuropeGuy Member

לא חושב שאתם צריכים לעשות מלחמות, אבל גם לאו דווקא לוותר. צבע של כיסאות זה משהו שילך עם האיצטדיון להרבה זמן ולכן כל עוד לא מאוחר מדי, יש מקום לדעתי להתעקש על זה מול הגורמים הנכונים בצורה נבונה.

7. hbs7 Member

רוב הכסף הגיע מהעירייה, כלומר מכספי התושבים.
    אם רצון התושבים שיהיה אדום- אז צריך להיות אדום.

לא מעט אוהדים שלנו רוצים צבע אדום, לא רק בגלל האווירה\צבע בעיניים, אלא מהרצון לייחד את האצטדיון מכל השאר.

8. EuropeGuy Member

נכון מאוד. בוא נשאל בצורה פשוטה, אם תגיד לתושבי באר שבע שהכיסאות יהיו בצבע אדום, מישהו יתלונן? לא. אם תגיד לאוהדי הכדורגל בבאר שבע שהצבע של הכיסאות יהיה אדום, מישהו יתלונן? אולי 50 אנשים שאוהדים את בית"ר באר שבע ועושים דווקא. יצא שהעירייה תתחשב ברצון של 50 איש על חשבון של 50-100 אלף. זה הזוי לכל הדעות. לא צריך להלחם פשוט תסבירו להם.

9. hbs7 Member

הבעיה (לפחות לפי מה שרץ בפייסבוק), שאינטרס של הקבלן לתמונה עם כיסאות כחולים או אינטרס עלום אחר, הוא זה שנותן את הטון.
    התושבים?
    זה הולך לגישה של "שיגידו תודה שבכלל בונים להם אצטדיון".
    פשוט חבל. מקווה שרוביק יקח את המושכות ויגן על האינטרס הציבורי.

10. zahipan Member

הצבע האופטימלי הוא אדום-לבן. אם הכיסאות יהיו בצבע אדום-לבן-כחול אני לא אגיד כלום, גם ככה מדי החוץ שלנו כחולים, אני חושב שרוב האוהדים יסכימו איתי על כך.

אם מקבלי ההחלטות יקשו את לבם ובסופו של דבר הכיסאות יהיו כחולים זה יעלה תהייה מכיוון ש-145 מיליון שקל מתוך 210 מיליון שקל ממומנים באמצעות הכספים שלנו. הכספים הללו לא שייכים לעירייה ולא לרוביק דנילוביץ', זהו כסף ציבורי ששייך לכלל תושבי העיר באר שבע. 90% מתושבי העיר באר שבע אוהדי הפועל באר שבע וידוע מה רצונם.

ועם כל הכבוד לטוטו שתרם 65 מיליון שקל, חוץ מהשם הרשמי של האצטדיון שהוחלט מההתחלה שיקרא "טוטו-באר שבע" אין להם שום זכות לקבוע דבר, הטוטו היא חברה ציבורית שהכנסותיה מגיעות מכספי ההימורים של אוהדי הספורט בישראל, בין השאר מאוהדי הפועל באר שבע ולכן זה לא שאלה, אין להם צד בעניין.

מדוע דווקא כיסאות כחולים? האם לחברה שמספקת את הכיסאות יש עודף כיסאות כחולים? האם יש כאן שחיתות? או שמא הכיסאות הכחולים זולים יותר והעירייה מעוניינת לחסוך כמה גרושים על גב אוהדי הקבוצה?

צריך לבדוק את זה, זה לא מריח טוב, בכל האצטדיונים החדשים בארץ הכיסאות כחולים, זה מעלה שאלות רבות.

לא לוותר! אם צריך אז נצא לרחובות, זה עניין של עקרון! בעיר שלנו לא יהיה שחיתות!

ודרך אגב: מדוע באולם הכדורסל החדש אין כיסאות אדומים? איפה אנחנו האוהדים היינו לפני שנה?

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אתה העלת כאן נקודה מעניינת בנוגע ל'למה לא כיסאות כחולים' אבל זה לא משנה מי יבוא ויסביר, במידה ויש הסבר הגיוני מאחורי ההחלטה לשים כיסאות כחוליםם (שהוא לא שיקול מושחת), האוהדים לא יקנו שום הסבר משום איש מקצוע גם אם הם יעשו סיור במפעל הכיסאות או שיעשו להם מצגת מה קורה כליסאות כחולים אחרי X שנים בשמש הבאר שבעית ומה קורה לכיסאות אדומים אחרי אותם X שנים.

שום הסבר לא ירצה פה את האוהדים.

12. EuropeGuy Member

הקבלן יכול להצטלם גם ברקע עם דינוזאורים ולטעון שהוא חובב מושבע של פארק היורה, בשורה התחתונה מי שמשלם את הכסף רשאי לבחור איזה מוצר לקבל. מי שמע על דבר כזה שאדם בונה בית פרטי והקבלן קובע לו באיזה צבע יהיו הכיסאות במטבח. אני לא יודע איך העניינים אצלכם הולכים, אבל אתם פשוט צריכים לשלוח כמה נציגים מכובדים ולדבר להיגיון של ראש העיר שלכם. מהרושם המועט שלי ממנו הוא כזה שכן יכול להקשיב.

13. hbs7 Member

ובדיוק בגלל האבסורד שתיארת, יש לא מעט עצבים בנושא הזה אצל חלק מהקהל.
    רוביק עד עכשיו בעיקר מפזר ערפל ונותן תשובות מתחמקות כמו שאר הגורמים. מאכזב, מקווה שישתנה בקרוב.
    המכרז כבר הסתיים ביום שני האחרון, ובימים הקרובים יודיעו על הזוכה באופן רשמי ותאריך הרכבת הכיסאות. הרבה זמן לשינוי ההחלטה אין לנו.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה פשוט מזעזע..
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/p296x100/10801876_890183834355385_2227277712771808667_n.Xxx?oh=139f08fa0feffc6e9ef40e415007b6ca&oe=54FEDAF6&__gda__=1423032262_bc6f92d74dec0e5415dff00783d1f14f

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נחמד... אבל הוא קצת הגזים עם הלגנוב את ההצגה בתספורות

מצב נושא:
הנושא נעול.