הפועל באר שבע 14/15: מסיימים במקום השלישי, ברק בכר מונה למאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Love Is Red, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הסטטיסטיקה לא מעניינת, כי ברדה היה גדול עונה שעברה עם סטטיסטיקה לא מרשימה.

אני ממש לא ראיתי מה שאתה ראית. מליקסון ממש ממש לא היה מעורב בכל התקפה, דקות ארוכות הוא לא נגע בכדור, הרבה מאוד מקרים לא מוסרים לו פשוט, תראה את השידור החוזר תגיד לי אם מליקסון היה מעורב בכל התקפה. האמת רחוקה מזה.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל התקפה מסוכנת שלנו התחילה/עברה דרך מליקסון. לזה הכוונה.

לדעתי היכולת של מליקסון (ביחד עם החזרה של הובאן לקישור) היו מה ששידרגו את המשחק שלנו אתמול והפכו אותנו לקבוצה שכל כך הרבה זמן חיכנו לראות (אם לא היינו צריכים לשמור כוח ליום שלישי, מה שהתבטא בחילופים, המשחק גם היה מסתיים עם 6-7 חתיכות ברשת של נתניה).

gilad16 אוהב/ת את זה.
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בנוגע למליקסון אני חולק עליך, כי יותר ראיתי שחקן אבוד מאשר כזה שהשפיע לטובה.
    בכל מקרה אל תסתנוור ממה שראינו אתמול, שיחקנו נגד גופות, הלוואי שמליקסון יראה באמת מה שהוא יודע וכל שבוע.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה זה גופות. זה אותו הסגל שהקשה מאוד על הפועל ת"א בבלומפילד, בית"ר בטדי וקריית שמונה בבית.
    עד למשחק היום אני לא זוכר התפרקות מקצועית של נתניה העונה, ואני חושב שצריך לתת לנו המון קרדיט על כך. לחצנו מהפתיחה, תקפנו בלי הפסקה, החזרה של הובאן לקישור ביחד עם המעורבות של מליקסון והחזרה להרכב של ארבייטמן שידרגה אותנו המון, וסוף סוף חוץ מיעילות גם שיחקנו כדורגל יפה ואטרקטיבי.

לא יודע מה יהיה מול קריית שמונה, אני סקפטי בגלל המוגבלות הטקטית של אלישע, בטח כשמולו עומד ברק בכר, אבל מול 90% מקבוצות הליגה (שהיא ליגה חלשה), המשחקים יהיו תלוים בעיקר בנו ופחות ביריבה, אם נשחק את הכדורגל שלנו, בטח בבית, אנחנו ננצח.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  5. עידן444 Member

לא יאמן כמה שטויות בתגובה אחת.

סעיף 1:
    בלי ההסכם, ואגב גם אחריו, כי מדובר בהסכם ג'נטלמני שאני מקווה שמכבי נתניה תפר אותו אחרי אתמול, מכבי נתניה רשאית למכור כרטיסים באיזה מחיר שהיא רוצה, בתנאי שהיא מוכרת לאוהדי שתי הקבוצות כרטיסים באותו מחיר. מה שאסי רחמים עשה הוא להבטיח את המחיר הזה, כדי לשרת את האוהדים שלכם, וכל הכבוד לו על כך ובטח לא מתוך רצון טוב כלפינו(הרי אתה בעצמך לא מאמין בשטות הזו שכתבת).
    כפי שאוהד הגון בפורום שלכם כתב(והעתקת לכאן את התגובה חסרת הכל קשר שלך למציאות אליו משם)- זה היה צעד בזוי, גם כי עד היום אוהדי היריבה ישבו בשער 9(יציע שהאוהדים שלכם ישבו בו פעמים בודדות במהלך ה- 30 שנה האחרונות, וגם כי אתם יודעים מצויין שבאצטדיון בנתניה תשבו במקומות טובים, ואי אפשר יהיה להחזיר לכם באותו מטבע. אין לי ספק שאם האצטדיון הביתי שלנו היה אצטדיון ר"ג ההנהלה שלכם לא היתה עושה את זה.

2. אצטדיון הקופסא בשנותיו האחרונות היה אצטדיון של 6,500 ולא היתה דרך אחרת להפריד בין הקהלים. כל(!!!) הקהלים האורחים ישבו שם ולא רק הקהל שלכם. אם אתה לא ילד קטן ויש לך קצת מושג אז אתה יודע שלאורך שנים כשהאצטדיון הזה הכיל 13,000 מקומות אוהדי הקבוצה היריבה היו יושבים בשער 2 מתחת למצלמה. כשהורידו את יציעי העץ והאצטדיון צומצם לא היתה שום דרך אחרת. אולי תצחק, אבל מאוד הציק לי שאוהדים של הקבוצה היריבה פתאום יושבים במקום שהיה שלי במשך שנים בשער 4 מאחורי השער הצפוני.

