הפועל באר שבע 13/14: אולי הפעם?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏14/7/13.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חביבי הסיכוי של ב"ש לזכות באליפות קטן דווקא בגלל שקרית שמונה זכתה. בואו נזכור גם שבעונת קרית שמונה, מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א (למרות שסיימה שניה), לא באמת היו חלק מהמאבק אליפות ולא הלחיצו את הקרייתים. השנה לעומת, מכבי ת"א, אם אני משווה לב"ש, למרות שנחלשה, עדיין ב-3-4 רמות מעל הקבוצה של אלישע, לפחות, ואם מכבי ת"א תיפול, חיפה תהיה שם לקטוף. זה לא רק שב"ש צריכה להתגבר על קבוצה אחת, אלא על שתיים, זה לא שב"ש נבנתה לאליפות, וככל שבב"שף יפסיקו עם הדיבורים האלה, ככה תהיה להם עונה יותר טובה. ב"ש קבוצה נחמדה באמת, ואני בטוח שעם האיצטדיון החדש, כמו הקהל תגדל משמעותית אם זה במנויים וכרטיסים והיא בהחלט תוכל להיכנס לחבורת הצמרת הקבועה, אבל כרגע? אם ב"ש תיקח את המקום הרביעי והוא יספיק לה לאירופה, מה רע למרות שהאמת כל עוד אין איצטדיון חדש, מעדיף שהם לא יתקרבו לאירופה, להביא קבוצה לוסרמיל זה מזעזע. דווקא החזרה מהפגרה מול עכו בחוץ זה משחק שב"ש יכולה למעוד בו.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

באר שבע השנה תיקח אליפות כמו שאשדוד לקחה בעונה שעברה.
    די לצאת מפרופורציות. כולה מחזור שני.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/13
  3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מי שצפה במשחק בשבת,אי אפשר להתעלם מהאיצטדיון המיושן שנראה כמו מעברה של שנות ה-40.
    היגע הזמן שלקבוצה שעושה קולות של המרענן הרשימי של הליגה יהיה איצטדיון ראוי.

מה קורה עם הבנייה זה מתקדם?

4. yedidel Member

בינתיים לפי הקצב, מה שאומר שייפתח בעונת 2015/16

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבתי כאן בקיץ כשהיה דיון בנוגע לאוסיאקו וכשאמרו שאסור לשחרר אותו בשום מחיר, שאוסיאקו היה שחקן משלים טוב אבל לא יותר מכך, ושאפשר להביא בתפקיד שלו שחקנים שגם ישחקו קדימה ולא רק לרוחב ואחורה.

אני חושב שההבדל המרכזי אצלנו השנה הוא ההבדל במרכז המגרש בין קישור איטי שמשחק לרוחב ואחורה (סוארס - אוסיאקו - גזל) לקישור מהיר שמשחק קדימה (אראל - דג'אני).

שני ניצחונות משני משחקים מול קבוצות גדולות, מאוד משמח, מאוד מרשים, אין ספק שלאלישע לוי מגיע הקרדיט על הניצחונות האחרונים והלוואי ונמשיך ככה...

נ.ב
    מכבי ת"א ומכבי חיפה יאבקו על האליפות, כל השאר ילחמו על השאריות...

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כדי לשמור על כושר המשחק בפגרה הכפויה, קיימה הערב הקבוצה משחק אימון בגרונדמן שהסתיים בניצחון 0-1 על רמת השרון המקומית. את השער כבש יוסף אבו לאבן, ואני שואל - איך לעזאזל הוא לא היה בסגל ב2 המשחקים האחרונים?

תנו לו צ'אנס! מחפשים לי חלוצים בני 32 בכל רחבי אירופה, שבנתיים לאבו לאבן יש 2 שערי ליגה עוד שהיה בן 19.

7. shawarma Member

בסוף הרומני הזה מריוס ניקולאה חתם אצלכם?

8. Love Is Red Member

איזה חתם ואיזה נעליים, חתם בקבוצה אוקריאנית, מנגד יש קשר שמתקרב לקבוצה בשם מיחאי ראדוץ או ראדוט והוא יושאל, מדובר בכישרון שזומן לנבחרת רומניה ושיחק ברומניה 4 משחקים, ובנוסף חלוץ מונטנגרי מועמד גם הוא, ששיחק בראיו וייקנו בעונות האחרונות ועזר להם לעלות ליגה וכבש 5 שערים בלה ליגה.
    בקיצור מעניין הקיץ הזה בבאר שבע ויש עוד 4 ימים עד סוף מועד ההעברות...