3. אם אוהדים שלכם היו יושבים בשער 9 לא היית שומע ממני מילה. מה שצרם, גם לשדרים במגרש הוא שהאצטדיון חצי ריק והאוהדים שלנו יושבים קילומטר מהמגרש. כפי שכתבתי בסעיף א'- אפשר לספור על יד אחת כמה פעמים אוהדים שלכם ישבו גם בשער 9 במשך ה 30 שנה האחרונות, ולא היה שום צפי שבמשחק מול נתניה פתאום יגיעו יותר אוהדים מהרגיל.

4. להנהלה שלנו יש דברים יותר חשובים על הראש, וגם את הגרעין הקשה(הכמה מאות האלה שהגיעו אתמול לב"ש) הדברים האלה ממש לא מעניינים, הם היו גם משלמים 100 ו 150 ש"ח לשבת על עץ מאחורי החומה אם צריך. יותר מזה אני אגיד לך, גם לאחר המשחק אף אחד בפורום שלנו לא מתעסק בזה והפוסט שפתחתי בנושא נותר שומם. לי באופן אישי זה צרם.
    המצב של הקבוצה הוא כל כך קשה, והאווירה כל כך מדכאת(והלואי שזה היה בגלל הפסד 4-0 שיכול לקרות לכולם... מכבי חיפה הגדולה של שלמה שרף חטפה בנתניה חמישיה וזכתה באליפות...) שאת אף אחד זה לא מעניין, ואני גם בטוח שאף אחד בסיבוב הבא לא יחפש להתחשבן...

זה א' ב' של התנהגות והכנסת אורחים. זו דעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/14
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נתחיל עם זה שכשאתה מצטט הודעה של כותב אחר מצופה ממך לתת קצת כבוד לאדם שעומד מולך.
    זכותך לחשוב שאני טועה, אבל להגיד שההודעה מלאה "שטויות" גוררת את הדיון למקומות ילדותיים וחבל שכך.

1. בכמה משחקים העונה נתניה גבו יותר מ50 שקלים לכרטיס? יפה, לאור העובדה שבמשחק מולנו ימכרו כרטיסים גם לאוהדי נתניה המחיר יהיה 50 ₪.
    אולי אסי רחמים רצה להבטיח זאת, אבל לדעתי בכל מקרה המחיר מולכם בסיבוב השני היה עומד על 50 שקלים.
    אם נכנסת לפורום של אוהדי באר שבע, בטח ראית שהרוב המוחלט של האוהדים שלנו מחזיקים בדעה שלי ושאפילו כותב ההודעה אמר שהוא מקבל את הדברים שלנו (גם אם הוא היה מתנהג אחרת).

2. אני הייתי במשחק בקופסא שהבאתם אולי 1000-1500 אוהדים, כשאנחנו הבאנו את אותה הכמות. היה אפשר לרכז את שתי מחנות האוהדים ביציעים המרכזים ולעשות חציצה בין המחנות.

3. שוב אני חוזר ואומר, יש לחץ על ההנהלה שלנו כבר הרבה זמן להעביר את אוהדי האורחת ליציע מאחורי השער.
    הבעיה היחידה מבחינתי היא שבמקום למכור לאוהדים שלנו כרטיסים לשער 9 המרכזי יותר ההנהלה מכרה לאוהדים שלנו כרטיסים לשער 3.

4. אתה הגעת אתמול לבאר שבע? ואם אלה שהגיעו לא התלוננו ולא היה אכפת להם, ואולי אפילו העדיפו מאחורי השער (במשחק מול הפועל ת"א בבלומפילד נתנו לנו את שער 10 ושער 8 והגוש המעודד החליט שהוא מעדיף את שער 10 שגם היה מלא יותר משער 8) אז איפה הבעיה?
    שוב אני אומר, אם לנתניה היה חשוב לשבת ביציע אחר, היו יכולים להגיד זאת. ברגע שההנהלה ולא פחות חשוב ארגון האוהדים לא עשה זאת אתם יכולים לבוא בתלונות רק לעצמכם.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  7. עידן444 Member

אני לדיר חזירים הזה הגעתי מספיק בחיי. אפילו למשחקים מול בית״ר ב״ש, שגם אליהם הקומץ תת רמה שלכם הגיע כדי לעשות בעיות.
    אני לא ציטטתי שום הודעה והפורום שלכם מעניין לי אתה יודע את מה. שוחחתי כאן לא מזמן עם love in red, אחלה גבר דרך אגב, ואמרתי לו שאני מחובר היטב לקבוצה שלכם דרך משפחה בב״ש וחבר טוב שאוהד אתכם והוא ששלח לי לינק לתגובה הזו. גם אותו אוהד ציין שהוא לא סובל את הקהל שלנו. האמת שממש לא ברור לי למה חבורה של טמבלים חסרי מושג שמתגוששים באתר one, גרמו לשנאה כזו בין מועדונים שמעולם מלבד עונה ספציפית לא היתה ביניהם שום יריבות- אגב הכיוון של השנאה שלכם אלינו הוא הרבה יוצר חזק. רוב הקהל שלנו אף פעם לא ראה סיבה לשנוא אתכם- משום שעד שהגיעה הגבירה מת״א הפועל ב״ש היא 40 שנה סתם עוד מועדון...
    אגב, הקרובים שלי דווקא טוענים שהסיבה ששער 9 נותר סגור היא כי הוא היה מוצף בבוץ מהגשמים האחרונים.
    בקופסא לא היתה שום גדר בין יציעים 1,2 ובאמת סליחה שלא עשינו שיפוץ מיוחד לכבוד בואכם. באצטדיון הזה חגגו 7 צלחות אליפות עם פריצות קהל לדשא בלי להזדקק להכנות מיוחדות אז באמת שוב סליחה מקרב לב שלא הקמנו גדר כדי ש 1,000 אוהדים שלכם ישבו במקום יותר טוב. אגב, אין בכלל מה להשוות בין שער 4 בקופסא או שער 10 בבלומפילד ל 7,8 בוסרמיל אז אל תשחק אותה חוכמולוג. גם אם יתנו לאוהדים שלכם לשבת שם בחינם הם לא יבואו...
    בקיצור, כשתהיה ישר עם עצמך ואמיתי, יהיה טעם להמשיך לנהל איתך דיון...

8. Love Is Red Member

אני מעולם לא ציינתי שאני לא סובל את הקהל שלכם :/ להפך אני חושב שהריבים הילדותיים בone לא מייצגים אבל בעבר חשבתי בגלל זה שיש יריבות דבילית ביננו לביניכם.

9. עידן444 Member

לא התכוונתי אליך גבר. התכוונתי לאוהד שכתב בפורום שלכם שההושבה של אוהדי נתניה ב 7,8 היה צעד בזוי וכדי להוכיח את הכנות והאובייקטיביות שלו הוא ציין שהוא לא סובל את הקהל שלנו.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז הוא לא סובל.. אתם לא מעניינים אותנו ואנחנו לא מעניינים אתכם. יאללה נקסט.

gilad16 ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  11. עידן444 Member

ואותי אישית אתם כן מעניינים.לכן אני כאן...

12. עידן444 Member

התגובה שלי לתגובה הזו היתה לא פחות ראויה ממנה. אם מחקת את שלי מן הראוי היה למחוק גם את זו כי סתם דחפת את האף לתגובה שלי למשתמש אחר בלי קשר לכלום.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הגבתי לך לעניין, שיש אוהד שלא סובל אותכם.. למה זה מרטיט אותך? למה זה כל כך כואב לך שיש מישהו ש"לא סובל אותך? זה מאוד מציק לך, אבל זה מיותר, יש משועממים שלא צריך לתת להם את התשומת לב שאתה נותן לטיפשים.

ופה זה פורום, כל אחד מגיב על מה שבא לו, זה לא דיון שלך ולא של אבא שלך, אז אגיב על מה שאני אראה לנכון להגיב, לא טוב לך אתה מוזמן לא להגיב.

14. עידן444 Member

זה לא מפריע לאף אחד. שיאהב או ישנא את מי שהוא רוצה. נתתי אותו בכלל כדוגמה טובה כאחד שהיה מספיק הגון להגיד שההושבה שלנו שם היתה מהלך בזוי.
    יש לי תחושה שאתה סוג של מסטר בלהוציא דברים מהקשרם. יש לך עתיד גדול כעיתונאי!
    ואם כל אחד יכול להגיב על מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה למה מחקת תגובה שלי?

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כי לא הגבת לתגובה שלי אלא שאלת אותי למה אני מתערב. אנחנו לא ננהל פה דיון על זה. אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי. סוף פסוק.

מצב נושא:
הנושא נעול.