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שעוד עיסקה כניראה נפלה (הקשר הרומני מיחאי ראדוץ שהיה מועמד להגיע) אני חושב שהקו של ההנהלה ברור. חיכו לתום מועד ההעברות באירופה כדי לנסות להביא שחקנים שביום רגיל לא היו מסכימים לבוא, אבל כיום, בגלל חוסר האפשרות לעבור לליגות איכותיות יותר, הם אולי יסכימו לעבור לישראל.

הבעיה היא כמובן בלמצוא שחקנים איכותיים שלא מרוצים בקבוצה שלהם, בטח ובטח כאלה שגם יסכימו לסכומים שאנחנו מציעים להם (שכר של 200 אלף יורו אומנם נשמע לצופה הישראלי הרבה, אבל בלא מעט ליגות באירופה זה כסף קטן).

בינואר בשנה שעברה ההנהלה לקחה החלטה דומה, כשגם אז חיפשו להביא חלוץ אחרי סגירת מועד ההעברות באירופה, מה שהתברר כהימור לא קטן שכמעט ועלה לנו בירידת ליגה כשהעסקה נפלה.
    השנה, בגלל הנוכחות של שחקן כמו ברדה, ההימור קטן יותר ואנחנו לא נרד ליגה אם לא נביא עוד שחקן זר. אבל, עדין מדובר בהימור, שכן עוד שחקן התקפה איכותי, יכול להיות ההבדל בין הגעה לפליאוף עליון לבין אי הגעה לפליאוף עליון (גם מקום 7 מגיע לפליאוף תחתון למי ששכח).

10. EuropeGuy Member

אוהדי ב"ש, בזמן האחרון אני עוקב קצת אחרי לוטם זינו הצעיר ובדקות שהוא מקבל עושה רושם שיש לו כישרון, הבנתי גם שבמועדון העדיפו לוותר על השאלת לוגאסי כדי לתת לו יותר דקות. כמי שעקבו אחריו יותר באדיקות מה דעתכם עליו? אגב, עוד שם שאני שומע עליו דברים טובים זה יוסף אבו לאבן אבל אותו עדיין לא יצא לי לראות.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שלא הביאו את לוגאסי, חבל שלא הביאו אפילו עוד שניים או שלושה שחקנים.
    יש לנו סגל מאוד מאוד קצר המונה אולי 13 שחקנים טובים, במידה ודג'אני או אראל פצועים/מורחקים לוטם זינו לא ברמתם ואפילו לא מתקרב לרמה שלהם להחליף אותם(אני יודע שיש אופציית סוארס אבל עדין זה לא מספיק).

במידה וברדה או דובב מורחקים/פצועים אבו לאבן או פאלצ'וק לא מגיעים לשליש מרמתם.

ועוואד חמוד אבל עדיין לא בוזגלו או נאסר.

בקיצור המחליפים סבירים אבל לא ראויים, וחבל שאלישע לא מעמיק את הסגל ביותר שחקנים טובים. אנחנו עוד נשלם על זה.

12. EuropeGuy Member

מצד שני אתה לא רץ לאליפות, ואתה צריך לשלב את השחקנים הצעירים האלו איכשהו.
    הרי זו תמיד היתה הבעיה שנטענה בבאר שבע, לגיון שחקנים תוצרת חוץ, אפס שחקני בית.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר להלחם במציאות, השחקנים הצעירים פה פח.

יש בודדים ביותר כמו יוני אוזן שראוי לקבל דקות משחק ומשום מה הוא לא בקבוצה בכלל.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמח שלוגסי ודאבור לא מגיעים. כל עוד לא מדובר ברכש שמשדרג קבוצה (כמו הזרים שניסו להביא) מעדיף לתת את הצאנס לשחקנים הצעירים שגדלו אצלנו (לוטם זינו ויוסף אבו לאבן).

יוני אוזן קרע את הצולבת בקבוצת הנוער בסוף העונה הקודמת והוא אמור לחזור לאימונים רק בנובמבר (מה שאומר שרק בינואר הוא יהיה רלוונטי אם בכלל).

אני חושב שפלצ'וק, סוויסה (אם ישאר) ואבו לאבן הם מחליפים ראויים בהתקפה.
    בקישור גם ללוטם זינו יש כדורגל, וגם עוואד מראה ניצוצות.
    בהגנה יש לנו את מרקוביץ', בן ביטון ובן תורג'מן, בהחלט ספסל ראוי וטוב.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/13
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוגאסי ודאבור לא היו משדרגים את הקבוצה? נו באמת

בן ביטון ובן תורג'מן? נו באמת 2.
    אם הם לא מגיעים לב"ש גם עוד 40 שנה לא הית שומע עליהם